Pelopidas(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ενδιαφερουσες οι φωτος που ανεβασες φιλε Πελοπιδα ιδιως οι 2 τελευταιες! Ελπιζω να εδωσες καποιο μικρο φιλοδωρημα στην κυρια για την ποζα της.Και bonus : Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ...
Η αντιπροσωπεία της LEXUS και μια κυρία με το παπί-φορτηγό της!
κατι ξερεις εσυ και δεν μιλας, ειμαι σιγουροςαυτους που τις εχουν δει και τις πηδανε
Θέλω και εγώ να καταβάσω φωτογρφείες αλλά έχουν όλες υψηλή ανάλυση και δεν τις δέχετε
Η thai ειναι αεροπορικη εταιρεια απο τις καλλυτερες στον κοσμο.μην ξεχνάτε και ότι εδώ τα ίδια είμαστε ...αλλα σε πιο μικρό βαθμό !!!
όπως πάμε θα μας καταντήσουν η φιλί μας η αμερικανοι σε χειρότερη κατάσταση από την thai
Ένα βίντεο για τον Κώστα...για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα..!
Τι να μπει μωρε;
Αυτος απο τοτε που μπηκε εχει γαντζωθει και δεν βγαινει με ΤΙΠΟΤΑ
ΔΕΝ παρεξηγουμε, προς θεου, ο καθενας εχει τις αποψεις του, και ολοι μαζι την ιδια τρελλα.Νομιζω οτι τον παρεξηγησατε και αν τον γνωριστε και από κοντα θα πιστειτε για του λογου το αληθες...
Λορδε και Κωστα,θα ηθελα να σας διαβεβαιωσω,οτι ο συντροφος theologosm,(επειδη τον γνωριζω και προσωπικα),εχει αρκετες γνωσεις για το μερος μιας και το εχει επισκεφτει πολλακις.
Ειναι ο πρωτος ανθρωπος που με εβαλε στο τριπακι και μου μιλησε για τις κουκλιτσες της Ταυλανδης καθως και την εξωτικη ομορφιά της χωρας..
Νομιζω οτι τον παρεξηγησατε και αν τον γνωριστε και από κοντα θα πιστειτε για του λογου το αληθες...
εχω τονισει πολλες φορες σε ποστ μου οτι εκει φερομαστε κυριλε και αψογα, εγω ανταποδιδω το gfe σε μεγιστο βαθμο, αυτο μου βγαζουν αυτες οι κοπελες. και φυσικα ξυρισμενοι καθαροι κτλ.κάνουμε ότι κάνουμε ?τουλάχιστον να μην τις κακομεταχειριζόμαστε και να τους δίνουμε κάτι που τους λίπη , συντροφικότ ητα !
εξάλλου όλοι από ότι βλέπω για μόνιμοι κάτοικοι πάμε σιγά σιγά
Μια διευκρινηση γιατι ισως παρεξηγηθει το παραπανω σχολιο του φιλτατου Θεολογου τον οποιο και καλοσοριζω. Ως μονιμος κατοικος Ταυλανδης, ειμαι σιγουρος οτι μιλωντας για "μωρα" παιδια, εννοει καταστασεις στις οποιες 60ρηδες με ελεεινη εμφανιση αγκαζε με 25χρονα που μολις τα εχουν τσιμπησει απο μπαρ, τα βολταρουν σα να μη συμβαινει τιποτα μπροστα στα εκπληκτα ματια των Ταυλανδων. Αυτα συμβαινουν κυριως στην Παταγια βεβαια και ευτυχως. Φυσικα δεν προκειται για περιπτωσεις παιδοφιλιας που το εχουμε τονισει απειρες φορες ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ αλλα για καταστασεις που απλα σου ερχεται να κανεις εμετο απο την ξετσιπωσια μερικων. Τουλαχιστον αν ειναι να κανει καποιος κατι τετοιο, ας το κανει αναμεσα σε 4 τοιχους. Οι τυποι αυτοι το μονο που καταφερνουν ειναι να προκαλουν το δημοσιο αισθημα και να δινουν ασχημη εικονα για τους ξενους στην Ταυλανδη. Πως να μην προκαλουν αλλωστε τη στιγμη που τα Ταυλανδικα ζευγαρακια με το ζορι πιανονται χερι-χερι οταν κανουν βολτα. Τετοιος ειναι ο συντηρητισμος της Ταυλανδικης κοινωνιας ιδιως σε θεματα δημοσιας συμπεριφορας.πως αισθάνεστε όταν βλέπετε ʼγγλους να τραβάνε μωρά παιδιά από το χέρι ? που τα πάνε ? (βλέπε patong beach και φυσικά Pattaya )