Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εδω ο κοσμος σφαζεται 15 νεκροι και 700 τραυματιες αλλα η παταγια παταγια  :grin:
να δω ορε τι θα κανετε χωρις παταγια αν ξεσπασει κανας εμφυλιος  :huh:
Καλη δυναμη φιλε μου και καλα ξεμπλεγματα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
να δω ορε τι θα κανετε χωρις παταγια αν ξεσπασει κανας εμφυλιος...

θα παντρευτώ επιτέλους το τιλάκ και θα σταματήσω τις πεταλουδοπτήσεις... :rockon:
...αν και η Πατάγια θα "παίζει" ακόμα και σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο  :dancing:

Καλημέρα Μακεδονία,Θεσσαλία,Μοριά,Ρούμελη,Κρήτη, νησιά και Κύπρος
Καλημέρα Έλληνες
:grin:  :grin:  :grin:  :grin:

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω ο κοσμος σφαζεται 15 νεκροι και 700 τραυματιες αλλα η παταγια παταγια  :grin:
να δω ορε τι θα κανετε χωρις παταγια αν ξεσπασει κανας εμφυλιος  :huh:
εδω walking street, εδω walking street, σας μιλα ο ελευθερος ραδιοφωνικος σταθμος, των εν παταγια, απολκεισμενων πορνομεταναστων ελληνων :grin: :grin: :grin:          σοβαρα τωρα, ειμαι συγκλονισμενος :'( χτες μιλαγα με μπανγκοκ, ευτηχως στα προαστια ηταν φυσιολογικα τα πραγματα! ελπιζω να προκυρηχτουν αμεσα εκλογες μπας και ηρεμησει λιγο η κατασταση! ειναι αδικο για αυτη την υπεροχη χωρα!  τι λες φαντομα?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εδω walking street, εδω walking street, σας μιλα ο ελευθερος ραδιοφωνικος σταθμος, των εν παταγια, απολκεισμενων πορνομεταναστων ελληνων :grin: :grin: :grin:          σοβαρα τωρα, ειμαι συγκλονισμενος :'( χτες μιλαγα με μπανγκοκ, ευτηχως στα προαστια ηταν φυσιολογικα τα πραγματα! ελπιζω να προκυρηχτουν αμεσα εκλογες μπας και ηρεμησει λιγο η κατασταση! ειναι αδικο για αυτη την υπεροχη χωρα!  τι λες φαντομα?
Πω-πω κακο που σας βρηκε :bounce-glasses: :bounce-glasses:Μεσα στα δωματια σας γρηγορα  με τα μωρα αγκαλιτσα λονγκ-ταιμ μη σας βρει καμμια αδεσποτη.

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το Σάββατο πετάω με ένα φίλο για Πατάγια (για δευτερη φορά σε διάστημα πεντε μηνών) και έχω προβληματιστεί με τα επισόδεια......Θα κατέβει κανένας αυτό Σάββατο?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα φιλε μου
η πολωση εχει βαθεια αιτια

το παρακατω λινκ ειναι μονο για φυσιολατρες οι υπολοιποι ας συνεχισουν να γραφουν για πουτανες, φριλανσερς και BJ bars  :grin:  :idiot:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και που λετε πηρα ενα κοριτσι απο ενα μπαρ και μου βγηκε αγορακι.....  :2funny: :2funny: :2funny:

παλι καλα που ειχα ξαναπαει με ladyboy αλλιως θα ετρωγα μεγαλη φρικη!  :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχως που ειμαι και butterfly!!!  :grin:

(πριν 10λεπτα τραβηχτηκε στην αυλη του σπιτιου μου!)

Συνημμένα

• DSC_2599 (900 x 617).jpg
    DSC_2599 (900 x 617).jpg
    133 KB · Εμφανίσεις: 22

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εδώ οι καλές οδηγίες....

Οδηγία για τους Έλληνες ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Απριλίου 2010, 17:37

Συστάσεις προς τους Έλληνες που βρίσκονται στην Ταϊλάνδη και ειδικότερα στην Μπανγκόκ και στο Τσανκ-Μάι, να αποφεύγουν τις μετακινήσεις προς το εμπορικό κέντρο της πόλης έως την πλήρη ομαλοποίηση της όλης κατάστασης, εξέδωσε η Ελληνική Πρεσβεία στην περιοχή.

Η Πρεσβεία προτρέπει επίσης τους Έλληνες που τυχόν θα βρεθούν σε σημεία όπου γίνονται διαδηλώσεις, να αποφύγουν τη λήψη φωτογραφιών και σε κάθε περίπτωση να μην είναι ενδεδυμένοι με τα χαρακτηριστικά χρώματα (κίτρινα και κόκκινα πουκάμισα) των δύο πολιτικών παρατάξεων.

Όσον αφορά τις φήμες για το κλείσιμο του αεροδρομίου της πρωτεύουσας, Μπανγκόκ, η Πρεσβεία επαναλαμβάνει τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης ότι θα αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η Ελληνική Πρεσβεία, τέλος, ενεργοποίησε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου +668.40.10.50.60, στο οποίο μπορούν να επικοινωνούν καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο όσοι Έλληνες βρεθούν σε έκτακτη ανάγκη.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Απριλίου 2010, 17:39

www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123112&cid=4]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=123112&cid=4[/url]

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1

το παρακατω λινκ ειναι μονο για φυσιολατρες οι υπολοιποι ας συνεχισουν να γραφουν για πουτανες, φριλανσερς και BJ bars   :grin:   :idiot:
οι πουτανιαρηδες πανε μπανγκοκ,οι φυσιολατρες πανε αλλου

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
σαν λατρης του μουνιου αλλα και της φυσης λεω να τροποποιησω το προγραμμα του ταξιδιου μου
πεταω στις 24 του απριλη με την ται για μπανγκοκ
η κατασταση εκει μαλλον χαλια θα ειναι
οποτε παιρνω κατευθειαν αεροπλανο για σιεμ ρεαπ και την περναω φινα
αρκει να μην εχουμε καταληψη στο αεροδρομιο... :think:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν ωραία φωτό, σου μοιάζει η πεταλούδα  :2funny:  :2funny:

Η κατάσταση στη Μπανγκόκ οπωσδήποτε είναι λυπηρή αλλά ειλικρινά δε γνωρίζω τι να κάνουμε...

Πήγα σήμερα σε γάμο συναδέλφου και με ταράξανε στα "κι απ΄τα δικά σου" ευτυχώς με σώσανε δυο τρεις Ταυλανδόφιλοι...."Αστε τον ρε, που να ξέρατε τι ζωή κάνει εκεί που πάει, σιγά μη παντρευτεί"

....Κι αν γίνει γάμος κάποτε....μόνο με  "δικιά μας"  :rockon:  :rockon:   

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ζαν ωραία φωτό, σου μοιάζει η πεταλούδα  :2funny:  :2funny:

Η κατάσταση στη Μπανγκόκ οπωσδήποτε είναι λυπηρή αλλά ειλικρινά δε γνωρίζω τι να κάνουμε...

Πήγα σήμερα σε γάμο συναδέλφου και με ταράξανε στα "κι απ΄τα δικά σου" ευτυχώς με σώσανε δυο τρεις Ταυλανδόφιλοι...."Αστε τον ρε, που να ξέρατε τι ζωή κάνει εκεί που πάει, σιγά μη παντρευτεί"

....Κι αν γίνει γάμος κάποτε....μόνο με  "δικιά μας"  :rockon:  :rockon:   
Παπουτσι απο τον τοπο σου..... :lheel:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το Σάββατο πετάω με ένα φίλο για Πατάγια (για δευτερη φορά σε διάστημα πεντε μηνών) και έχω προβληματιστεί με τα επισόδεια......Θα κατέβει κανένας αυτό Σάββατο?

χαχαχα δεν αντεξες ε ???

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χτες το βραδυ εγω και αλλοι φιλοι γνωρισαμε ενα "Θρυλο"......τον DrTilac.....πηγαμε σε κινεζικο(που αλλου) και περασαμε πολυ ωραια ακουγοντας τις Συμβουλες του.....οι οποιες ηταν πολυ χρησιμες..και γενικως η συζητηση ηταν πολυ επικοδομιτικη........Ευχαριστω,DrTilac για τις συμβουλες σου οπως και τα τ'αλλα παιδια γιατην παρεα.........

Α!!!και να μην το ξεχασω....Κατα 99.9999999999999999% 29 Μαιου(Σαββατο) θα γινει και η 1η Συναντηση Μελων Ταυλανδοπληκτων Βορ.Ελλαδος(και μη) του site.....Θα βγει και επισημη ανακοινωση....

Οσοι  πιστοι προςελθετε

Zan kai Pagtao
KANΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ!!!!

χμμ βλεπω κανονιστηκε η μερα αλλα οχι το μερος  :dancing:
αν ειναι ετσι ,σκεφτητε και το πουτσομπαρο μου ,για να ερθω και στα σιγουρα  :rockon: (να βγαλω και κανενα μπατ για το επομενω ταξιδακι , μια που εσεις θα εχετε σιγουρα)  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Spyro κάντα πιο λιανά τι εννοείς  :think:

Πωπό-γερε εννοείς "τόπο σου" τον "τόπο μας" την Thai δηλαδή ε;

Κατά τα άλλα προσπαθώ να κλείσω θέση από χτες στις 29 Μαίου για το "Μακεδονία" για τη συνάντηση και το site της Olympic Air δεν ανταποκρίνεται  :headbang:  :headbang:

Της Aegean είναι οκ :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Θα ηθελα εδω να κανω 1 παρατηρηση, και δεν αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα σε ολους.
Θυμαμαι παλια οταν ηταν να βρεθουμε κανονιζαμε δημοσια, απο εδω μεσα, το ανακοινωναμε στο σαιτ και λεγαμε οποιος θελει ευπροσδεκτος.
Τωρα τελευταια βλεπω 1 γαιδουρια, ας μου επιτραπει η εκφραση, να κανονιζονται συναντησεις με πμ σαν να φοβαστε τη δημοσιοτητα.
Θα ηθελα 1 εξηγηση και εγω και καποια παληα μελη, που γραφανε " ευπροσδεκτοι ολοι ή ολοι οι καλοι χωρανε"

Φιλε Lordjim,δεν καταλαβαινω τι εννοεις..........αυτη η συναντηση με τον DrTilac δεν ηταν Επισημη συναντηση Μελων Βορ.Ελλαδος
ηταν μια αυθορμητη συναντηση 4 φιλων που ειμαστε μελη εδω και που βρισκομαστε για 1 ποτακι που και που........
Με το καλο οταν γινει και η Επισημη Συναντηση μελων,φυσικα θα βγει και ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στο φορουμ για να ερθουν Ολοι!!!!Τιποτα κρυφο,τιποτα σκοτεινο........

Εσυ ειδες τιποτα κρυφο???

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

το παρακατω λινκ ειναι μονο για φυσιολατρες οι υπολοιποι ας συνεχισουν να γραφουν για πουτανες, φριλανσερς και BJ bars   :grin:   :idiot:

Και το πιο ανησυχητικο ειναι οτι οπως φαινεται σε 1 φωτο τα οπλα εχουν κανονικες σφαιρες μεσα δεν ειναι δυσκολο να τραβηχτει η σκανδαλη και μετα....

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε Lordjim,δεν καταλαβαινω τι εννοεις..........αυτη η συναντηση με τον DrTilac δεν ηταν Επισημη συναντηση Μελων Βορ.Ελλαδος
ηταν μια αυθορμητη συναντηση 4 φιλων που ειμαστε μελη εδω και που βρισκομαστε για 1 ποτακι που και που........
Με το καλο οταν γινει και η Επισημη Συναντηση μελων,φυσικα θα βγει και ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στο φορουμ για να ερθουν Ολοι!!!!Τιποτα κρυφο,τιποτα σκοτεινο........

Εσυ ειδες τιποτα κρυφο???

Καταρχας εαν κατι ειναι κρυφο δεν βλεπεται!!
Επειτα για ποιες επισημες συναντησεις μιλας; Μηπως υπαρχει και καταστατικο ιδρυσης συλλογου;
Και εμεις οταν θελαμε 4,3,2 ή οσοι φιλοι απο εδω να συναντηθουμε το ανακοινωναμε επισημα ή ανεπισημα απο εδω
Τελος ας μιλησει και καποιος αλλος για το θεμα επισημα ή ανεπισημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom