Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
ενας φιλος ρωτησε γιατι δεν γραφουμε οι "Πατταγιανοι" στο αναλογο thread που εχει ανοιχτει για την Πατταγια.....
Φιλε μου,εδω ειναι το site  που ασχολειται με την sex scene στην Ελλαδα αλλα και στον κοσμο,,,,,,H Pattaya ειναι η "πρωτευουσα του σεξ" στην Ταυλανδη.....λογικο ειναι οτι τα πιο πολλα μυνηματα θα εχουν θεμα αυτη την Πολη...συμφωνω οτι η Ταυλανδη δεν ειναιμονο η Πατταγια αλλα για το συγκεκριμενο site που ειμαστε αυτη ειναι η πολη που θα ασχολουμαστε περισσοτερο...γιατι η Πατταγια ειναι γνωστη για την sex σκηνη της και μονο

Υπαρχει ενα "αδελφο" site που ειναι και σοβαρο οπου μπορειτε να δειτε οτι αλλο θελετε να μαθετε για Ταυλανδη.....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Λακη,οτι πληρωνεις περνεις...Η μαλλον,εκει,περνεις περισσοτερα για τα λεφτα που δινεις..
Διαβασε το πρωτο σχολιο στο θεμα "Μακαο-Χονγκ Κονγκ" που ειχα ανοιξει και πες μου με το χερι στη καρδια,αν αξιζει τα λεφτα του...
Και φαντασου,οτι εγω ημουνα και ενας ασχετος,ψαρακας,ξενος και εκ των υστερων εμαθα οτι μου πιασανε το κωλο...Μισες τιμες απο οσο γραφω,παιζουν κανονικα...

Ρε συ πιπινο...εντάξει τωρα.

Αλλά δεν είναι το ίδιο η σάουνα..και 100 ευρώ.. (μην το ρίχνουμε στο χρηματικό μόνο)

για να πούμε οτι δήθεν γαμήσαμε ΑΣΠΡΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ ΠΙΠΙΝΙΑ :uglystupid:

αλλά και 50 να είναι δεν πάμε να γαμήσουμε, σκουπίσουμε, τελειώσουμε  :uglystupid:

Άσπρα μωράκια έχει και η ΠΑΤΤΑΓΙΑ.. (ΚΑΙ ΚΑΛΑ)

και ρωσιδάκια καλά έχει  :uglystupid: (αν είσαι του τελείως άσπρου και είναι του γούστου σου)

Το να πας μια φορά ΜΑΚΑΟ και να γαμήσεις ειναι ΟΚ.. (σαν εμπειρία)
Αλλά μην μας λες τώρα για ΣΑΟΥΝΕΣ κατ εξακολούθησιν :uglystupid:

ΠΡΟΤΙΜΩ το ΠΑΤΑΓΙΑΝΟ Πιπίνι που θα το μπανιαρίσω εγώ στο μπάνιο και μετά θα ξεσκιστούμε  :grin:

και με τα υπόλυπα του κατοστάρικου θα το ταϊσω, ποτίσω, ψωνίσω..

Ασε που θα κάνω 5 Σάουνες μετά και θα ΑΠΑΣΠΡΙΣΩ :uglystupid:

ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ δικαίωμα σου (Αμα γουστάρεις ΣΑΟΥΝΕΣ κατ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ).

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Άσε που τα Τσαινεζάκια κάνουν κόλπα που ούτε καν φαντάζονται τα Ταιλανδεζάκια  :grin:

@ Lakis έβαλα μερικές φωτό από Φιλιππίνες

Συνημμένα

• Chaina1.jpg
    Chaina1.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 19

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Α ρε Suadam τι μου θυμιζεις τωρα...
Σου κανανε και σενα τα αεροπλανικα ε?
Αααααχ...Τα κινεζακια ειναι πολυυυυ μπροστα.....
Κινα σου 'ρχομαι το καλοκαιρι!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Θεωρω οσους αντρες δεν εχουν παει με Ασιατισα...ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ...
πες τα ρε πιπι,
θελω μεσα απο το θρεντ ολοι μαζι να "συγχωρησουμε" για οσα λενε, αυτους που δεν εχουν παει ποτε Ασια.
ειναι απολυτως δικαιολογημενοι.
συμβουλη, να πανε το συντομοτερο δυνατο.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Τι να πώ; Δε βλέπεις το κορίτσι ΠΩΣ παίρνει πίπα;
Αυτό είναι και το μενού στο μασατζίδικο που ακολουθείται πιστά για 1 ώρα 200rmb

On the waterbed (not less than 30 minutes)

1. Around the world (not less than 1 minute)
2. Seeing is scaring me (not less than 2 minutes)
3. Flying together (not less than 1 minute)
4. Blue cat's love (not less than 3 minutes)
5. A pretty snake encircles the body (not less than 4 minutes)
6. Hearts entwined (not less than 3 minutes)
7. Dragon and phoenix (not less than 2 minutes)
8. Intense love (not less than 1 minute)
9. Strong impulse for the back door (not less than 3 minutes)
10. Walk for a thousand miles (not less than 2 minutes)
11. Stormy rivers and seas (not less than 1/2 minute)
12. Angry Waves (not less than 2 minutes)
13. Love of the catwoman (not less than 2 minutes)
14. Human body movement (not less than 2 minutes)
15. Girl gets your soul (not less than 2 minutes)
16. Young girl plays the flute (not less than 1 minute)
17. Fire and Ice blowjob (not less than 2 minutes)

On the bed
18. Waves [Tits] rise and fall (not less than 2 minutes)
19. Forced to become a bandit (not less than 2 minutes)
20. Reaching the top of Tai Shan, one of the scared mountains of China (not less than 3 minutes)
21. Young girl pierce your heart (not less than 2 minutes)
22. Shaky territory (not less than 2 minutes)
23. Girl picks peach (not less than 2 minutes)
24. Traversing mountain peaks (not less than 1 minute)
25. Romance over ten thousand miles (not less than 2 minutes)
26. Ten thousand tenderness (not less than 3 minutes)
27. Sweetness (not less than 2 minutes)
28. Tai Chi handjob (not less than 2 minutes)
29. Rising out of the water (not less than 4 minutes)
30. We love each other (not less than 1 minute)
31. Four dragons (not less than 8 minutes)
32. Blessed life
33. Press your advantage (not less than 1 minute)
34. Victory achieved

Συνημμένα

• menu.jpg
    menu.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 19

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πες τα ρε πιπι,
θελω μεσα απο το θρεντ ολοι μαζι να "συγχωρησουμε" για οσα λενε, αυτους που δεν εχουν παει ποτε Ασια.
ειναι απολυτως δικαιολογημενοι.
συμβουλη, να πανε το συντομοτερο δυνατο.

πρεπει ομως και να μαθουν (οι νεοι)
πως το ταξιδι στην ασια, δυσκολα εχει επιστροφη.
κολλαει το μυαλο !!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τι να πώ; Δε βλέπεις το κορίτσι ΠΩΣ παίρνει πίπα;
Αυτό είναι και το μενού στο μασατζίδικο που ακολουθείται πιστά για 1 ώρα 200rmb

On the waterbed (not less than 30 minutes)
.....

Για πες μου τοτε, για τρελό σεξ με κινεζάκια πιο είναι το καλύτερο μέρος στην κίνα
κατα την αποψη σου (για να το έχω στα υπ όψιν :grin:)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ενας φιλος ρωτησε γιατι δεν γραφουμε οι "Πατταγιανοι" στο αναλογο thread που εχει ανοιχτει για την Πατταγια.....
Φιλε μου,εδω ειναι το site  που ασχολειται με την sex scene στην Ελλαδα αλλα και στον κοσμο,,,,,,H Pattaya ειναι η "πρωτευουσα του σεξ" στην Ταυλανδη.....λογικο ειναι οτι τα πιο πολλα μυνηματα θα εχουν θεμα αυτη την Πολη...συμφωνω οτι η Ταυλανδη δεν ειναιμονο η Πατταγια αλλα για το συγκεκριμενο site που ειμαστε αυτη ειναι η πολη που θα ασχολουμαστε περισσοτερο...γιατι η Πατταγια ειναι γνωστη για την sex σκηνη της και μονο
Σύντροφε,
         το ερώτημα το έθεσα (και το έχω ξαναθέσει πολλάκις) για πρακτικούς και μόνο λόγους.
Όπως και συ δέχεσαι η Πατταγια δεν αντιπροσωπεύει την Ταϋλάνδη. Είναι κάτι το διαφορετικό. Για αυτό έβαλα σαν παράδειγμα το Παρίσι και την Ντίσνεϋλαντ. Είναι μια Ντισνεϋλαντ του σεξ.
Και επειδή ακριβώς πολλοί συναγωνιστές πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην Παττάγια και για αυτούς πιο χρήσιμο είναι νάχουν το θρεντ τους και για τους υπόλοιπους (φυσιολάτρες ή μη :2funny:) το παρόν που άλλωστε έχει τον τίτλο "Ταϋλάνδη sex trip" και όχι Παττάγια σεξ τριπ.
¨οσο για το πρωτεύουσα του σεξ διατηρώ πολλές επιφυλάξεις.
Τα όσα έχω δεί στην Μπανκονκ και στο Τράνγκ απλά δεν υπάρχουν εκεί.
Φιλικά  :sunglasses:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Για πες μου τοτε, για τρελό σεξ με κινεζάκια πιο είναι το καλύτερο μέρος στην κίνα
κατα την αποψη σου (για να το έχω στα υπ όψιν :grin:)

Απέχω εκατομμύρια χιλιόμετρα από το να είμαι ειδικός στην Κίνα.
Το μέρος που πήγα, μαζί με έναν Αμερικάνο φίλο από ΒΚΚ, λέγεται Zhuhai (κοντά στο Μacao και το Hong Kong) και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μου εμπειρία πό Κίνα.
Οπότε ότι και να πώ, μάλλον μαλακία θα είναι.
Στο Zhuhai είχε μασατζίδικα, disco, καραόκε και φριλάτζες. Αλλά: η πορνεία στην Κίνα απαγορεύεται, οπότε μην περιμένεις το χάβαλο της Ταιλάνδης, παρότι θα βρείς και beer bar. Τιμές 200-300+ rmb για shortime 1-1.30 ώρας, 500-600 για LT.
Άλλη κλάση μουνιού από Thai, γενικά μεγαλύτερα βυζιά και πάααααρα πολύ καλό service. :pipa3:

EDIT Επειδή δε λέει να με πιάσει ύπνος το συνεχίζω.
Το καλύτερο μέρος (για μένα) ήταν τα μασατζίδικα, που εκεί λέγονται σάουνα.
Τα μωρά είναι πρώτης κλάσης με λευκό δέρμα, μεγάλο βυζί, μικρή ηλικία και τεράστια εκπαίδευση!!
Το μενού περιλαμβάνει λουσιματάκι, όπου χρησιμοποιεί κάθε χιλιοστό του κορμιού της, πάνω σε κάθε χιλιοστό του δικού σου.
Όταν έσφιξε την πατούσα μου ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να ρουφάει και να γλύφει τα ακροδάχτυλα, ενώ το πόδι της χάιδευε τον πούτσο μου, τέλειωσα πρώτη φορά.
Καθαρισματικάτι και ξάπλωμα στο στρώμα όπου σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω και σε στήνει στα τέσσερα για να γλύψει τον κώλο σου. Το γλύψιμο γίνεται ενώ γεμίζει το στόμα της με διάφορα  υγρά που έχουν διαφορετική αίσθηση.
Ακολουθεί πίπα και "ανάποδη" πίπα με πολύ βαθύ κάρφωμα στο λαρρύγι της καθώς είναι κρεμασμένη στα σχοινιά.
Τέλειωσα για δεύτερη φορά, στο στόμα της με την μικρή να βγάζει και να γλύφει μέχρι και την τελευταία σταγόνα και κυριολεκτώ.
Έλα που οι τίτλοι του τέλους δεν είχαν πέσει ακόμα. Το μικρό κινεζάκι συνέχισε απτόητο μέχρι να μου ξανασηκωθεί οπότε αφού μου σηκώθηκε (ευχαριστώ kamagra) άρχισε να με γαμάει σε διάφορες στάσεις.
Όπως θα μάθετε με τα χρόνια το δύσκολο δεν είναι να σου σηκωθεί, το δύσκολο είναι να τελειώσεις, οπότε μείναμε μόνο  :uglystupid: στα δύο, αλλά η όλη εμπειρία δεν αγγίζεται καν από κανένα μασατζίδικο της ΒΚΚ.
Και εκεί πρέπει ναχω πάει τουλάχιστον στα 2/3.
Παλιότερα έμενα στο Petcbouri road μόνο και μόνο για να γυρίζω στα πολλά μασατζίδικα που υπάρχουν σ' αυτόν τον δρόμο. Ναι είμαι fan του είδους (και βαριέμαι αφόρητα την insomnia, άλλωστε τα ίδια μουνιά βρίσκεις πάνω κάτω και στην παραλιακή  :birdman:).

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
πιπι αν εβλεπα το μοντελο που ανεβασες σε βιτρινα ΚΑΛΟΥ μασαζαδικου το πιθανοτερο ειναι να μην τη διαλεγα, το ειπες και μονος σου εξαλλου τα αλλα αστερια δεν ειναι κατωτερα...επισης το να ειναι καποια μοντελο δε σημαινει τιποτα παραπανω παρα απο το γεγονος οτι ειχε τις καταλληλες γνωριμιες ως ομορφη σε αντιθεση με αλλες ομορφες που δεν ειχαν τα κονε
και οι πετρες το ξερουν οτι μου αρεσουν οι ασπρες αλλα αυτην δεν τη κοβω τοσο ασπρη εκτος κι αν φταιει το λαπτοπ

βρες μια Ελληνιδα να πει 'γεια σου μπουρδελα tv' μπροστα σε μια καμερα!
σιγα μην καταλαβε τι ειπε ειδικα για το μπουρδελα tv

Και οσον αφορα το "υψος" (επειδη τις αποκαλεσες πινεζες),εγω εχω την αποψη πως η γυναικα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κοντη...Οποιος ψαχνει ερωτικο συντροφο στο υψος του ειναι κρυφοαδερφη....
πιπι εγω ειμαι 1.84 αλλα πολλες φορες περα απο τις κοντες μου γυαλιζει και καμια 1.55-1.65.... τι ειμαι?

οχι ρε φιλε με καταρακωσες.ειμαι αγαμητος επειδη δεν εχω παει με καποια που την πνιγει η δυστιχια και καθεται στον οποιοδηποτε για 1 κοματι ψωμι.με λυπαμαι...
απο αυτο και μονο που ειπες απεδειξες οτι δεν εχεις ερθει ποτε Ταυλανδη... αντε γειαααααα λοιπον

FANTOMA ΠΟΥ ΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  :2funny: :2funny: :2funny:
πειρατη του γλυκου νερου μου την εσκασες φετος τι εγινε με την κορεατισσα ρε?
ποτε με το καλο ο γαμος να κλεισω εισητηρια για japan?

Να γιατι ο Κωστας f16 θελει κοντες ΦΟΒΑΤΑΙΙΙΙΙΙΙ μην αλλαξει προσανατολισμο :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτη ειναι η μονη λογικη εξηγηση γιατι παντα το ειχα ερωτημα    ;)

Δυομισι χρονια προσπαθουσα να φερω τη δουλεια μου και να ψησω την γυναικα μου ετσι ωστε να χρειαζεται να παω Ταυλανδη. Αντε τωρα αλλα δυομισι για να αρχισω νταραβερια και με Μακαο.
ααα σου επεσε μια χαρα τοτε το gems fair μαλλον το ειχες προγραμματισει ετσι    :2funny: 
ποτε δεν ειναι αργα να αρχισει κανεις να πουλαει κοσμηματα, θα εχει δικαιολογια 2 φορες το χρονο που γινεται η εκθεση    :grin:

Είδη είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και την πρώτη μου επιχείσηση εκεί.
σε θυμηθηκα σημερα που μπηκα στο 7-11, θα μου πεις σιγα το νεο καθε μερα μπαινω
απλα σκοτωνα την ωρα και ειδα τα ψυγεια και τους εξοπλισμους και σκεφτηκα το ποσο που ειπες 35Κ που ειπες περιλαμβανει μονο brand name και εκπαιδευση προσωπικου αλλα οχι εμπορευμα...σκεφτηκα λοιπον οτι αν πρεπει να πληρωσεις και εμπορευμα και εξοπλισμο νομιζω ολοι καταλαβαινουμε οτι το 35Κ εκτοξευεται αρκετες δεκαδες χιλιαδες ευρω παραπανω

Και επειδή ακριβώς πολλοί συναγωνιστές πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην Παττάγια και για αυτούς πιο χρήσιμο είναι νάχουν το θρεντ τους και για τους υπόλοιπους (φυσιολάτρες ή μη :2funny:) το παρόν που άλλωστε έχει τον τίτλο "Ταϋλάνδη sex trip" και όχι Παττάγια σεξ τριπ.
φον μην στενοχωριεσαι οταν μαζευτουμε περισσοτεροι εξπατς θα ανοιξουμε νεο θρεντ με τιτλο expats in thailand και εκει θα γραφουμε για καραοκε, ταυλανδικα μασσαζ, ξενοδοχεια "κουρτινες" και φυσικα gclubs
εννοειται οτι θα γραφουμε και για φυσιολατρεια!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι ορισμενοι θελουν να βαλουν κανονες και λογικη συμπεριφορα στο κατω κεφαλι. Δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο διολακος που εχουμε μεσα στα βρακια μας εχει την δικια του λογικη και τους δικους του κανονες. Αλλουνου του κανει κλικ π.χ. η τζουλια,(εμενα αυτο το στυλ με απωθει) αλλουνου η Ντουβλη, αλλουνου του κανουν κλικ οι κοντες, ενα ωραιο χαμογελο, τα ωραια ματια , ενας ωραιος τουρλοτος κωλος, δυο καλλιγραμμα μπουτια, ενα προκλητικο ντυσιμο ασχετα αν αυτη που το φοραει ειναι ωραια η ασχημη. Μπορει αλλος να δωσει μια περιουσια για μια γκομενα και εγω να μη δωσω μια. Ολα ειναι υποκειμενικα, και εκτος λογικης γιατι στο θεμα του σεξ σκεφτεται το κατω κεφαλι.

Σοφό-Γέρος... ;)
Τη καλημέρα μου από Πούκετ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απέχω εκατομμύρια χιλιόμετρα από το να είμαι ειδικός στην Κίνα.
Το μέρος που πήγα, μαζί με έναν Αμερικάνο φίλο από ΒΚΚ, λέγεται Zhuhai (κοντά στο Μacao και το Hong Kong) και είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μου εμπειρία πό Κίνα.
Οπότε ότι και να πώ, μάλλον μαλακία θα είναι.
Στο Zhuhai είχε μασατζίδικα, disco, καραόκε και φριλάτζες. Αλλά: η πορνεία στην Κίνα απαγορεύεται, οπότε μην περιμένεις το χάβαλο της Ταιλάνδης, παρότι θα βρείς και beer bar. Τιμές 200-300+ rmb για shortime 1-1.30 ώρας, 500-600 για LT.
Άλλη κλάση μουνιού από Thai, γενικά μεγαλύτερα βυζιά και πάααααρα πολύ καλό service. :pipa3:

EDIT Επειδή δε λέει να με πιάσει ύπνος το συνεχίζω.
Το καλύτερο μέρος (για μένα) ήταν τα μασατζίδικα, που εκεί λέγονται σάουνα.
Τα μωρά είναι πρώτης κλάσης με λευκό δέρμα, μεγάλο βυζί, μικρή ηλικία και τεράστια εκπαίδευση!!
Το μενού περιλαμβάνει λουσιματάκι, όπου χρησιμοποιεί κάθε χιλιοστό του κορμιού της, πάνω σε κάθε χιλιοστό του δικού σου.
Όταν έσφιξε την πατούσα μου ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να ρουφάει και να γλύφει τα ακροδάχτυλα, ενώ το πόδι της χάιδευε τον πούτσο μου, τέλειωσα πρώτη φορά.
Καθαρισματικάτι και ξάπλωμα στο στρώμα όπου σε γλύφει από πάνω μέχρι κάτω και σε στήνει στα τέσσερα για να γλύψει τον κώλο σου. Το γλύψιμο γίνεται ενώ γεμίζει το στόμα της με διάφορα  υγρά που έχουν διαφορετική αίσθηση.
Ακολουθεί πίπα και "ανάποδη" πίπα με πολύ βαθύ κάρφωμα στο λαρρύγι της καθώς είναι κρεμασμένη στα σχοινιά.
Τέλειωσα για δεύτερη φορά, στο στόμα της με την μικρή να βγάζει και να γλύφει μέχρι και την τελευταία σταγόνα και κυριολεκτώ.
Έλα που οι τίτλοι του τέλους δεν είχαν πέσει ακόμα. Το μικρό κινεζάκι συνέχισε απτόητο μέχρι να μου ξανασηκωθεί οπότε αφού μου σηκώθηκε (ευχαριστώ kamagra) άρχισε να με γαμάει σε διάφορες στάσεις.
Όπως θα μάθετε με τα χρόνια το δύσκολο δεν είναι να σου σηκωθεί, το δύσκολο είναι να τελειώσεις, οπότε μείναμε μόνο  :uglystupid: στα δύο, αλλά η όλη εμπειρία δεν αγγίζεται καν από κανένα μασατζίδικο της ΒΚΚ.
Και εκεί πρέπει ναχω πάει τουλάχιστον στα 2/3.
Παλιότερα έμενα στο Petcbouri road μόνο και μόνο για να γυρίζω στα πολλά μασατζίδικα που υπάρχουν σ' αυτόν τον δρόμο. Ναι είμαι fan του είδους (και βαριέμαι αφόρητα την insomnia, άλλωστε τα ίδια μουνιά βρίσκεις πάνω κάτω και στην παραλιακή  :birdman:).
Το Zhuhai ειναι στα συνορα του Μακαο με τη Κινα και εκτος απο ενα απο τα ωραιοτερα μερη που μπορει καποιος να επισκεφτει στη Κινα,ειναι και μια απο τις πιο "φημισμενες" πολεις για τις "ερωτικες υπηρεσιες" που προσφερει.
Καθε ΠΣΚ,οι Κινεζοι (που ειναι οι πιο αρρωστοι τζογαδοροι στο κοσμο),πλημμυριζουν το Μακαο που ειναι το Λας Βεγκας της Ανατολης...Και βεβαια δε χανουν την ευκαιρια να περασουν μια βολτα και απο τα σαουνα του Zhuhai πριν γυρισουν σπιτι τους...Και στο Μακαο βεβαια βρισκεις "σαουνα",αλλα οι τιμες ειναι διπλες..
Βεβαια σε καμμια περιπτωση δε μπορει να γινει συγκριση Ταυλανδης με Κινα η Μακαο...Μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικα πραγματα.
Η Κινα δεν ειναι τοσο "tourist friendly" οπως η Ταυλανδη,ουτε τα πραγματα ειναι τοσο χυμα...Και μη ξεχναμε πως η πορνεια ειναι απαγορευμενη,οποτε ολα γινονται με μυστικοτητα...Θυμαμαι στο Μακαο,οτι το Σαουνα που ειχα παει,ειχε ολοκληρο στολο απο security με ασυρματους και παντου καμερες για να ελεγχουν μη γινει κανενα ντου...
Ουτε βεβαια υπαρχει το λεγομενο "πακετο" της Ταυλανδης...Στη Κινα πας για το πηδημα αυτο καθεαυτο...Ουτε Insomnia και Hollywood εχει,ουτε αυτο το κλιμα του "παρτυ"...
Βεβαια στο "πηδημα",οι Ταυλανδεζες ειναι "φτωχοσυγγενεις"...
Πιστευω πως γενικα οι Ασιατισες,εχουν ταλεντο στο πηδημα,αλλα ειναι σα να συγκρινουμε καποιον που εχει εμφυτο ταλεντο στη μουσικη,με καποιον που εχει παρει πτυχιο μουσικης,πιανου,αρμονιας,φουγκας,αντιστοιξης,συνθεσης και διευθυνσης ορχηστρας!!!
Οι Κινεζες που δουλευουν στα Σαουνα,ειναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ...Αλλες βεβαια λιγοτερο και αλλες περισσοτερο...Και παιζει ρολο και η εμπειρια που εχουν αποκτησει με τη παροδο του χρονου...
Γνωριζουν επισης καποιες τεχνικες και μυστικα διεγερσης του αντρικου σωματος,που ουτε θα μπορουσατε να φανταστειτε...
Οπως και να εχει παντως,δε θα προτεινα τη Κινα για διακοπες σε σχεση με Ταυλανδη...Αλλα μια βολτα για μερικες μερες και επισκεψη σε Σαουνα ειναι "εμπειρια ζωης"...Οπως και γενικα το σεξ με Κινεζες...Μετα τις Γιαπωνεζες,ειναι οι πιο διεστραμενες και καβλιαρες Ασιατισες...Σκλαβες του πουτσου... :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ααα σου επεσε μια χαρα τοτε το gems fair μαλλον το ειχες προγραμματισει ετσι    :2funny: 
ποτε δεν ειναι αργα να αρχισει κανεις να πουλαει κοσμηματα, θα εχει δικαιολογια 2 φορες το χρονο που γινεται η εκθεση    :grin:
Δυστυχως μονο μια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Το Φλεβαρη.Προσπαθω ομως να παρω καμια τετραημερη  αδεια  παραπανω για την εκθεση που γινεται αμεσως μετα στο Χονγκ-κονγκ. :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom