Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημέρα σας ,και καλο μηνα !
ποτε είναι η συνάντηση ?
μαζεύεστε πολύ ?


να την μετακομίσετε στην Mύκονο για να έρθω και εγώ !!!!!!!!!!
τα κρέατα και το κρασί κερασμένα από μένα  :grouphug:
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Μια διευκρινηση γιατι ισως παρεξηγηθει το παραπανω σχολιο του φιλτατου Θεολογου τον οποιο και καλοσοριζω. Ως μονιμος κατοικος Ταυλανδης, ειμαι σιγουρος οτι μιλωντας για "μωρα" παιδια, εννοει καταστασεις στις οποιες 60ρηδες με ελεεινη εμφανιση αγκαζε με 25χρονα που μολις τα εχουν τσιμπησει απο μπαρ, τα βολταρουν σα να μη συμβαινει τιποτα μπροστα στα εκπληκτα ματια των Ταυλανδων. Αυτα συμβαινουν κυριως στην Παταγια βεβαια και ευτυχως. Φυσικα δεν προκειται για περιπτωσεις παιδοφιλιας που το εχουμε τονισει απειρες φορες ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ αλλα για καταστασεις που απλα σου ερχεται να κανεις εμετο απο την ξετσιπωσια μερικων. Τουλαχιστον αν ειναι να κανει καποιος κατι τετοιο, ας το κανει αναμεσα σε 4 τοιχους. Οι τυποι αυτοι το μονο που καταφερνουν ειναι να προκαλουν το δημοσιο αισθημα και να δινουν ασχημη εικονα για τους ξενους στην Ταυλανδη. Πως να μην προκαλουν αλλωστε τη στιγμη που τα Ταυλανδικα ζευγαρακια με το ζορι πιανονται χερι-χερι οταν κανουν βολτα. Τετοιος ειναι ο συντηρητισμος της Ταυλανδικης κοινωνιας ιδιως σε θεματα δημοσιας συμπεριφορας.


Φίλε φαντομά, νομίζω όμως ότι για αυτό το ελεεινό θέαμα το οποίο αναφέρεις ευθύνονται πολύ περισσότερο τα κοριτσάκια παρά οι 60αρηδς με τις μπυροκοιλιές. Αυτοί βρίσκουν πολύ πρόσφαρο και πολυ πρόθυμο έδαφος και τα κάνουν και δεν ξέρω κατά πόσο οι Ταυλανδοί σοκάρονται από αυτό το θέαμα το οποίο είναι κοινός τόπος πια. Και εν πάση περιπτώσει τι δουλειά έχει η 20χρονη με τον 60χρονο??? Κανένας δεν την αναγκάζει να πάει μαζί του. Στο κάτω-κάτω της γραφής αν είναι όντως χρηματικό το ζήτημα ας πάει με κάποιον μικρότερο και λιγότερο εμφανίσιμο.
Εγώ από την μικρή μου πείρα (μία φορά άλλωστε έχω πάει Ταιλάνδη,) θα σου πω τι παρατήρησα.
Ήμουν με τον κολλητό μου στα μπαράκια της Bangla road στην Patong. Φεύγαμε και στον πεζόδρομο λίγο πιο έξω μας σταματούσαν freelancers και μας ρωτούσαν τα γνωστά, αν θέλουμε μασαζ κτλ.
Έκανα τις συνεννοήσεις, τους έλεγα από την αρχή ότι θέλουμε σεξ κτλ και μόλις συμφωνούσαμε μας έπιαναν από το χέρι και μας πήγαιναν στο ξενοδοχείο.
Εγώ, περιττό να σου πω, ότι αισθανόμουν πολύ αμήχανα, εδώ στην Ελλάδα δεν πιάνω την γκόμενά μου από το χεράκι, πόσο μάλλον στην Ταιλάνδη μία κοπέλα με την οποία είχα προ-συμφωνήσει ότι θέλω μόνο να την γαμήσω έναντι χρηματικής αμοιβής.
Μάλιστα το ίδιο συνέβαινε και όταν φεύγαμε από το ξενοδοχείο μετά το γαμήσι.
Είχα δε την αίσθηση, ειλικρινά στο λέω, ότι το έκαναν τόσο επιδεικτικά (το κράτημα του χεριού) που νόμιζα ότι μας περιέφεραν ως τρόπαια.
Θα μου πεις τώρα τι σχέση έχω εγώ, που είμαι κάτω των 30, πολύ γυμνασμένος και άνθρωπος που προσέχει πολύ πώς ντύνεται, ακόμη και σε διακοπές στην Πατόνγκ, με τον άθλιο 60αρη ʼγγλο με την τεράστια μπυροκοιλιά και τα ελεεινά ρούχα???
Προφανώς καμία φίλε Φαντομά, εκτός ίσως από το γεγονός ότι αν παίρναμε την ίδια κοπέλα την πρώτη μέρα ο ένας και την επόμενη ο άλλος, και στις δύο περιπτώσεις θα μας κρατούσε ΑΥΤΗ από το χεράκι σε δημόσια ΘΕΑ και όχι σίγουρα εμείς, ή για να ακριβολογούμε όχι σίγουρα ΕΓΩ (για τον άλλο δεν μπορώ να μιλήσω.)
Από την άλλη το θέαμα που ανέφερες με ξένισε και μένα τις πρώτες μέρες. όταν όμως είδα ότι και μένα με έπιαναν συνέχεια από το χέρι, θέλοντας και μη (άσε που δεν μπορείς να πεις στο κοριτσάκι, μην μου κρατάς το χέρι, απλώς σε πληρώνω για να σε γαμάω και δεν τα έχουμε), άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως δεν φταίνε πάντα οι 60αρηδες με τις μπυροκοιλιές για αυτό το θέαμα..........
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φίλε φαντομά, νομίζω όμως ότι για αυτό το ελεεινό θέαμα το οποίο αναφέρεις ευθύνονται πολύ περισσότερο τα κοριτσάκια παρά οι 60αρηδς με τις μπυροκοιλιές.
Φιλε Μαρκησιε εκτιμω το σχολιο σου και σ'ευχαριστω που μου δινεις τη δυνατοτητα να επεκταθω.
Συμφωνω μαζι σου οτι φταινε και τα κοριτσια για αυτο το θεαμα. Στο κατω-κατω  δεν μπορει να φταιει μονο η μια πλευρα για αυτην την καταντια. Πλυν ομως, ας πουμε οτι η κοινη λογικη θα ελεγε οτι ο 60ρης θα επρεπε στην ηλικια του να εχει μαθει καλυτερα τι ειναι προκλητικο και τι οχι. Οι κοπελλες των μπαρς ειναι και μικρες σε ηλικια και αμορφωτες στην πλειοψηφια τους (οι περισσοτερες εχουν-δεν εχουν τελειωσει εκτη δημοτικου). Επισης και αυτο ειναι και το σημαντικοτερο εχουν τελειως περιθωροποιηθει απο την υπολοιπη Ταυλανδικη κοινωνια με αποτελεσμα να μη νοιαζονται πλεον για το τι θεαμα παρουσιαζουν. Οι μπαροβιες απο τη στιγμη που αποφασιζουν να περασουν το κατωφλι της πορνειας, ειναι καταδικασμενες να ζουν μια ζωη στο περιθωριο με την εννοια οτι θα μενουν, θα τρωνε, θα κοιμουνται και γενικα θα ζουνε με αλλες μπαροβιες.

Αυτοί βρίσκουν πολύ πρόσφαρο και πολυ πρόθυμο έδαφος και τα κάνουν και δεν ξέρω κατά πόσο οι Ταυλανδοί σοκάρονται από αυτό το θέαμα το οποίο είναι κοινός τόπος πια.
Φιλε Μαρκησιε με ολο το σεβασμο αλλα εδω υποπεφτεις σε ατοπημα. Δεν ειναι καθολου μα καθολου κοινος τοπος αυτο το θεαμα. Αυτα τα περιστατικα γινονται σε μεγαλο βαθμο μονο σε μερη οπως η Παταγια, αντε και καναδυο αλλα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου. Ταξιδεψτε λιγο περα απο τα γνωστα μερη και θα γνωρισετε εναν διαφορετικο κοσμο πιο αληθινο. Οι Ταυλανδοι της Παταγιας σιγουρα εχουν παθει ανοσια να τα βλεπουν, αλλα απο την αλλη γιαυτο εχουν χασει και την παραδοσιακη τους ευγενεια και κοιτταζουν μονο να τα παρουν απο τους τουριστες. Σε οποιοδηποτε αλλο μερος της Ταυλανδης και να πας, παρομοια περιστατικα θα τραβηξουν περιφρονητικες ματιες, πικροχολα σχολια κτλ παντα διακριτικα ομως γιατι ετσι υποδεικνυει η κουλτουρα τους. Εσυ σαν τουριστας το πιθανοτερο ειναι να μην παρεις πρεφα τιποτα απο ολα αυτα και ακομα λιγοτερο τις σκεψεις τους αλλα αυτο δε σημαινει οτι το παιρνανε στο ντουκου. Περα απο αυτο οι Ταυλανδοι σα λαος δεν ειναι αμεσος και ντομπρος οπως οι Ελληνες. Αν τους ενοχλει κατι δεν προκειται να ερθουν να σου το πουν ουτε και το δειχνουν τοσο πολυ, παρολα αυτα ομως το εχουν ηδη σημειωσει στο "μπλοκακι" τους. Το καταπιεζουν μεσα τους και οταν συμβαινει μερικες φορες να βγαινει το συσσωρευμενο μισος τους προς αρκετους ξενους, πιστεψε με βγαινει με πολυ βιαιο τροπο. Απειρα περιστατικα το εχουν επιβεβαιωσει αυτο.

Στο κάτω-κάτω της γραφής αν είναι όντως χρηματικό το ζήτημα ας πάει με κάποιον μικρότερο και λιγότερο εμφανίσιμο.
Το ζητημα οπως λες και μονος σου ειναι μονο χρηματικο και τιποτα αλλο. Αν δεν επαιζε αυτο φυσικα και δε θα εβλεπες 25νες με τετοιους τυπους. Θα σου πω εγω γιατι μερικες προτιμανε 60ρηδες με βασει την εμπειρια μου μεχρι τωρα.
1ον) ειναι σε γενικες γραμμες πολυ περισσοτερο κουβαρνταδες και καλοκαρδοι (λογω ηλικιας) απο εναν για παραδειγμα 30αρη, και 2ον) δεν εχουν τις ιδιες σεξουαλικες επιδοσεις με εναν μικροτερο με την εννοια οτι ο 60ρης ριχνει ενα πηδημα και τελειωνει (σε αντιθεση με εναν 30αρη που τη βαζει να κανει υπερωριες στο σεξ). Αρα εχουμε και λεμε, με τον 60ρη θα βγαλει περισσοτερα λεφτα κανοντας λιγοτερη δουλεια.

 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Ολα τα ανωτερω γραφομενα επιβεβαιωνουν την αποψη μου γιατι θεωρω την Πατταγια ΘΛΙΒΕΡΗ και οσους πανε εκει θλιβερους και μονους ή μοναχικους εαν θελετε.
Ξαναδιαφωνω με τον φιλο θεολογο οτι φταινε οι Εγγλεζοιή οι Αμερικανοι. Φιλε μου η Ταυλανδη δεν κατακτηθηκε ΠΟΤΕ απο καμμια ξενη χωρα τουλαχιστον Δυτικη εν αντιθεσει με αλλες χωρες της περιοχης οι οποιες εχουν και μικροτερο ποσοστο πορνειας απο τη Ταυλανδη, προς το παρον.
Επιτρεψτε μου να σας διαβεβαιωσω οτι οι Ταυλανδοι ειναι ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ της Ασιας ισως και απο τους κινεζους και ο Φαντομας θα το επιβεβαιωσει.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
εννοει καταστασεις στις οποιες 60ρηδες με ελεεινη εμφανιση αγκαζε με 25χρονα που μολις τα εχουν τσιμπησει απο μπαρ, τα βολταρουν σα να μη συμβαινει τιποτα μπροστα στα εκπληκτα ματια των Ταυλανδων. Αυτα συμβαινουν κυριως στην Παταγια βεβαια και ευτυχως.
εγω παντως δυο φορες που πηγα στην πατταγια δεν ειδα κραυγαλεες περιπτωσεις μεγαλων ανδρων  με πιτσιρικες, μπορω να πω οτι δεν ειδα καθολου τετοιες περιπτωσεις, αντιθετως πηγα σε κλαμπ οπου συχναζαν μεγαλοι σχετικα ανδρες αλλα οι ταυλανδεζες που ψωνιζονταν μεσα ηταν 40 και πανω χρονων. ειδα ελαχιστους ογδονταρηδες που ειχαν 50αρες ταυλανδεζες, μαλλον παντρεμενοι θα ηταν. γενικα δεν μου ξενισε κατι περιεργο, ασε που στα μπαρ με τις ελευθερες δεν υπηρχε καν 40ρης, δεν θα ειχε ελπιδα..
να πω οτι οι συναγωνιστες που πανε χρονια στην ταυλανδη εχουν στο μυαλο τους την παλια πατταγια, η καινουρια δεν ειναι ετσι. ας κανουν μια βολτα να δουν, ειχα και εγω την εντυπωση οτι θα εβλεπα τα αισχη, να ειστε σιγουροι οτι αν τα εβλεπα δεν θα ηθελα να ξαναπαω. κοντες θα εβρισκα και αλλου.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Φαντομά, σ' ευχαριστώ πολύ που έγραψες το τελευταίο σου ποστ και με απήλλαξες από τον κόπο να γράψω ακριβώς τα ίδια πράγματα, τα οποία άλλωστε τα έχω επισημάνει πολάκις.
Sa wat dee-khrap  :cool2:
 

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Μηνύματα
74
Like
0
Πόντοι
0
Βρέθηκα για πρώτη φορά στην Μπανκόκ μάλλον κατά τύχη και κλείνοντας εισιτήρια την τελευταία στιγμή. Κατεβαίνοντας  προσπάθησα να κλείσω ξενοδοχείο απ? τα τουριστικά γραφεία του αεροδρομίου. Ο πράκτορας μου πρότεινε κάποια, τα οποία ήταν μάλλον ακριβά, αλλά, όπως  μου είπε, θα μπορούσα να φέρω γυναίκα χωρίς πρόβλημα. Του απάντησα ότι δεν ζήτησα κάτι τέτοιο και μου είπε να μην ντρέπομαι. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο, ο ταξιτζής  έβγαλε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες γυναικών και με προέτρεψε να διαλέξω. Στο ξενοδοχείο η υπάλληλος μου ζήτησε επιτακτικά να πληρώσω για το safety box γιατί η κοπέλα, που θα έφερνα το βράδυ, μπορεί να με έκλεβε. Όταν της είπα ότι δεν θα έφερνα καμία, μου απάντησε ότι αυτό αποκλείεται. Τα βράδυ η ξεναγός που πήρα, για να μου δείξει τη νυχτερινή ζωή στην πόλη, με πήγε σε κέντρο με ladyboy show και μου είπε ότι αυτό είναι το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της πόλης.
Τα λέω όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως μια τέτοια κοινωνία μπορεί  να χαρακτηριστεί ως συντηρητική. Μήπως πάτε να μας τρελάνετε τελείως; Επιπλέον οι Ταϊλανδοί είναι σίγουρα μεγαλύτερα λαμόγια και από μας ακόμα τους Έλληνες. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα λεφτά και είμαι σίγουρος ότι και τη μάνα τους είναι διατεθειμένοι να βγάλουν στο δρόμο, προκειμένου να τα αποκτήσουν. Τίμιους, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια, Ταϊλανδούς ή μάλλον Ταϊλανδέζες  γνώρισα στην Παττάγια. Είναι τελείως άδικο να λέμε γι? αυτές τις κοπέλες, ότι ανήκουν στο περιθώριο της κοινωνίας, τη στιγμή που δεν έχουν καμιά σχέση με τις πουτάνες που γνωρίζουμε και είναι αυτές που λατρεύουν άντρες απ? όλο τον κόσμο, που επισκέπτονται τη χώρα. Κατά τη γνώμη μου, αυτές είναι η ψυχή της χώρας και λυπάμαι γι? αυτούς που δεν το καταλαβαίνουν ή εθελοτυφλούν. Το γεγονός ότι οι ντόπιοι δεν τις πλησιάζουν ή δεν τις σέβονται δείχνει πόσο τιποτένιοι είναι, αφού χάρη σ? αυτές βγάζουν το ψωμί τους όλοι τους.

P.S.  Τελικά η receptionist είχε δίκιο. Το βράδυ πήγα  με ένα πλάσμα που είχε κατέβει απ? τον ουρανό. Στο τέλος μου ζήτησε λεφτά. Ως φαίνεται, έχει πέσει πείνα και στον παράδεισο.


 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Τα λέω όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως μια τέτοια κοινωνία μπορεί  να χαρακτηριστεί ως συντηρητική.
Σύντροφε και όμως σφάλεις. Η ταϋλανδέζικη κοινωνία είναι βαθύτατα συντηρητική και θρησκευόμενη. Παράλληλα όμως , και βασικά εξαιτιας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων, είναι μιά ιδιαίτερα ανεκτική κονωνία. Όπως προείπε και ο σ. φαντομάς οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπαρ κτλ και το συναφές κύκλωμα δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο της χώρας.
  Το ότι οι ταξιτζήδες, ο ρεσεψιονίστ, η ξεναγός κλπ σου μίλησαν για το που θα βρείς κοπέλες κλπ έχει σχέση με το γεγονός ότι τα άτομα αυτά με το Α ή Β τρόπο εμπλέκονται στο κύκλωμα , για το λόγο ότι βγάζουν μίζα από τον κάθε τουρίστα που θα φέρουν στο οποιοδήποτε κατάστημα. Και αναμφίβολα είναι φιλοχρήματοι. Μην ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο μέρος του ΑΕΠ της χώρας προέρχεται από τον τουρισμό. Όταν άρχισαν να επισκέπτονται τουρίστες την χώρα (αρχές 1970), η τουριστική υποδομή ήταν ανύπαρκτη , η δε χώρα παμφτωχη. Γι΄αυτό και αναπτύχθηκε ο σεξο-τουρισμός ακολουθόντας το "πείραμα" της Παττάγια που ουσιαστικά διαμορφώθηκε έτσι για την "αναψυχή" των αμερικάνων πιλότων των εκεί βάσεων. Αφού είδαν ότι το πείραμα πέτυχε εκεί, εξαπλώθηκε και σε μερικές ακόμη πόλεις και κρατάει μέχρι σήμερα. Πρόσεξε όμως ότι οι χώροι στις πόλεις όπου βρίσκονται τα πορνομάγαζα είναι αυστηρα περιχαρακωμένα σε ορισμένες μόνο συνοικίες (η παττάγια αποτελεί εξαίρεση, είναι ένα απέραντο μπουρδέλο από μόνη της) και διακριτικά αστυνομο-κρατούμενες. Στις περιοχές αυτές, όπως πολύ εύκολα μπορεί κανείς να διαπιστώσει, δεν έρχονται ντόπιοι, με εξαιρεση βεβαίως τους εμπλεκόμενους με το κύκλωμα και τους διάφορους πωλητές. Οι περισσότεροι ταύλανδοί είναι πολύ δυσαρεστημένοι με την  εικόνα που παρουσιάζει η χώρα τους στον έξω κόσμο, αλλά σιωπηρά, λόγω  ιδιοσυγκρασίας , κουλτούρας, αλλά και ένδειας σιωπούν και το ανέχονται.
  Το ότι οι Ταύλανδοί δεν εκτιμούν τις κοπέλες των μπαρ και δεν τις σέβονται, έχει και αυτό την εξήγησή του. Δες το από μια άλλη σκοπία. Πόσοι έλληνες σέβονται τις ελληνίδες που κάνουν αυτή την  δουλειά ? Πουτάνες τις ανεβάζουν , πουτάνες τις κατεβάζουν. ʼλλωστε δεν έχω γνωρίσει πολλούς Έλληνες που να υπερηφανεύονται ότι έχουν σχέση ή συγγένεια με πόρνες.
  Όσο για το gfe των κοριτσιών έχει και αυτό την εξήγησή του και θα επανέλθω (αν προηγούμενα δεν με καλύψει ο σ. Φαντομάς).
  Α και μην νομίζεις ότι είμαι προκατειλημμένος με τις κοπέλες. Κάθε άλλο. Τις λατρεύω και έχω σπαταλήσει άφθονο χρόνο και χρήμα περιδιαβαίνοντας στα σχετικά στέκια. Απλά λέω ότι αυτή η Ταύλάνδη που βλέπουμε ως τουρίστες  δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της χώρας.
Sa wat dee-khrap  :sunglasses:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
   Το ότι οι Ταύλανδοί δεν εκτιμούν τις κοπέλες των μπαρ και δεν τις σέβονται,
τελικα οσες γυρνανε με τους τουριστες ειναι "καμενες" για την ταυλανδη? δηλαδη δεν θα τις παντρευτει ταυλανδος ποτε? και απο 17 χρονων αυτες σερνονται στα μπαρ και τα  αγκο γκο. απο την αλλη υπαρχει περιπτωση ταυλανδεζα παντρεμενη να πηγαινει με τουριστες? φυσικα μιλαω για τα τουριστικα μερη.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
τελικα οσες γυρνανε με τους τουριστες ειναι "καμενες" για την ταυλανδη?
Οπωσδήποτε ναι.
δηλαδη δεν θα τις παντρευτει ταυλανδος ποτε?
Θα παντρευτούν βέβαια αλλά με άνθρωπο του κυκλώματος. Σού έχω μιλήσει άλλωστε για τον φίλο μου τον Ollie που μου πρότεινε τις ξαδελφούλες του.
απο την αλλη υπαρχει περιπτωση ταυλανδεζα παντρεμενη να πηγαινει με τουριστες? φυσικα μιλαω για τα τουριστικα μερη.
Εξαρτάται με ποιόν είναι παντρεμένη.
Αλλά γιατί σκας 4 και σήμερα μένουν. :dancing:
 

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
230
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
ειναι γενονος οτι η κουλτουρα της ταυλανδης ειναι πολυπλοκη σε σχεση την δικη μας.
σιγουρα οι ντοπιοι δεν πιστεθω να φερονται σωστα σε αυτες τις κοπελες και η τυχη τους τελικα θα ειναι αμφιλεγομενη στο μελλον,σε οποιασδηποτε περιπτωση και σε αυτο ειμαι περιφανος που ειμαι Ελληνας πιστεθω οι περρισοτεροι απο εμας που θα επισκευτουμε την ταυλανδη θα συμεριφερθουμε με αξιοκρατικο τροπο και θα σεβαστουμε οσο αφορα την αξιοπρεπεια τους,και δεν θα συμπεριφερθουμε με τον απαισιο τροπο των Αμερικανων και Αγγλων οι οπιοι επειδη χαλαν καποια δολαρια εκει
νομιζουν οτι ολος ο κοσμος υπαρχει για να υπηρετι τις οποιες διαθεσεις τους.................!
θα επισκευτω την ταυλανδη τον Νοεμβρη για να δω αυτην ομορφη χωρα με σεβασμο στις κοπελες
και βεβαια θα παω μαζι τους και θα τις δω να χορευουν στα κλαμπ τους  και θα ζησω και gfe καταστασεις εξαλου θα παω για 2 εμβομαδες
αλλα σε καμια περιπτωση δεν προκειτε να αντιμετωπισω αυτες τις κοπελες σαν αντικειμενα η πουτανες (με την ασχημη ενοια)
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
θα επισκευτω την ταυλανδη τον Νοεμβρη για να δω αυτην ομορφη χωρα με σεβασμο στις κοπελες
και βεβαια θα παω μαζι τους και θα τις δω να χορευουν στα κλαμπ τους  και θα ζησω και gfe καταστασεις εξαλου θα παω για 2 εμβομαδες
αλλα σε καμια περιπτωση δεν προκειτε να αντιμετωπισω αυτες τις κοπελες σαν αντικειμενα η πουτανες (με την ασχημη ενοια)
ειπες τον χρυσο κανονα φιλε, αυτο ειναι το ρεζουμε ολων οσων εχω πει τοσους μηνες τωρα, που θα πας ? 
 

SKORPIONTOUCH

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Μηνύματα
230
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
1
pataya απο 1 εως 14 νοεμβρη κανονησα αδεια απο την δουλεια
και μετα θα ξαναπαω απο 15 ιανουαριου εως 25
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
τωρα που κοιμαται ο λορδος ας δουμε καμια ταυλανδεζουλα στα κρυφα :rockon: :rockon:
 

Συνημμένα

  • thai_cuties_donut_manatchanok_set3_09.jpg
    thai_cuties_donut_manatchanok_set3_09.jpg
    77,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • thai_cuties_donut_manatchanok_set3_12.jpg
    thai_cuties_donut_manatchanok_set3_12.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • thai_cuties_donut_manatchanok_set3_14.jpg
    thai_cuties_donut_manatchanok_set3_14.jpg
    86,6 KB · Εμφανίσεις: 48
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
pataya απο 1 εως 14 νοεμβρη κανονησα αδεια απο την δουλεια
και μετα θα ξαναπαω απο 15 ιανουαριου εως 25
πατταγια ? σωστος. η "πληθωρα" εκει ειναι πορωση. μην το πολυ λες ομως γιατι θα σε κραζουν οι "παλιοι"
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
δηλαδη δεν θα τις παντρευτει ταυλανδος ποτε?
Ωραιο ανεκδοτο ειπες Κωστα, ξερω και ενα με τον Τοτο. Σορρυ, δε σε ειρωνευομαι απλα με εκανες και γελασα. Τη στιγμη που οποιαδηποτε Ταυλανδεζα εχει παει με ξενο και πουτανα να μην ειναι, αυτοματως εχει πει αντιο σε γαμο με σοβαρο Ταυλανδο. Οι Ταυλανδοι που σεβονται τον εαυτο τους ποτε δε θα γυρισουν να κοιτταξουν ομοεθνη τους που την εχει "περασει" ξενος. Ξερω ακουγεται βλακωδες αλλα ετσι ειναι. Παντως δεν ειναι και τοσο ηλιθιο αν δει κανεις την αφροκρεμα των ξενων που ερχονται στην Ταυλανδη.
Στα παραπανω να προσθεσω οτι μπαροβιες που να εχουν ταυλανδους αντρες η γκομενους υπαρχουν (μαλιστα μερικοι απο αυτους το εγκρινουν/ενθαρρυνουν και ζητανε και τα ποσοστα τους). Μιλαμε ομως για κοπροσκυλα που απλα καθονται και μπεκρουλιαζουν με ενα φτηνο Ταυλανδικο ουισκι/μπυρα στο χερι και περιμενουν απο τις κοπελλες το χαρτζιλικι. Φυσικα ειναι μια μικρη μειοψηφια.

Υπαρχουν 2 βασικοι τροποι για μια κοπελλα να ξεφυγει απο το σκοτεινο τουνελ της βιομηχανιας.
1) Να βγαλλει πολλα λεφτα σε συντομο χρονικο διαστημα στα μπαρς και καποια στιγμη να κανει κατι δικο της (κομμωτηριο, φαγαδικο κτλ). Λιγες επιλεγουν αυτο το δρομο και συνηθως ειναι οι εξυπνοτερες που βλεπουν μακροπροθεσμα. Δυστυχως οι περισσοτερες δε σκεφτονται ετσι, αλλα αντιθετως επιδιδονται σε διαφορες βλακωδεις σπαταλες (καινουργιο κινητο, ρουχα κτλ) με αποτελεσμα τελικα να μη μενει φραγκο.
2) Να βρει τον farang ιπποτη πανω στο λευκο αλογο που θα ερθει να τη σωσει. Ειναι με διαφορα η πλειοψηφια των περιπτωσεων αλλα και παλι πολλες φορες η συνεχεια και καταληξη μονο ροδινη δεν ειναι. 

Τωρα θα απαντησω στο φιλο llllllllll. Φιλε μου αυτο που σου διαφευγει ειναι οτι ο συντηρητισμος των Ταυλανδων εκδηλωνεται σε διαφορες μορφες οι οποιες δεν ειναι ευκολα αντιληπτες στους τουριστες. Παραδειγμα: Οι Ελληνες αν δεν κανω λαθος τα ladyboys  δεν τα εχουν και σε πολυ υποληψη. Στην Ταυλανδη ειναι ενα απολυτα σεβαστο κομματι της κοινωνιας υπο τον ορο οτι κανουν μια αξιοπρεπη δουλεια. Μπορει να δει κανεις ladyboys υπαλληλους σε τραπεζες, δασκαλους σε σχολεια κτλ. Υπο αυτο το πρισμα, προφανως η Ελλαδα ειναι πιο συντηρητικη. Απο την αλλη μερια ομως ενω στην Ελλαδα το να "ρουφας" για παραδειγμα την γκομενα σου στο δρομο ειναι μαλλον συνηθισμενο φαινομενο και γενικα αποδεκτο, στην Ταυλανδη δε συμβαινει ποτε (τουλαχιστον οχι απο τους ντοπιους). Ποτε δε θα δεις Ταυλανδικα ζευγαρια να εκδηλωνονται ετσι δημοσιως.
Επισης ελα να βαλλουμε κατω τα ποσοστα των γυναικων Ελλαδα-Ταυλανδη που μενουν παρθενες πριν το γαμο. Ας μην το παμε τοσο μακρια ομως. Απλα ποσες Ελληνιδες σημερα μενουν παρθενες μετα τα 20-25 για να μην πω λιγοτερο? Εγω προσωπικα εχω συναντησει πολλες Ταυλανδες παρθενες σε αυτες τις ηλικιες. 
Μερικες φορες τα παραδειγματα ειναι καλυτερος τροπος για να αναδειχτει η πραγματικοτητα.

Επισης λεγοντας οτι οι μπαροβιες ειναι η ψυχη της χωρας θα ελεγα Ημαρτον. Λεγοντας κατι τετοιο αδικεις χιλιαδες κοπελλες (τη συντριπτικη πλειοψηφια) που δε δουλευει στα μπαρς πλυν ομως πρεπει να ανεχεται και τη ρετσινια της πορνειας εξ'αιτιας μιας μειοψηφιας. Αυτο δε σου λεει τιποτα? Το γεγονος οτι ενα μικρο κομματι του πληθυσμου εχει δωσει κακο ονομα σε μια ολοκληρη χωρα να το περασουμε στο ντουκου δηλαδη και να πουμε οτι δεν τρεχει τιποτα? Για κατσε και φαντασου τον εαυτο σου (ξερω δυσκολο αυτο που ζηταω) στη θεση μιας Ταυλανδεζας με μια αξιοπρεπη δουλεια που λογω ακριβως αυτης της ρετσινιας, θα εχει να αντιμετωπισει αρκετες φορες στη ζωη της (ακομη περισσοτερο αν τη συνοδευει και ξενος) τις προκαταλειψεις του καθε ασχετου.
Βεβαια δε θελω να παρεξηγηθω οι μπαροβιες αξιζουν τον ιδιο σεβασμο ως ανθρωπινες ψυχες. Δεν αξιζουν συμπεριφορα πουτανας εκτος κι αν οι ιδιες συμπεριφερονται αναλογα. Κανενας ομως δεν τις εβαλλε στο περιθωριο. Τις περισσοτερες φορες μονες τους εχουν επιλεξει τη ζωη αυτη απο αναγκη χρηματικη. Ακομη και αυτο ομως δεν ειναι απολυτο. Υπαρχουν χιλιαδες κοπελλες απο φτωχειες οικογενειες που δεν εγιναν μπαροβιες.

Να ευχαριστησω στο σημειο αυτο και το φιλο vonmakoulis που συμπληρωνει και απανταει για μενα αρκετες φορες. Πολλα πραγματα θελουν πολυ συζητηση που και παλι δηλαδη αν δεν κατσεις εδω να τα δεις και να τα ζησεις, δυσκολα τα καταλαβαινεις. Κλασσικο παραδειγμα το γεγονος οτι μερικοι δεν μπορουν να συνειδητοποιησουν οτι η Ταυλανδικη κοινωνια ειναι συντηρητικη σε πολλα θεματα.

τωρα που κοιμαται ο λορδος ας δουμε καμια ταυλανδεζουλα στα κρυφα
Ο Λορδος μπορει να κοιμαται αλλα εγω λογω διαφορα ωρας σε παρακολουθω  :grin:
Τουλαχιστον βαλλε και καμια διαφορετικη, την εχεις ξαναβαλλει αυτην!
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
816
Κριτικές
37
Like
1.564
Πόντοι
8.165
pataya απο 1 εως 14 νοεμβρη κανονησα αδεια απο την δουλεια
και μετα θα ξαναπαω απο 15 ιανουαριου εως 25
Συνάδελφε εγώ πάω 3 εως 17 νοέμβρη μπανγκόκ-παττάγια. Να τα πούμε από κοντά.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
πουθενα δεν ειναι αγια και καλα
απλα προσπαθηστε οποιος παει να δει και να καταλαβει 5 πραγματα
αν θελετε
δεν ειναι βεβαια και υποχρεωτικο οταν πας πρωτη φορα αλλα καλο ειναι να μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα τα οποια απαιτουν πολυχρονη ενασχοληση με το θεμα και ο φιλος ο φαντομας εχει τονισει καποια πραγματα σχετικα με τη χωρα.
απολαυστε σε πρωτη φαση τις ομορφιες της χωρας τη κουζινα τα νινια και μετα ασχοληθειτε με κουλτουρες και λοιπα.
θελει πολυ συζητηση το θεμα και βαριεμαι να γραφω
 

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Μηνύματα
218
Like
33
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανενας το ξενοδοχιο BANTHAI BEACH στην patong στα πουκετ (στο κεντρο βρησκεται) αν ειναι καλο αν εχει κοπελες αν χρεοωνη επιπλεον αν φερεις απο εξω? φευγο σε λιγες μερες πρωτη φωρα παο, καθε πλιροφορια και ειδικα τιμες μου ειναι χρησημη!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom