Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
2 και καμια για να πας να μεινεις bkk η για να πας στο αεροδρομιο και να γυρισεις πισω στην πατριδα???

Φιλιππινες τι λεει απο lb's??? παιζει τπτ καλο???  :grin:
1. Θα μείνω μια βδομάδα ΒΚΚ πριν γυρίσω στην Ελλάδα, αν υπάρχουμε ακόμα ως χώρα δηλαδή.
2. Δεν θες να ξέρεις!  :P  :- Χάλι μαύρο, άλλωστε καμιά δεκαριά είναι όλες!

Και κάτι που έχει γραφτεί μερικές φορές για το Soi Cowboy:
΄Οχι δεν έχει τις ωραιότερες γυναίκες της ΒΚΚ, αντίθετα έχει πιο άσχημες και από την Patpong και από την Nana.
Απλά είχε την πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και (μέχρι πρόσφατα) πιο φθηνές τιμές.

@ Fysarmonica: Στείλε μου με ένα pm το mail σου. Έχω κάτι φωτογραφίες σου.
Ελπίζω να περνάς καλά και να τα ξαναπούμε στην παραλιακή ή την λαική!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Ελλαδίτες και Κύπριοι αδελφοί
Καλημέρα Ταυλανδέζες κανονικές και μή

Μην απογοητεύετε το φίλο antonismaria33 με το οικονομικό.Το παιδί πάει να ξεχαστεί και όχι να ξεσκιστεί,δε διαβάζετε τι μας γράφει;Εξάλου για τρεις μήνες που πάει και τις μισές να πληρώνει σύντροφο αμέσως ανεβαίνει ο μέσος όρος ταμείου.Ας ήμουνα κάτω και άς είχα να ξοδεύω έστω και 1500.Μη ξεχνάτε ότι εκείνη την εποχή θα είναι πιο φτηνά όλα ακόμα και οι συντρόφισσες (με παζάρι πάντα).
Τυχεροί όσοι πάνε κάτω τώρα, ξαπλώνουν σε τετραθέσιο στο αεροπλάνο και μετά απολαμβάνουν όλα τα υπερ της low season. :dancing:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα Ελλαδίτες και Κύπριοι αδελφοί
Καλημέρα Ταυλανδέζες κανονικές και μή

Μην απογοητεύετε το φίλο antonismaria33 με το οικονομικό.Το παιδί πάει να ξεχαστεί και όχι να ξεσκιστεί,δε διαβάζετε τι μας γράφει;Εξάλου για τρεις μήνες που πάει και τις μισές να πληρώνει σύντροφο αμέσως ανεβαίνει ο μέσος όρος ταμείου.Ας ήμουνα κάτω και άς είχα να ξοδεύω έστω και 1500.Μη ξεχνάτε ότι εκείνη την εποχή θα είναι πιο φτηνά όλα ακόμα και οι συντρόφισσες (με παζάρι πάντα).
Τυχεροί όσοι πάνε κάτω τώρα, ξαπλώνουν σε τετραθέσιο στο αεροπλάνο και μετά απολαμβάνουν όλα τα υπερ της low season. :dancing:
δεν απογοητεύουμε τον antonismaria33.αλλά  για να ξεχαστεί πρέπει και να ξεσκιστεί,ειδικά στην αρχή. να έχει κοριτσούδια δίπλα του,γύρω του,πάνω του. εσύ επειδή ξέρεις πρόσωπα και πράγματα θα τα κατάφερνες, αλλά εδώ μιλάμε για κάποιον που πάει πρώτη φορά και ΜΟΝΟΣ και όσο νά'ναι τις πρώτες μέρες μέχρι να μάθει θα ξοδεύει πολλά παραπάνω.
εγώ το επισημαίνω απλά για να ξέρει και να μην είναι τριαλαλί τριαλαλό.μια καβατζούλα δεν κάνει κακό.
κατά τα άλλα ναι low season είναι και σε τόσο καιρό θα βρει τις άκρες του και θα κάνει τα κουμάντα του

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν απογοητεύουμε τον antonismaria33.αλλά  για να ξεχαστεί πρέπει και να ξεσκιστεί,ειδικά στην αρχή. να έχει κοριτσούδια δίπλα του,γύρω του,πάνω του. εσύ επειδή ξέρεις πρόσωπα και πράγματα θα τα κατάφερνες, αλλά εδώ μιλάμε για κάποιον που πάει πρώτη φορά και ΜΟΝΟΣ και όσο νά'ναι τις πρώτες μέρες μέχρι να μάθει θα ξοδεύει πολλά παραπάνω.
εγώ το επισημαίνω απλά για να ξέρει και να μην είναι τριαλαλί τριαλαλό.μια καβατζούλα δεν κάνει κακό.
κατά τα άλλα ναι low season είναι και σε τόσο καιρό θα βρει τις άκρες του και θα κάνει τα κουμάντα του
Σωστος ο liberog0, μια καβατζουλα για καλο η για κακο δεν θα βλαψει!!!
Ειπαμε οτι ειναι φτηνο το <<μυδι>> και η ζωη εκει αλλα δεν ειναι και τζαμπα.Παρε κανενα φραγκακι παραπανω και μακαρι να μην το χρειαστεις :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
λιγα τα 1700μπατ το μηνα. τοσα τρωω εγω σε 2 βδομαδες. (χωρις το ξενοδοχειο)
1700 ευρω για 2 εβδομαδες...??
Δηλαδη 110 ευρω τη μερα...Δηλαδη 5000 μπατ??..Και μαλιστα ΧΩΡΙΣ το ξενοδοχειο?? :think:
Πολλα μου φαινονται...Σε συνδιασμο βεβαια με το γεγονος πως η Πατταγια ειναι και κατα 30-40% φτηνοτερη απο Πουκετ και Μπανγκοκ...
Που τα χαλας τοσα λεφτα ρε djzan??!! :grin:
5 αστακους τη μερα τρως?? :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα στην πρωτευουσα παλικαρια...σημερα στο in.gr

<<Δέκα νεκροί -ανάμεσά τους ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος- και περισσότεροι από 500 τραυματίες είναι ο απολογισμός των σφοδρότερων συγκρούσεων που έχουν ξεσπάσει μέχρι στιγμής μεταξύ αντικυβερνητικών διαδηλωτών και δυνάμεων ασφαλείας στην Μπανγκόκ. Ο στρατός υπαναχώρησε αφού επιχείρησε να ανακαταλάβει περιοχές που ελέγχουν τα «κόκκινα πουκάμισα» απαιτώντας εκλογές.

Στρατιώτες και άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας χρησιμοποίησαν δακρυγόνα, αντλίες νερού και πλαστικές σφαίρες κατά των αντικυβερνητικών διαδηλωτών, οι οποίοι απάντησαν με βόμβες μολότοφ.

Η Μπανγκόκ μετετράπη σε πεδίο μάχης με τις σφοδρότερες συγκρούσεις στον έναν μήνα που διαρκούν οι μαζικές διαδηλώσεις με αίτημα την παραίτηση του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης.

Τέσσερις πολίτες και ισάριθμοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στις συμπλοκές, ενώ τη ζωή του έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και ένας Ιάπωνας δημοσιογράφος. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 521 τραυματίες>>.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Μια φωτο......1000 λεξεις...Κανεις Ενδιαφερεται?????

Συνημμένα

• aa6314.jpg
    aa6314.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 31

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
1700 ευρω για 2 εβδομαδες...??
Δηλαδη 110 ευρω τη μερα...Δηλαδη 5000 μπατ??..Και μαλιστα ΧΩΡΙΣ το ξενοδοχειο?? :think:
Πολλα μου φαινονται...Σε συνδιασμο βεβαια με το γεγονος πως η Πατταγια ειναι και κατα 30-40% φτηνοτερη απο Πουκετ και Μπανγκοκ...
Που τα χαλας τοσα λεφτα ρε djzan??!! :grin:
5 αστακους τη μερα τρως?? :2funny:

θα σου γραψω αναλυτικα ποσα εφαγα περιπου την πρωτη μερα.

με το που εφτασα το πρωι παταγια βγηκα κατευθειαν εξω...

1000μπατ freelancer απο jp bar (εκατσε μαζι μου μεχρι τις 9 το βραδυ)

2000μπατ gogo girl short time. (μαζι με το barfine και τα ποτα)

1000μπατ freelancer απο insomnia.

κανα 1000μπατ για φαγητο και ποτα.

συνολο = 5000μπατ περιπου!

τις περισσοτερες μερες ειχα 2-3 γκομενες. υπηρχαν ομως και καποιες μερες που ξοδευα λιγοτερα.
οποτε πηγαινω παταγια παντα υπολογιζω να εχω 100ευρω την ημερα για να περασω καλα! αν και παλι θα ηθελα να ειχα περισσοτερα για να κανω περισσοτερες παρτουζες και να παιρνω τις TOP γκομενες απο τα gogos!

ρωτα τον pagtao τι κουκλαρες ειδαμε στο diamond agogo και ποσα ζητουσαν!
ειμαι σιγουρος ακομα θα σκεφτεται το νουμερο 5...!!!  :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αντε ρε λεβέντες που χαθήκατε, για short time πήγατε;

Lakis το τραγούδι του Μάταπα το βάζω στις δύσκολες στιγμές, το έχω και στο κινητό... :rockon:

Zan γιατι μου τη θύμησες τώρα την κουκλάρα μου  :headbang:  :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
....Ασε που όταν φύγατε χάσατε επεισόδια....τα οποία δεν έχω ποστάρει ακόμα.Τα αφήνω όταν πέσει η ακροαματικότητα στο BTV...

Να και ένα μικρό τρέηλερ.....
....Στο Walking street club η Πεντάστερη συντρόφισσα μου έκλεψε την παράσταση.Με το χορό της μάγεψε τους τριγύρω που την κοίταζαν σαν εξωγήινη!!!Την είχα στην αγγαλιά μου και δεν πίστευα ακόμα ότι κατάφερα να τη φορτώσω από το Gogo της.Ηταν εκεί μαζί μου!... 

Συνημμένα

• B&P.jpg
    B&P.jpg
    94,7 KB · Εμφανίσεις: 25

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω που εμεινα μονος εκει 31 μερες οσο οικονομια και να προσπαθησα να κανω μερικες φορες ,ετρωγα γυρω στα 75 ευρω .
οταν δεν σκεφτομουνα τα φραγγα ετρωγα 100 ευρω .
και οταν ηθελα να κανω καμια μαλακια ετρωγα 150 ευρω , για 24 ωρες παντα μιλαω .
και οχι την πρωτη φορα που πηγα εκει και μου επιασαν μερικες φορες τον κωλο αλλα την τριτη φορα , δηλαδη αν πας για πρωτη φορα συγουρα θα φας καμια 40% περισοτερα ...
τωρα βεβαια μπορεις να μεινεις στο χοτελ , να  :jerking: με το φασιον τν και οταν κουραστεις να φας νοοντελς με 20 λεπτα ! μετα να πας  εξω για περπατημα και να γουσταρεις με 50 λεπτα (αν θυμαμε καλα γιατι πηρα μονο μια φορα ) καφε απο 7-11 και αν γιορταζεις εκεινη την ημερα να φας και καμια αλλη μαλακια με 30 λεπτα και να σου βγει 1 ευρω ολη η μερα  :rockon:
αλλα απο οτι καταλαβα εγω για να φας στην πατταγια κατω απο 100 ευρω την ημερα , τωρα ειδικα που επεσε το ευρω , θα πρεπει να το πεζεις ολοι μερα γυφτος  :uglystupid:
α και αν ειναι κανενας γυφτος εδω σορρυ για το παραδειγμα αλλα μην μου την πεις γιατι βαριεμαι να μαλωνω , ευχαριστω !

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
....Ασε που όταν φύγατε χάσατε επεισόδια....τα οποία δεν έχω ποστάρει ακόμα.Τα αφήνω όταν πέσει η ακροαματικότητα στο BTV...

Να και ένα μικρό τρέηλερ.....
....Στο Walking street club η Πεντάστερη συντρόφισσα μου έκλεψε την παράσταση.Με το χορό της μάγεψε τους τριγύρω που την κοίταζαν σαν εξωγήινη!!!Την είχα στην αγγαλιά μου και δεν πίστευα ακόμα ότι κατάφερα να τη φορτώσω από το Gogo της.Ηταν εκεί μαζί μου!... 

αυτη ειναι το νουμερο 5 απο το diamond agogo??? δεν την θυμαμαι καλα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καραμπινάτη και από τον πρόεδρο καρατσεκαρισμένη!!!
                  Αχ  Αχ  Αχ    :smitten:

Ενας  :sleeping: θα με σώσει...κι αυτός βάσανο  :zzzzz: .....όλο κάτω ονειρεύομαι πως είμαι 

Καληνύχτες σύντροφοι

[size=14pt]-234  [/size] :headbang:  :headbang:  :headbang:

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ή να κάνεις πίσω ή να χάσεις την αισιοδοξία σου αλλά 1700 ευρώ είναι περίπου 2500 baht  την μέρα.αν πάρεις από αυτά και για ξενοδοχείο μένουν λιγότερα από 2000 baht την μέρα.ξέχνα τα gogos και τα μπαρ.( να πάρεις από κει εννοώ,όχι να πας.)εμένα λίγα μου φαίνονται.θα χάσεις κάποια πράγματα που απλά δεν χάνονται εκεί.
από την άλλη βέβαια θα μείνεις 3 μήνες και μπορείς άνετα να βρείς άκρες.
πάντως για καλό και κακό έχε και καμιά καβάτζα.
καλά να περάσεις(το σίγουρο) και θα ξαναπάς(το άλλο σίγουρο)
όσο για το αίσθημα να είσαι σίγουρος ότι μετά από 1 άντε βαριά 2 μέρες δεν θα θυμάσαι καν το όνομά της :2funny: :2funny: :2funny:
                αν συμβει αυτο που λες εεε τοτε τι να πω..θα προκειται για θαυμα..

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
εδω ο κοσμος σφαζεται 15 νεκροι και 700 τραυματιες αλλα η παταγια παταγια  :grin:
να δω ορε τι θα κανετε χωρις παταγια αν ξεσπασει κανας εμφυλιος  :huh:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλυτερα HAND JOB μονος μου, παρα να μου τον βαλει αυτην στο στομα..... :jerking: :jerking:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
εδω ο κοσμος σφαζεται 15 νεκροι και 700 τραυματιες αλλα η παταγια παταγια  :grin:
να δω ορε τι θα κανετε χωρις παταγια αν ξεσπασει κανας εμφυλιος  :huh:

Θα παμε Φιλλιπινες...... ;) ;) ;) ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Χτες το βραδυ εγω και αλλοι φιλοι γνωρισαμε ενα "Θρυλο"......τον DrTilac.....πηγαμε σε κινεζικο(που αλλου) και περασαμε πολυ ωραια ακουγοντας τις Συμβουλες του.....οι οποιες ηταν πολυ χρησιμες..και γενικως η συζητηση ηταν πολυ επικοδομιτικη........Ευχαριστω,DrTilac για τις συμβουλες σου οπως και τα τ'αλλα παιδια γιατην παρεα.........

Α!!!και να μην το ξεχασω....Κατα 99.9999999999999999% 29 Μαιου(Σαββατο) θα γινει και η 1η Συναντηση Μελων Ταυλανδοπληκτων Βορ.Ελλαδος(και μη) του site.....Θα βγει και επισημη ανακοινωση....

Οσοι  πιστοι προςελθετε

Zan kai Pagtao
KANΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Χτες το βραδυ εγω και αλλοι φιλοι γνωρισαμε ενα "Θρυλο"......τον DrTilac.....πηγαμε σε κινεζικο(που αλλου) και περασαμε πολυ ωραια ακουγοντας τις Συμβουλες του.....οι οποιες ηταν πολυ χρησιμες..και γενικως η συζητηση ηταν πολυ επικοδομιτικη........Ευχαριστω,DrTilac για τις συμβουλες σου οπως και τα τ'αλλα παιδια γιατην παρεα.........

Α!!!και να μην το ξεχασω....Κατα 99.9999999999999999% 29 Μαιου(Σαββατο) θα γινει και η 1η Συναντηση Μελων Ταυλανδοπληκτων Βορ.Ελλαδος(και μη) του site.....Θα βγει και επισημη ανακοινωση....

Οσοι  πιστοι προςελθετε

Zan kai Pagtao
KANΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!!

Θα ηθελα εδω να κανω 1 παρατηρηση, και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα σε ολους.
Θυμαμαι παλια οταν ηταν να βρεθουμε κανονιζαμε δημοσια, απο εδω μεσα, το ανακοινωναμε στο σαιτ και λεγαμε οποιος θελει ευπροσδεκτος.
Τωρα τελευταια βλεπω 1 γαιδουρια, ας μου επιτραπει η εκφραση, να κανονιζονται συναντησεις με πμ σαν να φοβαστε τη δημοσιοτητα.
Θα ηθελα 1 εξηγηση και εγω και καποια παληα μελη, που γραφανε " ευπροσδεκτοι ολοι ή ολοι οι καλοι χωρανε"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom