Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σσσσσσστ κι εσυ... :headbang:
θα σε παρεξηγησουν και θα σε κραξουν... :grin:
Λεφτα..Ε ΛΕΦΤΑ..!! :2funny:

Πιπινο δεν σε κράζουμε  :grin: άλλα αφού εσυ έκραζες του άλλους για τα
"σαβούρια"  :grin:

Τουλάχιστον μην μας βάζεις ακριβοπληρωμένα ΜΠΑΖΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα από Πατόνγκ του Πούκετ της χώρας των εκπλήξεων.
Καιρός ερωτικός.Μετά τη βροχή ήρθε και η λιακάδα.Απνoια και πολύ ζέστη.Τα τιλάκ κρύβονται κάτω από τις σκιές και τα σεντόνια.Οι φαλάνγκ πάνε για ηλιοκαυτερή.
Σε λίγο θα πάω και εγώ για βουτιά μπας και καθαρίσει λίγο το ζαλισμένο μου μυαλό.Θολωμένο από τα ποτά και τα τσιγάρα.Τα ξενύχτια, μα και τα κορίτσια.
Χτες έγινε η δεύτερη συνάντηση μελών του BTV.Τσιμπούσι στου Γιώργου.Ελληνική ταβέρνα στο δεύτερο δρόμο, το κλασικό ελληνικό με τη σημαία μας.Φάγαμε θαλασσινά και ήπιαμε μπυρίτσα.Στη συνεστίαση ο κάθε παίχτης διηγήθηκε τις χτεσινοβραδινές του περιπέτειες.Κέφι και πολύ πλάκα.Σήμερα το πρόγραμμα θα έχει χτύπημα freelancer στις ντίσκο.Πριν όμως σταματήσαμε που αλλού..στα τραβέλια.
Εκεί είναι ο τζερτζελές.Τα παιδιά διασκέδασαν με τη ψυχή τους.Φωνάξαμε και μία για ποτό ένα ντερέκι δύο μέτρα με άσπρο δέρμα μισός ταυλανδός και μισή Κινέζα η Μίνα ή Μηνάς όπως το πάρει κανείς.Γλυκύτατη και πολύ καβλιάρα αλλά μέχρι εκεί.Το "εργαλείο" της περίμενε επικίνδυνα...
Στη συνέχεια ανηφορίζουμε για Hollywood.Κόσμος αρκετός αλλά όχι στο φουλ.Πάρα πολλές γυναίκες ένεκα free lady drink.Επίσης πολλοί νεαροί άνδρες-καμάκια.Κυρίως Ευρωπαίοι.Φτηνό και σίγουρο σεξ.Χιλιόμπατο και φορτώνεις.Δεν είναι όλες εύκολες όμως.Μία πανέμορφη κυρία με τη φίλη της (ξεχώριζαν από τις άλλες) μου έριξε χυλόπιτα περιποιημένη.Μιλούσε και αγγλικά με καλή προφορά.Φαινόταν όχι φρηλάνσερ αλλά κυνηγός νυχτερινής περιπέτειας με υψηλό πριμ.Δε με γούσταρε, μαγγιά της.Αλλά επειδή μου μίλησε λίγο ειρωνικά με έριξε για λίγο.Βρήκα καταφύγιο στη παρέα μου και σε μία δικιά μας.Ισαανιότισα μαύρη και αδύνατη τριαντάρα και μητέρα.Κορμί θανατηφόρο.Δε συνεχίζω όμως, τόσες πολλές γυναίκες δύσκολα να διαλέξεις.Η πείρα πια με λέει ότι το καλό θα έρθει μόνο του κάποια αστιγμή ας είναι και στο τέλος του αγώνα.Δε χρειάζεται πίεση και βιαστικές κινήσεις. Αφού κάναμε τρεις αναγνωριστικές βόλτες και αλλάξαμε ένα σωρό πόστα εντόπισα μία καλή.Η αλήθεια είναι ότι στο μαγαζί κυκλοφορεί πολύ μπάζο με τη καλή έννοια φυσικά.Ολα τα κορίτσια έχουν την ανάγκη για ερωτκή συντροφιά και παραδάκι.Η κοπέλλα χόρευε με την κολλητή της αγγαλιά και είχε γυρισμένη τη πλάτη της.Φορούσε ένα θαλασσί κολλητό και πολλά σέξυ φόρεμα.Στάθηκα δίπλα της και περίμενα να γυρίσει για να της μιλήσω.Λάθος!Οποιος προλάβει παίζει.Εδώ την πέφτουν στη δικιά σου και θα αφήσουν τέτοιο μωρό απείραχτο;Ηρθε λοιπόν ένας αξάς από το πουθενά και της λέει να πάνε στο τραπέζι τους για ποτά.Δεχονται τα δύο κορίτσια, τον ακολουθούν και με αφήνει με τον γιακουμή στο χέρι.Οταν έστριψε με κοίταξε (why) και γέλασε κάνοντας μου την έκφραση...τι να κάνω;Εγώ τι να κάνω τώρα..οι άλλοι μετακομίσανε στη Tiger και καλά κάνανε, δε πρέπει να κολλάμε σε ένα αγωνιστικο χώρο. Επειδή είχα πάρει ποτό όμως κάθησα λίγο παραπάνω.Δηλαδή η κοπελλιά με το θαλασσί με έκανε να καθήσω.Μετά το κρύο ντους κάθομαι λίγο με μια που με τσιμπούσε.Ψυχούλα που περίμενε μεροκάματο.Σε λίγο την κάνω ψιλομάου και με μέτρια ψυχολογία.Στο δρόμο τα τραβέλια μου τη πέσανε "I come with yououou!" Αμπα λέω "me maou, cannot boom you"..."no ploblem, I take care yoouuu"
Για ύπνο θα πήγαινα , η ώρα τρεις και μισή, μέχρι που περνάω κάτω από τη Tiger και είπα να ανέβω να πω μία καληνύχτα στους συμπαίχτες.Είσοδος 150 μπατ για ένα ποτό, προς αποτροπή των τζαπατζήδων.Ανταλλάσω εισιτήριο με νεράκι και προχωράω προς τα μέσα.Τίγκα και εδώ.Ολες φτειαγμένες και έτοιμες.Με τραβάνε δυο τρεις κάνω τη γύρα μέχρι που βλέπω με χαρά τους συντρόφους μου.Κι αυτοί στον αγώνα μέχρι τελικό.Κάθομαι λίγο να ξεκουραστώ.Η ώρα πάει τέσσερις.
Σπάνια κάθομαι τόσο αργά.Συνήθως ψωνίζω νωρίς και νάνι.Αραγε θα αξίζει τον κόπο το αποψινό το ξενύχτι;Η θα κοιμηθω μόνος σε κρεβάτι για τρεις..ωπς...το θαυμα του θεού Βούδα, της Αφροδίτης και του Αγίου Σώστη..η μικρή με το θαλασσί μπουκάρει μαζί με τη φίλη της...μόνες!!Βρε κωλοφαρδία!!Κάθονται και δίπλα μας..Ευχαριστώ το θεό και ετοιμάζω επίθεση αυτοκτονίας.
Σε λίγο είμαι εκεί και επιστρατεύοντας όλη τη μαλαγανιά μου σε δύο λεπτά την έχω πάρει χεράκι και τη πάω στο μπαρ για ποτό.
Η Νατ όχι μόνο είναι κορμάκι θανατηφόρο, μιλάει καλά αγγλικά και μερικά ελληνικά.Δούλευε σε ξενοδοχείο με πελάτες Ελληνες μου είπε, θα είχε βέβαια και κάποιον δικό μας δικό της.Κατά τις τέσσερις κινάμε για κονάκι.Εντωμεταξύ βάλθηκε να θυμηθεί ολα τα γλυκόλογα που έμαθε."moro mou" "sagapo" "agorina mou" και άλλα κουφά.Καλά πως με κυνηγάνε οι ελληνόφωνες, η δεύτερη είναι φέτος.Οχι ότι μου πήγε στραβά.Ισα ίσα είναι εμπειρία να ακούς ελληνικά από ταυλανδή.Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ήρθε δίπλα μου αυτή η κοπέλλα.Εννοείται ότι πίσω από τη πλάτη μου δυό φορές κάποιοι της κάνανε νόημα να με αφήσει και να πάει μαζί τους...Φυσικά δε μάσησε γιατί ξέρει τι εστί έλληνας.Επίσης είχα καβάτζα συμμορία.Και τι συμμορία! Μακεδόνες Μακεδονομάχους!Η συνέχεια στο δωμάτιο εκπληκτική.Και από σεξουαλική συμπεριφορά και απο συντροφική.Επιτέλους μίλησα και κάτι τις παραπάνω.Μου έμαθε αρκετά για τις Thai ladys, όπως ας πούμε να μη τις πιστεύουμε σε ότι λένε, να μη λέμε αρκετές πληροφορίες για μας κλπ.Επλυνε και τα μαλλιά της πράμα σπάνιο για κορίτσι του μπουμ μπουμ.Συνήθως βάζουν το shower cap".Η Νατ ήρθε με δροσερό μαλλάκι μοσχοβολημένο.Στο κρεβάτι ήταν απίστευτη.Ηφαίστειο που ξεσήκωσε τον τελευταίο όροφο.Τα ελληνικά γλυκόλογα είχαν τη τιμητική τους πάλι.Βρε τον κωλόφαρδο..όλη τη νύχτα λίγο κιμήθηκε.Ο νους της ήταν πως να με ευχαριστήσει με αγγαλιές και χάδια.Βρε μωρό μου που το ξέρεις ότι μου αρέσουν."I like gleek" μου πετάει το υπονοούμενο..Το μεσημέρι ήταν κουρασμένη και εγώ επίσης.Φυσικά και την έκλεισα για απόψε.Μαζί και τη φίλη της που ψες έμεινε ορφανή.Την έστειλα να κοιμηθεί με την ησυχία της στο δωμάτιό της και δώσαμε ραντεβουδάκι κατά τις εννιά.
Αν κουράζω σόλυ αλλά χαρά μοιρασμένη δυο φορές χαρά.
Κανόνας:Δε κολλάμε ποτέ με μία για πάνω από μία-δυό μέρες και δε δίνουμε τα τηλέφωνά μας(Thai και Greek)
Αλλά όπως όλοι οι κανόνες έχει και αυτός το παραθυράκι του...

Από τη Πατόνγκ σας χαιρετώ και καλή συνέχεια.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Συμβαινουν αυτα στον Παράδεισο; είναι δυνατόν; αποκλειεται, σε εναν Παράδεισο ποτε δεν υπαρχουν ουτες Μαφίες ούτε ναρκωτικά, μόνο χαμογελαστά σχιστομάτικα αγγελούδια. Μάλιστα κάποια κακόβουλα αγγλοφωνα σάιτ μόνο παραπληροφόρηση παρέχουν. Εχει να γίνει δολοφονία στην Πατάγια φάλαγκ πανω από 12 χρόνια, ενω ποτέ δεν πειράζουν ούτε κλέβουν έναν τουρίστα. Τι Παράδεισος θα ηταν εξάλλου;
Πες στους φιλους σου να διαβάσουν αυτό το άρθρο: αν και εγω επιμένω ότι πρόκειται για κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα.
Σε περίληψη, η μασατζού έκανε μήνυση στον φουκαρά τον τουρίστα ότι της την έπεσε ενώ του έτριβε τα γεννητικά όργανα και τον ανάγκασε πλην της ταλαιπωρίας του να της δώσει 30.000 μπατ για να αποσύρει την μήνυση. Στο άρθρο αυτό όλα τα λεφτά είναι η φωτογραφία στην οποία ο αρμόδιος αξιωματικός ακούει με πολύ προσοχή και κατανόηση τα επιχειρήματα του καταγγελόμενου.
ετσι οπως ειναι αυτος ο κολοαραβοτουρκος :zombie:  πολυ λιγα του ζητησε η κακομοιρα...επρεπε να ζητησει και βαρεα απο τη μαμασαν χαχαχα :2funny:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
FANTOMA Μολις το αγορασα 570 με turkish για σεπτεβρη καλα να περασω  :rockon:
Babis εδω γραφει? νομιζω το εχω δει το ονομα του στο forum.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκηνές απείρου κάλλους  :rockon:
Με τα τραβέλια στη Μπαγκλά  :smitten:
:headbang:  :s&m_1:  :pipa1:

Συνημμένα

• Minas.jpg
    Minas.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • JubJub.jpg
    JubJub.jpg
    101 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Byzas.jpg
    Byzas.jpg
    119,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Mekopsan.jpg
    Mekopsan.jpg
    97,3 KB · Εμφανίσεις: 21

badias

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συμβαινουν αυτα στον Παράδεισο; είναι δυνατόν; αποκλειεται, σε εναν Παράδεισο ποτε δεν υπαρχουν ουτες Μαφίες ούτε ναρκωτικά, μόνο χαμογελαστά σχιστομάτικα αγγελούδια. Μάλιστα κάποια κακόβουλα αγγλοφωνα σάιτ μόνο παραπληροφόρηση παρέχουν. Εχει να γίνει δολοφονία στην Πατάγια φάλαγκ πανω από 12 χρόνια, ενω ποτέ δεν πειράζουν ούτε κλέβουν έναν τουρίστα. Τι Παράδεισος θα ηταν εξάλλου;
Πες στους φιλους σου να διαβάσουν αυτό το άρθρο: αν και εγω επιμένω ότι πρόκειται για κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα.
Σε περίληψη, η μασατζού έκανε μήνυση στον φουκαρά τον τουρίστα ότι της την έπεσε ενώ του έτριβε τα γεννητικά όργανα και τον ανάγκασε πλην της ταλαιπωρίας του να της δώσει 30.000 μπατ για να αποσύρει την μήνυση. Στο άρθρο αυτό όλα τα λεφτά είναι η φωτογραφία στην οποία ο αρμόδιος αξιωματικός ακούει με πολύ προσοχή και κατανόηση τα επιχειρήματα του καταγγελόμενου.
Να δώσω και γω ένα στοιχείο αφού  δεν μιλάω και πολύ...
Το συγκεκριμένο μασάζ  ΑΝΤΙΝΑ είναι έλληνα του Στάθη,
ένα πολύ καλό παιδί, όποιος μπορεί πρέπει να το επισκεφτεί να το ενισχύσουμε το παιδί και πολύ πρόθυμος να σε βοηθήσει παντού.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το μόνο που μα χαλάει στην ταιλάνδη ειναι,
πως τα χαρτιά στην τουαλέτα είναι πολύ λεπτά και σχίζονται εύκολα  :2funny: :2funny: :2funny:

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απειλές θα δέχθηκαν για κάποιο λόγο. Θέλεις να μας πείς ποιός είναι αυτός;
Μήπως δεν πληρώθηκαν και τόσο κανονικά ή έπεσαν τίποτα εκπτώσεις;          ηταν δυο αδελφες μετα απο ποτα φαγητα και τα σχετικα πηραν και οι δυο 2500 bht 

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δυο ατομα δυο κοπελες απο beer bar συνολο 2300bht

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
@ joedoe
Τελικά λοιπόν, σε αμέτρητα ταξίδια, ούτε εσένα συνέβη κάτι.
Den εχω το κοκκαλακι της νυκτεριδας. Μου εχουν συμβει διαφορα, καποια πολυ σοβαρα σε Μεξικο και συνορα Βραζιλιας Παραγουαης. Στον Παραδεισο, 2 φορες, μια στο Chalong Πουκετ και μια Παταγια κοντα Βοτανικο κήπο, λάδωσα την τροχαια να με αφησει να φυγω, για ακριβως τον ιδιο λόγο μάλιστα. Επειδή δεν είχαν τι να γραψουν μου είπαν οτι το κόκκινο δίπλωμα οδήγησης δεν ισχυει (αλλά όπως όλα τα ευρωπαικά πρέπει έχει μορφη ταυτότητας όπως τα καινουργια δικά μας) και δεν ειναι διεθνές. Και τις δύο φορές με ταλαιπώρησαν. Επίσης εγω ουδέποτε πηρα στο δωμάτιο ειτε τραβελι, σχεδον παντα καταλήγει ιστορια σε φασαρία, ούτε freelancer από καμμια παραλιακή ή ντίσκο με τοσα που έχω δει τοσα χρονια να γινονται.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαγκες του bourdela...ετυχε σε κανενα απο εσας κανενα παρατραγουδο
με κανενα γκομενακι ? κυριως απο ντισκο,δρομο κτλ οχι απο gko-gko.
και αν ναι για πειτε μας και εμας...εμενα μεχρι τωρα δε μου ετυχε κατι στραβο περαν απο 1-2 κλησεις τροχαιας που δεν εχει σχεση με γκομενα.
Ποτε ειναι οι μερες του Βουδα για φετος?

ποιο ειναι το καλυτερο μερος στο Πουκετ (patong κοντα) για γαματο μασαζ?
ασχετως αν πηδας μετα η οχι,εγο π.χ θελω κορυφαιο-επαγγελματικο μασαζ για πολλη ωρα
με νορμαλ χρηματα. Για πετε μας γνωμες τι μαγαζια πεζουν να μην ψαχνουμε στο αγνωστο..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Den εχω το κοκκαλακι της νυκτεριδας. Μου εχουν συμβει διαφορα, καποια πολυ σοβαρα σε Μεξικο και συνορα Βραζιλιας Παραγουαης. Στον Παραδεισο, 2 φορες, μια στο Chalong Πουκετ και μια Παταγια κοντα Βοτανικο κήπο, λάδωσα την τροχαια να με αφησει να φυγω, για ακριβως τον ιδιο λόγο μάλιστα. Επειδή δεν είχαν τι να γραψουν μου είπαν οτι το κόκκινο δίπλωμα οδήγησης δεν ισχυει (αλλά όπως όλα τα ευρωπαικά πρέπει έχει μορφη ταυτότητας όπως τα καινουργια δικά μας) και δεν ειναι διεθνές. Και τις δύο φορές με ταλαιπώρησαν. Επίσης εγω ουδέποτε πηρα στο δωμάτιο ειτε τραβελι, σχεδον παντα καταλήγει ιστορια σε φασαρία, ούτε freelancer από καμμια παραλιακή ή ντίσκο με τοσα που έχω δει τοσα χρονια να γινονται.

4 ταξιδια απο φεβρουαριο 2009 μεχρι μαρτιο 2010, απειρες freelancers απο disco's και walking street, ladyboys...
το μονο προβλημα ηταν που καποια μου εκλεψε 1 μαrs και 1 snickers απο το mini bar!  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ξερει κανεις αυτο το περιοδικο???  :grin:

Συνημμένα

• DSC_1846.jpg
    DSC_1846.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 21

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες του bourdela...ετυχε σε κανενα απο εσας κανενα παρατραγουδο
σχεση με γκομενα.

μια lady-boy  WS που το ειχε κοψει μου εκλεψε 1000 μπατ παραπανω οταν πηγα να κανω μπανιο οταν τελειωσα στο χωρο της.

στο κεντρικο δρομο της ΒΚΚ 9 ωρα το βραδυ 2 τραβεστι μου εκλεψαν το κινητο τηλ.σε ενεδρα,πηγα να αντιδρασω και η μια μου εβγαλε μαχαιρι ευτυχως που δεν αντεδρασα(ειμαι σωματωδης και χειροδυναμος)

ποιο ειναι το καλυτερο μερος στο Πουκετ (patong κοντα) για γαματο μασαζ?

πισω απο τη Μπαγλα-Ροουντ ψαξε να βρεις το Κριστιν-μασαζ περιπου 50 ευρουλαρες αλλα αξιζει το κοπο(1 και μιση ωρα)

συμπερασμα ποτε ακριβο κινητο απανω σας, καθως και κοσμηματα ακριβα ρολογια,και ποτε πανω απο 3-5χιλ. μπατ απανω σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom