εχω εναν αρραβωνιαρη, 2 μετρα παλικαριΗσυχία απόψε......
Για να ξυπνήσουμε λιγάκι πάρτε δύο αρραβωνιάρες μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
φιλε οταν το εκανες με τις αραβωνιαρες ποναγε πολυ ο κωλος σου μετα;Ησυχία απόψε......
Α τέτοια θέλετε παλιόπαιδα , καλά το κατάλαβα τι κουμάσια είστε....
Με κάνατε και γέλασα πάντως να είστε καλά helios & master
Εκλεισε και η τέταρτη μέρα από τις -240....δηλαδή άλλες 236...
Αντε καληνύχτες παω για....
και αύριο κάτι θα βρούμε να την ώρα μας
antonismaria33
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εδω antonismaria33..αγαπητοι φιλοι ειμαι ευτυχισμενος..ενας μαραθωνιος αναγνωσης εφτασε στο τελος του..διαβαζω εδω κ 4 μηνες το σαιτ κ να που τα καταφερα..ομολογω πως ημουν εκστασιασμενος απο κωσταφ16,james070 αλλα τωρα κ απο pagtao..καταθετω το σεβασμο μου σε ολους εσας κ οσους δεν αναφερω..doctortilac,pipinpmaniak,fantomas,lacisscorpio,john666,djan και ολους εσας που βοηθησατε αθελα σας να επιβιωσω αυτο το χειμωνα..οτι κ να γραψω ειναι λιγο..ποσα χρηματα αραγε γλυτωσα για ψυχοθεραπεια??ποσες φορες δε σκεφτηκα να πηδηξω απο την απελπισια μου απο το μπαλκονι??κ ναι εσεις με κρατησατε ζωντανο..εχω 3 διαζυγια στην πλατη μου,3 παιδια ,τα δυο δε μου επιτρεπεται να τα δω,ζουν στο εξωτερικο,μια κορη 10 ετων που μεγαλωνει με τη μαμα της,μια μαμα που φταιει για τα 3 διαζυγια μου,τοσο ερωτευμενος ειμαι μαζι της κ αλλα πολλα που δε μου φτανει ο φωσκολος να τα περιγραψω,,δε μου φταιτε να σας ψυχοπλακωσω..τωρα λοιπον ψαχνω το χαμογελο,τη χαρα της ζωης κ ολοι εσεις με βοηθησατε ανελπιστα..ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον..κ τωρα??τι γινεται??7 ιουνιου πεταω για τη χωρα της ελπιδας εως 27 αυγουστου..πρεπει να ξεριζωσω αυτη τη γυναικα απο μεσα μου..θα τα καταφερω??ειμαι ερωτευμενος μαζι της απο τα 12..τωρα ειμαι 46 χωρισα για παρτυ της ,τη παντρευτηκα,χωρησα,ξαναπαντρευτηκα,ξαναχωρησα εξαιτιας της,σαςζαλισα??τι ελπιδες εχω συντροφοι??μεταξυ μας??καμμια..ειμαι ανιατα αρρωστος..κ τοτε γιατι σας ζαλιζω τα ουμπαλα??για να σας πω, πως θα κανω μια τελευταια προσπαθεια στη χωρα του χαμογελου να ξαναβρω το χαμογελο...κ το χρωσταω σε σας..κατα βαθος ξερω πως καμμια χωρα κ καμμια φυγη δα θα λυσει το προβλημα αφου η ψυχη νοσσει βαθια..ελπιζω σε 2 μηνες που θα βρισκομαι εκει να γινω κ εγω ανταποκριτης του σαιτ κ να σας περιγαφω τα νεα ως αλλος pagtao η james070..ειναι προφανες οτι ειχα τεραστια αναγκη να επικοινωνησω με ολους εσας κ ας μην ειμαι ο κλασικος γαμικουλας τυπος..σεβομαι ολους εσας που εχετε διαθεση να εκθετετε τις σκεψεις σας κ τις εμπειριες σας,,κανετε τεραστιο κοινωνικο εργο κ ας χλευασουν καποιοι αυτο που λεω..η αναγκη για ερωτα,σεξ,συντροφικοτητα,πηδημα,οπως θελετε πεστε το ειναι εκδηλη σε ολες τις μορφες.εκφρασεις,ατακες, των μελων..ενα μεγαλο respect λοιπον κ θα τα λεμε πια κ τακτικα..συγνωμη οσους κουρασα με το μελο μου..ειπαμε..χαμογελοΑ τέτοια θέλετε παλιόπαιδα , καλά το κατάλαβα τι κουμάσια είστε....
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Νομιζω οτι η ταυλανδη ειναι το καλλιτερο μερος που θα μπορουσες να πας για να κανεις ενα ρεσετ στην ζωη σου.Αν και εκει δεν μπορεσεις να ξεπερασεις η εστω να δεις απο αλλο πρισμα το προβλημα σου δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος φιλε μου. Σου ευχομαι οτι καλλιτερο και οταν πας εκει κατω να μας γεμισεις μερικες σελιδες με ανταποκρισεις.εδω antonismaria33..αγαπητοι φιλοι ειμαι ευτυχισμενος..ενας μαραθωνιος αναγνωσης εφτασε στο τελος του..διαβαζω εδω κ 4 μηνες το σαιτ κ να που τα καταφερα..ομολογω πως ημουν εκστασιασμενος απο κωσταφ16,james070 αλλα τωρα κ απο pagtao..καταθετω το σεβασμο μου σε ολους εσας κ οσους δεν αναφερω..doctortilac,pipinpmaniak,fantomas,lacisscorpio,john666,djan και ολους εσας που βοηθησατε αθελα σας να επιβιωσω αυτο το χειμωνα..οτι κ να γραψω ειναι λιγο..ποσα χρηματα αραγε γλυτωσα για ψυχοθεραπεια??ποσες φορες δε σκεφτηκα να πηδηξω απο την απελπισια μου απο το μπαλκονι??κ ναι εσεις με κρατησατε ζωντανο..εχω 3 διαζυγια στην πλατη μου,3 παιδια ,τα δυο δε μου επιτρεπεται να τα δω,ζουν στο εξωτερικο,μια κορη 10 ετων που μεγαλωνει με τη μαμα της,μια μαμα που φταιει για τα 3 διαζυγια μου,τοσο ερωτευμενος ειμαι μαζι της κ αλλα πολλα που δε μου φτανει ο φωσκολος να τα περιγραψω,,δε μου φταιτε να σας ψυχοπλακωσω..τωρα λοιπον ψαχνω το χαμογελο,τη χαρα της ζωης κ ολοι εσεις με βοηθησατε ανελπιστα..ενα μεγαλο ευχαριστω λοιπον..κ τωρα??τι γινεται??7 ιουνιου πεταω για τη χωρα της ελπιδας εως 27 αυγουστου..πρεπει να ξεριζωσω αυτη τη γυναικα απο μεσα μου..θα τα καταφερω??ειμαι ερωτευμενος μαζι της απο τα 12..τωρα ειμαι 46 χωρισα για παρτυ της ,τη παντρευτηκα,χωρησα,ξαναπαντρευτηκα,ξαναχωρησα εξαιτιας της,σαςζαλισα??τι ελπιδες εχω συντροφοι??μεταξυ μας??καμμια..ειμαι ανιατα αρρωστος..κ τοτε γιατι σας ζαλιζω τα ουμπαλα??για να σας πω, πως θα κανω μια τελευταια προσπαθεια στη χωρα του χαμογελου να ξαναβρω το χαμογελο...κ το χρωσταω σε σας..κατα βαθος ξερω πως καμμια χωρα κ καμμια φυγη δα θα λυσει το προβλημα αφου η ψυχη νοσσει βαθια..ελπιζω σε 2 μηνες που θα βρισκομαι εκει να γινω κ εγω ανταποκριτης του σαιτ κ να σας περιγαφω τα νεα ως αλλος pagtao η james070..ειναι προφανες οτι ειχα τεραστια αναγκη να επικοινωνησω με ολους εσας κ ας μην ειμαι ο κλασικος γαμικουλας τυπος..σεβομαι ολους εσας που εχετε διαθεση να εκθετετε τις σκεψεις σας κ τις εμπειριες σας,,κανετε τεραστιο κοινωνικο εργο κ ας χλευασουν καποιοι αυτο που λεω..η αναγκη για ερωτα,σεξ,συντροφικοτητα,πηδημα,οπως θελετε πεστε το ειναι εκδηλη σε ολες τις μορφες.εκφρασεις,ατακες, των μελων..ενα μεγαλο respect λοιπον κ θα τα λεμε πια κ τακτικα..συγνωμη οσους κουρασα με το μελο μου..ειπαμε..χαμογελο
Antonismaria33 πρεπει να σου ειχα στειλει και κατι pm αν θυμαμαι καλα..
Οτι και να διαβασεις εδω,οτι και να σου πουν ατομα που εχουν παει οταν πας με το καλο κατα 99,9% θα παθεις την πλακα της ζωη σου.Ειναι η εξαιρεση του κανονα "Οπου ακους για πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι"
Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει καποια στιγμη να γυρισεις πισω...
ΥΓ1HUKET FOR EVER IN MY HEART...
ΥΓ2:Μακεδονομαχοι γραψτε καμια ανταποκριση απο Μπανγκογκ....
Οτι και να διαβασεις εδω,οτι και να σου πουν ατομα που εχουν παει οταν πας με το καλο κατα 99,9% θα παθεις την πλακα της ζωη σου.Ειναι η εξαιρεση του κανονα "Οπου ακους για πολλα κερασια παρε μικρο καλαθι"
Το μονο κακο ειναι οτι πρεπει καποια στιγμη να γυρισεις πισω...
ΥΓ1HUKET FOR EVER IN MY HEART...
ΥΓ2:Μακεδονομαχοι γραψτε καμια ανταποκριση απο Μπανγκογκ....
Ησυχία απόψε......
πολυ ομορφα αγορακια!!!
καταθετω το σεβασμο μου σε ολους εσας κ οσους δεν αναφερω..doctortilac,pipinpmaniak,fantomas,lacisscorpio,john666,djan
ποιος ειναι αυτος ο djan???
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξεχασεις για τα καλα την πρωην γυναικα σου οταν φτασεις με το καλο Ταυλανδη.
το προβλημα ειναι ο γυρισμος, αλλα το μυαλο σου θα ειναι πλεον εκει και θα κανεις σχεδια για το επομενο ταξιδι! ;)
ΔΥΣΤΥΧΩΣ 2 και καμία εμειναν για να παω ΒΚΚ
Μια χαρα και φετος οι Φιλιππινες.
2 και καμια για να πας να μεινεις bkk η για να πας στο αεροδρομιο και να γυρισεις πισω στην πατριδα???
Φιλιππινες τι λεει απο lb's??? παιζει τπτ καλο???
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Νατα μας τα παλληκαρια που ξεμυτανε σιγα-σιγα!!!
Οτι γουσταρετε ρε και μη κολωνετε!!!
Ακημαρια33 καταρχας αλλαξε το νικ σου για να δειξεις οτι ξεκολλησες, και οσο για τη Ταυλανδη εκει μπορεις να παντρευεσαι καθε μερα, κοριτσακια ή......... σαν μερικους μερικους απο δω μεσα, ονοματα δεν λεμε αλλα ειναι πολυ λυρικοι
Οτι γουσταρετε ρε και μη κολωνετε!!!
Ακημαρια33 καταρχας αλλαξε το νικ σου για να δειξεις οτι ξεκολλησες, και οσο για τη Ταυλανδη εκει μπορεις να παντρευεσαι καθε μερα, κοριτσακια ή......... σαν μερικους μερικους απο δω μεσα, ονοματα δεν λεμε αλλα ειναι πολυ λυρικοι
[size=12pt]Καλημέρα Ελλάδα μου[/size]
[size=15pt]Καλημέρα Ταιλάνδη[/size]
[size=12pt]Μέρα φίλοι,μωρά,τρανς[/size]
adonismaria33 welcome to our club ...και τον Σεπτέμβρη να έχεις γίνεις Adonis33 σκέτο αλλά με πολλές "Μαρίες" στη καρδιά σου.
Οσο για τα αγοροκοριτσάκια lord όντως είναι όλα τα μπατ...
adonismaria33 welcome to our club ...και τον Σεπτέμβρη να έχεις γίνεις Adonis33 σκέτο αλλά με πολλές "Μαρίες" στη καρδιά σου.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
[size=12pt]Καλημέρα Ελλάδα μου[/size]
Δεν το συζηταω ΚΑΝ, και εγω οταν ειμαι Πουκε τον χαβαλε μου εκει τον κανω, soi crocodile, για τους γνωριζοντες, χωρια που κανουν και τη καλυτερη
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Φιλε antonismaria33 αν ειναι να πας εκει κατω και να εχεις το μυαλο σου συνεχεια εδω πισω καλυτερα να μην πας καθολου!!!
Δεν ξερω αν θα πας μονος σου η με παρεα αλλα κατα την γνωμη μου το μυστικο ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ....ανοιγεις ματια ,αυτια,μιτη,αφη και γενικοτερα ολες σου τις αισθησεις σου με σκοπο να παρεις -να γευθεις -να ζησεις οσο το δυνατον περισσοτερα!!!Τα κοριτσια εκει εχουν ολη την καλη διαθεση να σε πανε οσα <<ταξιδια>> αντεχει η ψυχη και το γκα..υλι σου,αρκει να το θες εσυ.Ο χρονος που θα μεινεις εκει ειναι αρκετος για να αναστησει και νεκρους..(οπως π.χ εσενα) αξιοποιησε τον σωστα και θα βγεις απολυτα κερδισμενος.Καψουρα 30 χρονων δεν ξεχνιεται σε 3 μηνες αλλα θα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια αυτα που διαβασες εδω με αυτα που θα ζησεις εκει ειναι ψιλος στα αχιρα!!!
Σου δεινω ολες μου τις ευχες να περασεις SUPER
Δεν ξερω αν θα πας μονος σου η με παρεα αλλα κατα την γνωμη μου το μυστικο ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ....ανοιγεις ματια ,αυτια,μιτη,αφη και γενικοτερα ολες σου τις αισθησεις σου με σκοπο να παρεις -να γευθεις -να ζησεις οσο το δυνατον περισσοτερα!!!Τα κοριτσια εκει εχουν ολη την καλη διαθεση να σε πανε οσα <<ταξιδια>> αντεχει η ψυχη και το γκα..υλι σου,αρκει να το θες εσυ.Ο χρονος που θα μεινεις εκει ειναι αρκετος για να αναστησει και νεκρους..(οπως π.χ εσενα) αξιοποιησε τον σωστα και θα βγεις απολυτα κερδισμενος.Καψουρα 30 χρονων δεν ξεχνιεται σε 3 μηνες αλλα θα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια αυτα που διαβασες εδω με αυτα που θα ζησεις εκει ειναι ψιλος στα αχιρα!!!
Σου δεινω ολες μου τις ευχες να περασεις SUPER
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Antonismaria33 και μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου και το πιο σημαντικο....πολλα φραγκα,καπου θα σου χρειαστουν!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ 2 και καμία εμειναν για να παω ΒΚΚ
Μια χαρα και φετος οι Φιλιππινες.
Αρχηγέ τους άλλους τους μαλλιάδες τους συνάντησες,έχασα τα ίχνη τους.
Βρε τι χούι οι πιο πολλοί πριν φύγουν ξεσηκώνουν το site και όταν φτάσουν ξεσηκώνουν μόνο το......άντε να μη πω.... ;)
Καλή επιστροφή πάντως σε σενα και σε εκείνους
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 716
- Πόντοι
- 4.255
Πλακα στην πλακα αμα δεν γινουμε φτηνη χωρα την πουτσισαμε.
@ Λακι, ρε συ για ορισε μου γεωγραφικα το Νοτιο τμημα της Βορ.Ελλαδος μπας και ερθουμε παρατηρητες στη ''Συναντηση Μελων BTV Βορ.Ελλαδος''
Με το καλο,θα γινει Θεσσαλονικη η συναντηση κατα τελη Μαιου...........θα βγει και ανακοινωση....λιγο υπομονη.............
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 716
- Πόντοι
- 4.255
Antonismaria 33.........και εγω οταν χωρισα δεν ημουν και στην καλυτερη ψυχολ. κατασταση.........πηγα σε ψυχολογο αλλα να σου πω την αληθεια δεν εκανε κα τιποτα...κλεισμενος μεσα στο σπιτι συνεχεια με κλειστα παραθυρα,σκοτεινα και δεν ηθελα να δω ανθρωπο..........και Ιδου!!!Ηρθε ξαφνικα η Φωτιση!!!!Βουρ για Ταυλανδη!!!
Οχι θα κατσω να σκασω για τις Κ.....λες!!!Βρε Ουστ!!!
Και οντως...........ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που εχω παρει στην ζωη μου!!!!
Για ποτε ξεχασα διαζυγια,καταθλιψεις,στεναχωριες δεν λεγεται!!!!
Περασα(και περναω)υπεροχα εκει!!!
Να πας,αδελφε...........Να πας και να περασεις καλα!!!!Μια ζωη την εχουμε!!!ειναι και λιγη!!!Τωρα πρεπει να την χαρουμε που ειμαστε νεοι( )
Αλλα μετα θα εχεις αλλο προβλημα(οπως ολοι μας πιστευω)......το πως θα φυγεις απο εκει????
Οπως ενας φιλος μου ειπε(Βαγγελαρα,γεια σου)¨"Σου δινω ευχη και καταρα να πας Ταυλανδη!!!"
Και οντως.....ειναι ευχη και καταρα αυτο το ταξιδι.........και θα το καταλαβεις και εσυ οταν με το καλο θα γυρισεις πισω!!!
Καλο Ταξιδι και μην μασας!!!!!!!Ζησε την ζωη!!!Και ΜΗΝ ακους την Αντζελα που λεει¨"Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!".........ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!!!
Οχι θα κατσω να σκασω για τις Κ.....λες!!!Βρε Ουστ!!!
Και οντως...........ηταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που εχω παρει στην ζωη μου!!!!
Για ποτε ξεχασα διαζυγια,καταθλιψεις,στεναχωριες δεν λεγεται!!!!
Περασα(και περναω)υπεροχα εκει!!!
Να πας,αδελφε...........Να πας και να περασεις καλα!!!!Μια ζωη την εχουμε!!!ειναι και λιγη!!!Τωρα πρεπει να την χαρουμε που ειμαστε νεοι( )
Αλλα μετα θα εχεις αλλο προβλημα(οπως ολοι μας πιστευω)......το πως θα φυγεις απο εκει????
Οπως ενας φιλος μου ειπε(Βαγγελαρα,γεια σου)¨"Σου δινω ευχη και καταρα να πας Ταυλανδη!!!"
Και οντως.....ειναι ευχη και καταρα αυτο το ταξιδι.........και θα το καταλαβεις και εσυ οταν με το καλο θα γυρισεις πισω!!!
Καλο Ταξιδι και μην μασας!!!!!!!Ζησε την ζωη!!!Και ΜΗΝ ακους την Αντζελα που λεει¨"Οι χωρισμενοι δεν γιορταζουνε ποτε!!!".........ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!!!