πω πω πω!!!!τι παιδια ειναι αυτα!!!!αμαν,Ζημια!!!!
ειδικά εγώ ξερω...
χαλάω το t hread
πω πω πω!!!!τι παιδια ειναι αυτα!!!!αμαν,Ζημια!!!!
Λακη,οτι πληρωνεις περνεις...Η μαλλον,εκει,περνεις περισσοτερα για τα λεφτα που δινεις..
Διαβασε το πρωτο σχολιο στο θεμα "Μακαο-Χονγκ Κονγκ" που ειχα ανοιξει και πες μου με το χερι στη καρδια,αν αξιζει τα λεφτα του...
Και φαντασου,οτι εγω ημουνα και ενας ασχετος,ψαρακας,ξενος και εκ των υστερων εμαθα οτι μου πιασανε το κωλο...Μισες τιμες απο οσο γραφω,παιζουν κανονικα...
Άσε που τα Τσαινεζάκια κάνουν κόλπα που ούτε καν φαντάζονται τα Ταιλανδεζάκια
πες τα ρε πιπι,Θεωρω οσους αντρες δεν εχουν παει με Ασιατισα...ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ...
πες τα ρε πιπι,
θελω μεσα απο το θρεντ ολοι μαζι να "συγχωρησουμε" για οσα λενε, αυτους που δεν εχουν παει ποτε Ασια.
ειναι απολυτως δικαιολογημενοι.
συμβουλη, να πανε το συντομοτερο δυνατο.
πρεπει ομως και να μαθουν (οι νεοι)
πως το ταξιδι στην ασια, δυσκολα εχει επιστροφη.
κολλαει το μυαλο !!!
Τι να πώ; Δε βλέπεις το κορίτσι ΠΩΣ παίρνει πίπα;
Αυτό είναι και το μενού στο μασατζίδικο που ακολουθείται πιστά για 1 ώρα 200rmb
On the waterbed (not less than 30 minutes)
.....
Σύντροφε,ενας φιλος ρωτησε γιατι δεν γραφουμε οι "Πατταγιανοι" στο αναλογο thread που εχει ανοιχτει για την Πατταγια.....
Φιλε μου,εδω ειναι το site που ασχολειται με την sex scene στην Ελλαδα αλλα και στον κοσμο,,,,,,H Pattaya ειναι η "πρωτευουσα του σεξ" στην Ταυλανδη.....λογικο ειναι οτι τα πιο πολλα μυνηματα θα εχουν θεμα αυτη την Πολη...συμφωνω οτι η Ταυλανδη δεν ειναιμονο η Πατταγια αλλα για το συγκεκριμενο site που ειμαστε αυτη ειναι η πολη που θα ασχολουμαστε περισσοτερο...γιατι η Πατταγια ειναι γνωστη για την sex σκηνη της και μονο
Για πες μου τοτε, για τρελό σεξ με κινεζάκια πιο είναι το καλύτερο μέρος στην κίνα
κατα την αποψη σου (για να το έχω στα υπ όψιν )
σιγα μην καταλαβε τι ειπε ειδικα για το μπουρδελα tvβρες μια Ελληνιδα να πει 'γεια σου μπουρδελα tv' μπροστα σε μια καμερα!
πιπι εγω ειμαι 1.84 αλλα πολλες φορες περα απο τις κοντες μου γυαλιζει και καμια 1.55-1.65.... τι ειμαι?Και οσον αφορα το "υψος" (επειδη τις αποκαλεσες πινεζες),εγω εχω την αποψη πως η γυναικα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κοντη...Οποιος ψαχνει ερωτικο συντροφο στο υψος του ειναι κρυφοαδερφη....
απο αυτο και μονο που ειπες απεδειξες οτι δεν εχεις ερθει ποτε Ταυλανδη... αντε γειαααααα λοιπονοχι ρε φιλε με καταρακωσες.ειμαι αγαμητος επειδη δεν εχω παει με καποια που την πνιγει η δυστιχια και καθεται στον οποιοδηποτε για 1 κοματι ψωμι.με λυπαμαι...
πειρατη του γλυκου νερου μου την εσκασες φετος τι εγινε με την κορεατισσα ρε?FANTOMA ΠΟΥ ΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
αυτη ειναι η μονη λογικη εξηγηση γιατι παντα το ειχα ερωτημα ;)Να γιατι ο Κωστας f16 θελει κοντες ΦΟΒΑΤΑΙΙΙΙΙΙΙ μην αλλαξει προσανατολισμο
ααα σου επεσε μια χαρα τοτε το gems fair μαλλον το ειχες προγραμματισει ετσιΔυομισι χρονια προσπαθουσα να φερω τη δουλεια μου και να ψησω την γυναικα μου ετσι ωστε να χρειαζεται να παω Ταυλανδη. Αντε τωρα αλλα δυομισι για να αρχισω νταραβερια και με Μακαο.
σε θυμηθηκα σημερα που μπηκα στο 7-11, θα μου πεις σιγα το νεο καθε μερα μπαινωΕίδη είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και την πρώτη μου επιχείσηση εκεί.
φον μην στενοχωριεσαι οταν μαζευτουμε περισσοτεροι εξπατς θα ανοιξουμε νεο θρεντ με τιτλο expats in thailand και εκει θα γραφουμε για καραοκε, ταυλανδικα μασσαζ, ξενοδοχεια "κουρτινες" και φυσικα gclubsΚαι επειδή ακριβώς πολλοί συναγωνιστές πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην Παττάγια και για αυτούς πιο χρήσιμο είναι νάχουν το θρεντ τους και για τους υπόλοιπους (φυσιολάτρες ή μη ) το παρόν που άλλωστε έχει τον τίτλο "Ταϋλάνδη sex trip" και όχι Παττάγια σεξ τριπ.
Το θεμα ειναι οτι ορισμενοι θελουν να βαλουν κανονες και λογικη συμπεριφορα στο κατω κεφαλι. Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο διολακος που εχουμε μεσα στα βρακια μας εχει την δικια του λογικη και τους δικους του κανονες. Αλλουνου του κανει κλικ π.χ. η τζουλια,(εμενα αυτο το στυλ με απωθει) αλλουνου η Ντουβλη, αλλουνου του κανουν κλικ οι κοντες, ενα ωραιο χαμογελο, τα ωραια ματια , ενας ωραιος τουρλοτος κωλος, δυο καλλιγραμμα μπουτια, ενα προκλητικο ντυσιμο ασχετα αν αυτη που το φοραει ειναι ωραια η ασχημη. Μπορει αλλος να δωσει μια περιουσια για μια γκομενα και εγω να μη δωσω μια. Ολα ειναι υποκειμενικα, και εκτος λογικης γιατι στο θεμα του σεξ σκεφτεται το κατω κεφαλι.
σιγα μην καταλαβε τι ειπε ειδικα για το μπουρδελα tv
Το Zhuhai ειναι στα συνορα του Μακαο με τη Κινα και εκτος απο ενα απο τα ωραιοτερα μερη που μπορει καποιος να επισκεφτει στη Κινα,ειναι και μια απο τις πιο "φημισμενες" πολεις για τις "ερωτικες υπηρεσιες" που προσφερει.Απέχω εκατομμύρια χιλιόμετρα από το να είμαι ειδικός στην Κίνα.
Το μέρος που πήγα, μαζί με έναν Αμερικάνο φίλο από ΒΚΚ, λέγεται Zhuhai (κοντά στο Μacao και το Hong Kong) και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μου εμπειρία πό Κίνα.
Οπότε ότι και να πώ, μάλλον μαλακία θα είναι.
Στο Zhuhai είχε μασατζίδικα, disco, καραόκε και φριλάτζες. Αλλά: η πορνεία στην Κίνα απαγορεύεται, οπότε μην περιμένεις το χάβαλο της Ταιλάνδης, παρότι θα βρείς και beer bar. Τιμές 200-300+ rmb για shortime 1-1.30 ώρας, 500-600 για LT.
Άλλη κλάση μουνιού από Thai, γενικά μεγαλύτερα βυζιά και πάααααρα πολύ καλό service.
EDIT Επειδή δε λέει να με πιάσει ύπνος το συνεχίζω.
Το καλύτερο μέρος (για μένα) ήταν τα μασατζίδικα, που εκεί λέγονται σάουνα.
Τα μωρά είναι πρώτης κλάσης με λευκό δέρμα, μεγάλο βυζί, μικρή ηλικία και τεράστια εκπαίδευση!!
Το μενού περιλαμβάνει λουσιματάκι, όπου χρησιμοποιεί κάθε χιλιοστό του κορμιού της, πάνω σε κάθε χιλιοστό του δικού σου.
Όταν έσφιξε την πατούσα μου ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να ρουφάει και να γλύφει τα ακροδάχτυλα, ενώ το πόδι της χάιδευε τον πούτσο μου, τέλειωσα πρώτη φορά.
Καθαρισματικάτι και ξάπλωμα στο στρώμα όπου σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω και σε στήνει στα τέσσερα για να γλύψει τον κώλο σου. Το γλύψιμο γίνεται ενώ γεμίζει το στόμα της με διάφορα υγρά που έχουν διαφορετική αίσθηση.
Ακολουθεί πίπα και "ανάποδη" πίπα με πολύ βαθύ κάρφωμα στο λαρρύγι της καθώς είναι κρεμασμένη στα σχοινιά.
Τέλειωσα για δεύτερη φορά, στο στόμα της με την μικρή να βγάζει και να γλύφει μέχρι και την τελευταία σταγόνα και κυριολεκτώ.
Έλα που οι τίτλοι του τέλους δεν είχαν πέσει ακόμα. Το μικρό κινεζάκι συνέχισε απτόητο μέχρι να μου ξανασηκωθεί οπότε αφού μου σηκώθηκε (ευχαριστώ kamagra) άρχισε να με γαμάει σε διάφορες στάσεις.
Όπως θα μάθετε με τα χρόνια το δύσκολο δεν είναι να σου σηκωθεί, το δύσκολο είναι να τελειώσεις, οπότε μείναμε μόνο στα δύο, αλλά η όλη εμπειρία δεν αγγίζεται καν από κανένα μασατζίδικο της ΒΚΚ.
Και εκεί πρέπει ναχω πάει τουλάχιστον στα 2/3.
Παλιότερα έμενα στο Petcbouri road μόνο και μόνο για να γυρίζω στα πολλά μασατζίδικα που υπάρχουν σ' αυτόν τον δρόμο. Ναι είμαι fan του είδους (και βαριέμαι αφόρητα την insomnia, άλλωστε τα ίδια μουνιά βρίσκεις πάνω κάτω και στην παραλιακή ).
Δυστυχως μονο μια Το Φλεβαρη.Προσπαθω ομως να παρω καμια τετραημερη αδεια παραπανω για την εκθεση που γινεται αμεσως μετα στο Χονγκ-κονγκ.ααα σου επεσε μια χαρα τοτε το gems fair μαλλον το ειχες προγραμματισει ετσι
ποτε δεν ειναι αργα να αρχισει κανεις να πουλαει κοσμηματα, θα εχει δικαιολογια 2 φορες το χρονο που γινεται η εκθεση