Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το ξερω καλα οτι εκει(Πατταγια) κατω αυτο που μετραει ειναι το παραδακι.....το σεβομαι και το καταλαβαινω :think:
Ξερω επισης οτι δεν ειμαι εγω ο σουπερ γκομενος ο οποιος θα παω και ολες οι Ταιλανδες θα πεσουν ξερες και μαλιστα τζαμπα :think:
Ξερω οτι την γκομενα που πηδαω την εχουν πηδηξει και καμια 100αρια αλλοι γαμπροι... :think:
Ξερω ομως οτι αυτες οι κοπελες με τις οποιες σχετιστηνα οταν ηταν μαζι μου κανανε το παν για να με ευχαρηστησουν,να με κανουν να γελασω,να περασω καλα και αν στο τελος πηρανε και απο υην τσεπι μου ενα 20ευρω ...τοτε χαλαλι τους ,γιατι στι δια'ταυτα ηταν μερικα απο τα καλυτερα 20ευρα της 32χρονης ζωης μου :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πολυ σκληραδα εχει πεσει στο φορουμ, ολοι ειναι hardcore εδω και κανενας δε "λυγιζει".

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχα κωστα πλακα εχεις!  :2funny:

ολοι ξερουν τι παιζει και αρκετοι ακομα ειναι κολλημενοι!  :jerking:
ρε ξεκολιστε λεμε! εναν πουτσο και "γεια σας".   :dancing:
αφηστε τα skype msn και αλλες μαλακιες... :s&m_3:
νεες περιπετειες και ΜΟΝΟ να εχετε να θυμαστε στα δυσκολα χρονια
της παντριας και στα ακομα ποιο δυσκολα της συνταξης που θα σας την τρωει η γρια-γυναικα σας και μαλιστα ουτε θα σας καθεται αλλα ουτε θα θελετε να την πηδηξετε κιολας! (αν σας σηκωνεται κιολας)  :grin:

:tickedoff:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γιαννακη αποκλειεις το ενδεχομενο να γερασουμε εκει καπου γυρω απο βκκ πατταγια και κοντινα νησακια?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
χαχαχα κωστα πλακα εχεις!   :2funny:

της παντριας και στα ακομα ποιο δυσκολα της συνταξης που θα σας την τρωει η γρια-γυναικα σας και μαλιστα ουτε θα σας καθεται αλλα ουτε θα θελετε να την πηδηξετε κιολας! (αν σας σηκωνεται κιολας)  :grin:

Ηρεμήστε ρε... αφήστε και ένα παράθυρο..

Κάποιος μπορεί να μην είναι όπως εμάς..

Η να του κάτσει κάτι καλό.. ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.. Γιατί το αποκλείουμε (δεν είναι σωστό)

Και εγώ που είμαι HardCore Αφήνω  ένα παράθυρο σε κάτι αληθινό..

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ (Για το BAHT) μπορεί όμως και να είναι ΑΛΛΑ

και η Ελλ(ε)ηνίδα αν δεν έχεις EURO δεν σε παντρεύεται.. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ..

Οπότε που είναι το πρόβλημα..;;

Ξέρω περίπτωση που κάποιος παντρεύτηκε Ταϋλανδέζα και ζει μια χαρά με τη γυναικά του..

θα μου πείτε ότι και εσείς ξέρετε περιπτώσεις που χώρισαν η τούς τα μάσησαν και άλλα..

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΎΜΕ αλλα

ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ σε τίποτα.. μια σχέση ακόμη και με την χειρότερη πουτάνα είναι θέμα
των ΔΥΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ και όχι όλου του κόσμου και πάντα υπάρχουν ιδιαιτερότητες.

να ήμαστε καλά να πηγαίνουμε στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το μεγαλύτερο λάθος του Έλληνα εμού συμπεριλαμβανομένου είναι ότι πιστεύει στην εξής θεωρία:
Oλοι οι άλλοι Έλληνες εκτός από τον εαυτό του είναι  :jerking: :jerking: :jerking:...επίσης
άσχετοι οδηγοί, σπάνε τις γκόμενες,σαβουρογάμηδες,αδελφές,ξισπασμένοι,εγωιστές, λουφαδόροι,σπασίκλες και όλα τα κακά του κόσμου....
Ημαρτον πρωί πρωί :headbang: :headbang: :headbang:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Το μεγαλύτερο λάθος του Έλληνα εμού συμπεριλαμβανομένου είναι ότι πιστεύει στην εξής θεωρία:
Oλοι οι άλλοι Έλληνες εκτός από τον εαυτό του είναι  :jerking: :jerking: :jerking:...επίσης
άσχετοι οδηγοί, σπάνε τις γκόμενες,σαβουρογάμηδες,αδελφές,ξισπασμένοι,εγωιστές, λουφαδόροι,σπασίκλες και όλα τα κακά του κόσμου....

Λιγοι ομως ειναι ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ :grin: :grin: :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οσο να ναι ομως φιλε μου μια μαλακια την διαθετουμε... :dancing:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
και μεγάλοι γαμιάδες φίλε pagtao αυτό το ξέχασες, επίσης το λέω και για τον εαυτό μου :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
χαχαχα κωστα πλακα εχεις!   :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
....... και στα ακομα ποιο δυσκολα της συνταξης που θα σας την τρωει η γρια-γυναικα σας και μαλιστα ουτε θα σας καθεται αλλα ουτε θα θελετε να την πηδηξετε κιολας! (αν σας σηκωνεται κιολας)  :grin: :tickedoff:

Τοτε θα φαει αρχιδια μελατα η γρια .....  :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
στα ακομα ποιο δυσκολα της συνταξης που θα σας την τρωει η γρια-γυναικα σας και μαλιστα ουτε θα σας καθεται αλλα ουτε θα θελετε να την πηδηξετε κιολας! (αν σας σηκωνεται κιολας)  :grin:

Από να τα τρώει η γριά καλύτερα να τα τρώει το πιπίνι από Ταιλάνδη :2funny:
αν πάρω φυσικά ποτέ σύνταξη που δεν το κόβω, εκτός και αν κάτσει τίποτα τυχερό και πάρουμε εισητίριο μονιμότητας για Τάι όπως σωστά ανέφερε και ο εφ-δεκάξις

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
γιαννακη αποκλειεις το ενδεχομενο να γερασουμε εκει καπου γυρω απο βκκ πατταγια και κοντινα νησακια?

Κωστακι δεν αμφιβαλλω καθολου και το ποιο πιθανο στο τελος ειναι ΟΛΑ
τα παιδια εδω μεσα να ειμαστε γεροντια (αν μας αξιωσει ο θεος παντα)
και να συμφωνισουμε να μετακομισουμε ΜΟΝΙΜΑ σε κανα πουκετ και να τρωμε εκει τιν συνταξη μας ριχνοντας και τα τελευταια (και καλυτερα) γαμισια της ζωης μας! Αυτο θα ηταν το καλυτερο τελος για ενα γεροντα
παρα να ταξιδεψει μεσα σε κανα γηροκομειο επειδη τον δενανε με αλυσιδες η επειδη τον πεταξανε σαν το σκυλι στο κρεβατι και τον παρατησαν!
Καλυτερα ετσι Κωστα...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ πάντως το απόγευμα είχα απευθείας σύνδεση skype με Ουντόν Τανί.Η Νιντ το είπε και το έκανε."Ημουν" στα γενέθλια της.Μαζεύτηκε η γειτονιά εκεί, φίλες της τα αδέλφια της, πιτσιρικαρία και οι γονείς της.Ολοι οκλαδόν στο πάτωμα και με χαιρετούσαν όπως χαιρετάνε τα παιδάκια στις live tv εκπομπές.Πολύ πλάκα.Φτώχια.Ολων τα πρόσωπα έλαμπαν όμως.
Η Νιντ ήταν πανέμορφη απόψε.Μια χαρά!Τους έβαζα και Happy Birthday songs, έπεσε γέλιο και χειροκρότημα.Ένα μικρό βάλθηκε να μου περάσει το γλυκό μου στη κάμερα του λάπτοπ το σκασμένο...πολύ φάση.
Το χάρηκα πάρα πολύ.Κάτι που χωρίς τη τεχνολογία του σήμερα ουδέποτε στο παρελθόν θα φανταζόμουνα ότι μπορούσε να γίνει.
Happy Birthday Nid και ο Βούδας να σου δίνει υγεία και χαμόγελο μέχρι τα Εκατό.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Κωστακι δεν αμφιβαλλω καθολου και το ποιο πιθανο στο τελος ειναι ΟΛΑ
τα παιδια εδω μεσα να ειμαστε γεροντια (αν μας αξιωσει ο θεος παντα)
και να συμφωνισουμε να μετακομισουμε ΜΟΝΙΜΑ σε κανα πουκετ και να τρωμε εκει τιν συνταξη μας ριχνοντας και τα τελευταια (και καλυτερα) γαμισια της ζωης μας! Αυτο θα ηταν το καλυτερο τελος για ενα γεροντα
παρα να ταξιδεψει μεσα σε κανα γηροκομειο επειδη τον δενανε με αλυσιδες η επειδη τον πεταξανε σαν το σκυλι στο κρεβατι και τον παρατησαν!
Καλυτερα ετσι Κωστα...

συνταξη? πολυ αισιοδοξο σε βρισκω γιαννη. μακαρι βεβαια να βγω ψευτης..

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Κάποιες σαν κι αυτές θα μας γηροκομήσουν...  :woldman:

Συνημμένα

• Longtime Anna in black (Large).JPG
    Longtime Anna in black (Large).JPG