Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε θυμηθηκα σημερα που μπηκα στο 7-11, θα μου πεις σιγα το νεο καθε μερα μπαινω
απλα σκοτωνα την ωρα και ειδα τα ψυγεια και τους εξοπλισμους και σκεφτηκα το ποσο που ειπες 35Κ που ειπες περιλαμβανει μονο brand name και εκπαιδευση προσωπικου αλλα οχι εμπορευμα...σκεφτηκα λοιπον οτι αν πρεπει να πληρωσεις και εμπορευμα και εξοπλισμο νομιζω ολοι καταλαβαινουμε οτι το 35Κ εκτοξευεται αρκετες δεκαδες χιλιαδες ευρω παραπανω

[/quote]

σίγουρα αναβάζει το κόστος, έχεις όμως υπολογίσει πόσο τζίρο μπορεί να κάνει?
και μη ξαχνάμε... open 24 hours / day.
no stop !!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και ενώ συνεχίζονται οι φιλοσοφίες, εδώ στο Πούκετ άρχισε επιτέλους να βρέχει.
Χτες όμως είχαμε και μίνι συνάντηση μελών του BTV.Μακεδόνες και νησιώτες βρεθήκαμε σε μπαρ της Μπαγκλά.
Απόδειξη ότι το BTV ενώνει τα μέλη του στο Πουκέτ όπως και στη Πάτταγια.Μακάρι να ήταν τα πράγματα το ίδιο και μέσα στο site....
Σύνολο τέσσερις είμασταν.Μετά τη γνωριμία είπαμε να συνεχίσουμε στη Hollywood αλλά έφαγα πάλι πόρτα γιατί η μικρή δε λέει να μεγαλώσει.
Με τα παιδιά θα συναντηθούμε σήμερα για μεζέ.Εγώ τράβηξα για τη Tiger με τη φιλεναδίτσα.Κάθησα στη βεράντα και ήπιαμε από ένα ποτάκι.
Μετά το ποτό πήγαμε σε 7/11 και αγόρασα μπογιά άσπρη για παπούτσια και μία μαύρη.Ειπα να δοκιμάσω και εγώ πως είναι τα λευκά μωρά.
Αφού πήγαμε στο δωμάτιο την έβαψα ολόκληρη και μετά βάφτηκα και εγώ μαύρος για να δώσω περισότερη έμφαση στην αντίθεση.
Αυτό βέβαια μου κόστισε 3 χιλιάρικα εκτός τις μπογιές (me same-same Bangkok lady now) μου λέει η αλεπού!
Της κάνω άγριο και αχαλίνωτο σεξ αλλά κάποια στιγμή μπλέκονται τα χρώματα μας και γινόμαστε same-same zebra!
Α για αυτό μου χλιμίντριζε τόση ώρα..Συμπέρασμα δεν έβγαλα με ένα μαμίσι όμως.
Απόψε λέω να τη βάψω καφέ για καστόρ να δοκιμάσω και το αρκουδάτο!!

Συνημμένα

• zebra.jpg
    zebra.jpg
    112,1 KB · Εμφανίσεις: 20

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
pagtao γυρνα αμεσως στις μαυρες!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
και να καταλαβε σιγα μην ειχε κανα προβλημα!
φυσικα και δε θα χε προβλημα απλα η συγκριση σου ηταν τελειως ατυχης
συγκρινεις ταυλανδεζα πουτανα με ελληνιδα μη πουτανα
αν πας σε ελληνιδα πουτανα και της δωσεις ενα μικρο τιπ να πει μια μαλακια στο κινητο λες δε θα το εκανε?
απο την αλλη αν το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανοτανε με ταυλανδεζα μη πουτανα αλλα ταυλανδεζα γραφειου που να ξερει οτι το μπουρδελα ειναι σαιτ σχετικα με τη πορνεια στην ταυλανδη λες να καθοτανε τοσο ευκολα με την πρωτη συναντηση να λεει ζητω το μπουρδελα τv
εχεις γνωρισει εστω και μια ταυλανδεζα μη πουτανα? μερικοι νομιζουν με βαση τις εμπειριες τους οτι ολη η ταυλανδη περιστρεφεται γυρω απο τη WS

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απο οσα γραφεις,μαλλον δεν εχεις παει...Και εαν και εφοσον,σε αξιωσει ο θεος (που στο ευχομαι ολοψυχα) και πας εκει και πηδηξεις Ταυλανδεζα και γενικα Ασιατισα,Θα καταλαβεις απο μονος σου ποσο λαθος εχεις.
Θεωρω οσους αντρες δεν εχουν παει με Ασιατισα...ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ...
Και οσον αφορα το "υψος" (επειδη τις αποκαλεσες πινεζες),εγω εχω την αποψη πως η γυναικα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κοντη...Οποιος ψαχνει ερωτικο συντροφο στο υψος του ειναι κρυφοαδερφη....

Μόνο όποιος έχει πάει με ταιλανδέζα και γενικότερα με ασιάτισα μπορεί να καταλάβη.

εγώ τώρα που δεν μπορώ να ξαναπάω μα ελληνίδα.. είμαι νορμάλ ??? :think: :think: :think:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αν πας σε ελληνιδα πουτανα και της δωσεις ενα μικρο τιπ να πει μια μαλακια στο κινητο λες δε θα το εκανε?
απο την αλλη αν το ιδιο σκηνικο επαναλαμβανοτανε με ταυλανδεζα μη πουτανα αλλα ταυλανδεζα γραφειου που να ξερει οτι το μπουρδελα ειναι σαιτ σχετικα με τη πορνεια στην ταυλανδη λες να καθοτανε τοσο ευκολα με την πρωτη συναντηση να λεει ζητω το μπουρδελα τv
εχεις γνωρισει εστω και μια ταυλανδεζα μη πουτανα? μερικοι νομιζουν με βαση τις εμπειριες τους οτι ολη η ταυλανδη περιστρεφεται γυρω απο τη WS

το επαναλαμβάνω και θα το λέω συνέχεια...
η κλασική  thai γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με τα κορίτσια της WS ή με οποιαδήποτε άλλη σεξ σκηνή της ταιλάνδης!!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

οτιδηποτε και να της πεις στην ελληνιδα να πει μπροστα σε μια καμερα για το χαβαλε και μονο, σιγα μην κατσει.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και ενώ συνεχίζονται οι φιλοσοφίες, εδώ στο Πούκετ άρχισε επιτέλους να βρέχει.
Χτες όμως είχαμε και μίνι συνάντηση μελών του BTV.Μακεδόνες και νησιώτες βρεθήκαμε σε μπαρ της Μπαγκλά.
Απόδειξη ότι το BTV ενώνει τα μέλη του στο Πουκέτ όπως και στη Πάτταγια.Μακάρι να ήταν τα πράγματα το ίδιο και μέσα στο site....
Σύνολο τέσσερις είμασταν.Μετά τη γνωριμία είπαμε να συνεχίσουμε στη Hollywood αλλά έφαγα πάλι πόρτα γιατί η μικρή δε λέει να μεγαλώσει.
Με τα παιδιά θα συναντηθούμε σήμερα για μεζέ.Εγώ τράβηξα για τη Tiger με τη φιλεναδίτσα.Κάθησα στη βεράντα και ήπιαμε από ένα ποτάκι.
Μετά το ποτό πήγαμε σε 7/11 και αγόρασα μπογιά άσπρη για παπούτσια και μία μαύρη.Ειπα να δοκιμάσω και εγώ πως είναι τα λευκά μωρά.
Αφού πήγαμε στο δωμάτιο την έβαψα ολόκληρη και μετά βάφτηκα και εγώ μαύρος για να δώσω περισότερη έμφαση στην αντίθεση.
Αυτό βέβαια μου κόστισε 3 χιλιάρικα εκτός τις μπογιές (me same-same Bangkok lady now) μου λέει η αλεπού!
Της κάνω άγριο και αχαλίνωτο σεξ αλλά κάποια στιγμή μπλέκονται τα χρώματα μας και γινόμαστε same-same zebra!
Α για αυτό μου χλιμίντριζε τόση ώρα..Συμπέρασμα δεν έβγαλα με ένα μαμίσι όμως.
Απόψε λέω να τη βάψω καφέ για καστόρ να δοκιμάσω και το αρκουδάτο!!
Pagtao σωστός ευτυχώς που είσαι και εσύ και ξεφεύγει λίγο η κουβέντα από τις αμπελοφιλοσοφίες και τα γνωμικά
και να σκεφτείς ότι την μαλακία την ξεκίνησα εγώ που τόλμησα να πω ότι η Πατάγια, για αυτό που με ενδιαφέρει (σεξ) μου άρεσε (εμένα προσωπικά) περισσότερο σε ποιότητα, ποσότητα και οικονομία σε σχέση με την bkk και από τότε έχουνε κολλήσει όλοι μα όλοι σχετικά με το που έχει τις ποιο πολλές, όμορφες, ακριβές, μαύρες, το αν είναι κάποιοι κολλημένοι με την WS ή όχι, άλλοι τα λάνε αυτά χωρίς να έχουν πάει σε κάποιο από αυτά τα μέρη και το λέω εγώ που έχω πάει μόνο 2 φορές bkk και μία Πατάγια και λέω ότι γνωρίζω ελάχιστα και από τα δύο μέρη
Φίλε καλή συνέχεια και συνέχισε να μας καλημερίζεις από Πουκέτ, Πατάγια και όπου αλλού αφήνεις το στίγμα σου :rockon: :rockon: :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
φιλε πιπινο...οντως οι γυναικες στο Μακαο(πηγα στο thread που ανοιξες για το Μακαο)σε συκριση με της Ταυλανδης ειναι πολυ πιο ομορφες(για τα γουστα μου)......αλλα "πακετο" σαν της Ταυλανδης δεν νομιζω να υπαρχει ανα τον κοσμο...........
οπως λεει και ο φιλος Ζαν....χαβαλε με ladyboys,στην WS,sto insomnia και γενικως ολη η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη στην Παταγια

Να πω την αληθεια,θα'θελα καποια στιγμη να παω και προσ τα εκει αλλα θελω πρωτα να "χορτασω" Πατταγια και Ταυλανδη

Pagtao....φιλε μου.......σου παει το μαυρο......και τησ κοπελλας το ασπρο.......αντε ενωθειτε να βγαλουμε κανενα ΠΑΟΚΙ εκει κατω στο Πουκε!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ??? :uglystupid:
Pagtao,μην αναφερεις τα λεφτα που δινεις,γιατι ορισμενοι εδω μεσα (ονοματα δε λεμε-προσωπα δε θιγουμε),"προσβαλλονται"... ;)
Ενταξει,καταλαβαινουμε οτι εισαι λεφτας,αλλα δε χρειαζεται να το επιδεικνυεις κιολας... :grin:
Ασε που χαλας και τη πιατσα...Ειπαμε ΚΑΜΜΙΑ Ταυλανδεζα δεν αξιζει για πανω απο 1000 μπατ... >:(
Χωρια που σε πιανουν και κοροιδο γιατι "αλλοι" εδω μεσα πηδανε καλυτερες με ενα χιλιαρικο...(ετσι τουλαχιστον ισχυριζονται)..
Αυτα στα λεω εντελως φιλικα,για να μη σε κραξουν οπως εμενα,που ΤΟΛΜΗΣΑ ο αθεοφοβος να πω οτι αν εισαι "σπαγγος" και δεν "τα χωνεις",θα πρεπει να βολευεσαι με "δευτερατζες"...
Και βεβαια δεν αποκαλω "σπαγγους" αυτους που ΔΕΝ τα εχουν και κοβουν απο εδω και απο εκει ωστε να καταφερουν να εξοικονομησουν ενα 1000αρικο για να πηδηξουν...
..αλλα αυτους που "εκ πεποιθησεως",θεωρουν τη γυναικα ΚΡΕΑΣ και της βαζουν ταμπελιτσα με ανωτατη τιμη... ;)

Υ.Γ...Ειλικρινα εισαι απο τους ελαχιστους εδω μεσα (εκτος βεβαια απο τη γνωστη ομαδα των "φυσιολατρων,στην οποια εχω τη τιμη να ανηκω  :grin:),που εχεις πιασει το νοημα της ζωης... ;)
Καλα να περνας...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
"πακετο" σαν της Ταυλανδης δεν νομιζω να υπαρχει ανα τον κοσμο...........
οπως λεει και ο φιλος Ζαν....χαβαλε με ladyboys,στην WS,sto insomnia και γενικως ολη η ατμοσφαιρα ειναι μοναδικη στην Παταγια
[/quote]
Απόλυτα σύμφωνο με βρίσκεις Lakis το πακέτο Ταιλάνδη γενικότερα και Πατάγια ειδικότερα δεν το βρίσκεις αλλού στο σύνολο
Αν θέλω να δω τεχνολογία θα πάω Ιαπωνία, φυσιολατρεία υπάρχουν τόσα μέρη να πάω στον κόσμο ακόμα και στην Ελλάδα άν θέλω πραγματικά μουνάρες θα πάω Τσεχία, Ουκρανία ή μένω εδώ και παίρνω city tour και τα ρέστα, αλλά πακέτο σαν της Ταιλάνδης και ειδικά Πατάγιας στη σεξ σκηνή, φυσιολατρεία, φτηνή διαμονή-διασκέδαση κτλ για μένα ξανά λέω δεν υπάρχει αλλού
Είπαμε ο καθής έχει τη γνώμη του και ούτε προσπαθώ να επιβάλω την γνώμη μου σε κανένα άλλο συναγωνιστή
Αυτά τα ολίγα

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ??? :uglystupid:
Pagtao,μην αναφερεις τα λεφτα που δινεις,γιατι ορισμενοι εδω μεσα (ονοματα δε λεμε-προσωπα δε θιγουμε),"προσβαλλονται"... ;)
Ενταξει,καταλαβαινουμε οτι εισαι λεφτας,αλλα δε χρειαζεται να το επιδεικνυεις κιολας... :grin:
Ασε που χαλας και τη πιατσα...Ειπαμε ΚΑΜΜΙΑ Ταυλανδεζα δεν αξιζει για πανω απο 1000 μπατ... >:(
Χωρια που σε πιανουν και κοροιδο γιατι "αλλοι" εδω μεσα πηδανε καλυτερες με ενα χιλιαρικο...(ετσι τουλαχιστον ισχυριζονται)..
Αυτα στα λεω εντελως φιλικα,για να μη σε κραξουν οπως εμενα,που ΤΟΛΜΗΣΑ ο αθεοφοβος να πω οτι αν εισαι "σπαγγος" και δεν "τα χωνεις",θα πρεπει να βολευεσαι με "δευτερατζες"...
Και βεβαια δεν αποκαλω "σπαγγους" αυτους που ΔΕΝ τα εχουν και κοβουν απο εδω και απο εκει ωστε να καταφερουν να εξοικονομησουν ενα 1000αρικο για να πηδηξουν...
..αλλα αυτους που "εκ πεποιθησεως",θεωρουν τη γυναικα ΚΡΕΑΣ και της βαζουν ταμπελιτσα με ανωτατη τιμη... ;)

Υ.Γ...Ειλικρινα εισαι απο τους ελαχιστους εδω μεσα (εκτος βεβαια απο τη γνωστη ομαδα των "φυσιολατρων,στην οποια εχω τη τιμη να ανηκω  :grin:),που εχεις πιασει το νοημα της ζωης... ;)
Καλα να περνας...
Και εγω εδω που τα λεμε απο 2500 εως 3500 μου πηγαινε η ταριφα (για Μπανγκοκ μιλαω παντοτε) στο σορτ-διωρο.

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια από Πατογνκ !!!
Pagtao το μωράκι σου θα το χαρακτήριζα άψογο !!!
Το πρόβλημα ήτανε η άλλη που ητανε εκεί !!! Αντε από ευγένεια να πεις κανα 2 κουβέντες ... αλλά όταν άρχισε να κολοτρίβεται ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Είπαμε είμαστε Μακεδόνες, οχι Μακεδονομάχοι !!!  :2funny: :2funny: :2funny:   

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα από Πατόνγκ!
Η βροχή σαμάτησε και τα κορίτσια βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια.Ευκαιρία και μεις που είναι και νηστεία θα βγούμε να τις μαζέψουμε.... :kissass:
Απόψε θα τσιμπήσουμε στου Γιώργου οι τρεις Μακεδόνες και εγώ.Απόψε είμαι ελεύθερος! Ειπαμε σχέση μόνο για μία το πολύ δύο ημέρες!
Πρόεδρε σαν ιχθύς σίγησες, σε πλάκωσε η αρραβωνιάρα?Η κουνιάδα θέλει να με παντρευτεί.Για ρωτα πόσο πάει η προίκα, για τη τρύπα ξέρω. :fuck1:
Η άλλη η αραβωνιάρα η δικιά μου η πεντάστερη τη βλέπεις καθόλου; :smitten:Η απαγωγή θα αναβληθεί όμως για μετά το Πάσχα. Αγιες μέρες τώρα τι τα θέλουμε.
Ησύχασε και το φόρουμ ευτυχώς.Καλά παιδιά είναι όλοι, δεν υπάρχει περίπτωση λάτρης της Ταυλάνδης και των κοριτσιων της να μην έχει καλή καρδιά. :grin:
Tip τελευταίας στιγμής:Δε δίνουμε τα τηλέφωνα μας στα τιλάκ..μπλέξιμο μεγάλο! :headbang:

Φίλοι αγαπητοί του forum τα ξαναλέμε καλή συνέχεια. :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
Pagtao,,,,,,,,,εχεισ μυνημα στο skype!!!τι ωρες το ανοιγεις???

Ταξιδευουμε μαζι σου ακομα,φιλε μου....ζουμε μεσα απο σενα και τισ διηγησεις σου τα ωραια αυτησ τησ χωρασ.."Τι ομορφη χωρα"

:-* :-* :-* :-* :-* :-*

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
836
Πόντοι
4.255
ασ ποσταρω και εγω καμια φωτο....Ωραιες,ξε-ωραιες,εγω περσα υπεροχα μ,όλες!!!!!!

Συνημμένα

• P3090027.JPG
    P3090027.JPG
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC_2311.jpg
    DSC_2311.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • P3090028.JPG
    P3090028.JPG
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 22

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Tip τελευταίας στιγμής:Δε δίνουμε τα τηλέφωνα μας στα τιλάκ..μπλέξιμο μεγάλο! :headbang:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: Φίλε εμένα μου λες, εσείς τουλάχιστον τους δώσατε το Ταιλανδέζικο εγώ τους έχω δώσει το κανονικό μου, εκεί να δεις μπλέξιμο
Να σε παίρνει η χθεσινή ή προχθεσινή και μπροστά να είναι η άλλη και εδώ να δεις μπλέξιμο να σε παίρνει στη δουλειά πχ και να μην μπορείς να απαντήσεις
Lakis (όπως μου είχε πει και o Pagtao για την δικιά μου που είχα ποστάρει) μαύρες, άσχημες και κοντές, άπαπαπα τι τις θες αυτές τις Παταγιανές  :2funny: :2funny: :2funny:
Εννοείτε ότι κάνω και εγώ πλάκα φίλε μια χαρά τα κορίτσια αφού πέρασες εσύ καλά όλα τα άλλα........

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πολυ της μοδας εγινε η φυσιολατρεια τωρα τελευταια   :grin:
για καντε λιγο κρατει τα νησακια τα θελω ολα δικα μου!
Ολα δικα σου χαρισμα σου. Εγω θελω μονο ενα νησακι που το λενε Μπανγκοκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom