Επισκέπτης
Δηλαδη πηγαινοντας 1-2 φορες Μπανκοκ και 3-4 φορες Πατταγυα μαθαμε τη χωρα;
πέστα χρυσόστομε .....
πέστα χρυσόστομε .....
Λόρδε,Οσο για τις γνωμες που σχηματιζουν μερικοι δεν μπορω να τις καταλαβω παροτι τις ΣΕΒΟΜΑΙ.
Δηλαδη πηγαινοντας 1-2 φορες Μπανκοκ και 3-4 φορες Πατταγυα μαθαμε τη χωρα;
Ε οχι βρε φιλοι ΟΧΙ.
Λόρδε,
γνωρίζεις βεβαίως ότι ασπάζομαι τις ιδέες και τις απόψεις σου σχετικά με την
Ασία γενικότερα. Μην ξεχνάς όμως ότι γράφουμε στο bourdella.com και όχι στο Nacional geografic. Αρα ο παραπάνω συλλογισμός σου, όσο και αν με βρίσκει σύμφωνο είναι λανθασμένος καθώς 1-2 φορές στην μπανκονκ και άλλες τόσες στην παττάγια αρκούν για να έχει κάποιος άποψη για την σεξ- σκηνή (και μόνον)της χώρας. Τώρα για τα άλλα...όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε.
Αμ Μακη μου το θεμα ειναι οτι δεν γραφουν για τη σεξ σκηνη μονο αλλα...
Δηλ. αν ο ταξιτζης που με πηρε απο το αεροδρομιο ειναι αδερφη και υπαλληλος ο σερβιτορος στο εστιατοριο ειναι αδερφη και ο υπαλληλος του ξενοδοχειου ειναι αδερφη (ολα αυτα μου εχουν τυχει) θα πω οτι ολοι οι Ταυλανδοι ειναι αδερφες;
μην κολλατε σε λεπτομερειες
ο καθενας εχει να πει κατι κυριως οταν εχει παει πρωτη φορα και πρεπει να πει κατι για να δειξει οτι πηγε
Ναι, γιαυτο ανεφερα οτι αφορα κυριως αυτους που μενουν Ταυλανδη μακροπροθεσμα παρα τους τουριστες.εχεις δικιο σε αυτο αλλα τα 3 μπαχτ ειναι ψιχουλα υπαρχει ενα τρυκ ομως
Εγω θα συμφωνησω μαζι σου οτι θελουν οχι απλως εγκρατεια αλλα μαλλον πληρη αποφυγη χρησεως. Αρκει μια χρηση στο (α)καταλληλο μερος για να γινει το κακο. Δυστυχως το μερος φημιζεται ιδιαιτερα για τις απατες σχετικα με τις πιστωτικες καρτες. Ξερω προσωπικα φιλους που τη χρησιμοποιησαν και μετα τρεχανε με τις τραπεζες τους για να τις πεισουν οτι δεν εκαναν αγορες-μαιμουδες. Να φανταστειτε πολλες εταιρειες αρνουνται να δεχτουν αγορες απο εδω μεσω Ιντερνετ με πιστωτικη καρτα λογω του μεγαλου ρισκου. Μου εχει συμβει εμενα να προσπαθω να αγορασω κατι απο το Ιντερνετ και να με απορριπτουν μολις βλεπουν οτι το ΙΡ μου ειναι απο Ταυλανδη. Γιαυτο σας συμβουλευω να αποφυγετε τελειως τη χρηση πιστωτικης παρα μονον σε περιπτωσεις αναγκης. Η καλυτερη λυση κατα τη γνωμη μου ειναι τα μετρητα που τα μετατρεπουμε σε Μπαχτ σιγα-σιγα σε οποιοδηποτε ανταλλακτηριο εντος Ταυλανδης απο traveller's checks.οι πιστωτικες καρτες εχουν και τα καλα τους αλλα θελουν εγκρατεια
Σύντροφε, καλώς ήρθες στο σαϊτ. Συμφωνώ με τον σύντροφο Θεολόγο ότι είνια λίγο ένα δεκαήμερο για μια τόσο μεγάλη χώρα, που έχει τόσα πράγματα να δείς και να απολαύσεις, αλλά παράλληλα καταννοώ ότι δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να μπορούν να περνάνε ενα μήνα και βάλε για διακοπές στο εξωτερικό.ενδιαφερομαι και εγω να παω οκτωμβριο-νοεμβριο για 10 μερες.ποτε ειναι η επομενη συναντηση?