Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
με τα λεφτα η καλυτερη επιλογη για μενα ειναι τα μετρητα. μπορεις να υπολογισεις περιπου ποσα θα χρειαστεις ωστε να τα εχεις μαζι σου πριν ξεκινησεις το ταξιδι. μια μερα στην thai κοστιζει κατα μεσο ορο 100ευρω με ολες τις "βασικες" δραστηριοτητες και το ξενοδοχειο. κρατα ευρω στο safe box κατα προτιμηση χαρτονομισματα των 200ευρω εχωντας προσημειωσει. και καθε 2 με 4 μερες κανε συνναλαγμα. σε αυτη την χωρα επειδη ο χρυσος κανονας ειναι το discount στα παντα και παντου χρειαζεσαι μετρητο για να το επιτυχεις. στην bkk αν πας σε τραπεζα να κανεις συνναλαγμα σου ζητανε και διαβατηριο και ελεγχεται η κατασταση σε περιπτωση μαϊμουδιας. ειναι η προσωπικη μου αποψη αυτη και την θεωρω αρκετα ασφαλη.

μια ευχη να δωσω σε ολους τους συνταξιδιωτες. μακρια απο τα ποτα. δεν αξιζει να ζησεις τοσο ομορφα πραγματα με χρηση αλκοολ.

να χαρειται την στιγμη εκει κατω να νιωσετε την διαφορα. να παρατηρησετε το χαμογελο των ανθρωπων εκει κατω που εχουν 22 διαφορετικα χαμογελα για καθε εκφραση της ψυχης τους και να μαθετε απο αυτο. υπαρχουν πραγματα εκει κατω που μπορουν να σε κανουν σοφοτερο. αρκει να μην κοιτας το δεντρο και παραμελησεις το δασος.

sabaidekaap 
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
με τον νεο νομο μπορεις να παραμεινεις μεχρι 3 μηνες σε διαστημα 6 μηνων.
Φιλε Μιμικο θεωρητικα ετσι οπως τα λες ειναι πλυν ομως υπαρχουν παραθυρακια και λυσεις για αυτους που θελουν πραγματικα να μεινουν. Θελει καλο ψαξιμο και συνεχη ενημερωση. Απλα οι περισσοτεροι εχουν βαρεθει να ψαχνουν συνεχεια για παραθυρακια γιατι οι νομοι πλεον εδω εχουν καταντησει να αλλαζουν σε εβδομαδιαια βαση. Ασε που οπως λεει και το ρητο/ανεκδοτο μεταξυ ξενων εδω σχετικα με τη γραφειοκρατια "το δεξι χερι δεν ξερει τι κανει το αριστερο". Με την εννοια οτι το καθε immigration office εχει το δικο του ευαγγελιο και εφαρμοζει τους νομους οπως αυτο τους καταλαβαινει!
Τα 500 Μπαχτ την ημερα που ανεφερε ο φιλος Μιμικος οντως ισχυουν και δεν κανουν καθολου τα στραβα ματια ακομη και για μια μερα. Ειναι ενας καλος τροπος να τονωνονται τα οικονομικα του Ταυλανδικου δημοσιου απο ανυποπτους τουριστες. Η πλακα ειναι οτι μεχρι πριν απο ενα χρονο περιπου, το προστιμο ηταν μονο 200 Μπαχτ την ημερα. Τουτεστιν αυξηση 150%!

 
να παρατηρησετε το χαμογελο των ανθρωπων εκει κατω που εχουν 22 διαφορετικα χαμογελα για καθε εκφραση της ψυχης τους και να μαθετε απο αυτο.
Ωραιο αυτο που ανεφερες. Θα ηθελες να μας το εξηγησεις λιγο παραπανω? Δεν το εχω ξανακουσει ιδιως αυτο που ειπες για τα 22 χαμογελα.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
PS. Αλήθεια, διαβάζοντας και τις ανταποκρίσεις του KF16 από Thai, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν μερικοί και αλλάζουν εύκολα γυναίκες τη στιγμή που οι περισσότερες εκεί δεν ξεκολλάνε με τίποτα και φυσικά δεν μπορείς και να τις διώξεις αφού βάζουν συνήθως τα κλάματα και σε κάνουν να νιώθεις τελείως χάλια.
Να σου πω την αληθεια αυτην την απορια την εχω και εγω. Δε λεω να κανεις δεσμο αλλα απο το ενα ακρο μεχρι το αλλο υπαρχει και η μεση οδος.
 

Επισκέπτης
θα πω κάτι κλασικό !
όλη ψάχνουμε αυτή που μας λίπη .......
(φιλε 04fantomas05)      :rockon:
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Με φιλο διευθυντη της eurobank που μιλησα σημερα,αφου εξετασαμε μαζι ολες τις εναλλακτικες λυσεις,μου ειπε οτι οι καλυτερες λυσεις ειναι η χρηση της MAESTRO η να εχουμε μετρητα και να τα αλλαξουμε εκει λιγα-λιγα αναλογα με τις αναγκες μας...
Βεβαια τα ΑΤΜ ειναι παντου,ενω τα ανταλλακτηρια σε ορισμενα μονο σημεια..
Βαζουμε λοιπον τα λεφτα που υπολογιζουμε οτι θα χαλασουμε,σε ενα λογαριασμο τραπεζης και χρησιμοποιουμε μια απλη καρτα αναληψεων με το σημα MAESTRO,που σημειωτεον αν δεν εχουμε,εκδιδεται αυθημερον απο τις τραπεζες...
Βεβαια καλο ειναι να εχουμε και μια VISA μαζι μας για παν ενδεχομενο..
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
pipinomaniac
οτι αναφερω ειναι δοκιμασμενο απο τοτε που υπηρχε οριο στις καρτες μεχρι ισοτιμο 300 αμερ.δολλαριων  και αν χαλαγες παραπανω επρεπε να κανεις εισαγωγη και δραχμοποιηση συναλλαγματος (παπαριες δηλαδη)
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
φιλε fantoma αυτο που λεω για τα 22 διαφορετικα χαμογελα το εχω διαβασει στο net το εχω παρατηρησει στους ανθρωπους εκεί και μου το επιβεβαιωνει και η εκπομπη του μαμαλακη (με τις μαγειρικες) στην ελληνικη τηλεοραση που το ανεφερε με καποιες επιπλεον λεπτομερειες στην προσπαθεια να εξηγησει το γιατι λεμε την thai land of smiles.

συντροφε φαντομα θα ηθελα να μου εστελνες με pm το κινητο σου νουμερο ετσι ωστε σε λιγες μερες που θα ερθω αμα μπορουσαμε να συναντηθουμε.

ευχαριστω
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
θα ηθελα καποια στιγμη να κανουμε αναφορα σε ενα πολυ κρισιμο θεμα για το "γιαμπα". και πως να ξεχωριζουμε τις γυναικες που το χρησιμοποιουν.
 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Σήμερα ρώτησα για Μπανγκοκ για Νοέμβρη και μου είπανε 780 ευρώ περίπου μαζί με τους φόρους (από Θεσσαλονίκη) με την Thai. Η κοπέλα μου είπε να μη βιαστώ να κλείσω γιατί είναι off season και κάνουν προσφορές συνήθως το Σεπτέμβρη. Ρώτησε κανένας για εισιτήρια γι' αυτήν την περίοδο;
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
θα ηθελα καποια στιγμη να κανουμε αναφορα σε ενα πολυ κρισιμο θεμα για το "γιαμπα". και πως να ξεχωριζουμε τις γυναικες που το χρησιμοποιουν.
Pardon ? Για γίνε πιό σαφής σύντροφε.
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
αγαπητε μου vonmakouli και νεε συντροφε theologosm. το γιαμπα ειναι ναρκωτικη ουσια η ποιο επικινδυνη απο ολες. ευκολη στην παρασκευη της και με τρομερες παρενεργειες. στην ευρωπη και στην αμερικη την γνωριζουμε με την ονομασια μεθαδονη και ειναι σε ενεσιμη μορφη. στην thai την ονομαζουνε γιαμπα και ειναι σε μορφη χαπιου το οποιο το λιωνουν και το καπνιζουν.
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
το γιαμπα το χρησιμοποιουσαν παλιοτερα ευρεως οι εργατες και η κοπελες του δρομου. τους εδινε δυναμη να μπορουν να εργαστουν και για μερες ολοκληρες χωρις ξεκουραση. ομως οι παρενεργειες του ειχαν φρικτα αποτελεσματα. η κυβερνηση ειχε παρει τοτε δραστικα μετρα για να σταματησει η διαδοση του (πολυ αυστηρους νομους που οδηγουσαν και στην εκτελεση). ομως συνεχιζεται η χρηση και η παρασκευη στα κρυφα. γινονται αναφορες για τα κοριτσια στην πατπονγκ της μπανγκοκ οτι υπαρχει αρκετο ποσοστο εθισμενων κοριτσιων στην ουσια, πολλοι εργατες το παιρνουν κρυφα ωστε να μπορεσουν να αποδωσουν στους ρυθμους της εργασιας τους. το θεμα για μας ομως ειναι η κοπελες που ειναι εθισμενες σε αυτη την ουσια και πως προφυλασομαστε.
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
η πηγη πληροφορησης μου ειναι ενα ντοκυμαντερ του national geographic με θεμα "το ποιο επικινδυνο ναρκωτικο". το οποιο το εχει προβαλει τελευταια αρκετες φορες. ειναι σοκαριστικες καποιες σκηνες που δειχνει.

 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
θα ηθελα καποια στιγμη να κανουμε αναφορα σε ενα πολυ κρισιμο θεμα για το "γιαμπα". και πως να ξεχωριζουμε τις γυναικες που το χρησιμοποιουν.
Οπως ξερετε δεν πολυγραφω για θεματα σεξοτουρισμου αλλα θα κανω μια εξαιρεση εδω.
Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος σιγουρος τροπος για να κανεις διαγνωση σε κατι τοσο σοβαρο. Περιττο να πω οτι κοπελλες με τοσο βαρυ ιστορικο πρεπει να αποφευγονται παση θυσια. Ειναι εγγυηση για μπλεξιματα. Δυστυχως ειναι τετοια η ζημια που εχουν παθει αμετρητες κοπελλες απο τη συνεχη και μακροχρονη τριβη με τη βιομηχανια που εχουν μπει σε πορεια μη αντιστρεψιμη και εχουν καταφυγει στη χρηση διαφορων ουσιων. Κοινο χαρακτηριστικο αυτων των ανθρωπων, ειναι η μεγαλη ασταθεια χαρακτηρα και τα τακτικα ψυχολογικα αμοκ που τις πιανουν οταν τα πραγματα στραβωνουν.
Ο καλυτερος τροπος κατα τη γνωμη μου για να αποφυγετε τετοιες περιπτωσεις ειναι απλα να παρατηρησετε προσεκτικα τη συμπεριφορα τους. Κοπελλες με πολλα τατουαζ η σιδερικα σε διαφορα μερη του σωματος, που καπνιζουν η κατεβαζουν το ενα σφηνακι μετα το αλλο, συγκεντρωνουν ολες τις απαραιτητες προυποθεσεις για πιο "εξελιγμενες" καταστασεις. Επισης θα συνιστουσα να αποφευγονται οι κοπελλες που μιλανε καλα αγγλικα. Καλη γνωση της αγγλικης σημαινει οτι εχει κανει μακροχρονια καρριερα στα μπαρς και εχει σκληρυνει ο χαρακτηρας της. Οι καλυτερες κοπελλες για gfe ειναι κατα τη γνωμη μου, οι χαμηλων τονων που καθονται στα μετοπισθεν και δεν εκδηλωνονται τοσο εντονα. Οι "ντροπαλες" αν θελετε. Αν επιπλεον η κοπελλα δε μιλαει γρι αγγλικα, ειναι καλο σημαδι γιατι δειχνει οτι ειναι "φρεσκια". Για αυτους που πηγαινουν για ενα one-night stand δε χρειαζονται τα πολλα αγγλικα, ετσι κι αλλιως δεν προκειται να κανετε φιλοσοφικη συζητηση!
Εχει και γουστο εξαλλου να προσπαθεις να συνενοηθεις με νοηματα, χειρονομιες και λεξικο...

Οι νομοι στην Ταυλανδη ειναι υπερβολικα αυστηροι σε θεματα ουσιων και επισσειουν σχεδον παντα τη θανατικη ποινη. Οι περισσοτεροι ξενοι που εκτιουν ποινες σε τοπικες φυλακες βρισκονται για αυτον ακριβως το λογο.

PS: Θεολογε φιλε μου το αβαταρ σου ειναι σαν γραμματοσημο! Πρεπει να κανεις κατι γιατι δε λεει να βαλλω το μεγεθυντικο φακο :cheesy:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
σωστά όσα γραφει ο φαντομάς. όσα δείχνουν ξεκολλά είναι για αποφυγή, μόλις όμως κάποιος άλλος μου πήρε ένα ξεκολλώ.. το είχα σταμπάρει από την  αθηνα από το internet, όντως είχε περίεργη συμπεριφορά, πολλά σκουλαρίκια και tatoo, anyway,
χθες είχα ένα συνεσταλμένο το οποιο ήταν τέλειο gfe, πολύ κοντή φυσικά, αυτή τη φορα έχω κατεβάσει πολύ τον πήχη, όλες κάτω από 1.50.  προχθές πήρα μια ψηλή για αλλαγή 1.55 αλλα βγήκε φόλα.
λοιπόν , θυμητείτε όσοι έρθετε πάρτε δυο τρία πέη μαζί σας, θα σας θα σας χρειαστούν σίγουρα, εγώ δεν προλαβαίνω με ένα, σήμερα το μεσημέρι είχα εξάντληση, κοιμήθηκα και έφαγα πολύ και τώρα παο πάλι για μαραθώνιο, η σημερινή έχει και σιδεράκια στα δόντια, η likeeeee.
δεν φαντάζεστε τι γίνεται εδώ, γαμιέται το σύμπαν κυριολεκτικά, δεν νομίζω τέτοιο σκηνικό να υπάρχει αλλου στον πλανήτη.
mods, χίλια ευχάριστο για τις μετατροπές.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
sa wat dee-khrap και από μένα σύντροφε Κώστα.
Είμαι βέβαιος ότι περνάς υπέροχα.
Αλήθεια πως είναι ο καιρός εκεί ?
Δοκίμασες αυτό που σου είπα ? Αν ναι περιμένω εντυπώσεις.
Καλή συνέχεια.
καιρός τελειος, λίγη υγρασία, θα ψάξω αύριο για αυτό που είπες, δεν υπάρχουν στο walking street.
τα λέμε.
 

Επισκέπτης

PS: Θεολογε φιλε μου το αβαταρ σου ειναι σαν γραμματοσημο! Πρεπει να κανεις κατι γιατι δε λεει να βαλλω το μεγεθυντικο φακο :cheesy:

[/quote]


δεν την μεγαλώνω για να υπάρχει σασπένς  :2funny:
τώρα μίλαγα για σένα ....χίλια χρονια θα ζήσης  :grin:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Μιμίκο, ομολογώ ότι δεν το ήξερα αυτό. Μήπωε πρόκειται για ένα παρασθησιογόνο που χρησιμοποιούν παραδοσιακά κάποια μέλη της φυλής akha στον βορρά ? Αν ναι τότε δεν είναι πρόβλημα, αν εξαιρέσεις ότι σου μαυρίζει τη γλώσσα και σου χαλάει τα δόντια. Οπότε μάλλον δεν μιλάμε γι΄αυτό.
Οι καλυτερες κοπελλες για gfe ειναι κατα τη γνωμη μου, οι χαμηλων τονων που καθονται στα μετοπισθεν και δεν εκδηλωνονται τοσο εντονα. Οι "ντροπαλες" αν θελετε. Αν επιπλεον η κοπελλα δε μιλαει γρι αγγλικα, ειναι καλο σημαδι γιατι δειχνει οτι ειναι "φρεσκια".
Σύντροφε Φαντομά , αν και άπειρος (να το πιστέψουμε ?)με τα θέματα αυτά. έχεις απόλυτο δίκαιο. Εγώ πάντα συνιστώ αυτές τις κοπέλες και φροντίζω να περνάμε πάντα καλά και οι δύο.
 

matador26

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και απο εμενα παιδια.Ειμαι καινουριος στο σαιτ και στο φορουμ και σκεφτηκα να αυτοσυστηθω.Ειμαι απο Θεσσαλονικη μερια και εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι να κανω το ταξιδι στην ομορφη Ταιλανδη.Βασικα σκεφτομαι να παω Αυγουστο γιατι τοτε μονο μπορω να εξασφαλισω πολλες μερες αδεια.Ομως υπαρχει  μια  πιθανοτητα να μπορεσω και Οκτωβριο Νοεμβριο που ειναι of season και λογικα θα ειναι φθηνοτερα.Οποιος συναγωνιστης ενδιαφερεται ας στειλει ενα πμ.Ευχαριστω παιδια και συνεχιστε να ζειτε την ζωη σας... :rockon:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom