Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Matador26 βλέπω ότι είμαστε αρκετοί να πάμε αυτό τον καιρό,οπότε πιστεύω να μαζευτούμε 3-4.Κι εγώ για αρχές Νοέμβρη σκέφτομαι (μάλλον είναι οριστικό).
Φίλε φαντομά,να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση: επειδή οι ασιάτες είναι πολύ ρατσιστές , μπορείς να μου δώσεις πληροφορίες για τους Ταϋλανδούς πάνω σε αυτό το ζήτημα; Η λέξη farangs από που βγαίνει ετυμολογικά,ξέρεις; Δε μου αρέσει καθόλου, κάτι σα goi μου ακούγεται.

Υ.Γ. Κώστα,ρίξε ένα και για μένα προκαταβολικά στην Pattiya!!!
 

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
58
Like
1
Πόντοι
0
Το farang προέρχεται από τη λέξη "Γάλλος" στα ταϋλανδέζικα αλλά με το πέρασμα του χρόνου σήμερα συμπεριλαμβάνει όλους τους ξένους από το Δυτικό ημισφαίριο.

Οι άνθρωποι εκεί εκτός από ειρηνικοί είναι και πολύ κοντοί, οπότε μάλλον δύσκολο να σου επιτεθούν.

llllllllll πιστεύω ότι ένας κοντός που ξέρει muay thai μπορεί και να σε στείλει στην εντατική!

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ρωτήσω αν έχει μείνει κανείς σας στο Nana Hotel. Έχει λογικές τιμές (1500 ΒΑΗΤ), μεγάλο ψυγείο στο δωμάτιο (όχι mini-bar) για να φορτώνεις προμήθειες από το 7/11 και καλό πρωινό. Βοηθείστε αν μπορείτε γιατί οι απόψεις σε σχετικά φόρα διίστανται... Εννοείται ότι ξέρει κανείς τι να περιμένει (διακόσμηση 70's, στοιχειώδεις ανέσεις, τοποθεσία όχι απλώς κοντά αλλά μέσα στο παιχνίδι) αλλά αν υπάρχουν ενστάσεις είμαι όλος ...αυτιά.
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πελοπιδα αν δεν ξέρεις καλύτερα να μη μάθεις.Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
 

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Μηνύματα
58
Like
1
Πόντοι
0
Το nick μου με ελληνικούς χαρακτήρες είναι Πελοπήδας.  :cheesy:
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομά , αν και άπειρος (να το πιστέψουμε ?)με τα θέματα αυτά. έχεις απόλυτο δίκαιο.

Αγαπητε φιλε vonmakouli δεν εγραψα ποτε οτι ειμαι απειρος, ουτε οτι δεν εχω φαει χρονο και χρημα οπως και εσυ στα μπαρς.  ;) Αυτο που ειπα ειναι οτι εχω πλεον αποσυρθει (τουλαχιστον απο τη σεξ σκηνη τουριστων) για πολλους και διαφορους λογους τους οποιους φυσικα δε θα κατσω να αναλυσω σε ενα θρεντ σαν αυτο αλλα ευχομαι οι περισσοτεροι απο εσας να τους δειτε μια μερα.
Αυτο που επισης εχω πει ειναι οτι ακριβως για αυτους τους λογους που επικαλουμαι δεν θελω να γραφω για σεξοτουρισμο. Το εκανα τωρα επειδη ο φιλος ανεφερε κατι τοσο σοβαρο οπως το γιαμπα το οποιο ειναι οτι πιο επικινδυνο.

Καλημερα σε ολους.

Φιλε Ακη το θεμα το εχω ψαξει ετυμολογικα και ιστορικα και θα επανελθω αργοτερα που θα εχω περισσοτερο χρονο. Εν μερει σου απαντησε ο Πελοπιδας αλλα θα επανελθω.
 

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Μηνύματα
74
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και κάτι άλλο που έμαθα τελευταία. Είναι το λεγόμενο 'losing face' στο οποίο υποπίπτουν οι κοπέλες αν τη δεύτερη φορά που θα πας στο μπαρ, στην πόλη ή στη χώρα – δεν κατάλαβα ακριβώς - επιλέξεις κάποια άλλη. Τον αμαρτωλό τον ονομάζουν butterfly και δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα. Οι ίδιες θεωρούν πολύ φυσικό να πηγαίνουν με άλλους όταν εσύ βρίσκεσαι εκτός Ταιλάνδης και δεν θεωρούν τον εαυτό τους butterfly, αφού, στο κάτω κάτω της γραφής, εσύ φταις που την κοπάνησες. Στην περίπτωση που πάθουν 'losing face' κόβουν κάθε διπλωματική σχέση μαζί σου. Δεν μπορούσα να εξηγήσω κάποια συγκεκριμένη αλλαγή συμπεριφοράς και τελικά ήταν αυτό. Τελείως κουφό. Απ’ την άλλη μπορεί να κάνω και λάθος αφού δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα Αγγλικά με Ταϊλανδέζικη προφορά (το r και το l είναι το ίδιο και το αυτό).
Για το farang αυτό που ξέρω είναι ότι προέρχεται από μια κινέζικη λέξη και υποδηλώνει αυτόν που έχει μεγάλη μύτη. Αντίστοιχα εμείς θα μπορούσαμε να λέμε τους Ταϊλανδούς πλακουτσομύτηδες.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
δεν ειναι υποχρεωτικο να πηγαινουμε στα ιδια μερη ουτε να πηγαινουμε με τις ιδιες γυναικες
απλα αφου αναφερετε θεματα ουσιων σας λεω οτι ειμαστε απο τις λιγες χωρες που δεν αναφερει στο διαβατηριο οτι η χρηση η μεταφορα ουσιων στη ταυλανδη μπορει να επιφερει μακροχρονια φυλακιση η και θανατικη καταδικη.
στο διαβατηριο μου πχ εχει ξεχωρισστο 4σελιδο το οποιο αναφερει τις χωρες που οι νομοι ειναι αυστηροι σε θεματα ναρκωτικων και παρεμφερων ουσιων(μεσα σε αυτα και το χορτο)
γιαυτο προσεχουμε οτι και να μας προτεινουν να μας δωσουν η να καπνισουμε - τελος
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε ΙΙΙΙΙ
Επετρεψε μου να βοηθησω.
Loosing face: Ενοουν και ΜΟΝΟ για τις κοπελλες των μπαρ οτι εχουν χασει την αξιοπρεπεια τους σαν επαγγελματιες εαν ο πελατης ξαναπαει στο ιδιο μπαρ και δεν παρει την ιδια κοπελλα, δηλ. οτι δεν ηταν καλη για να σε κανει να την ξαναπαρεις.
Butterfly: Οπως η πεταλουδα πεταει απο λουλουδι σε λουλουδι ετσι ειναι και αυτος που παει απο κοριτσι σε κοριτσι.
Αυτα ισχυουν ΜΟΝΟ για τα μπαρ και ΜΟΝΟ για τις κοπελλες των μπαρ, οχι για τις εκτος κυκλωματος μπαρ κοπελλες.
Σχετικα με τα ναρκωτικα μια πολυ γνωστη κομπινα ειναι η εξης: στην πεφτει ο τυπος και σου λεει οτι εχει πχ χορτο σε τιμη ξεφτιλλα, τσιμπας, αγοραζεις και στην επομενη γωνια στην πεφτει ο αστυνομικος και σε συλλαμβανει, (ειναι στο κολπο με τον πωλητη). Βλεποντας το εσωτερικο ενος τμηματος αρχιζεις και φρικαρεις σκεφτομενος πως θα ειναι η φυλακη, δεν μπορεις να συννενοηθεις, ξερεις ποσο βαριες ποινες εχουν στην Ταυλανδη για τα ναρκωτικα και μετα απο 10 ωρες στο κρατητηριο σου ερχεται ο απο μηχανης Θεος, ο οποιος ειναι φιλικος, μιλαει καλα Αγγλικα και σου λεεει οτι αν δωσεις κατι η παρεξηγηση θεωρειται ληξασα. Δεν θα δωσεις; Και τα βρακια σου θα κατεβασεις. Τωρα το ποσο μπορει να ειναι απο 2,000 εως 10,000 $ αναλογα πως θα σε κοψουν
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Η λεξη farang  οπως ανεφερε και ο Πελοπηδας προερχεται απο το farang-cais (ετσι λεγονται οι Γαλλοι στα Ταυλανδικα και προφανως το εχουν δανειστει απο τη Γαλλικη γλωσσα). Αυτο εξηγειται ιστορικα. Το 17 αιωνα ο τοτε Βασιλιας του Βασιλειου του Σιαμ ειχε προσκαλεσει μια Γαλλικη αντιπροσωπεια, η οποια ειχε σταθμευσει μονιμα κοντα στην Μπανγκοκ στο πλαισιο της συμφωνιας που ειχε κανει με τον τοτε Γαλλο Βασιλια. Απο οτι μου εχει πει Γαλλος (και το επαληθευσα και εγω μετα διαβαζοντας τις καταλληλες πηγες), η αντιπροσωπεια αυτη εγινε γρηγορα πολυ μισητη στο λαο και στην αυλη του Βασιλια. Μεσα στο κολπο ηταν και ενας Ελληνας εμπορος σε θεση κλειδι διπλα απο τον τοτε Βασιλια. Ενα απο τα μεγαλυτερα λαθη που εκαναν οι Γαλλοι ηταν οτι προσπαθησαν να προσηλυτισουν τους Ταυλανδους στο χριστιανισμο (ακουσον-ακουσον). Ευτυχως απετυχαν παταγωδως και με την πρωτη ευκαιρια πηραν ποδι. Η λεξη farang  αρχισε να χρησιμοποιειται απο τοτε και λογω της αντιπαθειας του λαου για την αντιπροσωπεια αυτη απεκτησε αρνητικη χροια η οποια διατηρειται μεχρι και σημερα. Η εννοια της επεκταθηκε με τον καιρο και καλυπτει πλεον ολους τους ξενους δυτικης προελευσεως.
Δε σημαινει βεβαια οτι ολοι οι Ταυλανδοι που τη χρησιμοποιουν, εχουν αρνητικες σκεψεις. Παρολα αυτα μορφωμενος Ταυλανδος που σεβεται μερικα πραγματα ειναι πολυ πιθανον να μην εκφραστει ετσι αναφερομενος σε ξενους ειτε αμεσα ειτε εμμεσα. Αυτο μου το εχουν πει οι ιδιοι οι Ταυλανδοι. Υπαρχει επισημη λεξη για το ξενος (Khon Tang Chad) η οποια ειναι πολυ πιο αρμοζων απο το farang.
Φιλε Ακη και εμενα δε μου αρεσει το farang αλλα αμα αρχισω και το σκεφτομαι θα ειμαι μεσα στα νευρα συνεχεια γιατι δεν υπαρχει μερα που περναει και να μην το ακουσω.

Το "Lose Face" ειναι κυριαρχο χαρακτηριστικο της Ταυλανδικης κουλτουρας που πολυ δυσκολα γινεται κατανοητο απο τους δυτικους των οποιων η κουλτουρα στηριζεται σε τελειως αντιθετη ιδεολογια. Δεν προλαβαινω να πω περισσοτερα τωρα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ημερησια ενημερωση για παταγια.
και η σημερινη μερα ηταν τελεια, πηγαμε στο κο λαρν με το μωρο, το οποιο ειναι απιστευτο gfe, απορω πως θα το αποχωριστω την κυριακη, νομιζω για μενα τελειωσε το καθημερινο ψαρεμα, το πιπινι ειναι πολυ σεξυ και τελος, καλυπτει ολες τις αναγκες μου, και μαντευει παντα τι θελω, και ξερετε τι θελω, χθες ειχα τον τελευταιο μαραθωνιο, με σχετικα ασχημουλικο μωρο το οποιο μου εταξε λαγους με πετραχειλια και τους εκανε βεβαια και με το παραπανω... η φαση ειχε A-LEVEL  :rockon: πολυωρο, εξαντληθηκα τελειως αφου μετα πεταχτηκα ενα λουσιφερ για ανασυγκροτηση, και εκει πετυχα το μωρο που προανεφερα, αν ακουσετε τη φωνουλα του θα ξεχασετε τα παντα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
πεντε μερες ανελεητου σεξ νομιζω φτανουν, τωρα 1 1/2 την ημερα και χαλαρα, με ρωτησε ο φαντομας που μιλησαμε στο τηλεφωνο, πως μπορω ετσι, απλα εμενα μου αρεσουν τοσο πολυ οι ασιατισες οσο σε κανεναν αλλον νομιζω. και δεν ξερω τι καταληξη θα εχω.
θενκς μοντς για τις μετατροπες..
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
apla emena moy aresoyn toso poly oi asiatises oso se kanenan allon nomizo.kai den ksero ti katalhksh tha exo.

εγω ξερω κωστα ή μαλλον μπορω να μαντεψω..  ;)

τελικα, ειναι καλυτερα να πηγαινεις μονος εκει κατω ρε συ κωστα? για πες μια γνωμη τωρα που εχεις ζησει τοσες καταστασεις..
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
816
Κριτικές
37
Like
1.564
Πόντοι
8.165
Αχ ρε Κώστα θα τρελαθούμε πριν προλάβουμε να πάμε στην Παττάγια. Πάντως η Παττάγια πρέπει να είναι το κάτι άλλο από άποψη ποικιλίας γυναικών. Καλή συνέχεια Κώστα.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Roko,τι κολλήματα είναι αυτά πάλι. Είτε μόνος, είτε με παρέα το ίδιο καλά θα περάσεις. Άσε που τελικά αποκλείεται να μείνεις μόνος.
My Lord πολύ σωστά τα είπες για το φαινόμενο του Loosing face και των Butterfly και ιδίως στο θέμα των ναρκωτικών.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
βλεπω με την επιστροφη για γενικο ρεκτιφιε
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
Σύντροφε Roko,τι κολλήματα είναι αυτά πάλι. Είτε μόνος, είτε με παρέα το ίδιο καλά θα περάσεις. Άσε που τελικά αποκλείεται να μείνεις μόνος.

εχεις δικιο von.. θα σου πω αλλη στιγμη γιατι το ανεφερα αυτο το πραγμα.. την καλησπερα μου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom