Καλημερούδια από Πούκετ, Καλή Μ.Εβδομάδα, πρώτη φορά τέτοιες μέρες εδώ
Διάθεση και κέφι στο φούλ,ηθικό στα ύψη
Γεια σου BTV
super mao
Καλημερούδια από Πούκετ, Καλή Μ.Εβδομάδα, πρώτη φορά τέτοιες μέρες εδώ
Διάθεση και κέφι στο φούλ,ηθικό στα ύψη
Γεια σου BTV
Οχι ,αυτη υπαγεται στις γκομενες ΛΥΩΜΑ......αρε τι σημασια εχει...
το θεμα ειναι να περνας καλα και να κανεις χαβαλε με τις γκομενες! αυτα θα σου μεινουν στο τελος!
κατάλαβα όμορφη τη βλέπεις!!! χαχαχαχα
Οχι μονο...Εχει και αρκετους milf lovers το site...Και το μπάζο σου πιπίνε μπορεί να αρέσει στον παππού μου!!!
Ειναι απο τα πιο γνωστα μοντελα της Ταυλανδης...Οσο για την όμορφη...Άτιμη ζωή μας γέννησες σε λάθος χώρα...
Οχι ρε..."Πατταγιανη" ειναι...!!!την κόβω για Chiang Mai και πάνω!!
Οχι μονο...Εχει και αρκετους milf lovers το site... Ειναι απο τα πιο γνωστα μοντελα της Ταυλανδης...
Η ασιατικη ομορφια,σε ολο της το μεγαλειο... ;)
Ασε που εχει και χιουμορ...Και στο μεσοδιαστημα απο πηδημα σε πηδημα,τη βαζεις να σου λεει ανεκδοτα. ;)
δεν πήγαινες μάλλον πουθενά.γιαυτόΈλα ρε συ γι'αυτό δεν την έχω πετύχει!!!
Οχι ρε..."Πατταγιανη" ειναι...!!!
Ταιριαζουμε εμεις οι δυο... ;)
"Φυσιολατρια" και ξερο ψωμι...
Δεν ασκουν το επαγγελμα του μοντελου,ολες οι ομορφες Ταυλανδες...Μπορεις να συναντησεις στο δρομο και καλυτερες...και το ταυλανδεζικο μοντελο εσενα και εμενα θα κοιταξει εεε???
ρε μεγάλε σταμάτα να προσβάλειςΔεν ασκουν το επαγγελμα του μοντελου,ολες οι ομορφες Ταυλανδες...Μπορεις να συναντησεις στο δρομο και καλυτερες...
Η δε εμπειρια μου,μου εχει διδαξει πως ενας σχετικα εμφανησιμος,κατω απο 40 χρονων,ευγενικος,με ευφραδια λογου και αυτοπεποιθηση,χωρις κοιλια,καραφλα και καβουρια στη τσεπη,μπορει να κανει "θαυματα" στη Ταυλανδη και να πηδηξει γυναικες που ουτε καν φανταζεσαι... ;)
Και χωρις να χαλασει για παρτη τους μια περιουσια...
Αν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια,κανε μια προσπαθεια και θα με θυμηθεις... ;)
Θελει βεβαια υπομονη και επιμονη...
Αλλιως...WS και "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε"..
ρε μεγάλε σταμάτα να προσβάλεις
η δικιά μου εμπειρία μου έχει διδάξει ότι κάποιος με τις προδιαγραφές που βάζεις και λεφτά να μην έχει πάλι τα καλύτερα μουνιά θα γαμούσε σε κάθε χώρα και χωρίς να πάει στου διαόλου την μάνα.αλλά πάντα βάζεις στην μέση το χρηματικό.
μάλλον είναι το μόνο που διαθέτεις για να το τονίζεις συνέχεια.εντάξει το καταλάβαμε.
αν έχεις να δώσεις κάποιες πληροφορίες δώσε αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ
ρε φιλε αυτος ο αντρας που περιγραφεις λες να εχει αναγκη να παει στην ταυλανδη να γαμησει;ανετα βρισκει και εδω και οπου αλλου γουσταρει.Δεν ασκουν το επαγγελμα του μοντελου,ολες οι ομορφες Ταυλανδες...Μπορεις να συναντησεις στο δρομο και καλυτερες...
Η δε εμπειρια μου,μου εχει διδαξει πως ενας σχετικα εμφανησιμος,κατω απο 40 χρονων,ευγενικος,με ευφραδια λογου και αυτοπεποιθηση,χωρις κοιλια,καραφλα και καβουρια στη τσεπη,μπορει να κανει "θαυματα" στη Ταυλανδη και να πηδηξει γυναικες που ουτε καν φανταζεσαι... ;)
Και χωρις να χαλασει για παρτη τους μια περιουσια...
Αν ανηκεις σε αυτη τη κατηγορια,κανε μια προσπαθεια και θα με θυμηθεις... ;)
Θελει βεβαια υπομονη και επιμονη...
Αλλιως...WS και "ψεκαστε-σκουπιστε-τελειωσατε"..