Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερούδια από Πούκετ, Καλή Μ.Εβδομάδα, πρώτη φορά τέτοιες μέρες εδώ

Διάθεση και κέφι στο φούλ,ηθικό στα ύψη
                                  Γεια σου BTV
     :rockon: :2funny:  :rockon:  :2funny:  :rockon:  :2funny:  :rockon: :2funny:  :rockon:  :2funny:  :rockon:

super mao :cheesy: :cheesy:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο djzan εχει δικιο.Ειναι μια συμπαθητικη κοπελα.
Κοιτα και τις φωτο ενος μπαζου και μιας ομορφης και κανε τη συγκριση και μονος σου.
Πιστευω οτι θα συμφωνησεις τελικα.
Ασε που εχει και χιουμορ...Και στο μεσοδιαστημα απο πηδημα σε πηδημα,τη βαζεις να σου λεει ανεκδοτα. ;)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και το μπάζο σου πιπίνε μπορεί να αρέσει στον παππού μου!!! Γούστα είναι αυτά! χαχαχα Όσα για την όμορφη...Άτιμη ζωή μας γέννησες σε λάθος χώρα... :P

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Και το μπάζο σου πιπίνε μπορεί να αρέσει στον παππού μου!!!
Οχι μονο...Εχει και αρκετους milf lovers το site... :grin:
Οσο για την όμορφη...Άτιμη ζωή μας γέννησες σε λάθος χώρα... :P
Ειναι απο τα πιο γνωστα μοντελα της Ταυλανδης...
Η ασιατικη ομορφια,σε ολο της το μεγαλειο... ;)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έλα ρε συ γι'αυτό δεν την έχω πετύχει!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οχι μονο...Εχει και αρκετους milf lovers το site... :grin:Ειναι απο τα πιο γνωστα μοντελα της Ταυλανδης...
Η ασιατικη ομορφια,σε ολο της το μεγαλειο... ;)

και το ταυλανδεζικο μοντελο εσενα και εμενα θα κοιταξει εεε???  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ασε που εχει και χιουμορ...Και στο μεσοδιαστημα απο πηδημα σε πηδημα,τη βαζεις να σου λεει ανεκδοτα. ;)

βρες μια Ελληνιδα να πει 'γεια σου μπουρδελα tv' μπροστα σε μια καμερα!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Έλα ρε συ γι'αυτό δεν την έχω πετύχει!!!
δεν πήγαινες μάλλον πουθενά.γιαυτό :2funny: :2funny: :2funny:
εγώ κάθε μέρα την πετύχαινα στο λούσιφερ παρέα με τις φίλες της.εκεί μωρέ λίγο δεξιά απο την ορχήστρα.
χορεύαν τα κορίτσια.πήγαινες...μιλούσες...φόρτωνες.30.000 baht το long αλλά αν είναι να πάρεις τέτοιο μωρό χαλάλι.μάλιστα η δεύτερη που πήρα μου είπε ότι στην μπαγκονγκ είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.έρχονται μόνες τους λέει και στην πέφτουν γιατί υπάρχει αναδουλειά. :jerking: :jerking: :jerking:
αααααααααααααααα.........
όταν είχα πάει ολλανδία είχα φάει κάτι μανιτάρια(από τα καλά). ρε μπας και κρατάνε ακόμα :think: :think: :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

και το ταυλανδεζικο μοντελο εσενα και εμενα θα κοιταξει εεε???  :2funny:
Δεν ασκουν το επαγγελμα του μοντελου,ολες οι ομορφες Ταυλανδες...Μπορεις να συναντησεις στο δρομο και καλυτερες...
Η δε εμπειρια μου,μου εχει διδαξει πως ενας σχετικα εμφανησιμος,κατω απο 40 χρονων,ευγενικος,με ευφραδια λογου και αυτοπεποιθηση,χωρις κοιλια,καραφλα και καβουρια στη τσεπη,μπορει να κανει "θαυματα" στη Ταυλανδη και να πηδηξει γυναικες που ουτε καν φανταζεσαι... ;)
Και χωρις να χαλασει για παρτη τους μια περιουσια...
Αν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια,κανε μια προσπαθεια και θα με θυμηθεις... ;)
Θελει βεβαια υπομονη και επιμονη...
Αλλιως...WS και "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε".. :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ασκουν το επαγγελμα του μοντελου,ολες οι ομορφες Ταυλανδες...Μπορεις να συναντησεις στο δρομο και καλυτερες...
Η δε εμπειρια μου,μου εχει διδαξει πως ενας σχετικα εμφανησιμος,κατω απο 40 χρονων,ευγενικος,με ευφραδια λογου και αυτοπεποιθηση,χωρις κοιλια,καραφλα και καβουρια στη τσεπη,μπορει να κανει "θαυματα" στη Ταυλανδη και να πηδηξει γυναικες που ουτε καν φανταζεσαι... ;)
ρε μεγάλε σταμάτα να προσβάλεις
η δικιά μου εμπειρία  μου έχει διδάξει ότι κάποιος με τις προδιαγραφές που βάζεις και λεφτά να μην έχει πάλι τα καλύτερα μουνιά θα γαμούσε σε κάθε χώρα και χωρίς να πάει στου διαόλου την μάνα.αλλά πάντα βάζεις στην μέση το χρηματικό.
μάλλον είναι το μόνο που διαθέτεις για να το τονίζεις συνέχεια.εντάξει το καταλάβαμε.
αν έχεις να δώσεις κάποιες πληροφορίες δώσε αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
ρε μεγάλε σταμάτα να προσβάλεις
η δικιά μου εμπειρία  μου έχει διδάξει ότι κάποιος με τις προδιαγραφές που βάζεις και λεφτά να μην έχει πάλι τα καλύτερα μουνιά θα γαμούσε σε κάθε χώρα και χωρίς να πάει στου διαόλου την μάνα.αλλά πάντα βάζεις στην μέση το χρηματικό.
μάλλον είναι το μόνο που διαθέτεις για να το τονίζεις συνέχεια.εντάξει το καταλάβαμε.
αν έχεις να δώσεις κάποιες πληροφορίες δώσε αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ

Μην τον παρεξηγείς...έτσι είναι ο ΠΙΠΙΝΟ...

Του αρέσει να φαντάζεται ότι γαμάει όμορφες  :grin:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε φιλε αυτος ο αντρας που περιγραφεις λες να εχει αναγκη να παει στην ταυλανδη να γαμησει;ανετα βρισκει και εδω και οπου αλλου γουσταρει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ηθελα να ηξερα που τη βλεπεις τη προσβολη?
Εσεις δηλαδη τζαμπα γαματε?Δε πληρωνετε?
Η δε ξερετε σε ποια χωρα πατε?Η μηπως νομιζετε οτι ΟΛΕΣ οι Ταυλανδεζες εχουν κασε 1000 μπατ?
Φιλε...Σε ολες τις χωρες που υπαρχει σεξοτουρισμος ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...
Και συνηθως οσο πιο πολλα πληρωσεις,τοσο καλυτερο μουνι θα γαμησεις...Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια,αλλα αυτος ειναι ο κανονας...
Και αν εισαι τσιπης και σπαγγοραμενος,σε οποια χωρα και να πας,χαλια θα περασεις...
Και αν νομιζεις οτι "το διαθετω" το χρημα,εισαι πολυ μακρυα νυχτωμενος...
Αν το διεθετα,θα πηγαινα 4-5 φορες τουλαχιστον το χρονο..(οπως καποιοι τυχεροι εδω μεσα)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom