Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
απεδειξες οτι εισαι η αδελφη ραφη,κατα το αγορι που εχετε ερθει πολυ κοντα...τωρα αποδεικνυεις οτι εισαι και μαλακας και δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιος γραφει τι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κομπλέξαρα σπάσε λέμε από δω...

ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΤΕ....Λέμε..  (Θα τριγυρίζεις μόνο και θα πετάς λάσπη)

Έλα τώρα δίπλα να σε ΣΤΟΛΙΣΩ.. :uglystupid:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πιπινο
Για να σε ξενερωσω και να ηρεμησουν τα πνευματα και για να δειξω ποσο ΚΟΥΦΑΛΑ εισαι και δεν τα λες ολα   :grin:  δεστε ενα βιντεακι απο ΜΑΚΑΟ με εργαζομενα κοριτσια.
Δυομισι χρονια προσπαθουσα να φερω τη δουλεια μου και να ψησω την γυναικα μου ετσι ωστε να χρειαζεται να παω Ταυλανδη. Αντε τωρα αλλα δυομισι για να αρχισω νταραβερια και με Μακαο.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι, οι αντιπαραθέσεις, οι διχογνωμίες και οι φιλονικίες σε ένα τόσο δημοφιλές θρεντ είναι αναπόφευκτες .
Εχω όμως μια απόρία.
Γιατί οι "Πατταγιανοί" σύντροφοι δεν χρησιμοποιούν το αντίστοιχο θρεντ ?
Και γι αυτούς θα ήταν καλύτερα γιατί θα είχαν μαζεμένες όλες τις πληροφορίες, αναφορές και ρεπορτάζ που τους ενδιαφέρουν αλλά και για τους υπόλοιπους θα ήταν καλύτερα γιατί δεν θα επιβαρυνόταν το πόστ με άσχετα για την Ταϋλάνδη θέματα.
Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η Παττάγια ΔΕΝ είναι Ταϋλάνδη, δεν αντιπροσωπεύει την χώρα , όπως ακριβώς η Ντίσνεϋλαντ ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το Παρίσι και τη Γαλλία γενικότερα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Αλλα να πας στο Μακαο και να πηδηξεις Ρωσσιδες,ειναι το λιγοτερο "αδοκιμο"...!!!
[/quote]

ΕΕΕ αυτο δεν συζητιεται καν.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaidekaap !!!!

Αγαπημενοι μου συντροφοι!

καταρχην τα αγωνιστικα μου χαιρετισματα!  ;)

Μου φαινεται οτι οδευουμε να δημιουργησουμε κομματα εδω περα .... χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

τους πατταγιανους, τους πουκετιανους και φυσικα δεν θα ξεχασουμε και τους Φυσιολατρες :grin: !  :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον παρακατω φρεσκα νεα οτι στο πουκετ βρισκεις καταλυματα σε guest house me 500 baht μαζι με την ενοικιαση μηχανακιου.
η κριση εχει επιρρεασει κατα πολυ τον ανταγωνισμο. Μαζι με τα μειωμενα εισητηρια βαση προσφορας ΤΗΑΙ που ειναι γνωστο σε ολους σας βεβαια.

τωρα οσον αφορα το θεμα καμακι που αναφερει ο συναγωνιστης .... απλα εγω εχω να πω οτι τα παντα παιζουν και ειναι εφικτα....

Τα σεβη μου !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Ακομη αναφορικα το μπατ δυστυχως εχει ανεβει η αξια του εναντι του ευρω.
με ανοδο απο περυσι 14%....

η σημερινη ισοτιμια ειναι 1 ευρω = 43 μπατ !

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
sabaidekaap !!!!

Αγαπημενοι μου συντροφοι!

καταρχην τα αγωνιστικα μου χαιρετισματα!  ;)

Μου φαινεται οτι οδευουμε να δημιουργησουμε κομματα εδω περα .... χαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

τους πατταγιανους, τους πουκετιανους και φυσικα δεν θα ξεχασουμε και τους Φυσιολατρες :grin: !  :2funny: :2funny: :2funny:

λοιπον παρακατω φρεσκα νεα οτι στο πουκετ βρισκεις καταλυματα σε guest house me 500 baht μαζι με την ενοικιαση μηχανακιου.
η κριση εχει επιρρεασει κατα πολυ τον ανταγωνισμο. Μαζι με τα μειωμενα εισητηρια βαση προσφορας ΤΗΑΙ που ειναι γνωστο σε ολους σας βεβαια.

τωρα οσον αφορα το θεμα καμακι που αναφερει ο συναγωνιστης .... απλα εγω εχω να πω οτι τα παντα παιζουν και ειναι εφικτα....

Τα σεβη μου !!!!

ΠΟΥΣΑΙ ρε μιμικ;;
Αντε και γιναμε μειοψηφεια οι φυσιολατρες. :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ΠΟΥΣΑΙ ρε μιμικ;;
Αντε και γιναμε μειοψηφεια οι φυσιολατρες. :grin:

Αγαπητε μου !!!!

ο Φ16 σε προτεινει για προεδρο φυσιολατρων παντως  :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

εμενα θα μου επιτρεψεις να μεινω προεδρος στους πουκετιανους  ;)

εσυ βεβαια και ολοι οι υπολοιποι μαζι παρεα πρεπει ορισουμε Προεδρο Πατταγιανων τον ΚωσταΦ16
ο τοπος του οφειλει την εξαπλωση των ελληνων εκει !!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σύντροφοι, οι αντιπαραθέσεις, οι διχογνωμίες και οι φιλονικίες σε ένα τόσο δημοφιλές θρεντ είναι αναπόφευκτες .
Εχω όμως μια απόρία.
Και γι αυτούς θα ήταν καλύτερα γιατί θα είχαν μαζεμένες όλες τις πληροφορίες, αναφορές και ρεπορτάζ που τους ενδιαφέρουν αλλά και για τους υπόλοιπους θα ήταν καλύτερα γιατί δεν θα επιβαρυνόταν το πόστ με άσχετα για την Ταϋλάνδη θέματα.
Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η Παττάγια ΔΕΝ είναι Ταϋλάνδη, δεν αντιπροσωπεύει την χώρα , όπως ακριβώς η Ντίσνεϋλαντ ΔΕΝ αντιπροσωπεύει το Παρίσι και τη Γαλλία γενικότερα.
Το θεμα ειναι οτι ορισμενοι θελουν να βαλουν κανονες και λογικη συμπεριφορα στο κατω κεφαλι. Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο διολακος που εχουμε μεσα στα βρακια μας εχει την δικια του λογικη και τους δικους του κανονες. Αλλουνου του κανει κλικ π.χ. η τζουλια,(εμενα αυτο το στυλ με απωθει) αλλουνου η Ντουβλη, αλλουνου του κανουν κλικ οι κοντες, ενα ωραιο χαμογελο, τα ωραια ματια , ενας ωραιος τουρλοτος κωλος, δυο καλλιγραμμα μπουτια, ενα προκλητικο ντυσιμο ασχετα αν αυτη που το φοραει ειναι ωραια η ασχημη. Μπορει αλλος να δωσει μια περιουσια για μια γκομενα και εγω να μη δωσω μια. Ολα ειναι υποκειμενικα, και εκτος λογικης γιατι στο θεμα του σεξ σκεφτεται το κατω κεφαλι.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εχω όμως μια απόρία.
το πρόβλημα σύντροφε δεν είναι η παττάγια,η μπαγκονγκ,το πουκετ ή και δεν ξέρω γω πιο άλλο μέρος.είναι ότι κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν το 70% των ανδρών ( αλήθεια για πιο λόγο??? :think: :think: :think:) που δεν πληρούν κάποιες προδιαγραφές μπαζογαμήκουλες ή κάτι άλλο τεσπα.άλλοι το κάνουν γαργάρα άλλοι όχι και έτσι γίνεται η αντιπαράθεση.είπαμε ότι ο καθένας είναι άλλος άνθρωπος με τα γούστα του και τις δυνατότητές του.δεν μπορεί όμως να προσβάλει κανείς τον άλλο επειδή δεν συμφωνεί μαζί του.
εγώ ανήκω στο 30% ( ακόμα) και εκεί πήγα για την χαρά,την διασκέδαση, την καλοσύνη,τον χαβαλέ κ.τ.λ. που εδώ μάλλον δεν βρίσκεις
γράφεις κάτι αλλά δεν προσβάλεις τον άλλο που δεν έχει τις δυνατότητες με σένα καλώς ή κακώς.έχει κάποιες άλλες που εσύ μάλλον όχι.
αυτά...
άσχετο....φωτο πώς κάνεις  upload? :think: :think: :think:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εχω όμως μια απόρία.
Η πλάκα είναι πως και εμείς που είμαστε της υπόλοιπης αντί να κάνουμε τις "πάπιες" προσπαθούμε να φέρουμε κι άλλους στο "Φυσιολατρικό" δρόμο!!! :)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
από ice bar ένα μπαζάκι

Συνημμένα

• ice bar.JPG
    ice bar.JPG
    178,9 KB · Εμφανίσεις: 84

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ακόμα ένα από prive karaoke κάπου στην 3 road

Συνημμένα

• karaoke.JPG
    karaoke.JPG
    167,3 KB · Εμφανίσεις: 54

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχω όμως μια απόρία.

Μακη συμφωνω απόλυτα. Η Παττάγια δεν έχει καμία σχέση με την Ταιλάνδη.
Είναι μία πόλη (χώρα) μέσα στην Ταιλάνδη.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ηταν αρχες οκτώβρη 2008..
ήθελα να κάνω ένα ταξίδι στην ασία.
Κάποιοι φίλοι με είπαν για ταιλάνδη.
...για να μη λεω πολλά και κουράζω, μέσα από το ΒΤV έμαθα πολλά.
οσπου σε κάποια σηνάντιση σε ένα τραπέζι στον πειραια, βρέθηκα με doctortilak, lordjim, akis51, mathimasoslez
και άλλα πολλά παιδια (συφχωρέστεμαι αν δεν θυμάμαι).
Αρχισα να ακούω ιστορίες..
κι όμως...
όλοι έσείς παρόλο τον ενθουσιασμό που μιλάγατε για αυτήν την υπέροχη χώρα, μπορέσατε να μου μεταφέρεται μόνο το 5%.
Θέλω να πω πως... τα συναισθήματα που νιώθει ο καθένας όταν επισκεφτεί αυτή την χώρα είναι "καταπλικτικά".
Είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρεις την κουλτούρα της Ταιλάνδης.
Το αποτέλεσμα...

Απο τον Απρίλιο 2009 κάθε 30-40 μέρες πάω Ταιλάνδη.
Είδη είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και την πρώτη μου επιχείσηση εκεί.
Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα παιδια που γνώρισα εκείνη τη βραδιά
και θα είναι χαρά μου κάποια στιγμή να ξαναβραθούμε πάλι.
Να είστε πάντα καλά.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν ντρεπομαι λιγακι...!!!
Ξεχασα να πω τον vonmakouli (ισως μα θυμηθεις αν πω πως σε έπαιρνα τηλ. για να μου πεις που είναι το μαγαζί της Δήμητρας)
και τον μιμικο που ειχε έρθει καθηστεριμένος.

έπειτα από 8 φορές Ταιλάνδη ξανα λέω.
Παττάγια δεν σημαίνει Ταιλάνδη !!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Δυομισι χρονια προσπαθουσα να φερω τη δουλεια μου και να ψησω την γυναικα μου ετσι ωστε να χρειαζεται να παω Ταυλανδη. Αντε τωρα αλλα δυομισι για να αρχισω νταραβερια και με Μακαο.

πω πω πω!!!!τι παιδια ειναι αυτα!!!!αμαν,Ζημια!!!! :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom