rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σσσσσσστ κι εσυ...
θα σε παρεξηγησουν και θα σε κραξουν...
Λεφτα..Ε ΛΕΦΤΑ..!!![]()
Πιπινο δεν σε κράζουμε
"σαβούρια"
Τουλάχιστον μην μας βάζεις ακριβοπληρωμένα ΜΠΑΖΑ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Σσσσσσστ κι εσυ...
θα σε παρεξηγησουν και θα σε κραξουν...
Λεφτα..Ε ΛΕΦΤΑ..!!![]()
μετα απο τις μαυρες για να δουμε και καμια ασπρη τωρα για εμας τους λιγους που εχουμε ταυλανδικα γουστα![]()
ετσι οπως ειναι αυτος ο κολοαραβοτουρκοςΣυμβαινουν αυτα στον Παράδεισο; είναι δυνατόν; αποκλειεται, σε εναν Παράδεισο ποτε δεν υπαρχουν ουτες Μαφίες ούτε ναρκωτικά, μόνο χαμογελαστά σχιστομάτικα αγγελούδια. Μάλιστα κάποια κακόβουλα αγγλοφωνα σάιτ μόνο παραπληροφόρηση παρέχουν. Εχει να γίνει δολοφονία στην Πατάγια φάλαγκ πανω από 12 χρόνια, ενω ποτέ δεν πειράζουν ούτε κλέβουν έναν τουρίστα. Τι Παράδεισος θα ηταν εξάλλου;
Πες στους φιλους σου να διαβάσουν αυτό το άρθρο: αν και εγω επιμένω ότι πρόκειται για κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα.
Σε περίληψη, η μασατζού έκανε μήνυση στον φουκαρά τον τουρίστα ότι της την έπεσε ενώ του έτριβε τα γεννητικά όργανα και τον ανάγκασε πλην της ταλαιπωρίας του να της δώσει 30.000 μπατ για να αποσύρει την μήνυση. Στο άρθρο αυτό όλα τα λεφτά είναι η φωτογραφία στην οποία ο αρμόδιος αξιωματικός ακούει με πολύ προσοχή και κατανόηση τα επιχειρήματα του καταγγελόμενου.
Να δώσω και γω ένα στοιχείο αφού δεν μιλάω και πολύ...Συμβαινουν αυτα στον Παράδεισο; είναι δυνατόν; αποκλειεται, σε εναν Παράδεισο ποτε δεν υπαρχουν ουτες Μαφίες ούτε ναρκωτικά, μόνο χαμογελαστά σχιστομάτικα αγγελούδια. Μάλιστα κάποια κακόβουλα αγγλοφωνα σάιτ μόνο παραπληροφόρηση παρέχουν. Εχει να γίνει δολοφονία στην Πατάγια φάλαγκ πανω από 12 χρόνια, ενω ποτέ δεν πειράζουν ούτε κλέβουν έναν τουρίστα. Τι Παράδεισος θα ηταν εξάλλου;
Πες στους φιλους σου να διαβάσουν αυτό το άρθρο: αν και εγω επιμένω ότι πρόκειται για κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα.
Σε περίληψη, η μασατζού έκανε μήνυση στον φουκαρά τον τουρίστα ότι της την έπεσε ενώ του έτριβε τα γεννητικά όργανα και τον ανάγκασε πλην της ταλαιπωρίας του να της δώσει 30.000 μπατ για να αποσύρει την μήνυση. Στο άρθρο αυτό όλα τα λεφτά είναι η φωτογραφία στην οποία ο αρμόδιος αξιωματικός ακούει με πολύ προσοχή και κατανόηση τα επιχειρήματα του καταγγελόμενου.
Απειλές θα δέχθηκαν για κάποιο λόγο. Θέλεις να μας πείς ποιός είναι αυτός;
Μήπως δεν πληρώθηκαν και τόσο κανονικά ή έπεσαν τίποτα εκπτώσεις; ηταν δυο αδελφες μετα απο ποτα φαγητα και τα σχετικα πηραν και οι δυο 2500 bht
joedoe για πες για το περιφημο flying club της Παταγιας μιας και μπηκες στον κοπο
Ηταν δυο αδελφες μετα απο ποτα φαγητα και τα σχετικα πηραν και οι δυο 2500 bht
Ρε μάγκες είπαμε ρε γαμώτο οχι πάνω από 1000 baht![]()
Θα σας μαλώσω γιατί μου χαλάτε την ΠΙΑΤΣΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Den εχω το κοκκαλακι της νυκτεριδας. Μου εχουν συμβει διαφορα, καποια πολυ σοβαρα σε Μεξικο και συνορα Βραζιλιας Παραγουαης. Στον Παραδεισο, 2 φορες, μια στο Chalong Πουκετ και μια Παταγια κοντα Βοτανικο κήπο, λάδωσα την τροχαια να με αφησει να φυγω, για ακριβως τον ιδιο λόγο μάλιστα. Επειδή δεν είχαν τι να γραψουν μου είπαν οτι το κόκκινο δίπλωμα οδήγησης δεν ισχυει (αλλά όπως όλα τα ευρωπαικά πρέπει έχει μορφη ταυτότητας όπως τα καινουργια δικά μας) και δεν ειναι διεθνές. Και τις δύο φορές με ταλαιπώρησαν. Επίσης εγω ουδέποτε πηρα στο δωμάτιο ειτε τραβελι, σχεδον παντα καταλήγει ιστορια σε φασαρία, ούτε freelancer από καμμια παραλιακή ή ντίσκο με τοσα που έχω δει τοσα χρονια να γινονται.@ joedoe
Τελικά λοιπόν, σε αμέτρητα ταξίδια, ούτε εσένα συνέβη κάτι.
αν ηταν απο gogo τοσο ειναι η ταριφα... 2000 - 3000μπατ.
Den εχω το κοκκαλακι της νυκτεριδας. Μου εχουν συμβει διαφορα, καποια πολυ σοβαρα σε Μεξικο και συνορα Βραζιλιας Παραγουαης. Στον Παραδεισο, 2 φορες, μια στο Chalong Πουκετ και μια Παταγια κοντα Βοτανικο κήπο, λάδωσα την τροχαια να με αφησει να φυγω, για ακριβως τον ιδιο λόγο μάλιστα. Επειδή δεν είχαν τι να γραψουν μου είπαν οτι το κόκκινο δίπλωμα οδήγησης δεν ισχυει (αλλά όπως όλα τα ευρωπαικά πρέπει έχει μορφη ταυτότητας όπως τα καινουργια δικά μας) και δεν ειναι διεθνές. Και τις δύο φορές με ταλαιπώρησαν. Επίσης εγω ουδέποτε πηρα στο δωμάτιο ειτε τραβελι, σχεδον παντα καταλήγει ιστορια σε φασαρία, ούτε freelancer από καμμια παραλιακή ή ντίσκο με τοσα που έχω δει τοσα χρονια να γινονται.
ρε μαγκες του bourdela...ετυχε σε κανενα απο εσας κανενα παρατραγουδο
σχεση με γκομενα.
μια lady-boy WS που το ειχε κοψει μου εκλεψε 1000 μπατ παραπανω οταν πηγα να κανω μπανιο οταν τελειωσα στο χωρο της.
στο κεντρικο δρομο της ΒΚΚ 9 ωρα το βραδυ 2 τραβεστι μου εκλεψαν το κινητο τηλ.σε ενεδρα,πηγα να αντιδρασω και η μια μου εβγαλε μαχαιρι ευτυχως που δεν αντεδρασα(ειμαι σωματωδης και χειροδυναμος)
ποιο ειναι το καλυτερο μερος στο Πουκετ (patong κοντα) για γαματο μασαζ?
πισω απο τη Μπαγλα-Ροουντ ψαξε να βρεις το Κριστιν-μασαζ περιπου 50 ευρουλαρες αλλα αξιζει το κοπο(1 και μιση ωρα)
συμπερασμα ποτε ακριβο κινητο απανω σας, καθως και κοσμηματα ακριβα ρολογια,και ποτε πανω απο 3-5χιλ. μπατ απανω σας