Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι μολις γυρισα απο ταυλανδη..δυστυχως δεν μπορω να κανω τις περιγραφες των παιδιων εδω μεσα καθως και η ψυχολογια μου ειναι σκατα..αλλα και δεν εχω το ταλεντο..αν και φυσικα θα γραψω καποια πραγματα εν καιρο γιατι πολλες απο τις αποψεις μου δεν θα συμφωνησουν με καποιους απο εδω μεσα..συμφωνα με τα γουστα του καθενος βεβαια..

αδιαμφησβητητα ομως η ταυλανδη ειναι μια απιστευτη χωρα..ενα τεραστιο κολομπαρο..μια ατελειωτη ενηλικη παιδικη χαρα για ολους..

οσων αφορα μπανγκοκ εμεινα τις τελευταιες πεντε μερες..οι κοκκινοι μας επρηξαν τα @@ ειχαν κατακλησει την πολη και εκαναν κουμαντο στους δρομους σαν τροχονομοι...τελειως κλειστη ηταν η περιοχη siam εκει που εχει τα εμπορικα κεντρα..γινοντουσαν οι ομιλιες..αλλα και khao san και silom υπηρχε αναστατωση μεγαλη...παρολα αυτα η κινηση κανονικη ...σημερα εμαθα οτι εκαναν ντου οι μπατσοι και σκοτωθηκαν 20 ατομα..κριμα τετοια περιστατικα..

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Spyro κάντα πιο λιανά τι εννοείς  :think:

Πωπό-γερε εννοείς "τόπο σου" τον "τόπο μας" την Thai δηλαδή ε;

Κατά τα άλλα προσπαθώ να κλείσω θέση από χτες στις 29 Μαίου για το "Μακεδονία" για τη συνάντηση και το site της Olympic Air δεν ανταποκρίνεται  :headbang:  :headbang:

Της Aegean είναι οκ :thumbsup:
Παπουτσι απο τον τοπο σου και ας ειναι και απο το Ισααν. :grin:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Spyro κάντα πιο λιανά τι εννοείς  :think:

Πωπό-γερε εννοείς "τόπο σου" τον "τόπο μας" την Thai δηλαδή ε;

Κατά τα άλλα προσπαθώ να κλείσω θέση από χτες στις 29 Μαίου για το "Μακεδονία" για τη συνάντηση και το site της Olympic Air δεν ανταποκρίνεται  :headbang:  :headbang:

Της Aegean είναι οκ :thumbsup:
λεω αν δεν εχουν ακομα αποφασισει το μερος της συναντησεις ,να λαβουν υποψην και το beach bar μου ..
πιστευω οτι θα ειναι καλη φαση  :rockon:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα δεν αντεξες ε ???

Που να αντεξεις...μπορείς?? Ετσι και πας μια φορά τελείωσε....μετά σκέφτεσαι ποτέ θα είναι το επόμενο ταξίδι και μάλιστα σύντομα!!!!Πατάγια ερχόμαστε... :boobies: :fuck2: :rockon: :rockon: :rockon:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Και το πιο ανησυχητικο ειναι οτι οπως φαινεται σε 1 φωτο τα οπλα εχουν κανονικες σφαιρες μεσα δεν ειναι δυσκολο να τραβηχτει η σκανδαλη και μετα....
λορδε δειχνανε επαννειλλημενα χτες στην τηλεοραση ενα βιντεακι με εναν τυπο ντυμενο σαν νιτζα, οσο μπορουσες να διακρινεις βεβαια μεσα στα σκοταδια, να κραταει οπλο και να χτυπαει στο ψαχνο με πραγματικες σφαιρες...ειχε και συνεργους απο πισω

αδιαμφησβητητα ομως η ταυλανδη ειναι μια απιστευτη χωρα..ενα τεραστιο κολομπαρο..
ωραιο ξεκινημα εκανες στην εισαγωγη σου    :headbang:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχει να κάνει με το τι ψάχνει να βρει ο καθένας.

για παράδειγμα... αν είσαι "αδελφή" πας στη μύκονο τον αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες :2funny:
Αν σου αρέσει όμως σαν νησί, πας ιούνιο ή σεπτέμβριο.

όσον αφορά την ΒΚΚ,
είμαι εδώ ήδη 10 μέρες.
Η μόνη διαφορά που έχω δει είναι στα ξενοδοχεία.
Άδιασαν ξαφνικά και οι τιμές έπεσαν κατακόρηφα.
Είπαμε... "τι ψάχνει ο καθένας".

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

πετάω σήμερα με ΤHAI............

και μετά καρφί για Πατάγια ,αν είναι κανένας κάτω και θέλει να τα πούμε ας στείλει p.m.............

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλο το κόσμο και μακάρι να τα βρούνε κόκκινοι με πράσ...κίτρινους εννοώ  :argue:

Πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε τελικά και πριν το ποστάρουμε να το ξαβαδιαβάζουμε προσεχτικά ειδεμή θα υποστούμε τα ανάλογα σχόλια  :tickedoff:

Όπως το.... "Η Ταυλάνδη είναιμία απίστευτη χώρα...ένα ατέλειωτο κωλόμπαραο"...

Τι το ήθελες τώρα, ούτε κάν η Παττάγια δεν είναι ένα τεράστιο κ%@&μπαρο,μακάρι να έχεις τις ευκαιρίες να γνωρίσεις τη χώρα καλύτερα.
Το λιγότερο που οφείλουμε είναι να σεβόμαστε τη χώρα που μας φιλοξενεί και μας κάνει ευτυχισμένους έστω και για λίγες μέρες.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αδιαμφησβητητα ομως η ταυλανδη ειναι μια απιστευτη χωρα..[size=20pt]ενα τεραστιο κολομπαρο[/size]..μια ατελειωτη ενηλικη παιδικη χαρα για ολους..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πάντως είναι ένα κλικ πανω από μας!
εμείς είμαστε ένα [size=20pt]τεράστιο μπουρδέλο[/size]! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαιρετώ τους συμπολεμιστές της Ταϊλάνδης! :rockon: :rockon: :rockon:

....και χρόνια πολλα σε όλους!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εμείς είμαστε ένα τεράστιο μπουρδέλο!

Συμφωνώ και επαυξάνω... :thumbsup:
Οταν βρώ χρόνο θα σας γράψω πόσα χρόνια μπροστά είναι τα Νοσοκομεία τους,οι Τράπεζές τους, ήδη όλοι γνωρίζουμε τα αεροδρόμια τους,τις υπηρεσίες τους στα καταστήματα,το άψογο σέρβις τους και το ατέλειωτο χαμόγελο τους. :grin:  :grin:  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Με βαρια καρδια,κακη ψυχολογια για το τι αφησα πισω μου,γυρισα και γω χθες απο το πρωτο μου(και ελπιζω οχι το τελευταιο) ταξιδι μου σ'αυτην την χωρα.Δυο βδομαδες στο PHUKET παρεα με τους φιλους μου,αλλα και γνωριζοντας και αλλα παιδια με κορυφαιο τον Pagtao.Kαι τωρα τι γινεται?πως επανερχομαστε στην σκληρη πραγματικοτητα?Φιλε Pagtao βοηθεια σε παρακαλω.Ξερω οτι η μονη βοηθεια ειναι η σκεψη για το επομενο ταξιδι,αλλα δυστυχως ειναι αγνωστο ποτε θα γινει.Απιστευτες διακοπες,απιστευτο PHUKET, απιστευτες παραλιες,αφθονα μωρα,αφθονα χαμογελα.Τι αλλο να ζητησεις?Αυτη την στιγμη ειναι λιγο δυσκολο να ταξινομησω τις σκεψεις μου και να τις μεταφερω εδω,θα το κανω συντομα ομως,ελπιζοντας οτι ο χρονος θα μας βοηθησει,και την απογοητευση θα την κανει ελπιδα για το επομενο ταξιδι.Φιλε Pagtao σε ζηλευω ειλικρινα.Οταν το τελος ενος ταξιδιου  σ'αυτην την χωρα,γινεται η αρχη  για το επομενο πως να μην σε ζηλευω?.Στα phi-phi παντως δεν πηγαμε με τις "σχεσεις μας",μια και το προειδοποιητικο για το τσουναμι εκεινο το πρωι,μας τα χαλασε την τελευταια στιγμη,ασε που μειναμε με τα μωρα στο χερι.Δυστυχως εφαγα την φολα φιλε,και δεν μου πηγαινε η καρδια να το διωξω.Το κρατησα μεχρι το τελος(Παρασκευη πρωι που φυγαμε για ΜΠΑΝΓΚΟΓΚ),και ετσι ολο το προηγουμενο βραδυ ειχαμε κλαμματα και τα συναφη.Με ειχανε προειδοποιησει τα γραφομενα πολλων συναδελφων εδω μεσα για το ποσο πλανευτρες μπορουν να αποδειχθουν τα μωρα αυτα,αλλα την φαγαμε την φολα.Και αυτο εκανε την επιστροφη ακομα πιο δυσκολη.............

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με βαρια καρδια,κακη ψυχολογια για το τι αφησα πισω μου,γυρισα και γω χθες απο το πρωτο μου(και ελπιζω οχι το τελευταιο) ταξιδι μου σ'αυτην την χωρα.Δυο βδομαδες στο PHUKET παρεα με τους φιλους μου,αλλα και γνωριζοντας και αλλα παιδια με κορυφαιο τον Pagtao.Kαι τωρα τι γινεται?πως επανερχομαστε στην σκληρη πραγματικοτητα?Φιλε Pagtao βοηθεια σε παρακαλω.Ξερω οτι η μονη βοηθεια ειναι η σκεψη για το επομενο ταξιδι,αλλα δυστυχως ειναι αγνωστο ποτε θα γινει.Απιστευτες διακοπες,απιστευτο PHUKET, απιστευτες παραλιες,αφθονα μωρα,αφθονα χαμογελα.Τι αλλο να ζητησεις?Αυτη την στιγμη ειναι λιγο δυσκολο να ταξινομησω τις σκεψεις μου και να τις μεταφερω εδω,θα το κανω συντομα ομως,ελπιζοντας οτι ο χρονος θα μας βοηθησει,και την απογοητευση θα την κανει ελπιδα για το επομενο ταξιδι.Φιλε Pagtao σε ζηλευω ειλικρινα.Οταν το τελος ενος ταξιδιου  σ'αυτην την χωρα,γινεται η αρχη  για το επομενο πως να μην σε ζηλευω?.Στα phi-phi παντως δεν πηγαμε με τις "σχεσεις μας",μια και το προειδοποιητικο για το τσουναμι εκεινο το πρωι,μας τα χαλασε την τελευταια στιγμη,ασε που μειναμε με τα μωρα στο χερι.Δυστυχως εφαγα την φολα φιλε,και δεν μου πηγαινε η καρδια να το διωξω.Το κρατησα μεχρι το τελος(Παρασκευη πρωι που φυγαμε για ΜΠΑΝΓΚΟΓΚ),και ετσι ολο το προηγουμενο βραδυ ειχαμε κλαμματα και τα συναφη.Με ειχανε προειδοποιησει τα γραφομενα πολλων συναδελφων εδω μεσα για το ποσο πλανευτρες μπορουν να αποδειχθουν τα μωρα αυτα,αλλα την φαγαμε την φολα.Και αυτο εκανε την επιστροφη ακομα πιο δυσκολη.............
Συμπολεμιστά στα έλεγα αλλά ο καθένας, κάνει αυτό που θέλει !!! Μην αισθάνεσαι τύψεις ... Άλλοι την βρίσκουν έτσι άλλοι αλλιώς ... Μην κοιτάς που εμείσ αλλάζουμε το όνομα μας από SUPERFLY σε ... BUTTERFLY !!! :2funny: :2funny: :2funny: 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μακεδόνες καλοσωρίσατε  :rockon:
Κουμπάρε της Θεσσαλονίκης και κουμπάρε της Κοζάνης σας ρουφήξαν τα τιλάκ ρε, ακόμα τώρα γράφετε που ζητάτε παρηγοριά στο φόρουμ, θα σας φτειάξω καλά  :s&m_3:

Τέλος πάντων σας συγχωρώ λόγω Ταυλανδίτιδας αλλά περιμένω περιγραφές από Πιπινήσια..
Επίσης βάλτε στην ατζέντα σας τη συτάντηση φίλων της Ταυλάνδης στη Θεσσαλινίκη  στις 29 Μαίου.Εγώ θα είμαι εκεί :rockon:

(Σπύρο αν δεν γίνει στο μπαράκι σου θα κάνουμε την άλλη μέρα εκεί μία μίνι έτσι κι έτσι το βράδυ θα φύγω για κάτω)

Και απόψε  θα σας στείλω συμβουλές για Τιλακαμένους  :dancing:
Ξεκινήστε πάντως να μετράτε ανάποδα (πρωί μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό)  :2funny: :2funny:

Εγώ είμαι στο [size=12pt]-233 [/size]  :headbang:  :headbang:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Κουμπάρε της Θεσσαλονίκης και κουμπάρε της Κοζάνης σας ρουφήξαν τα τιλάκ ρε, ακόμα τώρα γράφετε που ζητάτε παρηγοριά στο φόρουμ, θα σας φτειάξω καλά  :s&m_3:

Τέλος πάντων σας συγχωρώ λόγω Ταυλανδίτιδας αλλά περιμένω περιγραφές από Πιπινήσια..
Επίσης βάλτε στην ατζέντα σας τη συτάντηση φίλων της Ταυλάνδης στη Θεσσαλινίκη  στις 29 Μαίου.Εγώ θα είμαι εκεί :rockon:

(Σπύρο αν δεν γίνει στο μπαράκι σου θα κάνουμε την άλλη μέρα εκεί μία μίνι έτσι κι έτσι το βράδυ θα φύγω για κάτω)

Ξεκινήστε πάντως να μετράτε ανάποδα (πρωί μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό)

Σπεύδω ταχέως αν οι αθηναίοι μπορούν να στείλουν πρέσβεις.

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Ξεκινήστε πάντως να μετράτε ανάποδα (πρωί μεσημέρι βράδυ μετά το φαγητό)

Pagtao ... άρχοντα του Soi crocodile !!! Παρόν !!! Από τη μέρα που μας άφησες κάτω τα πήρα στην κράνα και άρπαξα την κόσαγια τα τίλακ μας, με σκοπό να τα θερίσω όλα !!! Γι' αυτό και δεν ανταποκρίθηκα στα elert σου !!!
Το μόνο που κατάφερα ήταν να κλατάρω !!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως φέτος έπαιξα σε όλες τις κατηγορίες ... Μασατζούδες, Μπαρτζούδες, Χορεύτριες Καφετζούδες , Αδέσποτες, Δεσμευμένες, Κορίτσια για σχέση  :2funny: :2funny: :2funny:, Ξεπέτες αλλά και πραμάτικές Αγαπούλες (Αχχχχχχχχχχχχχ Βαχχχχχχχχχχχ) !!!
το μόνο που δεν θερίστικε ήταν Ladyboy !!!
Η ιδέα και μόνο πως πάνω στην ανακατοσούρα αρπάξω "ΛΕΒΙΕ" ... με τρομάζει :2funny: :2funny: :2funny:
Τελικά τέτοιος φορτιστής μπαταρίας ψυχής και σώματος δεν υπάρχει !!! Αμήν !!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όλοι "welcome" στη συνάντηση από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο,θα είναι τα ευχάριστα διαλείματα μας μέχρι το επόμενο ταξίδι..
....Μακεδόνες έτσι μπράβο για γράψτε εντυπώσεις να κινηθεί και λίγο το θρεντ,
πείτε τα όλα και όταν λέω όλα εννοώ όλα...  :lheel:  :pipa1:  :pipa3: :s&m_1:...

....και ποιος μίλησε για  "λεβιέ" κουμπάρε.......συ είπας!!! :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι μου οι αποψεις ειναι για ολους...τις αποδεχομαι χωρις κανενα σχολιο γιατι δεν θελω να καταληξω με την ιδια νοοτροπια που εχουν καποιοι να σχολιαζουν πικροχολα το καθε τι..καθως το σχολιο που εκανα ειναι καθαρα η αποψη μου για αυτη τη χωρα..και την ειπα καλοπροαιρετα..

τελος παντων..να πω καποια κατι για την ταυλανδη και για τα παιδια που δεν εχουν παει κατω ακομα..

καταρχην εγω δεν θα διαλεγα την ταυλανδη για να μεταναστευσω και να ζησω για παντα..ισως να προτειμουσα μια αλλη πιο ανεπτυγμενη ασιατικη χωρα..νομιζω οτι η κοινωνικη κατασταση (κρατος,θρησκεια,αντιθεσεις τεραστιες..κτλ) αλλα και η οικονομια δεν ευνοουν την μεταναστευση...(προσωπικη αποψη επαναλαμβανω)

για διασκεδαση ομως παραμενει τοπ προορισμος..σιγουρα θα ξαναπαω..ενα ταξιδι(τουλαχιστον) το χρονο ειναι απαραιτητο..

επισης να αναφερω οτι τα πραγματα δεν ειναι ολα ροδινα και ωραια οπως τα αναφερουν πολλοι..
προσοχη λοιπον: 1) οι ταυλανδοι εκτος απο χαμογελα ειναι και πολυ λαμογια..χαχαχα..ειδα πολλα σκηνικα γι αυτο το λεω..προσοχη λοιπον σε ταριφες,τουκ-τουκ,εισπρακτωρες διοδιων..(γυρνουσα παντου με αμαξι επειδη εχω ζησει αγγλια)...ταβερνες και τα λοιπα..ειναι πως θα "κοψουν" με το ματι τον τουριστα..
              2) προσοχη στους ερωτες με τις ταυλανδεζες...το κλαμα το εχουν για πλακα..δεν υπαρχουν αισθηματα..ολα ειναι ενα τρελο ψεμα..εφαγα πολλες καρπαζιες και το καταλαβα..συμβουλη : αν ειναι μια φορα αυτες επαγγελματιες, εσεις να ειστε 10 φορες..μην κολλατε στην ομορφια τους..επειδη εμεις βλεπουμε ολο μπαζα καθε μερα κολλαμε..
              3) προσοχη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αν εχετε βλεψεις να βγαλετε κανονικη ταυλανδεζα γκομενα..(που δεν ριχνετε βεβαια με το ιδιο τροπο που προσεγγιζεις τις φρεελανσερ) ..αν εχετε την τυχη και γνωρισετε καποια "σοβαρη κοπελα" προσοχη γιατι αν φανε καψουρα μαζι σας θα σας κανουν σκηνικα που θα φρικαρετε..σπανε πραγματα..αυτοτραυματιζονται,τρελενονται,τσιριζουν,,και εχουν τρομερη αυτολυπηση..νομιζουν οτι για ολα φταινε αυτες στη σχεση σας..και ολα αυτα οχι για να κερατωσεις..αλλα απλα επειδη μιλησες με μια αλλη κοπελα..τρομερη ζηλια..εκει που θα ειναι ολα ροδινα αμεσως μετα θα λετε.."πως θα γινει να γλιτωσουμε.."

αυτα για τωρα..θα συνεχισω με αναφορα στις πολεις..ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ..για να συνελθουμε..μετα θα ερθουν και τα ΘΕΤΙΚΑ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.. :headbang: :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
                        :pipa1:  "Get wet" :cum:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

[size=15pt]Pattaya for ever President[/size]

:rockon:[size=20pt]HAPPY SONGKRAN 2554[/size] :rockon: