Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με το καλο,θα γινει Θεσσαλονικη η συναντηση κατα τελη Μαιου...........θα βγει και ανακοινωση....λιγο υπομονη.............

Χωρίς να πιέζω ... :uzi: ....29 Μαίου Σαββατόβραδο προώθησέ το :rockon: :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολυ ομορφα αγορακια!!!

Zan αν οι αρραβωνιάρες μου είναι αγοράκια τοτε αυτοί οι μαντράχαλοι τι είναι :think:
                :2funny:      :2funny:        :2funny:      :2funny:      :2funny:

Συνημμένα

• Boys.jpg
    Boys.jpg
    74,2 KB · Εμφανίσεις: 21

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Zan αν οι αρραβωνιάρες μου είναι αγοράκια τοτε αυτοί οι μαντράχαλοι τι είναι :think:
                :2funny:       :2funny:        :2funny:       :2funny:       :2funny:
HULK HOGAN vs THE ULTIMATE WARRIOR --- WRESTLEMANIA 6
και γαμω τους αγωνες σου λεω...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γυλισα παντλεμενος αλλα μονος .ελπιζο σε καμια δεκαλια μελες να τελιοσω με τα χαλτια τις για να μπολεσει να ελτθη και η συζιγος

....Καθένας με τον πόνο του... :headbang: :headbang:
Μεγάλε σου φάγαν και το Ρ εκεί βλέπω τι άλλο σου κάνανε?  :s&m_1:
Ακόμα περιμένω προσκλητήριο φίλε, άφησες και τη νύφη εκεί, καλά σε τι χέρια είσαι σίγουρος?  :2on1:

Τέλος πάντων να μας ζήσεις...κάνε τα χαλτιά...χαρτιά σου να μου πεις και εμένα γιατί ετοιμάζομαι και εγώ για κρεμάλα  :uglystupid:

PS:Βίον ανθόσπαλτον!!!!Λύζι σου πετάξανε?

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
PS:Βίον ανθόσπαλτον!!!!Λύζι σου πετάξανε?

Εκεί το λύζι το τρώνε δε το πετάνε ;)

Δημητλάκη , πλόσεχε μη σου κάνει καμιά ταϊλανδιά τώλα που είναι μόνη εκέι και μετά σου λέει "σόλυ σόλυ σόλυ ! "

Δεν έχουν αίμα στις φλέβες τους αυτές , baht έχουν ;) (Άψογη ατάκα btw)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δημητλάκη , πλόσεχε μη σου κάνει καμιά ταϊλανδιά τώλα που είναι μόνη εκέι και μετά σου λέει "σόλυ σόλυ σόλυ ! "

Εγώ τις δικές μου τις αφήνω στον Πρόεδρο να τις προσέχει και κοιμάμαι ήσυχος  :sleeping:

Για βάλτε μπρος μπουρδελομέλη μη ρίξω καμμιά τρανς  :s&m_1: περιγραφή και στανιάρετε :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Δημητλακι,σε βλεπω προχωρημενο...........αν ειναι να στην κανει την "λαδια" η γυναικα και μεσα σε μπουκαλι με φελλο να την κλεισεις,θα  :knockinb: με τον φελλο.......κατα τ'αλλα περιμενω να ερθει η αυριανη μερα(Σαββατο) γιατι θα γνωρισω απο κοντα ενα "ΘΡΥΛΟ" της Ταυλανδης(και γενικως ενα κυριο κοσμογυρισμενο).........Voltaire,κανονισε το!!!θα σε παρ τηλ. να μου πεις αυτο που λεγαμε χτες.....και μολις δωσεις το ΟΚ,θα ερθω με Κωστα και Γιωργο(Βεροια)...........

PS.....Δημητλακι,μηπως η κυρα εχει καμια αδελφη,ξαδελφη,ανηψια,Θεια που να θελει αντρα???
Γιατι ενδιαφερομαι..........αλλα να εχει καρδια μεσα της και να "μην κυλαει μπατ στις φλεβες της"..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πως διαλο τα καταφερατε ρε σεις;; Εγω 25 χρονια το προσπαθω και ακομα να χωρισω...  :headbang: :headbang: :headbang:
Ασε φιλε. Εγω 31. Μου εχει γινει σαν την πρεζα, με σκοτωνει σιγα-σιγα αλλα δεν μπορω πια να την κοψω.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι πολυ τυχερος, βρηκα πολη καλι κοπελα, ουτε ομορφι ειναι ουτε ψηλη αλλα εχει πολη καλη καρδια.και καμια σχεση με πατταυα η σεξ,οποτε και δεν φοβαμε τιποτα και αμα θελει να κανει κατι, χαλαλι τις... αυτη ειναι πραγματικη αγαπη.... ΝΟ?
Δημητρακη προχωρα και μην ακους κανενα μας. Ετσι και αλλιως μια μερα θα το μετανιωσεις. Καλλιτερα ομως να μετανιωνεις για λαθη που εκανες παρα για λαθη που δεν εκανες :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν Dimitlaki και άλλοι νοσταλγοί ταξιδευτές ακούστε :woldman:
Με 4,50 ευρώ που μπορείς να καταθέσεις στο skype μιλάς για ένα μήνα απεριόριστα με την κυρά και κάθε κυρά ή τιλάκ σε σταθερό και κινητό Ταιλανδικό.Ποιότητα όχι πάντα καλή εξαρτάται το μέρος.Με Παττάγια και πρωτεύουσα πολύ καλή σαν να μιλάς σε σταθερό, με Ουντόν Τανί...βράστα, σα να μιλάς με καράβι.Αν ξέρει κανείς πιο φτηνό τρόπο και με ποιότητα halo welcome!
Εγώ το δοκίμασα από προχτές τι να κανω ο  :jerking: αφού την  :smitten:
Το κανονικό skype με κάμερα και συνομιλία εξαρτάται, και αυτό ψιλοχάλια.Με τη Νιντ που skypάρω τα απογεύματα υποφέρω γιατί συνδέεται με κινητή τηλεφωνία πάρα πολύ αργό. :tickedoff:
Κάποιες ελάχιστες στιγμές εμφανίζεται ολοκάθαρη...τουλάχιστον συνεχίζω να βλέπω το όμορφο της χαμόγελο  :crazy: έστω και τηλεμεταδιδόμενο  :grin:
Με σύστησε σε πεθερά αδελφές και θεία.Ο πεθερός δουλεύει σαν το Ταυλανδό ο κακομοίρης.Μου μιλήσανε και Ισανιώτικα δε κατάλαβα γρί.Αλλά τους είπα  Sawadee krap-Sabaidee mai και χαρήκανε.
H Nιντ μου κρατούσε και τον αρκούδο αγκαλιά.Πότε θα γίνει η σκάντζα....και ακόμα έχουμε Απρίλη :headbang: :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πως διαλο τα καταφερατε ρε σεις;; Εγω 25 χρονια το προσπαθω και ακομα να χωρισω...  Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall

Ασε φιλε. Εγω 31. Μου εχει γινει σαν την πρεζα, με σκοτωνει σιγα-σιγα αλλα δεν μπορω πια να την κοψω.

Εγώ ακόμα να χορέψω το χορό του Ησαία η να μπω στο Δημαλχείο, να το κάνω θα το μετανοιώσω, να μην το κάνω δε θα μάθω ποτέ πως είναι, μπρος γκρεμός και πίσω λέμα....ρέμα ήθελα να πώ.
Οπότε τι κάνω;Τίποτα από τα δύο και συνεχίζω την αντίστροφη μέτρηση -235  :headbang: :headbang: 

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποιος ειναι αυτος ο djan???  :think:

το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ξεχασεις για τα καλα την πρωην γυναικα σου οταν φτασεις με το καλο Ταυλανδη.
το προβλημα ειναι ο γυρισμος, αλλα το μυαλο σου θα ειναι πλεον εκει και θα κανεις σχεδια για το επομενο ταξιδι!  ;)
απο το στομα σου κ στου θεου τ αυτι φιλε μου..μιλαμε για βαρια καταθλιψη..ρεεε,χαμογελο δεν ειπαμε??συνηθιζω να μιλαω μονος μου..χα.χα

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε antonismaria33 αν ειναι να πας εκει κατω και να εχεις το μυαλο σου συνεχεια εδω πισω καλυτερα να μην πας καθολου!!!
Δεν ξερω αν θα πας μονος σου η με παρεα αλλα κατα την γνωμη μου το μυστικο ειναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ....ανοιγεις ματια ,αυτια,μιτη,αφη και γενικοτερα ολες σου τις αισθησεις σου με σκοπο να παρεις -να γευθεις -να ζησεις οσο το δυνατον περισσοτερα!!!Τα κοριτσια εκει εχουν ολη την καλη διαθεση να σε πανε οσα <<ταξιδια>> αντεχει η ψυχη και το γκα..υλι σου,αρκει να το θες εσυ.Ο χρονος που θα μεινεις εκει ειναι αρκετος για να αναστησει και νεκρους..(οπως π.χ εσενα) αξιοποιησε τον σωστα και θα βγεις απολυτα κερδισμενος.Καψουρα 30 χρονων δεν ξεχνιεται σε 3 μηνες αλλα θα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια αυτα που διαβασες εδω με αυτα που θα ζησεις εκει ειναι ψιλος στα αχιρα!!!
Σου δεινω ολες μου τις ευχες να περασεις SUPER  :rockon: :rockon: :rockon:
εχεις απολυτο δικιο..δεν περιμενω λυση στο προβλημα,αλλα μηπως κουνηθει ο εγκεφαλος μου κ απομυθοποιησω τη κατασταση..το χαμογελο που λεγαμε??

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Antonismaria33 και μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου και το πιο σημαντικο....πολλα φραγκα,καπου θα σου χρειαστουν!! :dancing:
θα πρεπει να τη βγαλω με 1700 ευρω καθαρα το μηνα..τοσα μου επιτρεπει η δουλεια..πρεπει να κανω τα κουμαντα μου.σκεφτομαι να παω στο ξενοδοχειο του μπαμπη η του αργυρη που ειναι οικονομικα.κανα 500-600 μπατ τη βραδια.να υπολογισω φαι.διασκεδαση κ βλεπουμε..το πολυ πολυ να κανω κανα ερανο στο σαιτ..χα,χα ειναι κ τρεις μηνες βλεπεις//

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
                :2funny:       :2funny:        :2funny:       :2funny:       :2funny:
γαματο...απο τον αξεχαστο τελικο χουλκ χογκαν-ουλτιμειτ γουοριορ

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
θα πρεπει να τη βγαλω με 1700 ευρω καθαρα το μηνα..τοσα μου επιτρεπει η δουλεια..πρεπει να κανω τα κουμαντα μου.σκεφτομαι να παω στο ξενοδοχειο του μπαμπη η του αργυρη που ειναι οικονομικα.κανα 500-600 μπατ τη βραδια.να υπολογισω φαι.διασκεδαση κ βλεπουμε..το πολυ πολυ να κανω κανα ερανο στο σαιτ..χα,χα ειναι κ τρεις μηνες βλεπεις//
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω ή να κάνεις πίσω ή να χάσεις την αισιοδοξία σου αλλά 1700 ευρώ είναι περίπου 2500 baht  την μέρα.αν πάρεις από αυτά και για ξενοδοχείο μένουν λιγότερα από 2000 baht την μέρα.ξέχνα τα gogos και τα μπαρ.( να πάρεις από κει εννοώ,όχι να πας.)εμένα λίγα μου φαίνονται.θα χάσεις κάποια πράγματα που απλά δεν χάνονται εκεί.
από την άλλη βέβαια θα μείνεις 3 μήνες και μπορείς άνετα να βρείς άκρες.
πάντως για καλό και κακό έχε και καμιά καβάτζα.
καλά να περάσεις(το σίγουρο) και θα ξαναπάς(το άλλο σίγουρο)
όσο για το αίσθημα να είσαι σίγουρος ότι μετά από 1 άντε βαριά 2 μέρες δεν θα θυμάσαι καν το όνομά της :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

λιγα τα 1700μπατ το μηνα. τοσα τρωω εγω σε 2 βδομαδες. (χωρις το ξενοδοχειο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom