Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εχω δωσει και 2000 σε gogo girl για lt.
Κουβαρντα μου εσυ!!!
:2funny: :2funny: :2funny:
(Πλακα κανω...μη παρεξηγηθεις).. ;)

Παντως οπως και να εχει δε χαλας εσυ τη πιατσα...
Η πιατσα ειναι ηδη χαλασμενη,απο τους γιαπωνεζους... ;)
Και ειλικρινα,αυτος ειναι ενας λογος που σκεφτομαι να μη παω φετος καθολου...
Δυστυχως οι τιμες εχουν ανεβει πολυ...Εκει που με 2 χιλιαρικα χτυπαγες τρελλο μωρο,τωρα το καθε μπαζο,απο τοσα ξεκιναει τη "διαπραγματευση".
Στη Πατταγια βεβαια,λογω του χαμηλοτερου γενικα επιπεδου ομορφιας και λογω της πληθωρας των επιλογων,οι τιμες ειναι πιο "μαζεμενες"...Αλλα στη Μπανγκοκ που ειναι πηχτρα στους γιαπωνεζους,με 1000 μπατ LT,δε σου καθεται ουτε η καθαριστρια του ξενοδοχειου... >:(

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πατόνγκ, 1 Απριλίου-Καλό Μήνα: Xτες το ραντεβουδάκι ήταν στις δέκα το βράδυ.Εξω από τη Tiger.Ηρθε μόνη της στα μαύρα και πολύ σέξυ.Τη φίλη της θα τη συναντούσαμε τα μεσάνυχτα. Τρίο κανονισμένο από προχτές.Πήγαμε για φαγητό στο Number One. Τομ γιαμ μάι πετ,ρυζάκι με καβούρια και σαλατικά. Η κοπέλα άριστη συνοδός. Με τάιζε και με καθάριζε .Τι να πώ με αυτές, κορίτσια όνειρο. Εκείνη έφαγε λιτά και εγώ σα λύκος.
Πάμε μετά στα τραβέλια ξανά για ποτάκι και χαβαλέ.Σε λίγο έρχεται και η υπόλοιπη παρέα αλλά και η φίλη της η Απλ, δηλαδή μήλο μάλλον θα το φάω και θα αμαρτήσω μεγαλοβδομαδιάτικα.
Στη συνέχεια θα πάμε στη Hollywood.Ενας συμπαίχτης απόψε θα διανυχτερεύσει στο δωμάτιο με τιλάκ.Οι άλλοι δύο είναι εξουθενωμένοι από το μπουμπουμ αλλά με ηθικό ακμαιότατο.Εγώ σε πελάγη ευτυχίας αγγαλιά με τις δύο νεαρές φίλες.Πέρνουν το δωρεάν ποτάκι τους αλλά δε δέχονται κέρασμα από μένα.Εγώ χτυπάω και δεύτερο Smirnof Ice, και απογειώνομαι.Οι νεράιδες χορεύουν τόσο ερωτικά που ξεσηκώνουν τις αισθήσεις.Το τρίο έχει δέσει για απόψε.Προβλέπω επιτυχία γιατί είναι κολλητές και το έχουν ξανακάνει.Κατά τις δυόμισυ ροβολάμε για το τρίτο μέρος.
Ψωνίζουν μεζεδάκια από καροτσάκι όχι τίποτα ακρίδες κλπ, σουβλάκια με θαλασσινά ήταν και λαχανικά.Στο δρόμο βρήκαμε και το αδελφάκι της δικιάς μου.Ενα όμορφο και ευγενικό παλικάρι είκοσι ετών και πατέρας.Και ο άλλος αδελφός της είναι δεκαοκτώ και πατέρας!Αγοράζω  ποτάκια από τα 7/11 και καταλήγουμε στο δωμάτιο.Το κέφι στο φούλ.Τις Ταυλανδέζες τις έχω μάθει πια και τις κάνω να γελάνε. Είναι βέβαια  και χαβαλέδες απο τη φύση τους.Το στρώσανε στο πάτωμα και κάναμε πικ νικ.Πολύ γέλιο.Τις βάζω και thai music να ανέβουνε παραπάνω.Μετά τα ντουσάκια με ξαπλώνουν και αρχίζουν και οι δύο το μασάζ.Αργά και χαλαρά χωρίς τη πίεση του σορτ ταιμ, τις κανόνισα για μέχρι το μεσημέρι.
Το μασάζ εξελίσσεται σε ερωτικά χάδια.Οι κοπελίτσες ήταν άνετες.Η παλιά με άφησε να πάρω πρωτοβουλία, κατάλαβε ότι ήθελα απεγνωσμένα πρώτα τη φίλη της.Μου φοράει προστασία και με σπρώχνει στη κουμπάρα.Τη  λέω έτσι γιατί θα με παντρέψει με την Νατ. Συμφώνησε όμως και για μετά γάμου τρίο...ε τι κουμπάρα θα ήτανε. Η Απλ ήταν το ίδιο στενή και καυλιάρα με τη Νατ. Την επισκέφτηκα σιγά σιγά, η άλλη παρακολουθούσε αλλά και με χαρά μου, συμμετείχε.Τη φιλούσε και της έγλυφε τις ρώγες.Κλείνω τα μάτια μου και τα ξανανείγω.Οχι δεν ειναι όνειρο.Ειναι απίστετα ερεθιστική η θέα δύο νεανικών κορμιών στο κρεβάτι μου. Το όνειρο κάθε άνδρα...
Το ζω εδω στη Πατόνγκ.Μπορεί να μην είναι επαγγελματίες αλλά εμένα με κάνουν μια χαρά. Η Απλ ξεφώνιζε Ταυλανδικά, η Νατ έκανε μετάφραση "she like-she like".Παρόλο που η κουμπάρα ήταν πολύ καυλί,σκέφτηκα και τη άλλη.Αλλάζω καπέλο και την τιμάω γρήγορα.Στενή και τούτη παρά τα μπαλαμούτια.Η άλλη μένει δίπλα και στηρίζει τον αγώνα.Αλλες κουφάλες παλαιότερα σε τρίο την κάνανε για ντουσάκι.Η Απλ παρέμεινε και συμμετείχε ενεργά.Ω βούδα ταλέντο που απλόχερα τις χάρισες.Αφού ξέμπλεξα τα μούτια μου και ξεκαθάριζα ποιανής βυζί ήτανε ποιό, συγκεντρώθηκα στο κάτω και σωστά σκεπτόμενο κεφάλι γιατί έξω έρχισαν να λαλούνε τα κοκόρια.Η Νατ τα ίδια με χτες, φωνές,στριγκλιές και τέτοια.Η άλλη μου χτυπούσε τον κώλο η ρουφιάνα.Τελειώνω χοντρικά για να μη τα πολυλογούμε.Η λυσσάρα με τσιμπούσε στον κώλο την ώρα που τέλειωνα και ξεφωνίζω το περιβόητο "γιατί..?" με το οποίο δε ξέρω αλλά γελούσανε για την επόμενη ώρα.Τα κορίτσια τριβόντουσαν μεταξύ τους και με μένα για πολύ ώρα μετα που τέλειωσα.Τις δίνω τα συγχαρητήρια μου και έξτρα πριμ χαλάλι τους.
Στο ένδιάμεσο διαλειμμα έγινε μάθημα περί thai ladys και οι σχέσεις τους με τους φαλάνγκ.Η Απλ έχει σπόνσορα. Από USA κάτι σαν μπαρμπαστάθη ή θείο από την Αμερική.Ο μάγκας στέλνει είκοσι χιλιάρικα  και έτσι έχει εξασφαλίσει η δικιά του να μη "δουλεύει" ..εξαιρείται το μαμίσι με φιλενάδες και κουμπάρους...!Της έβαλε όρο όμως.Τη βάζει και τρέχει στα Ιντερνετ καφέ για skype ακανόνιστες ώρες....κάτι σαν έφοδο που κάναμε στο στρατό.Ουέ κι αλοίμνονο αν έλειπε από τη Skyπιά, θα της έκοβε το έμβασμα. Η αυριανή κυβερνοσυνάντηση της με τον σπόνσορα θα ήταν το πρωί στις οκτώ.Εντάξει ακόμα πεντέμισι είναι, έχει καιρό.Μου μιλάνε ενώ με έχουν στριμώξει στη μέση.Μυρωδιά φρέσκου θυληκού κρέατος.Νηστήσιμο αφού άψητο!Ασε που δεν έχει αίμα.Ερωτικό φίλτρο τρέχει στις φλέβες τους.Η άλλη τα είχε με έλληνα ο οποίος όμως αδυνατούσε να κάνει εμβάσματα (και καλά έκανε αφού δεν πιάνουν τόπο από ότι βλέπουμε). Το παρτάκι με δύο κορίτσια φίλες είναι εμπειρία απίστευτη.Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα και να μην αρχίσουμε τις τσιγκουνιές.Μία μέρα ρεπό θα καλύψει το τρίο και θα μας μείνει και η αξέχαστη νύχτα.Φυσικά είναι και λαχείο με ποιες θα πέσεις.Ισως  στα μαγαζιά που προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες με δυο και τρεις ιερόδουλες να είναι ονειρικά αλλά εμένα δε με εμπνέουν αυτά τα ιδρύματα.Στη συνέχεια μου λέγανε πόσο σημαντική είναι η οικογένεια για αυτές.Ειναι το νούμερο ένα.Μετά ακολουθούν οι αντράδες οι γκόμενοι καριέρα κλπ.Το πρωτοκόριτσο θα τραβήξει και το περισότερο κουπί.Θα ταίσει και θα ντίσει όλα τα μέλη της οικογένειας.Για ακόμη μία φορά να πούμε πόσο σεβασμό αξίζουν αυτές οι ηρωίδες που τόσο μας κάνουν ευτυχισμένους.Και να σταματήσουμε τις μαγκιές όπως "εγώ γαμάω τζάμπα" η "εγώ πάνω από χιλιάρικο δε δίνω" χτες στη θάλασσα άκουσα έναν "πολιτισμένο"ευρωπαίο να λέει στο κακόμοιρο το κοριστάκι που κρεμόταν με ελπίδα σα πηθικάκι πάνω στη μητέρα του το βαρύ και όλο νόημα:"I never pay lady"...τσ τσ τσ σιγά ρε Schwarzenegger...Gamikoula..!Να σε δώ στη πατριδα σου πόσο τζάμπα γαμείς..εκεί σε θέλω όχι εδώ που και το τζάμπα το δίνουν ναι γιατί μας γουστάρουν  καμιά φορά, αλλά ελπίζουν και στο πριμ που στο τέλος αν δεν έρθει θα έρθει το διαζύγιο.Εχει γίνει άπειρες φορές.Αφού  εγώ λοιπόν έχω συμφωνήσει στην αμοιβή μου τις έχω και τις κάνω ότι θέλω.Μια φορά αυτές χαρούμενες δέκα θα  κάνουν εσένα.
Η ιδέα ότι ο σπόνσορας νομίζει ότι το κοριτσάκι του μένει στο ράφι μέχρι να ξανάρθει με ερεθίζει τον ανώμαλο.Ηδη εχει περάσει μία ώρα από το προηγούμενο μπουμμπουμ και έχω κάνει recharge!Πρώτο καθήκον η αμερικάνα.Το μουνάκι της είχε κλείσει πάλι.Φοράω προστατευτικό και της τον χώνω με τις ευλογίες της αλληνής.Νάντα πάλι εξάψειις και αναστεναγμοί.Πρωί πρωί ελπίζω οι γειτόνοι να κοιμούνται βαριά.Τη μικρή καλά κάνει και τη φροντίζει  ο αμερικάνος, αξίζει.Που να ήξερε ότι την έχω κλείσει και για απόψω.Θα φέρει μάλιστα και νέα φίλη.Ισως το αναβάλλω όμως για το Μ.Σάββατο.Ανάσταση!Η Νατ μια και θα έφευγε σήμερα για το χωριό της είπα να μην την αφήσω και αυτή παραπονεμένη.Αλλαγή καπέλου και στο νέο μουνάκι.Αυτά είναι τα καλά.Αρε Μωχαμέτηδες που έχετε παντρευτεί πολλές γυναίκες, κάτι  γνωρίζετε εσεις.Η αμερικάνα παρέμεινε δίπλα και έπιανε ότι έφτανε.Τις έδωσα  πιγκ πονγκ  να χαιδεύει, αυγά τα λένε αυτές...Θα τελειώσω με την Απλ νομίζω, ξανά μανά κόντομ αν και νομίζω μου είπανε "mai penlai" (δεν πειράζει) για ίδιο κόντομ.Τελειώνω με την Απλ  να ουρλιάζει και την άλλη να γελάει.Με κλείνουν πάλι στα δεσμά τους και τους λέω να μείνουν έτσι for ever.
Εχει ήδη πάει επτά το πρωί.Η μία πρέπει να φύγει, στο καλό και να μας γράφει.Θα πάει να κάνει skype με τον χορηγό.Της λέω να κάνει Skype από το λάπτομ μου στο δωμάτιο...γέλιο που έπεσε.."yes sua"  λέει.Πάει στο καλό και μας αφήνει με τη σύζυγο μόνους.Κοιμώμαστε σαν ένα στρείδι σφιχτά-αγκαλιά. Υπνος βαθύς και νον στοπ.
Ο γιακουμής ο πρωινός πριν πάει στο μπάνιο είναι πάλι "περήφανος" τι να κάνει τι να κάνει ρίχνει μία μακρόσυρτη  "καλημέρα"στο μικρό ζεστό και φιλόξενο της "τριανταφυλλάκι". "Agapi mou". "moro mou" κλπ.Η αποκορύφωση και το τέλειο φινάλε. Οτι δύναμη είχα έσβυσε στο βωμό της αμαρτίας.
Τα Χριστούγεννα αν ξαναβρεθούμε πρώτα ο Θεός θα με πάει στο χωριό της  που βρίσκεται δίπλα σε ποτάμι ή λίμνη να ψαρέψω και εκείνη να μου μαγειρεύει.Και να μη πραγματοποιηθεί και μόνο που μου το είπε με έκανε χαρούμενο.Ελπίζω όμως μία μέρα να δω και άλλα μέρη εκτός από τα τουριστικά.
Για την ώρα θα παραμείνω εδώ άλλες τρεις μέρες.Το βράδυ άγνωσται αι βουλαί του Ερωτα...
Από τη Πατόνγκ του Πούκετ  σας χαιρετώ και τα ξαναλέμε.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κουβαρντα μου εσυ!!!

Δυστυχως οι τιμες εχουν ανεβει πολυ...Εκει που με 2 χιλιαρικα χτυπαγες τρελλο μωρο,τωρα το καθε μπαζο,απο τοσα ξεκιναει τη "διαπραγματευση".
Στη Πατταγια βεβαια,λογω του χαμηλοτερου γενικα επιπεδου ομορφιας και λογω της πληθωρας των επιλογων,οι τιμες ειναι πιο "μαζεμενες"...Αλλα στη Μπανγκοκ που ειναι πηχτρα στους γιαπωνεζους,με 1000 μπατ LT,δε σου καθεται ουτε η καθαριστρια του ξενοδοχειου... >:(
Δηλαδη εμενα σαν πρωταρης που ημουνα στην Μπανγκοκ μου πιαναν το κωλο κανονικα. 2500 το πιο φθηνο που ειχα βρει απο μασσατζιδικο για σορτ στο ξενοδοχειο και ειχα δωσει και αλλα 300 για το μασσαζ.(και ηταν και απο το ισααν :grin: :grin:)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κουβαρντα μου εσυ!!!

μπα μην το λες... και στη παταγια εχουν ξεψαρωσει παρα πολλες (freelancers ειδικα) και ζητανε 2000 - 3000μπατ.
αλλα υπαρχουν μαλακες που τα δινουν.
δεν εχω δωσει ποτε σε freelancer πανω απο 1000, εκτος σε 2 που εδωσα 1500, αλλα δεν μου τα ζητησανε εγω γουσταρα και τα εδωσα! ο λογος που εδωσα 500μπατ παραπανω ηταν επειδη και οι 2 ειχαν παιδι και τους ειπα τα 500 ειναι για το παιδι.

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
george77 τα ακους αυτα?
εμ γιαυτο ερχονται οι γιαπωνεζοι ΒΚΚ, σκανε τα τριχιλιαρα στο thermae, χυνουν σε 4 λεπτα και ειναι και ευχαριστημενοι απο πανω
δεν πας καμια Κινα ρε καλυτερα?
FANTOMA αφου το ξερεις ειμαι κ εγω φυσιολατρης  :2funny: :2funny:
Ιαπωνια δεν θα παω για να γυρναω καθε βραδυ κ να γαμαω στα κωλομπαρα,ουτε  τη διαθεση αυτη εχω αλλα ουτε λ τα λεφτα για να το κανω.
Καποια επισκεψη βεβαια σε κανα μασατζιδικο η οτι αλλο τελος παντων υπαρχει θα παιξει for the experience
δεν νομιζω να ειναι μονο για Japanese για ποιο λογο τοτε να ειναι στα αγγλικα τα site?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δηλαδη εμενα σαν πρωταρης που ημουνα στην Μπανγκοκ μου πιαναν το κωλο κανονικα. 2500 το πιο φθηνο που ειχα βρει απο μασσατζιδικο για σορτ στο ξενοδοχειο και ειχα δωσει και αλλα 300 για το μασσαζ.(και ηταν και απο το ισααν :grin: :grin:)
Μη το βλεπεις ετσι...Εγω δεν αποκαλω ουτε θεωρω κανεναν κοροιδο...
Το θεμα μαγκα μου ειναι να περασες καλα...
Τωρα 5 πανω-5 κατω δεν εγινε και τιποτα...
Τα λεφτα ειναι για φαγωμα..!! ;)
Εγω εχω δωσει και 5χιλιαρο...Αλλα το μωρο ηταν πραγματι "αεροπλανικο" και στη τελικη,περασα τοσο ωραια που ηταν καλυτερο και απο 5 του 2χιλιαρου... ;)
Αντιθετως εχω "κλαψει" αρκετες φορες με κατι γκομενες που πληρωσα 1000ρικο για ενα σορτ,και δεν αξιζαν ουτε για να ξοδεψω ενα γραμμαριο απο το σπερμα μου..Οχι να τους δωσω και 1000 μπατ απο πανω... ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
FANTOMA αφου το ξερεις ειμαι κ εγω φυσιολατρης  :2funny: :2funny:
τζορτζ αν δεν παιξεις το συστημα του σολφεζ δε βλεπω φως
μονο που το εκανε λαθος δεν ειναι 5-5-5
ο δικος μου προπονητης μου το εμαθε ως 4-4-4 4Κ, 4 λεπτα, 4ιντζες
εναλλακτικα αλλες ομαδες παιζουν και το 4-3-2 δηλαδη 4Κ, 3λεπτα 2 ιντζες    :2funny:
κατα τα αλλα κατω τα χερια απο τους γιαπωνεζους, εχουν εκλεπτυσμενα γουστα οχι σαν τους φαρανγκς που βαρανε οτι κινειται, εχουν φραγγα και πηδανε καλα κομματα, με γεια τους και χαρα τους...χωρια που ειναι απο τα πιο ευγενικα ατομα που εχω γνωρισει ποτε

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παίδες, να ποστάρω και εγώ άλλες δύο φώτο από τα μπαράκια δίπλα στο beer garden στην αρχή της WS, αυτό με το μαύρο ήθελε να το χτυπήσει ο συναγωνιστής που μιλάει μαζί του αλλά δεν φόρτωσε τελικά γιατί πίστευε ότι ήταν ανήλικο και δεν του έδειχνε ταυτότητα (και να σκεφτείς ότι η μεγάλη σε ηλικία που διακρίνεται από πίσω ήταν η μάνα της)
Την άλλη Em αν δεν κάνω λάθος τη λέγανε ήμουν έτοιμος να το πάρω από το bar με 1300 baht, βέβαια δεν κατάλαβα αν έπρεπε να δώσω τα 1300 μπροστά σαν barfine που μου ζήταγε ή αν ήταν όλο το πακέτο, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που θα τα έδινα
Ηρθε ένα παλικάρι Αυστραλός όμως την κατάλληλη στιγμή και με έσωσε καθότι μας είπε ότι η συγκεκριμένη ήταν αγοράκι, αφού έμεινα μαλάκας για κάμποση ώρα την έκανα με ελαφρά καθότι δεν είμαι fan (χωρίς να λέω ότι όποιος πάει έχει λάθος, ότι γουστάρει ο καθένας κάνει είπαμε) πραγματίκά μου έκανε πολύ εντύπωση η συγκεκριμένη, από τις ποιο όμορφες που είχα δει και ούτε μου πήγε το μυαλό ότι ήταν ladyboy, είχε φοβερά λεπτεπίλεπτο και θυλικό σώμα στο τέλος της βραδυάς βέβαια γνώρισα την Ann από insomnia, αυτή που με είχε ξεναγήσει με τη φίλη της στο πάρκο με τους ελέφαντες
Παρεπιμτώντος το ένα από τα παιδιά που βρεθήκαμε εκεί και συναντηθήκαμε χτες για ανταλλαγή ηλικού πάει να με ψήσει για να κατέβουμε το Σεπτέμβριο, εγώ το υπολόγιζα για Δεκέμβρη αλλά το ψηστήρι καλά κρατεί μπορεί να υποκύψω τελικά, θα δούμε

Συνημμένα

• 100_1398.JPG
    100_1398.JPG
    190,1 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 100_1401.jpg
    100_1401.jpg
    131 KB · Εμφανίσεις: 18

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
xaxaxaxa ωραιος ο αρχιμακακας!!! γνωρισες μια γνωστη μου!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε συ BAM κανει οτι ειναι αγορακι!!!  :grin:

εγω ηθελα να το παρω μαζι με την φιλη της ομως για παρτουζα αλλα δεν θελανε.  :headbang:

Συνημμένα

• DSC_0868 (900 x 598).jpg
    DSC_0868 (900 x 598).jpg
    110,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • DSC_0873 (900 x 598).jpg
    DSC_0873 (900 x 598).jpg
    76,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC_1580 (531 x 800).jpg
    DSC_1580 (531 x 800).jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 21

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα καποιο λαθος θα εγινε
Δεν εγινε λαθος- βλεπω στο travelplanet24.com οτι και η Etihad εχει κατεβασει πολυ τις τιμες απο Κωσταντινουπολη για ΒΚΚ στα 510 Ευρω-απο Εβρο η Κωσταντινουπολη μου ειναι πολυ πιο κοντα σε σχεση με την Αθηνα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι να πω ρε φίλε ούτε που μου πέρασε από το μυαλό, συνήθως πιστεύω ότι τις ξεχωρίζω, αλλά αυτή πραγματικά δεν τη κατάλαβα στην αρχή όταν την είδα έπαθα πλάκα από την ομορφιά της, βέβαια μετά που μου το είπανε την έβλεπα με κάπως διαφορετικό μάτι
στη δικιά σου φώτο φαίνεται ακόμα ποιο όμορφη αλλά φίλε είπαμε εσύ είσαι ποιο pro στη φωτογραφία, και δεν μου λες Ζαν πολύ γνωστή σου? προλάβατε να γνωριστείτε καλά δηλαδή? εγχειρισμένο ή αν την έπαιρνα πριν με ειδοποιήσουν θα έβλεπα την kinder έκπληξη τελευταία στιγμή? :2funny: :2funny: :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι να πω ρε φίλε ούτε που μου πέρασε από το μυαλό, συνήθως πιστεύω ότι τις ξεχωρίζω, αλλά αυτή πραγματικά δεν τη κατάλαβα στην αρχή όταν την είδα έπαθα πλάκα από την ομορφιά της, βέβαια μετά που μου το είπανε την έβλεπα με κάπως διαφορετικό μάτι
στη δικιά σου φώτο φαίνεται ακόμα ποιο όμορφη αλλά φίλε είπαμε εσύ είσαι ποιο pro στη φωτογραφία, και δεν μου λες Ζαν πολύ γνωστή σου? προλάβατε να γνωριστείτε καλά δηλαδή? εγχειρισμένο ή αν την έπαιρνα πριν με ειδοποιήσουν θα έβλεπα την kinder έκπληξη τελευταία στιγμή? :2funny: :2funny: :2funny:

θα εβλεπες την kinder εκπληξη!!!  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εγινε λαθος- βλεπω στο travelplanet24.com οτι και η Etihad εχει κατεβασει πολυ τις τιμες απο Κωσταντινουπολη για ΒΚΚ στα 510 Ευρω-απο Εβρο η Κωσταντινουπολη μου ειναι πολυ πιο κοντα σε σχεση με την Αθηνα

μας μπερδεψες... με ποια πετας? Etihad η Royal Jordanian???

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Πιπίνο χαίρομαι αφάνταστα που το αντιλαμβάνεσαι  :grin:

Θα μπορούσα να σε ξεναγήσω βέβαια στην "χαμηλότερου γενικά επιπέδου ομορφιάς" Pattaya

Εγώ πάντως ΣΑΟΥΝΑ σκέφτομαι να κάνω (Μιας και μου αρέσουν οι κινεζούλες :grin::dancing:

Αλλά το ΠΑΚΕΤΟ πάλι από Pattaya θα το πάρω. :uglystupid:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
και σε σχεση με μενα εισαι  κοκαλιαρης
μια χαρα εισαι λακη μην ακους
οι φοτο ξεγελουν 

Παλληκαρι μου,να'σαι καλα.........μαθε τον Σακη να χειριζεται το computer!!!δειξτου τα "κολπα" και αντε κανονιστε να ξαναπαμε το συντομοτερο δυνατον!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο Πασχα!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Καλημερα στα παιδια , τα εδω και τα εκει.
Λοιπον επειδη βλεπω οτι παιζει πολυ η Ιαπωνια, ας κανωμε ενα μικρο οδοιπορικο πως την
ειδα εγω απο την δεκαετια του 80 και μετεπειτα.
Καταρχας οι γιαπωνεζες ηταν οι μονες ασιατισες που αφομειωσαν και μιλουσαν την Ελληνικη γλωσα απταιστα και εννοω αυτες που ειχαν νταλαβερια με Ελληνες ειτε ναυτικους ειτε οτιδηποτε αλλο, οταν περπατουσες στην Ichizaki-cho στη Yokohama κατι αντιστοιχο με την  walking street, ακουγες μονο Ελληνικα!
Τα μπαρακια ηταν μικρα αλλα γεματα απο γκομενες απιστευτης ομορφιας, παρα πολλα Ελληνικα στεκια οπως το Μυκονος, το Σπαρτα, Το Πειραιευς και τοσα αλλα.
Η γιαπωνεζα και εννοω αυτες που δουλευαν στα μπαρακια για τον επιουσιο δεν πηγαινε για μια ωρα η δυο, ηθελε ολη την νυκτα μαζι της για να σου κανει ολα οσα επρεπε να κανει με ευλαβεια και αφοσιωση, η ταριφα τοτε ειχε περι τα δεκα χιλιαδες yen long-time, αν θυμαμαι καλα γυρω στα 100 δολλαρια (μεχρι το 1990), επειτα αστο απο 30 και πανω.
Στη σημερινη εποχη δεν υπαρχουν πλεον ουτε μπαρακια, ουτε πουτανες πουθενα στην Ιαπωνια.
Με λιγα λογια σημερα στην Ιαπωνια δεν γαμας, εκτος και αν καταφερεις και πεσεις σε καποιο
λουκι με Ιαπωνες.
Ολα τα μπαρακια η κλαμπς η ντισκο ειναι αυστηρα only for Japanese!!!
Ειχα την τυχη  να  παω σε αρκετες πολεις απο Τοκυο μεχρι Μοτζι και σε αρκετες απο αυτες ειχα μεινει πανω απο μηνα, ευτυχως τις καλες εποχες.
Σημερα η Ιαπωνια ειναι απλησιαστη για τα δικα μας βαλαντια, γιαυτο επιλεξαμε να μεινωμε Ταιλανδη, κλεινοντας θυμαμαι την ιερεια της Ναγκογια την Satsiko μια γυναικα που εγινε μυθος για μας τους παλαιοτερους, νασαι καλα οπου και νασαι.

Ναυαρχε μου.......τα σεβη μου......και Καλο Πασχα!!!ελπιζω να κρατησεις τα "Θρησκευτικα" ηθη και εθιμα εκει που εισαι!!!!

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Λάκη η "αριστερή", αλλά και η "αρραβωνιάρα" είναι κούκλες...  ;)... Είσαι και συ "ζεστός" για Φιλιππίνες ή νομίζω;...  :P

... Cristobal respect, ελπίζω να τα πούμε από κοντά τον Οκτώβρη...  :rockon:

... arximakaka, τέλη του μάρτη τέλειωσε η προσφορά της Thai, που είχε πάρει παράταση 1 μήνα, γιατί κανονικά έληγε για αγορές εισητηρίων μέχρι τέλη φεβρουαρίου...  :'(

... Pagtao συνέχισε να μας ταξιδεύεις (στα πλαίσια του δυνατού θα θέλαμε πλουσιότερο το φωτορεπορτάζ)...  :grin:

... djzan είσαι η προσωποποίηση του pattaya - addict... είμαστε πολλοί που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τους ξέφρενους ρυθμούς σου... εννοείται πως δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια για την απίστευτη δουλειά που έχεις κάνει στους addicts... πως να υπάρχουν άλλωστε, την στιγμή που όλοι μας θα θέλαμε να είμαστε στην θέση σου... η διαφορά των addicts είναι πως ακολουθούν τα πιστεύω τους που είναι... "η ομορφιά είναι στα μάτια του καθενός και έτσι όλοι μας κάνουμε τις επιλογές μας με διαφορετικά κριτήρια" και πως "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα"...  :)

... pipin, το "μωρό" το ξέρει πως μπορεί και θα τα πάρει τα παραπάνω χρήματα, όταν "παίζει" σε άλλη κατηγορία με τον ανταγωνισμό...  :tits:... πάντα θα υπάρχει το καλύτερο και ακριβότερο... το θέμα είναι να συμφωνήσουμε, οτι η ομορφιά δεν μπορεί από μόνη της να παίρνει χρήμα, αλλά όλο το πακέτο υπηρεσιών... είναι άδικο να κατακρίνεις κάποιον για τις επιλογές του... ο άλλος μπορεί με την "σκούρα" ή την milf ή το ladyboy, να έχει περάσει τα καλύτερα και να διασκέδασε  απίστευτα, μην του χαλάς το όνειρο, μην ξεχνάς πως ήταν επιλογή του... φιλικά... :sunglasses:

... Να ευχαριστήσω όσους πληροφορούν ή καταθέτουν τις εμπειρίες τους και μας κάνουν όλους σοφότερους...  :-*... Καλά να περνάτε όσοι είστε κάτω...  :knockinb:... Θα έρθει και η σειρά μας...  :fuck1:... Πάντα σε συνδυασμό με "φυσιολατρία"...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom