Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δυο πρωταρηδες φιλοι χθες στην Παταγια δεχθηκαν απειλες περι μαφιας & εγινε μια ψιλοφασαρια οταν εδιωξαν τις κοπελες το πρωι. οι κοπελες ειχαν παρθει απο beer bar και πληρωθηκαν κανονικα. δε νομιζω να ειναι ανυσηχητικο??????      :s&m_2:

sakisnoproblem

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΗΛΑΡΑΚΙΑ,ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟ Κ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ,ΜΟΥ ΛΗΨΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΗΡΗΣΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟ ΣΗΝΗΘΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΓΡΑΨΑΤΕ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΗ ΕΧΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΣ,ΘΑ ΜΠΕΝΟ ΝΑΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΘΑ ΠΩ Κ ΕΓΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ,ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΣΑΚΙΣ........
;)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΗΛΑΡΑΚΙΑ,ΠΡΟΤΗ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟ Κ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ,ΜΟΥ ΛΗΨΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΗΡΗΣΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟ ΣΗΝΗΘΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗ ΓΡΑΨΑΤΕ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΗ ΕΧΟ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΣ,ΘΑ ΜΠΕΝΟ ΝΑΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΘΑ ΠΩ Κ ΕΓΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΥ,ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ,ΣΑΚΙΣ........
;)

ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΚΙ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
δυο πρωταρηδες φιλοι χθες στην Παταγια δεχθηκαν απειλες περι μαφιας & εγινε μια ψιλοφασαρια οταν εδιωξαν τις κοπελες το πρωι. οι κοπελες ειχαν παρθει απο beer bar και πληρωθηκαν κανονικα. δε νομιζω να ειναι ανυσηχητικο??????      :s&m_2:
Συμβαινουν αυτα στον Παράδεισο; είναι δυνατόν; αποκλειεται, σε εναν Παράδεισο ποτε δεν υπαρχουν ουτες Μαφίες ούτε ναρκωτικά, μόνο χαμογελαστά σχιστομάτικα αγγελούδια. Μάλιστα κάποια κακόβουλα αγγλοφωνα σάιτ μόνο παραπληροφόρηση παρέχουν. Εχει να γίνει δολοφονία στην Πατάγια φάλαγκ πανω από 12 χρόνια, ενω ποτέ δεν πειράζουν ούτε κλέβουν έναν τουρίστα. Τι Παράδεισος θα ηταν εξάλλου;
Πες στους φιλους σου να διαβάσουν αυτό το άρθρο: αν και εγω επιμένω ότι πρόκειται για κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα.
Σε περίληψη, η μασατζού έκανε μήνυση στον φουκαρά τον τουρίστα ότι της την έπεσε ενώ του έτριβε τα γεννητικά όργανα και τον ανάγκασε πλην της ταλαιπωρίας του να της δώσει 30.000 μπατ για να αποσύρει την μήνυση. Στο άρθρο αυτό όλα τα λεφτά είναι η φωτογραφία στην οποία ο αρμόδιος αξιωματικός ακούει με πολύ προσοχή και κατανόηση τα επιχειρήματα του καταγγελόμενου.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πειρατη του γλυκου νερου μου την εσκασες φετος τι εγινε με την κορεατισσα ρε?
ποτε με το καλο ο γαμος να κλεισω εισητηρια για japan?
αστη παει αυτη
εισητηρια παντως αμα θες κλεισε να βρεθουμε εκει γιατι εχω παραψηθει για να παω Ιαπωνια φετος,γιατι με λες του γλυκου νερου αφου ετοιμαζομαι να παω στα βαθια :rockon:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Απειλές θα δέχθηκαν για κάποιο λόγο. Θέλεις να μας πείς ποιός είναι αυτός;
Μήπως δεν πληρώθηκαν και τόσο κανονικά ή έπεσαν τίποτα εκπτώσεις;

Συμβαινουν αυτα στον Παράδεισο; είναι δυνατόν; αποκλειεται, σε εναν Παράδεισο ποτε δεν υπαρχουν ουτες Μαφίες ούτε ναρκωτικά, μόνο χαμογελαστά σχιστομάτικα αγγελούδια....

Έχεις πάει Ταιλάνδη;
Πόσες φορές;
Σου συνέβη ποτέ κάτι;
Θες να το μοιραστείς μαζί μας αυτό που σου συνέβη, αν σου συνέβη;
(Να σε δολοφονήσανε χλωμό το κόβω)
Σε υποχρεώνει κανείς να πας στην Ταιλάνδη;
Σε ενοχλεί πουθενά αν εγώ θεωρώ την Ταιλάνδη παράδεισο;

Αν θέλεις να προειδοποιήσεις για κάτι, υπάρχει πολύ καλύτερος τρόπος να το κάνεις από την και καλά ψαγμένη ειρωνία.
Φιλικά.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Έχεις πάει Ταιλάνδη;
Nαι
Πόσες φορές;
Τα τελευταια 30 χρονια αμετρητες φορες
Σου συνέβη ποτέ κάτι;
Αν με έκλεψαν εμένα; όχι, ομως εχω δει να δολοφονουν μπροστα μου πριν 2 χρονια στην παραλιακή απογευμα, γεματο κοσμο, εναν φουκαρά με όπλο. Εχω μιλησει με δεκαδες Ελληνες που τους εχουν κλέψει, ή αναγκασθεί να λαδώσουν την τροχαία για γελοία πρόστιμα. Περισυ πιτσιρικας εμπλεξε σε τροχαιο χωρις να φταιει. Αστυνομια επειδη ηταν δυστυχημα του κρατησε το διαβατηριο εως να γινει η δικη που υπολογιζε σε 6 μηνες και καταχωρησε το ονομα του ωστε μην μπορει να φυγει απο σύνορα. Εδωσε 3000 Ευρω λάδωμα ξελασπώσει και αυτό με τρελλά παζάρια αφου ζηταγαν 10.000. Η ιστορια ελαβε δημοσιοτητα σε αναλογο ελληνικο φορουμ και ειναι 100% αληθινη και έγινε στο Πουκετ.
Παω διότι δεν ειμαι συγγενης του Λάτση και ειναι φθηνες οι πορνες και το κοστος ζωης, όταν οικονομικά δεν έχω άλλες επιλογές. Δεν παω ομως μονο εκει, αλλά επισκέπτομαι διαφορα μέρη του κόσμου.
Ναι και βεβαια με ενοχλεί. Διότι κοιμίζεται τους νέους οι οποίοι δεν προσέχουν και η λογική συμβαινει στους αλλους και οχι σε μενα δεν υπαρχει. Οταν σου κλεβουν λεφτα, διαβατηρια και πεφτεις σε εκβιασμους, εαν κάποιος δεν σε ενημερωνει αλλα αντιθέτως σε κοιμίζει δεν το γουστάρω.
Αν θέλεις να προειδοποιήσεις για κάτι, υπάρχει πολύ καλύτερος τρόπος να το κάνεις από την και καλά ψαγμένη ειρωνία.
Ποιον να προειδοποιησω όταν εσεις τους μιλατε για Παράδεισο και οι αλλοι πανε στην τρελλή χαρά. Στα 30 χρόνια που περναω απο όλον τον κοσμο, ειδαν τοσα πολλά τα μάτια μου που δεν αντέχω κάποιους χθεσινους τουριστες, πιθανώς σαν και εσενα, να εφησυχαζουν τους νεώτερους και ειδικά για τόσο επικίνδυνα μέρη.
Φιλικά.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχεις πάει Ταιλάνδη;
Nαι
Πόσες φορές;
Τα τελευταια 30 χρονια αμετρητες φορες
Σου συνέβη ποτέ κάτι;
Αν με έκλεψαν εμένα; όχι, ομως εχω δει να δολοφονουν μπροστα μου πριν 2 χρονια στην παραλιακή απογευμα, γεματο κοσμο, εναν φουκαρά με όπλο. Εχω μιλησει με δεκαδες Ελληνες που τους εχουν κλέψει, ή αναγκασθεί να λαδώσουν την τροχαία για γελοία πρόστιμα. Περισυ πιτσιρικας εμπλεξε σε τροχαιο χωρις να φταιει. Αστυνομια επειδη ηταν δυστυχημα του κρατησε το διαβατηριο εως να γινει η δικη που υπολογιζε σε 6 μηνες και καταχωρησε το ονομα του ωστε μην μπορει να φυγει απο σύνορα. Εδωσε 3000 Ευρω λάδωμα ξελασπώσει και αυτό με τρελλά παζάρια αφου ζηταγαν 10.000. Η ιστορια ελαβε δημοσιοτητα σε αναλογο ελληνικο φορουμ και ειναι 100% αληθινη και έγινε στο Πουκετ.
Παω διότι δεν ειμαι συγγενης του Λάτση και ειναι φθηνες οι πορνες και το κοστος ζωης, όταν οικονομικά δεν έχω άλλες επιλογές. Δεν παω ομως μονο εκει, αλλά επισκέπτομαι διαφορα μέρη του κόσμου.
Ναι και βεβαια με ενοχλεί. Διότι κοιμίζεται τους νέους οι οποίοι δεν προσέχουν και η λογική συμβαινει στους αλλους και οχι σε μενα δεν υπαρχει. Οταν σου κλεβουν λεφτα, διαβατηρια και πεφτεις σε εκβιασμους, εαν κάποιος δεν σε ενημερωνει αλλα αντιθέτως σε κοιμίζει δεν το γουστάρω.
Ποιον να προειδοποιησω όταν εσεις τους μιλατε για Παράδεισο και οι αλλοι πανε στην τρελλή χαρά. Στα 30 χρόνια που περναω απο όλον τον κοσμο, ειδαν τοσα πολλά τα μάτια μου που δεν αντέχω κάποιους χθεσινους τουριστες, πιθανώς σαν και εσενα, να εφησυχαζουν τους νεώτερους και ειδικά για τόσο επικίνδυνα μέρη.
Φιλικά.
Χωρις να θελω να ανακατευτω σε αντιδικιες και θα μπορουσα να συμφωνησω σε ολα μαζι σου, μονο σε ενα πραγμα θα διαφωνησω. Το να θετεις την ζωη σου στον οποιο κινδυνο και να πηγαινεις σε μια χωρα  μονο για να βρεις φθηνες πορνες δεν νομιζω οτι εχει βαση λογικη.Η αυτη η χωρα και οι πορνες της σου προσφερουν κατι παραπανω απο τις αλλες χωρες και τις αλλες πορνες, η θα πρεπει να εισαι αυτοκαταστροφικος τυπος. Εξαλλου φτηνες πορνες μπορεις να βρεις ανετα και εδω στην Φυλης. Τωρα για το αν παρασυρονται ατομα απο εδω μεσα για να ταξιδευουν Ταυλανδη, επειδη εχω διαβασει ολο το θρεντ απο την αρχη νομιζω οτι απο πολλους εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα οτι το ταξιδι δεν ενδυκνειται για ανωριμα ατομα καθε ηλικιας γιατι υπαρχει ο κινδυνος κολληματος.Ολα αυτα παντα φιλικα.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Χωρις να θελω να ανακατευτω σε αντιδικιες και θα μπορουσα να συμφωνησω σε ολα μαζι σου, μονο σε ενα πραγμα θα διαφωνησω. Το να θετεις την ζωη σου στον οποιο κινδυνο και να πηγαινεις σε μια χωρα  μονο για να βρεις φθηνες πορνες δεν νομιζω οτι εχει βαση λογικη.Η αυτη η χωρα και οι πορνες της σου προσφερουν κατι παραπανω απο τις αλλες χωρες και τις αλλες πορνες, η θα πρεπει να εισαι αυτοκαταστροφικος τυπος. Εξαλλου φτηνες πορνες μπορεις να βρεις ανετα και εδω στην Φυλης. Τωρα για το αν παρασυρονται ατομα απο εδω μεσα για να ταξιδευουν Ταυλανδη, επειδη εχω διαβασει ολο το θρεντ απο την αρχη νομιζω οτι απο πολλους εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα οτι το ταξιδι δεν ενδυκνειται για ανωριμα ατομα καθε ηλικιας γιατι υπαρχει ο κινδυνος κολληματος.Ολα αυτα παντα φιλικα.
Aπο αυτα που εγραψα καταλαβες οτι ειμαι αυτοκαταστορφικος; Λοιπον δεν αποδεχομαι τον όρο Παράδεισος της Ταυλάνδης για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. Μπορω να έχω την άποψή μου, διότι στον Παράδεισο δεν γίνονται αυτά που έχω δει εγώ με τα μάτια μου εκει. Οπως επισης πιστευω ακράδαντα ότι εάν δεν ήταν φθηνά το σεξ ουδείς θα πατούσε από τους εδώ γράφοντες και αυτά για πανεμορφα μωρα χωρις ιχνος κυτταριτιδας ειναι σαχλαμάρες. Η Φυλής στο τομέα σεξ και οικονομικής διασκέδασης δεν προσφέρει τα ίδια με την Ταυλάνδη. Οταν γράφω ότι πάνε στην καλή χαρά το εννοώ, διότι ξέρω πολλούς που τους έκλεψαν και τους εκβίασαν διοτι νομιζαν οτι αυτά δεν συμβαίνουν εκεί. Βρέθηκαν κάποιοι άλλοι "έξυπνοι" που τους συνέστησαν τον Παράδεισο χωρίς ενημέρωση των αρνητικών του πλευρών. Εχω ξαναγράψει εδώ ότι όλοι πηδάνε τα υποτιθέμενα πιστά τιλάκ ακάποτα και τους κινδυνους αλλά ξέρω όλοι οι αγαπητικοι ειναι πεπεισμένοι ότι το δικός τους τιλάκ προσέχει όταν εκπορνεύεται με τους αλλους αλλά μονο με αυτούς το κάνει ελεύθερα. Κανεις δεν βρέθηκε να γραψει, πχ, εγω εχω τιλάκ 2 χρόνια αλλά πάντα προσέχω διότι δεν εμπιστεύομαι. Νομίζω ότι σαν παλιός σεξοτουρίστας οφείλω αφυπνίσω τους πιτσιρικάδες.
Φιλικότατα ενας άλλος κωλόγερος,

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Aπο αυτα που εγραψα καταλαβες οτι ειμαι αυτοκαταστορφικος; Λοιπον δεν αποδεχομαι τον όρο Παράδεισος της Ταυλάνδης για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. Μπορω να έχω την άποψή μου, διότι στον Παράδεισο δεν γίνονται αυτά που έχω δει εγώ με τα μάτια μου εκει. Οπως επισης πιστευω ακράδαντα ότι εάν δεν ήταν φθηνά το σεξ ουδείς θα πατούσε από τους εδώ γράφοντες και αυτά για πανεμορφα μωρα χωρις ιχνος κυτταριτιδας ειναι σαχλαμάρες. Η Φυλής στο τομέα σεξ και οικονομικής διασκέδασης δεν προσφέρει τα ίδια με την Ταυλάνδη. Οταν γράφω ότι πάνε στην καλή χαρά το εννοώ, διότι ξέρω πολλούς που τους έκλεψαν και τους εκβίασαν διοτι νομιζαν οτι αυτά δεν συμβαίνουν εκεί. Βρέθηκαν κάποιοι άλλοι "έξυπνοι" που τους συνέστησαν τον Παράδεισο χωρίς ενημέρωση των αρνητικών του πλευρών. Εχω ξαναγράψει εδώ ότι όλοι πηδάνε τα υποτιθέμενα πιστά τιλάκ ακάποτα και τους κινδυνους αλλά ξέρω όλοι οι αγαπητικοι ειναι πεπεισμένοι ότι το δικός τους τιλάκ προσέχει όταν εκπορνεύεται με τους αλλους αλλά μονο με αυτούς το κάνει ελεύθερα. Κανεις δεν βρέθηκε να γραψει, πχ, εγω εχω τιλάκ 2 χρόνια αλλά πάντα προσέχω διότι δεν επιστεύομαι.
Φιλικότατα
Φιλε μου εχω διαβασει τα περισσοτερα ποστ σου για τα ακαποτα κλπ και οπως σου ειπα προηγουμενως σεβομαι την γνωμη σου και θα μπορουσα να συμφωνησω στα περισσοτερα απο αυτα που γραφεις γιατι χρειαζεται και καποιος να υπενθυμιζει και τα αρνητικα του οποιου παραδεισου. Δεν συμφωνω ομως με τον αρνητικο τροπο που βλεπεις τα πραγματα (το ποτηρι μισοαδειο δηλ.) παρολο που οπως εχω αντιληφθει εισαι τακτικος επισκεπτης αυτης της χωρας.Επειδη ζω εδω και πολλα χρονια απο τον τουρισμο ολες αυτες τις καταστασεις τις εχω βιωσει και εδω στην Ελλαδα. Μεχρι και συγκρουση ελληνικης συμμοριας στο νησι που εργαζομαι τα τελευταια 17 χρονια με τουριστες και διαμελισμο νεαρου τουριστα που ξεψυχησε μεσα σε χαντακι εχω βιωσει. Δεν παυω ομως να συνιστω στους τουριστες την Ελλαδα σαν παραδεισο.Θελω να πω οτι αυτα συμβαινουν παντου.Δεν μπορουν ομως να χαρακτηρισουν μια χωρα και τους ανθρωπους της.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αστη παει αυτη
εισητηρια παντως αμα θες κλεισε να βρεθουμε εκει γιατι εχω παραψηθει για να παω Ιαπωνια φετος,γιατι με λες του γλυκου νερου αφου ετοιμαζομαι να παω στα βαθια :rockon:
ρε θα το μετανοιωσεις, ρε θα σου πιασουν τον κωλο κανονικοτατα και θα επιστρεψεις με την ουρα στα σκελια στη ζεστη αγκαλια της ΒΚΚ να μου το θυμασαι  :2funny:
Γιωργη να επινοινωνησεις πριν πας με το babi, εγραφε παλαιοτερα εδω, ηταν Ταυλανδη και φευγει για Ιαπωνια συντομα, καλο παιδι θα ταιριαξετε και θα σου δειξει που να   :knockinb:  καλυτερα   :rockon:

ή αναγκασθεί να λαδώσουν την τροχαία για γελοία πρόστιμα.
σιγα τα ωα οταν με σταματαει η τροχαια μαζι με την αδεια οδηγησης αυτοματως διπλωνω προσεκτικα 2-4 κατοσταρικα (αναλογως το μερος που ειμαι)
γιατι στην ελλαδα δεν κανετε ετσι?   :2funny:
joedoe για πες για το περιφημο flying club της Παταγιας μιας και μπηκες στον κοπο     :rolleyes:

απιστευτη φωτογραφια στο ρεπορταζ του pattayadailynews η αληθεια ειναι οτι η φατσα του τυπου δεν εμπνεει και πολυ επιστοσυνη
ολα τα λεφτα η σταση του αστυνομικου μπροστα στο λαπτοπ αν κρινω απο το ενδιαφερον του μαλλον μπουρδελα θα διαβαζει   :2funny:

Θελω να πω οτι αυτα συμβαινουν παντου.
για πρωτη φορα εισαι φαουλ σεβασμιοτατε
δε αμφισβητω τα γεγονοτα που ανεφερες αλλα αυτα που γινονται στην Ταυλανδη δε γινονται σε ΤΕΤΟΙΟ βαθμο σε ευρωπαικες χωρες
για να στο πω λιγο χοντρα σε οτιδηποτε προβλημα κι αν μπλεξεις, φταις δε φταις, ανοιγεις ενα πορτοφολι και πληρωνεις...ποσα? αναλογως τι εκανες η τι σου "εκαναν"

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ida mia diafimisi se xe 8 meres pataya ola pliromena 295 ti lete den ine poli ftina?

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για πρωτη φορα εισαι φαουλ σεβασμιοτατε
δε αμφισβητω τα γεγονοτα που ανεφερες αλλα αυτα που γινονται στην Ταυλανδη δε γινονται σε ΤΕΤΟΙΟ βαθμο σε ευρωπαικες χωρες
για να στο πω λιγο χοντρα σε οτιδηποτε προβλημα κι αν μπλεξεις, φταις δε φταις, ανοιγεις ενα πορτοφολι και πληρωνεις...ποσα? αναλογως τι εκανες η τι σου "εκαναν"
Δεν μπορω τωρα να σου πω λεπτομερειες τωρα για το τι γινεται στο νησι που δουλευω τα καλοκαιρια γιατι ισως να κινδυνευει και η δουλεια μου. Δεν αντιλεγω οτι εκει ισως το ταμειο "απορων κορασσιδων" να ενισχυεται περισσοτερο απο οτι εδω σε κατωτατα κλιμακια. Εδω η δουλεια γινεται σε πιο ανωτερα κλιμακια, οποτε και τα ποσα ειναι καπως μεγαλυτερα και οχι για μικροπραγματα.(Παντως μιλαω παντα για επαρχια οπου μαθαινονται καποια πραγματα και οχι για Αθηνα).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λοιπον φιλοι μου
Τωρα που ηρεμησανε τα πνευματα μετα τις αντιπαραθεσεις να πω 2 λογια και εγω μιας και εχω και εγω προκαλεσει παλια αρκετες αντιπαραθεσεις.
Θεωρω χαζο και ασχετο να συγκρινουμε γουστα και προτιμησεις και να προσπαθουμε να πεισουμε τους αλλους για το σωστο της δικιας μας θεσεις, αυτο δεν προκειτε να γινει ΠΟΤΕ.
Ειναι επισης ασχετο να προσπαθουμε να βαλουμε σε κατηγοριες τους αλλους με βαση τα δικα μας κριτηρια, για ποιο λογο πχ παει καποιος στη Ταυλανδη, ή στη Πατταγυα, αυτο παλι δεν γινεται.
Ο καθενας παει καπου ή κανει κατι συμφωνα με τα δικα του κριτηρια και τη δικη του λογικη, αλλος γιατι δεν μπορει να βρει γκομενα εδω, αλλος γιατι χωρησε με τη γυναικα του και αλλος γιατι απλα του αρεσει το μερος, ολοι δικιο εχουνε απο τη μερια τους και ισως λαθος απο τη μερια μας.
Αλλα ΦΙΛΟΙ μου η μοναδικη ενσταση που εχω να κανω και παντα θα επιμενω ειναι οτι μιας και πατε Ταυλανδη ή οπου αλλου μη κολλατε μονο σε 1 μερος, απλα σπαταλατε αδικα το χρονο σας οσο ωραια και αν περνατε εκει.
Πατε και καπου αλλου εστω για πολυ λιγες μερες, και τα ματια σας και το μυαλο σας θα ανοιξουν περισσοτερο βλεποντας κατι διαφορετικο.
Γιατι ξερετε κατι, το 99,5 % απο εσας που τωρα πατε και ξαναπατε καποια στιγμη για διαφορους λογους ο καθενας δεν θα μπορεσετε να ξαναπατε και ΤΟΤΕ θα βριζετε τον εαυτο σας που δεν πηγατε και καπου αλλου ή δεν ειδατε και κατι αλλο
Αυτα και καλο ΠΑΣΧΑ σε ΟΛΟΥΣ. :grouphug:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον φιλοι μου
Τωρα που ηρεμησανε τα πνευματα μετα τις αντιπαραθεσεις να πω 2 λογια και εγω μιας και εχω και εγω προκαλεσει παλια αρκετες αντιπαραθεσεις.
Θεωρω χαζο και ασχετο να συγκρινουμε γουστα και προτιμησεις και να προσπαθουμε να πεισουμε τους αλλους για το σωστο της δικιας μας θεσεις, αυτο δεν προκειτε να γινει ΠΟΤΕ.
Ειναι επισης ασχετο να προσπαθουμε να βαλουμε σε κατηγοριες τους αλλους με βαση τα δικα μας κριτηρια, για ποιο λογο πχ παει καποιος στη Ταυλανδη, ή στη Πατταγυα, αυτο παλι δεν γινεται.
Ο καθενας παει καπου ή κανει κατι συμφωνα με τα δικα του κριτηρια και τη δικη του λογικη, αλλος γιατι δεν μπορει να βρει γκομενα εδω, αλλος γιατι χωρησε με τη γυναικα του και αλλος γιατι απλα του αρεσει το μερος, ολοι δικιο εχουνε απο τη μερια τους και ισως λαθος απο τη μερια μας.
Αλλα ΦΙΛΟΙ μου η μοναδικη ενσταση που εχω να κανω και παντα θα επιμενω ειναι οτι μιας και πατε Ταυλανδη ή οπου αλλου μη κολλατε μονο σε 1 μερος, απλα σπαταλατε αδικα το χρονο σας οσο ωραια και αν περνατε εκει.
Πατε και καπου αλλου εστω για πολυ λιγες μερες, και τα ματια σας και το μυαλο σας θα ανοιξουν περισσοτερο βλεποντας κατι διαφορετικο.
Γιατι ξερετε κατι, το 99,5 % απο εσας που τωρα πατε και ξαναπατε καποια στιγμη για διαφορους λογους ο καθενας δεν θα μπορεσετε να ξαναπατε και ΤΟΤΕ θα βριζετε τον εαυτο σας που δεν πηγατε και καπου αλλου ή δεν ειδατε και κατι αλλο
Αυτα και καλο ΠΑΣΧΑ σε ΟΛΟΥΣ. :grouphug:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
μετα απο τις μαυρες για να δουμε και καμια ασπρη τωρα για εμας τους λιγους που εχουμε ταυλανδικα γουστα  :rockon:

Συνημμένα

• DSC_3119.jpg
    DSC_3119.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • DSC_2949.jpg
    DSC_2949.jpg
    68,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • DSC_2899.jpg
    DSC_2899.jpg
    72,2 KB · Εμφανίσεις: 14
  • DSC_1263.jpg
    DSC_1263.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
@ joedoe
Τελικά λοιπόν, σε αμέτρητα ταξίδια, ούτε εσένα συνέβη κάτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom