Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
να ποσταρω κατι που εγραψε ο μυκονιατης στο trip report μου... και με πεθανε στο γελιο!!!

... Ta spai i "siderofraxti"... :LOL: ... Ante na to pis afto tora sta aglika... :LMFO: ... I like the girl with the "iron fence" in her mouth... :LMFAO: 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
το ξερει κανεις αυτο το περιοδικο???  :grin:
ζηλεψες τη δοξα των γιαπωνεζων τωρα?
δεν ειναι για σενα αυτο το περιοδικο οι γιαπωνεζοι παιζουν σε τελειως διαφορετικο στιβο μαχης απο το δικο σου και με τελειως διαφορετικους κανονες  $$$  :grin:

Επειδή δεν είχαν τι να γραψουν μου είπαν οτι το κόκκινο δίπλωμα οδήγησης δεν ισχυει (αλλά όπως όλα τα ευρωπαικά πρέπει έχει μορφη ταυτότητας όπως τα καινουργια δικά μας) και δεν ειναι διεθνές. Και τις δύο φορές με ταλαιπώρησαν.
για κατσε τοτε για πρωτη φορα στα χρονικα ειχαν δικιο
τα ευρωπαικα διπλωματα οντως δεν ειναι διεθνη μονο εντος ευρωπης ισχυουν κανω λαθος?
γιατι δεν εβγαλλες το διεθνες της ελπα?
νομιζω δεν εχεις δικιο σε αυτο οχι βεβαια πως αν ειχες δε θα πληρωνες    :2funny:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα στα παιδια , τα εδω και τα εκει.
Λοιπον επειδη βλεπω οτι παιζει πολυ η Ιαπωνια, ας κανωμε ενα μικρο οδοιπορικο πως την
ειδα εγω απο την δεκαετια του 80 και μετεπειτα.
Καταρχας οι γιαπωνεζες ηταν οι μονες ασιατισες που αφομειωσαν και μιλουσαν την Ελληνικη γλωσα απταιστα και εννοω αυτες που ειχαν νταλαβερια με Ελληνες ειτε ναυτικους ειτε οτιδηποτε αλλο, οταν περπατουσες στην Ichizaki-cho στη Yokohama κατι αντιστοιχο με την  walking street, ακουγες μονο Ελληνικα!
Τα μπαρακια ηταν μικρα αλλα γεματα απο γκομενες απιστευτης ομορφιας, παρα πολλα Ελληνικα στεκια οπως το Μυκονος, το Σπαρτα, Το Πειραιευς και τοσα αλλα.
Η γιαπωνεζα και εννοω αυτες που δουλευαν στα μπαρακια για τον επιουσιο δεν πηγαινε για μια ωρα η δυο, ηθελε ολη την νυκτα μαζι της για να σου κανει ολα οσα επρεπε να κανει με ευλαβεια και αφοσιωση, η ταριφα τοτε ειχε περι τα δεκα χιλιαδες yen long-time, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 100 δολλαρια (μεχρι το 1990), επειτα αστο απο 30 και πανω.
Στη σημερινη εποχη δεν υπαρχουν πλεον ουτε μπαρακια, ουτε πουτανες πουθενα στην Ιαπωνια.
Με λιγα λογια σημερα στην Ιαπωνια δεν γαμας, εκτος και αν καταφερεις και πεσεις σε καποιο
λουκι με Ιαπωνες.
Ολα τα μπαρακια η κλαμπς η ντισκο ειναι αυστηρα only for Japanese!!!
Ειχα την τυχη  να  παω σε αρκετες πολεις απο Τοκυο μεχρι Μοτζι και σε αρκετες απο αυτες ειχα μεινει πανω απο μηνα, ευτυχως τις καλες εποχες.
Σημερα η Ιαπωνια ειναι απλησιαστη για τα δικα μας βαλαντια, γιαυτο επιλεξαμε να μεινωμε Ταιλανδη, κλεινοντας θυμαμαι την ιερεια της Ναγκογια την Satsiko μια γυναικα που εγινε μυθος για μας τους παλαιοτερους, νασαι καλα οπου και νασαι.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ χθες κοίταξα airtickets και ακόμα και για το Σάββατο είχε απευθείας με Thai 580 ευρώ
και σήμερα εξαφανίστηκε, υποθέτω ότι κάποια μαλακία θα είχανε κάνει γιατί και τον Ιούνιο που κοίταξα είχε με Thai στην ίδια τιμή

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναύαρχε του Ιαπωνικού στόλου,νότιας Ασίας και πασών θαλασσών τα σέβη μου. Οι πληροφορίες σου για τις ρετρό μπουρδελότσαρκες πολύτιμες.Την καλημέρα μου από το νησί.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ζηλεψες τη δοξα των γιαπωνεζων τωρα?
δεν ειναι για σενα αυτο το περιοδικο οι γιαπωνεζοι παιζουν σε τελειως διαφορετικο στιβο μαχης απο το δικο σου και με τελειως διαφορετικους κανονες  $$$  :grin:

lol...

δηλαδη τα gogos, bars, μασατζιδικα της παταγια και της μπανγκοκ που διαφημιζει δεν ειναι για εμας εεε???

να σου αναφερω μερικα ονοματα:

ΒΑCCARA, KISS, MIDNITE, SPICEGIRLS, DEJAVU, SHARK, SECRETS, OBSESSIONS κτλ...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ζαν...ειναι φιλη τησ κομμωτριας...αλλα μια φορα την εφερε μαζι της...........η φωτογραφια ειναι στο Torus............
Πρεπει να παιζει πολυ το θεμα <<<κομμωτρια>>> γιατι και γω οταν πηγα 2 απο αυτες συστηθηκαν σαν κομμωτριες!!!
Επισης δηλωσαν σαν αγαπημενους πελατες τους Ιαπωνες λογο $$$$ αλλα και λογο μικρου  :pipa2:,ετσι ειπαν ετσι σας λεω....!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
lol...
δηλαδη τα gogos, bars, μασατζιδικα της παταγια και της μπανγκοκ που διαφημιζει δεν ειναι για εμας εεε???
να σου αναφερω μερικα ονοματα:
ΒΑCCARA, KISS, MIDNITE, SPICEGIRLS, DEJAVU, SHARK, SECRETS, OBSESSIONS κτλ...
δε με καταλαβες το περιοδικο ειναι για γιαπωνεζους που κανουν σεξοτουρισμο στην Ταυλανδη
οταν ανεφερα οτι δεν παιζεις στο ιδιο στιβο μαχης εννοουσα οτι οι εκει κοπελλες δεν ειναι του χιλιομπατου  :grin:

Με λιγα λογια σημερα στην Ιαπωνια δεν γαμας, εκτος και αν καταφερεις και πεσεις σε καποιο
λουκι με Ιαπωνες.
Ολα τα μπαρακια η κλαμπς η ντισκο ειναι αυστηρα only for Japanese!!!
Ειχα την τυχη  να  παω σε αρκετες πολεις απο Τοκυο μεχρι Μοτζι και σε αρκετες απο αυτες ειχα μεινει πανω απο μηνα, ευτυχως τις καλες εποχες.
Σημερα η Ιαπωνια ειναι απλησιαστη για τα δικα μας βαλαντια,
george77 τα ακους αυτα?
εμ γιαυτο ερχονται οι γιαπωνεζοι ΒΚΚ, σκανε τα τριχιλιαρα στο thermae, χυνουν σε 4 λεπτα και ειναι και ευχαριστημενοι απο πανω
δεν πας καμια Κινα ρε καλυτερα?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δε με καταλαβες το περιοδικο ειναι για γιαπωνεζους που κανουν σεξοτουρισμο στην Ταυλανδη
οταν ανεφερα οτι δεν παιζεις στο ιδιο στιβο μαχης εννοουσα οτι οι εκει κοπελλες δεν ειναι του χιλιομπατου   :grin:

καταρχην γιατι νομιζεις οτι δινω μονο 1000μπατ σε ολες τις γκομενες???
εχω δωσει και 2000 σε gogo girl για lt. και μ'εκραξε ενας ελληνας που γνωρισα στο beer garden παρεα με τον λακη, οτι χαλαω την πιατσα. λολ!!!

εχω παρει πολλες γκομενες απο τα μαγαζια που διαφημιζει. secrets (εκει εμενα κιολας), obsessions (την γνωστη nicky), shark κτλ...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και να σημειωσω κατι αλλο...

απο gogos παιρνω μονο για short time, σπανια long time, γιατι θελω να ξαναβγω μετα και να ειμαι εξω μεχρι το πρωι, οποτε βρισκω μια freelancer απο καποια disco η απο jp bar και παμε για boom boom και υπνο!
επισης ετσι εχω περισσοτερες εμπειριες και περισσοτερο φωτογραφικο υλικο!!!  :grin:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Και τι υλικό ! ! !...  :dancing:... Μπράβο ρε φίλε...  ;)... Αγγίζεις την τελειότητα...  :rockon:... Φαντάζεσαι τις προσδοκίες όλων μας για το επόμενό σου ταξίδι...  :2funny:... Έτσι που μας κακομαθαίνεις...  :P

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
εμ γιαυτο ερχονται οι γιαπωνεζοι ΒΚΚ, σκανε τα τριχιλιαρα στο thermae, χυνουν σε 4 λεπτα και ειναι και ευχαριστημενοι απο πανω

Φαντομα, πολυ ψαγμενο σε κοβω. Εγω εχω ακουσει οτι για τους ιαπωνες ισχυει το 3x5 δηλ. 5 εκατοστα, 5 λεπτα, 5.000 μπατ javascript:void(0);

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και να σημειωσω κατι αλλο...

απο gogos παιρνω μονο για short time, σπανια long time, γιατι θελω να ξαναβγω μετα και να ειμαι εξω μεχρι το πρωι, οποτε βρισκω μια freelancer απο καποια disco η απο jp bar και παμε για boom boom και υπνο!
επισης ετσι εχω περισσοτερες εμπειριες και περισσοτερο φωτογραφικο υλικο!!!  :grin:
Αυτο θα πει <<ψαγμενος>> καταναλωτης....

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ο μυκονιατης που ειναι advance member στο pattaya addicts και βλεπει το trip report μου, κατι παραπανω ξερει!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
... Και τι υλικό ! ! !...  :dancing:... Μπράβο ρε φίλε...  ;)... Αγγίζεις την τελειότητα...  :rockon:... Φαντάζεσαι τις προσδοκίες όλων μας για το επόμενό σου ταξίδι...  :2funny:... Έτσι που μας κακομαθαίνεις...  :P

για πες τους αν εχεις διαβασει (στις 22σελιδες μεχρι τωρα) καποιο αρνητικο σχολιο???

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τελικα ποτε ειναι οι μερες του Βουδα για φετος 2553-2010 ?
τοτε που κλεινουν ολα...
ψαχνω αλλα δεν το βρισκω!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με την ευκαιρία ένας φίλος από τη παρέα που πετάει συνέχεια ατάκες τι μας είπε χτες όταν έμαθε ότι οι Ταυλανδοί έχουν έτος 2553.....

Πω πω πόσο μπροστά είναι οι άνθρωποι... :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για τους λάτρεις των ανταποκρίσεων τους έστω και λίγους που βαρέθηκαν τις αντιπαραθέσεις και τις κοκορομαχίες οι χτεσινές μας περιπέτειες σε λίγο...
                                                                                   :tits: :dancing: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom