Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και απο το Ισααν.

Μάγος είσαι;
Αυτές τις μέρες όλα τα  :lheel: μου  ανέβηκαν Ισααπάν΄ ένεκα Songkran - και του χρόνου τους

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Happy Songkram to all!!!!!!αντε και του χρονου να ειμαστε και εμεις "κατω" να γιορτασουμε...............

Οπως εγραψα και προηγουμενως 29 Μαιου Οποιος Θεσ/νικιος και μη γουσταρει να ερθει στην συναντηση παιδιων που γουσταρουν την Ταυλανδη του BTV...........
Σπυρο,λιγο δυσκολο για Τουζλα η συναντηση.........μαλλον για Θεσ/νικη(στην καφετερια της Τουμπας οπου καμια φορα μαζευομαστε θα γινει)...........
Αν μπορεις ελα.........οπως και ολοι..........

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
φιλοι μου οι αποψεις ειναι για ολους...τις αποδεχομαι χωρις κανενα σχολιο γιατι δεν θελω να καταληξω με την ιδια νοοτροπια που εχουν καποιοι να σχολιαζουν πικροχολα το καθε τι..καθως το σχολιο που εκανα ειναι καθαρα η αποψη μου για αυτη τη χωρα..και την ειπα καλοπροαιρετα..

τελος παντων..να πω καποια κατι για την ταυλανδη και για τα παιδια που δεν εχουν παει κατω ακομα..

καταρχην εγω δεν θα διαλεγα την ταυλανδη για να μεταναστευσω και να ζησω για παντα..ισως να προτειμουσα μια αλλη πιο ανεπτυγμενη ασιατικη χωρα..νομιζω οτι η κοινωνικη κατασταση (κρατος,θρησκεια,αντιθεσεις τεραστιες..κτλ) αλλα και η οικονομια δεν ευνοουν την μεταναστευση...(προσωπικη αποψη επαναλαμβανω)

για διασκεδαση ομως παραμενει τοπ προορισμος..σιγουρα θα ξαναπαω..ενα ταξιδι(τουλαχιστον) το χρονο ειναι απαραιτητο..

επισης να αναφερω οτι τα πραγματα δεν ειναι ολα ροδινα και ωραια οπως τα αναφερουν πολλοι..
προσοχη λοιπον: 1) οι ταυλανδοι εκτος απο χαμογελα ειναι και πολυ λαμογια..χαχαχα..ειδα πολλα σκηνικα γι αυτο το λεω..προσοχη λοιπον σε ταριφες,τουκ-τουκ,εισπρακτωρες διοδιων..(γυρνουσα παντου με αμαξι επειδη εχω ζησει αγγλια)...ταβερνες και τα λοιπα..ειναι πως θα "κοψουν" με το ματι τον τουριστα..
               2) προσοχη στους ερωτες με τις ταυλανδεζες...το κλαμα το εχουν για πλακα..δεν υπαρχουν αισθηματα..ολα ειναι ενα τρελο ψεμα..εφαγα πολλες καρπαζιες και το καταλαβα..συμβουλη : αν ειναι μια φορα αυτες επαγγελματιες, εσεις να ειστε 10 φορες..μην κολλατε στην ομορφια τους..επειδη εμεις βλεπουμε ολο μπαζα καθε μερα κολλαμε..
               3) προσοχη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αν εχετε βλεψεις να βγαλετε κανονικη ταυλανδεζα γκομενα..(που δεν ριχνετε βεβαια με το ιδιο τροπο που προσεγγιζεις τις φρεελανσερ) ..αν εχετε την τυχη και γνωρισετε καποια "σοβαρη κοπελα" προσοχη γιατι αν φανε καψουρα μαζι σας θα σας κανουν σκηνικα που θα φρικαρετε..σπανε πραγματα..αυτοτραυματιζονται,τρελενονται,τσιριζουν,,και εχουν τρομερη αυτολυπηση..νομιζουν οτι για ολα φταινε αυτες στη σχεση σας..και ολα αυτα οχι για να κερατωσεις..αλλα απλα επειδη μιλησες με μια αλλη κοπελα..τρομερη ζηλια..εκει που θα ειναι ολα ροδινα αμεσως μετα θα λετε.."πως θα γινει να γλιτωσουμε.."

αυτα για τωρα..θα συνεχισω με αναφορα στις πολεις..ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ..για να συνελθουμε..μετα θα ερθουν και τα ΘΕΤΙΚΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.. :headbang: :headbang:

Δεν ξερετε ποσο χαιρομαι που υπαρχουν και καποιοι που βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι ΑΛΛΑ εσυ βεβαια δεν εμεινες μονο Πατταγια :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"ένεκα Songkran"......."Happy Songkram

....εεεε είστε αδιόρθωτοι....

Καλά μη  :headbang:

Απλά έμπλεξε ο Lakis το Μου με το Νι  :2funny:   :2funny:  :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλε lordjim δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που υπαρχει εστω και ενα ατομο που εδωσε σημασια στα σημαντικα πραγματακια που εγραψα για να βοηθησω μερικους..

δεν ειμαι απο τους κλασσικους τυπους της παταγιας..θα αναφερθω και σε αυτο..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
φιλε lordjim δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που υπαρχει εστω και ενα ατομο που εδωσε σημασια στα σημαντικα πραγματακια που εγραψα για να βοηθησω μερικους..

δεν ειμαι απο τους κλασσικους τυπους της παταγιας..θα αναφερθω και σε αυτο..

Μπραβο σου που τα εγραψες αυτα !!!!

υπαρχουν και αλλα σημαντικα....

τα ειχαμε αναφερει παλιοτερα αλλα κανεις δεν τα δινει σημασια ....

κοσμος προτιμαει να διαβαζει πορνοιστοριουλες παρα ουσιαστικα πραγματα ....

τα ποστ με πορνοιστοριουλες ειναι ποιο βατα και ποιο αποδεχτα....

συνεχιζεται....

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω παιδια..ετσι ειναι πρεπει να λεμε ολα τα πραγματα και τα καλα και τα κακα..αλλα και τι να προσεχουμε..

καλες οι ιστοριες αλλα πισω απο αυτες υπαρχουν πολλα πραγματα που σε κανουν να σκεφτεσαι...

pagtao οποιος ειχε την τυχη να βγαλει κανονικη γκομενα..καταλαβαινει ακριβως τι λεω..ετσι ειναι γιαυτο και ολοι ακομα και εγω μετα απο αυτο το σκηνικο αποφασισα να ειμαι πιο διαλακτικος και πιο "επαγγελματιας"..με τα short time μου..με τα γουστα μου..αν με καταλαβαινεις..

βεβαια αλλο το γουστο να εισαι με το μωρακι και να μην πληρωνεις μια..αλλα να σε πληρωνει κιολας..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ευχαριστω παιδια..ετσι ειναι πρεπει να λεμε ολα τα πραγματα και τα καλα και τα κακα..αλλα και τι να προσεχουμε..

καλες οι ιστοριες αλλα πισω απο αυτες υπαρχουν πολλα πραγματα που σε κανουν να σκεφτεσαι...

pagtao οποιος ειχε την τυχη να βγαλει κανονικη γκομενα..καταλαβαινει ακριβως τι λεω..ετσι ειναι γιαυτο και ολοι ακομα και εγω μετα απο αυτο το σκηνικο αποφασισα να ειμαι πιο διαλακτικος και πιο "επαγγελματιας"..με τα short time μου..με τα γουστα μου..αν με καταλαβαινεις..

βεβαια αλλο το γουστο να εισαι με το μωρακι και να μην πληρωνεις μια..αλλα να σε πληρωνει κιολας..

don't think too much ....  ;)

βεβαια καλο ειναι να μπορεις να βλεπεις το δασος πισω απο το δεντρο....  ;)

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τωρα που εμαθα ας ανεβασω και εγω καμια φωτο  :rolleyes:
αλλα μην ζητατε info  γιατι εγω της αγαπαω  :P

Συνημμένα

• 16645_101680633191424_100000484648314_43448_6156929_n.jpg
    16645_101680633191424_100000484648314_43448_6156929_n.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 18

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κ απο μενα,,η αληθεια ειναι πως δεν εχω κατι να πω.ειμαι μαλλον παρατηρητης γιατι δεν εχω τις εμπειριες των μελλων..περιμενω με αγωνια τις μερες μεχρι να φυγω..σε οτι αφορα το οικονομικο διαβασα με προσοχη τα σχολια..η αληθεια ειναι πως προβληματιστικα..θεωρουσα πως 1700 ευρω το μηνα ειναι πολλα για ταυλανδη.αλλωστε παω για 3 μηνες..δε νομιζω πως καποιος που παει για τοσο καιρο συμπεριφερεται ιδια με καποιον που παει για 20 αντε 30 μερες..θα ηθελα κ την αποψη του φιλου pagtao k mimikou που πηγαινουν συνηθως για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα κ οποιος αλλος εχει να καταθεσει τη γνωμη του..τι να πω??θα παω κ θα σας πω..μπαινω καθημερινα στο σαιτ κ παρακολουθω τα τεκταινομενα..θα ηθελα πολυ να παρευρεθω στη συναντηση μελλων β.ελλαδος αλλα κανω αιματηρες οικονομιες για το ταξιδι..ασε που αναχωρω μετα απο λιγες μεςες..οποτε??καλο βραδυ σε ολους σας κ τα ξαναλεμε..

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
  απο τις ομορφοτερες γυναικες που εχω δει στο φορουμ..μπραβο..κ τρελλο χαμογελο..

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
κ πως να μην αγαπας τετοιο πλασμα??αρχιζω κ ανησυχω για την ψυχικη μου υγεια..λες τελικα αυτα που διαβαζω εδω μεσα να κρυβουν ψηγματα αληθειας??φιλε james 070 k pagtao τι εχετε να πειτε??

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κ απο μενα,,η αληθεια ειναι πως δεν εχω κατι να πω.ειμαι μαλλον παρατηρητης γιατι δεν εχω τις εμπειριες των μελλων..περιμενω με αγωνια τις μερες μεχρι να φυγω..σε οτι αφορα το οικονομικο διαβασα με προσοχη τα σχολια..η αληθεια ειναι πως προβληματιστικα..θεωρουσα πως 1700 ευρω το μηνα ειναι πολλα για ταυλανδη.αλλωστε παω για 3 μηνες..δε νομιζω πως καποιος που παει για τοσο καιρο συμπεριφερεται ιδια με καποιον που παει για 20 αντε 30 μερες..θα ηθελα κ την αποψη του φιλου pagtao k mimikou που πηγαινουν συνηθως για μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα κ οποιος αλλος εχει να καταθεσει τη γνωμη του..τι να πω??θα παω κ θα σας πω..μπαινω καθημερινα στο σαιτ κ παρακολουθω τα τεκταινομενα..θα ηθελα πολυ να παρευρεθω στη συναντηση μελλων β.ελλαδος αλλα κανω αιματηρες οικονομιες για το ταξιδι..ασε που αναχωρω μετα απο λιγες μεςες..οποτε??καλο βραδυ σε ολους σας κ τα ξαναλεμε..

Απλά φίλε μου είναι διαφορετικό να πάς εκεί 3 μήνες με 5.100 ευρόπουλα και άλλο να πάς με 1700 ευρώ και να περιμένεις να πάει 1 του μήνα για να πάρεις τα επόμενα 1.700
Στην αρχή που δεν ξέρεις και πολλά , σίγουρα θα φάς περισσότερα από όσα υπολογίζεις. Σίγουρα η Ταϊλάνδη είναι πιο φτηνή χώρα από την Ελλάδα , αλλά να έχεις στο νου πως κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μένεις στην Φλώρινα της Ταϊλάνδης , αλλά στην Μύκονο.
Όπως και να έχει , καλό θα είναι να έχεις κάποια εναλλακτική πηγή χρημάτων , τουλάχιστον για την αρχή. Μια πιστωτική πιστεύω πως θα σε καλύψει σε τυχών πρόσθετα έξοδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom