Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απλά φίλε μου είναι διαφορετικό να πάς εκεί 3 μήνες με 5.100 ευρόπουλα και άλλο να πάς με 1700 ευρώ και να περιμένεις να πάει 1 του μήνα για να πάρεις τα επόμενα 1.700
Στην αρχή που δεν ξέρεις και πολλά , σίγουρα θα φάς περισσότερα από όσα υπολογίζεις. Σίγουρα η Ταϊλάνδη είναι πιο φτηνή χώρα από την Ελλάδα , αλλά να έχεις στο νου πως κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μένεις στην Φλώρινα της Ταϊλάνδης , αλλά στην Μύκονο.
Όπως και να έχει , καλό θα είναι να έχεις κάποια εναλλακτική πηγή χρημάτων , τουλάχιστον για την αρχή. Μια πιστωτική πιστεύω πως θα σε καλύψει σε τυχών πρόσθετα έξοδα.

εεεεεεεεεεεεε λιγα για την Φλωρινα...  :s&m_1:

εχεις ερθει ποτε εδω? δηλαδη νομιζεις οτι η φλωρινα εχει φθηνη ζωη? 3.80ευρω εχει η amstel - heineken στο bar που δουλευω.

voltaire

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
  απο τις ομορφοτερες γυναικες που εχω δει στο φορουμ..μπραβο..κ τρελλο χαμογελο..

Προσωπική εκτίμηση:
Τις γυναίκες εκεί θα τις εκτιμήσεις πολύ περισσότερο για την συμπεριφορά τους(την επιφανειακή έστω , μη βαράτε φυσιολάτρες :Ρ ) παρά για την ομορφιά τους. Ο τρόπος που σε κάνουν μερικές από αυτές να αισθάνεσαι , είναι απίστευτος. Όταν λοιπόν θα σου τύχει μια τέτοια , αφού τσιμπηθείς 2-3 φορές για να επιβεβαιώσεις πως δεν ονειρεύεσαι, απόλαυσέ το!

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι ολα τα βαττ

Συνημμένα

• beer.JPG
    beer.JPG
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • candy.JPG
    candy.JPG
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 25

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απλά φίλε μου είναι διαφορετικό να πάς εκεί 3 μήνες με 5.100 ευρόπουλα και άλλο να πάς με 1700 ευρώ και να περιμένεις να πάει 1 του μήνα για να πάρεις τα επόμενα 1.700
Στην αρχή που δεν ξέρεις και πολλά , σίγουρα θα φάς περισσότερα από όσα υπολογίζεις. Σίγουρα η Ταϊλάνδη είναι πιο φτηνή χώρα από την Ελλάδα , αλλά να έχεις στο νου πως κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μένεις στην Φλώρινα της Ταϊλάνδης , αλλά στην Μύκονο.
Όπως και να έχει , καλό θα είναι να έχεις κάποια εναλλακτική πηγή χρημάτων , τουλάχιστον για την αρχή. Μια πιστωτική πιστεύω πως θα σε καλύψει σε τυχών πρόσθετα έξοδα.
 σαφως κ εχεις δικιο..ασ πουμε ομως πως ειμαι εγκρατης τυπος ..ειμαι 46 ετων κ ξερω να κανω σχετικες περικοπες..περυσι ημουν σε καμπινγκ στην ιο κ ξοδευα 25-30 ευρω ημερησιως ..δηλαδη 2 σουβλακια,1-2 αναψυκτικα,κανα παγωτο αντε κ μια μπυρα..κ φευγανε τα ευρωπουλα αερα..ετσι σκεφτηκα αντι να ταλαιπωρουμε στις σκηνες στο χωμα να παω ταυλανδη να κανω κ τα μασαζ μου κας μη κανω σεξ καθε μερα βρε αδερφε..χα,χαλες να ονειροβατω??ασε που δεν ειμαι ο τυπος να αλλαζω συνεχεια γυναικα κ ας εχω 3 διαζυγια στη πλατη..οξυμωρο??δεν ειμαι καλα γιατρε μου..ποτε θα σταματησω να κλαιω αραγε??ασχετο

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να και μια που το παιζει φοιτητρια στο λονδινο  :headbang:

Συνημμένα

• nansy.JPG
    nansy.JPG
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 23

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι ολα τα βαττ
 συγνωμη κ παλι..πλακα μας κανεις??εχω διαβασει ολες τις σελιδες του φορουμ..τετοια μωρα δεν ξαναειδα..θες να μας αποτελειωσεις βραδιατικα??χα,χα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον φιλε αντωνη...

1700ευρω για 30μερες ειναι 56ευρω την ημερα.
μπορεις να την βγαλεις μ'αυτα τα λεφτα αλλα πολυ οικονομικα και προσεχτικα χωρις ασημαντες σπαταλες.
δηλαδη, δεν θα πινεις πολυ, δεν θα τρως καθε μερα αστακους κτλ, θα τρως τα δικα τους φθηνα πιατα, δεν θα ξενυχτας στις discos καθε βραδυ και θα φορτωνεις μονο μια γκομενα την μερα. μπορεις να βρεις μια γκομενα και ν'αραξεις μαζι της πολλες μερες η να παιρνεις μονο short time για να σου βγαινει πιο φθηνα!
πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις αν κανεις ομως ολα αυτα που εγραψα, αλλα το προβλημα ειναι οτι πας πρωτη φορα και θα ενθουσιαστεις τοσο πολυ που θ'αρχισεις να ξοδευεις πολλα λεφτα χωρις να το καταλαβεις.
σου συστηνω επισης να ψαξεις και αλλες πληροφοριες σε ξενα sites.
γραψου στο pattaya-addicts.com και στο phuket-info.com και ξεκινα να διαβαζεις οσες πληροφοριες μπορεις.
κανε και μια ερωτηση πως μπορεις να την βγαλεις με 1700ευρω το μηνα. ειμαι σιγουρος οτι πολλοι members θα σου απαντησουν!

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον φιλε αντωνη...

σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου..για να επιμενεις κατι θα ξερεις..κοιτα .πανω απο 2000 το μηνα θα ηταν υπερβολη..θα μεινβ στο ελληνικο ξενοδοχειο με 500 μπατ τη βραδια..σιγουρα θελω να κανω καθε μερα μασσαζ απλο κ απο κει κ περ θα προσπαθησω να το αντιμετωπισω.δεν εχω αλλη επιλογη εκτος αν μειωσω τις μερες παραμονης μου πραγμα που δε παιζει.ειμαι σε τοσο κακη ψυχολογια,δε ντρεπομαι να πω πως πασχω απο καταθλιψη..απο το να μου τα φαει ο γιατρος καλυτερα η ταυλανδη κ οσο αντεξω..υαπρχουν κ τα 7/11 απ οσο ειδα..εχουν σαντουιτσακια???χα,χα

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτη την candy που την βρηκες???
αυτη με βρηκε και μαλιστα γνησιο βυζι , οχι μαλακιες ...σπανιο κομματι  :tits2:
παλια καραβανα ειναι η γκομενα ... εχει καμια 1000 ποστ στο αντικτς για παρτυ της ! εχει δουλεψει σε ολα τα μπαρ στο σοι 7 και 8 και την εχουν διωξει .
τωρα που πηγα σταματησε να δουλευει σε μπαρ και συχναζει μιχ γιατι λεει εκει δεν εχει πολλες γυναικες  :tits:

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω ποσο το μαλι γενικα?με αυτα που εχω διαβασει δε μου φαινονται για γυναικες του 1000κου..σωστα??ελπιζω να μη γινομαι αδιακριτος

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτη με βρηκε και μαλιστα γνησιο βυζι , οχι μαλακιες ...σπανιο κομματι  :tits2:
παλια καραβανα ειναι η γκομενα ... εχει καμια 1000 ποστ στο αντικτς για παρτυ της ! εχει δουλεψει σε ολα τα μπαρ στο σοι 7 και 8 και την εχουν διωξει .
τωρα που πηγα σταματησε να δουλευει σε μπαρ και συχναζει μιχ γιατι λεει εκει δεν εχει πολλες γυναικες  :tits:

ναι εχω δει πολλες φωτο της στο addicts.
πως και δεν πηγα στο mixx σ'αυτο το ταξιδι???  :headbang:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να ρωτησω ποσο το μαλι γενικα?με αυτα που εχω διαβασει δε μου φαινονται για γυναικες του 1000κου..σωστα??ελπιζω να μη γινομαι αδιακριτος
μιν 1000(μπαρ girl )
εν 1000 (μασατζου)
pukki 1500 (freelancer )
nansy 0000 (γιατι το επεζε παρθενα φοιτητρια για 3-4 μερες και μετα μολις αρχισε να ζηταει λεφτα την εκανα ... )
candy 1000 ( μπαρ girl , αλλα αυτη την γνωρισα απο την πρωτη φορα που ειχα παει και επειδη ημουν νουμπας τοτε την εδινα 2000 )
beer 0000 (μονο τα εξοδα γιατι και αυτη το επεζε καλο κοριτσι και δουλευε μαγειρισα )

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ναι εχω δει πολλες φωτο της στο addicts.
πως και δεν πηγα στο mixx σ'αυτο το ταξιδι???  :headbang:
τελικα πηγες στο devils den για να παρεις την 40 κιλα γκομενα που ελεγες ? γιατι πηγα και εγω για αυτην αλλα δεν την βρηκα  :(

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελικα πηγες στο devils den για να παρεις την 40 κιλα γκομενα που ελεγες ? γιατι πηγα και εγω για αυτην αλλα δεν την βρηκα  :(

δεν χρειαστηκε να παω!!!  την βρηκα στο jp bar και πηρα το τηλ. της!  ;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
35 κιλα ειναι! σταματησε να δουλευει στο devils den και ξερω τον λογο αλλα δεν θα το γραψω.
μονο θα πω οτι η γκομενα ειναι superrrrrrrr και ειχα ενα απο τα καλυτερα μαμησια!

Συνημμένα

• DSC_1243 (900 x 598).jpg
    DSC_1243 (900 x 598).jpg
    114,2 KB · Εμφανίσεις: 31

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
35 κιλα ειναι! σταματησε να δουλευει στο devils den και ξερω τον λογο αλλα δεν θα το γραψω.
μονο θα πω οτι η γκομενα ειναι superrrrrrrr και ειχα ενα απο τα καλυτερα μαμησια!
πω με ξεμερωσες τωρα ... και ηθελα να σε ρωτησω αλλα δεν μιλησα για να μην χαλαστω  :'(
πριν παω ειχα αυτην στο μυαλο μου ολη την ωρα αλλα με το που εφτασα εκει την ξεχασα εντελως  :headbang:
λοιπον κανω ανταλαγη το τηλ της με της candys ... χααχαχαχαχαχ
ανταλαζω και φωτος :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom