lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 708
- Πόντοι
- 4.255
κατι που πρεπει να καταλαβουμε...δεν ειχαμε
δεν θα εχουμε και δεν θα υπαρξουν τ ι λ α κ για εμας τους φαρανγκ...θα ειναι παντα πουτανες επαγγελματιες απο τις καλυτερες που δακρυζουν τοσο ευκολα που θα ζηλευε και η μαρθα βουρτση στα καλα της
θα περναμε καλα οσο αντεχη η τσεπη ειτε εισαι 25 η 30 ειται ειμαι 45 η 55 δεν παιζει κ α ν ε ν α ρολο
οοολα αυτα τα ονοματακια που χρησ/ποιουνε πιν τσιν ποκ τουκ κλπ τα αλλαζουν με καθε πελατη που αλλαζουν και σε καθε μαγαζι που δουλευουν..και δουλευουν σκληρα
τα παραπανω μπορει να αλαξουν αν γινει καποιος κατι παραπανω απο τουριστας...τοτε να δω ποσο ευκολες θα ειναι..αλλα τουλαχιστον θα ειναι αληθεινες
αυτα φιλικα προς προσγειωση των νεοελληνοπατταγιανων που τοσο ενθουσιασμο δεν εχω δει ουτε στην ανακαλυψη της φωτιας
να περνατε καλα
ετσι ακριβως,φιλε μου!!!!!ειχα προσφατη εμπειρια σ'αυτο το θεμα......."Για τα λεφτα τα κανεις ολα........"(αυτο πρεπει να ειναι το εθνικο τραγουδι της Πατταγια...και απ'οτι φανταζομαι και ολης της Ταυλανδης)........Γι'αυτο,παιδες.....περνατε καλα...... πληρωνεται αυτο που σας αντιστοιχει και "απο δω πανε και οι αλλες".....
ετσι απλα και ομορφα.........οι καλες συναλλαγες κανουν τους καλους φιλους........
και αν σας φανει οτι οντως σας "γουσταρουν" γι'αυτο που ειστε και σαν ατομο,το 99% αυτων ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ........Οταν "καψουρευτητε" θα σας αρχισουν να ζητανε λεφτα!!!!