Γεια σας.Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά ένα μεγάλο εύγε για το site και κυρίως γαι το συγκεκριμένο thread.Μπράβο και σ' αυτούς που ποστάρουν συχνά και τόσο αναλυτικά τις εμπειρίες τους (έτσι για να ξεστραβωνόμαστε κι εμείς).
Να συστηθώ γιατί έχω κάνει πολύ λίγα posts και πιθανότατα δε με ξέρετε.Είμαι από Θεσσαλονίκη (τη Θεσσαλονίκη,περίχωρα δηλαδή) και η κατάσταση στο γνωστό θέμα είναι δράμα.Πέρισυ είχα αποφασίσσει να πάω
Καμπότζη αλλά τελικά
τηκα.Φέτος έχω αποφασίσει να πάω Ταϊλάνδη,και συγκεκριμένα Pattaya μέσα στο Νοέμβριο.Ωστόσω θα προτιμούσα να μην πάω μόνος για διάφορους λόγους (όχι από φόβο εγκληματικότηας,αφού δεν
υπάρχει).Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας το πει ή ας μου κάνει pm. Επίσης θα ενδιαφερόμουν και για Καμπότζη (για ΠχνομΠενχ) αλλά πάντα για Νοέμβριο.Η Καμπότζη είναι πιο φτηνή και προσφέρει και τα ίδια πράγματα περίπου(αν κάποιος είναι μυημένος και δε βαριέται ας καταθέσει τη γνώμη του).
Πάντως οποσδήποτε Ασία για ευνόητους λόγους.
Τον Αύγουστο θα κατεβώ Αθήνα , οπότε αν κανονίσετε συνάντηση πολύ θα χαρώ να είμαι κι εγώ εκεί.Αυτά κι ελπίζω να μην κούρασα.
Υ.Γ. Οσοι είναι Ταϊλάνδη , ρίξτε ένα και για μας τους καψερούς
εδώ.