Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
722
Πόντοι
4.255
Καλησπέρα παίδες, να ποστάρω και εγώ άλλες δύο φώτο από τα μπαράκια δίπλα στο beer garden στην αρχή της WS, αυτό με το μαύρο ήθελε να το χτυπήσει ο συναγωνιστής που μιλάει μαζί του αλλά δεν φόρτωσε τελικά γιατί πίστευε ότι ήταν ανήλικο και δεν του έδειχνε ταυτότητα (και να σκεφτείς ότι η μεγάλη σε ηλικία που διακρίνεται από πίσω ήταν η μάνα της)
Την άλλη Em αν δεν κάνω λάθος τη λέγανε ήμουν έτοιμος να το πάρω από το bar με 1300 baht, βέβαια δεν κατάλαβα αν έπρεπε να δώσω τα 1300 μπροστά σαν barfine που μου ζήταγε ή αν ήταν όλο το πακέτο, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που θα τα έδινα
Ηρθε ένα παλικάρι Αυστραλός όμως την κατάλληλη στιγμή και με έσωσε καθότι μας είπε ότι η συγκεκριμένη ήταν αγοράκι, αφού έμεινα μαλάκας για κάμποση ώρα την έκανα με ελαφρά καθότι δεν είμαι fan (χωρίς να λέω ότι όποιος πάει έχει λάθος, ότι γουστάρει ο καθένας κάνει είπαμε) πραγματίκά μου έκανε πολύ εντύπωση η συγκεκριμένη, από τις ποιο όμορφες που είχα δει και ούτε μου πήγε το μυαλό ότι ήταν ladyboy, είχε φοβερά λεπτεπίλεπτο και θυλικό σώμα στο τέλος της βραδυάς βέβαια γνώρισα την Ann από insomnia, αυτή που με είχε ξεναγήσει με τη φίλη της στο πάρκο με τους ελέφαντες
Παρεπιμτώντος το ένα από τα παιδιά που βρεθήκαμε εκεί και συναντηθήκαμε χτες για ανταλλαγή ηλικού πάει να με ψήσει για να κατέβουμε το Σεπτέμβριο, εγώ το υπολόγιζα για Δεκέμβρη αλλά το ψηστήρι καλά κρατεί μπορεί να υποκύψω τελικά, θα δούμε

φιλε μου..........και εγω ψηνομαι για σεπτεμβριο-οκτωμβριο μερια(οπως και καποια αλλα παιδια που μιλησα μαζι τους)....αν ειναι να οργανωσουμε εκδρομη μελων ΒΤV!!!
Φανταζεσαι να μπει κανα τσαρτερ μελων BTV ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ???
εχει να γινει τησ "τρελλης"!!!!!
και να παμε σαν γκρουπ και στο ιδιο ξενοδοχειο!!!!Ε,ρε Γλεντια!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Σ'ΟΛΟΥΣ!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
722
Πόντοι
4.255
... Λάκη η "αριστερή", αλλά και η "αρραβωνιάρα" είναι κούκλες...  ;)... Είσαι και συ "ζεστός" για Φιλιππίνες ή νομίζω;...  :P

... Cristobal respect, ελπίζω να τα πούμε από κοντά τον Οκτώβρη...  :rockon:

... arximakaka, τέλη του μάρτη τέλειωσε η προσφορά της Thai, που είχε πάρει παράταση 1 μήνα, γιατί κανονικά έληγε για αγορές εισητηρίων μέχρι τέλη φεβρουαρίου...  :'(

... Pagtao συνέχισε να μας ταξιδεύεις (στα πλαίσια του δυνατού θα θέλαμε πλουσιότερο το φωτορεπορτάζ)...  :grin:

... djzan είσαι η προσωποποίηση του pattaya - addict... είμαστε πολλοί που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τους ξέφρενους ρυθμούς σου... εννοείται πως δεν υπάρχουν αρνητικά σχόλια για την απίστευτη δουλειά που έχεις κάνει στους addicts... πως να υπάρχουν άλλωστε, την στιγμή που όλοι μας θα θέλαμε να είμαστε στην θέση σου... η διαφορά των addicts είναι πως ακολουθούν τα πιστεύω τους που είναι... "η ομορφιά είναι στα μάτια του καθενός και έτσι όλοι μας κάνουμε τις επιλογές μας με διαφορετικά κριτήρια" και πως "αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μην πεις τίποτα"...  :)

... pipin, το "μωρό" το ξέρει πως μπορεί και θα τα πάρει τα παραπάνω χρήματα, όταν "παίζει" σε άλλη κατηγορία με τον ανταγωνισμό...  :tits:... πάντα θα υπάρχει το καλύτερο και ακριβότερο... το θέμα είναι να συμφωνήσουμε, οτι η ομορφιά δεν μπορεί από μόνη της να παίρνει χρήμα, αλλά όλο το πακέτο υπηρεσιών... είναι άδικο να κατακρίνεις κάποιον για τις επιλογές του... ο άλλος μπορεί με την "σκούρα" ή την milf ή το ladyboy, να έχει περάσει τα καλύτερα και να διασκέδασε  απίστευτα, μην του χαλάς το όνειρο, μην ξεχνάς πως ήταν επιλογή του... φιλικά... :sunglasses:

... Να ευχαριστήσω όσους πληροφορούν ή καταθέτουν τις εμπειρίες τους και μας κάνουν όλους σοφότερους...  :-*... Καλά να περνάτε όσοι είστε κάτω...  :knockinb:... Θα έρθει και η σειρά μας...  :fuck1:... Πάντα σε συνδυασμό με "φυσιολατρία"...  :2funny:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μας μπερδεψες... με ποια πετας? Etihad η Royal Jordanian???
Με ROYAL JORDANIAN πεταω - ειχε βγαλει για τις 6/4 ενα φτηνο εισιτηριο και το πηρα- δεν εχω παει ποτε Απριλιο Πατταγια - ξερει κανεις πως παει η κινηση αυτο το μηνα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φιλε μου..........και εγω ψηνομαι για σεπτεμβριο-οκτωμβριο μερια(οπως και καποια αλλα παιδια που μιλησα μαζι τους)....αν ειναι να οργανωσουμε εκδρομη μελων ΒΤV!!!
και να παμε σαν γκρουπ και στο ιδιο ξενοδοχειο!!!!Ε,ρε Γλεντια!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Σ'ΟΛΟΥΣ!!!
Καλά είσαι laki όντος έχει να γίνει πανικός, εγώ ψαχνόμουνα για Δεκέμβρη για να προλάβω να μαζέψω φράγκα αλλά ο άλλος συναγωνιστής μου είπε ότι άδεια παίρνει το Σεπτέμβρη αν στριμώξω λίγο την κατάσταση (οικονομία στις καλοκαιρινές διακοπές) κάτι μπορεί να γίνει,
αν καταφέρω να μαζέψω για 2 βδομάδες Πατάγια+εισητήρια+ξενοδοχείο κανά 2000-2500 θα είμαι και εγώ μαζί σας θα δούμε, προς το παρόν για μένα έχει εργασιοθεραπεία για να ξεκολλήσει το μυαλό από Thai
Καλό πάσχα σε όλους μάγκες

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Σ'ΟΛΟΥΣ!!!

μεσα και'γω!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παλληκαρι μου,να'σαι καλα.........μαθε τον Σακη να χειριζεται το computer!!!δειξτου τα "κολπα" και αντε κανονιστε να ξαναπαμε το συντομοτερο δυνατον!!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο Πασχα!!

λακη πλακα εκανα... δεν πιστευω να στραβωσες???

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Με ROYAL JORDANIAN πεταω - ειχε βγαλει για τις 6/4 ενα φτηνο εισιτηριο και το πηρα- δεν εχω παει ποτε Απριλιο Πατταγια - ξερει κανεις πως παει η κινηση αυτο το μηνα

ειναι το songkran τον απριλιο και κλασσικα θα γινετε χαμος.

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια, προτεινω να γραψει ο καθενας απο μερικα τηλεφωνα απο γκομενες που τις εχετε δοκιμασει και ειναι αστερια - να αποφυγουμε ετσι τις γκομενες παγοβουνα και τα πεταμενα μπατ κε το χαμενο χρονο -  

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλά είσαι laki όντος έχει να γίνει πανικός, εγώ ψαχνόμουνα για Δεκέμβρη για να προλάβω να μαζέψω φράγκα αλλά ο άλλος συναγωνιστής μου είπε ότι άδεια παίρνει το Σεπτέμβρη αν στριμώξω λίγο την κατάσταση (οικονομία στις καλοκαιρινές διακοπές) κάτι μπορεί να γίνει,
αν καταφέρω να μαζέψω για 2 βδομάδες Πατάγια+εισητήρια+ξενοδοχείο κανά 2000-2500 θα είμαι και εγώ μαζί σας θα δούμε, προς το παρόν για μένα έχει εργασιοθεραπεία για να ξεκολλήσει το μυαλό από Thai
Καλό πάσχα σε όλους μάγκες

ακομα κανεις διακοπες στην Ελλαδα??? ο κοσμος δουλευει ολο το καλοκαιρι για να παει Ταυλανδη!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια, προτεινω να γραψει ο καθενας απο μερικα τηλεφωνα απο γκομενες που τις εχετε δοκιμασει και ειναι αστερια - να αποφυγουμε ετσι τις γκομενες παγοβουνα και τα πεταμενα μπατ κε το χαμενο χρονο -  

για να δω...
εχω το τηλ. της som, sam, pui, ae, nan, nin, nok, taw, thip, tip, jane, max, vi, soda, tikki, tuk, am, ann, ao, blue, e, ka, kou, nat, pin, sabai...

ποια θελεις???  :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
722
Πόντοι
4.255
λακη πλακα εκανα... δεν πιστευω να στραβωσες???

Ρε Ζαν......μ'εσενα να στραβωσω?????!!!!!
Οχι ρε φιλε.........αντε.κανονισε σεπτεμβρη να ξανακατεβουμε.......οταν με το καλο κανονισουμε και για συναντηση μελων Βορ.Ελλαδος,θα ερθεις Θεσ/νικη.....

Ζαν.....τα τρελλανες να Αυστραλακια,Αγγλακια,Αμερικανακια,Ιρλανδακια κΑΙ ολα τα ....ακια ανα την Υφηλιο με τις φωτοφραφιες!!!!

Μπραβο φιλε.....η συλλογη ειναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!!!!!!

Ρωτανε φιλοι αν θα ποσταρεις και εδω τιποτα γιατι εχουν γραφτει στο site που βαζεις τις φωτος ΕΙΔΙΚΑ για σενα!!!!Αλλα δεν μπορουν να τις δουν γιατι πρεπει να γινουν advanced..

Εισαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!

Καλο Πασχα,φιλε μου!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Ζαν......μ'εσενα να στραβωσω?????!!!!!
Οχι ρε φιλε.........αντε.κανονισε σεπτεμβρη να ξανακατεβουμε.......οταν με το καλο κανονισουμε και για συναντηση μελων Βορ.Ελλαδος,θα ερθεις Θεσ/νικη.....

Ζαν.....τα τρελλανες να Αυστραλακια,Αγγλακια,Αμερικανακια,Ιρλανδακια κΑΙ ολα τα ....ακια ανα την Υφηλιο με τις φωτοφραφιες!!!!

Μπραβο φιλε.....η συλλογη ειναι Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η!!!!!!

Ρωτανε φιλοι αν θα ποσταρεις και εδω τιποτα γιατι εχουν γραφτει στο site που βαζεις τις φωτος ΕΙΔΙΚΑ για σενα!!!!Αλλα δεν μπορουν να τις δουν γιατι πρεπει να γινουν advanced..

Εισαι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!

Καλο Πασχα,φιλε μου!!!

θα ηθελα να κανω ενα αναλογο trip report εδω με ολες τις φωτογραφιες που εχω βαλει στο PA, αλλα δεν μπορεις να ανεβασεις πανω απο 4 φωτος σ'ενα ποστ.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
13-14-15 απριλιου λεει οτι ινε το σογκραν...
αυτες ειναι οι μερες του βουδα δηλαδη η ασχετο τελειος?
επειδη ιπατε πεφτουν και μπουγελα μου θυμιζε διαφορετικη μερα...

de me νοιζει το μπουγελο,ισα ισα να μπουγελωσω γουσταρω!

με νοιζει να μην κλισουν μαγαζια γιατι ειναι υποτονικα...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
13-14-15 απριλιου λεει οτι ινε το σογκραν...
αυτες ειναι οι μερες του βουδα δηλαδη η ασχετο τελειος?
επειδη ιπατε πεφτουν και μπουγελα μου θυμιζε διαφορετικη μερα...

de me νοιζει το μπουγελο,ισα ισα να μπουγελωσω γουσταρω!

με νοιζει να μην κλισουν μαγαζια γιατι ειναι υποτονικα...

κρατα καβαντζα κανα τηλ.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το songkran στη πατταγια ειναι 13 - 19/4.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
722
Πόντοι
4.255
Ας ποσταρω την "αρραβωνιαρα" σε κατι ωραιες ποζες..........

seu5p4.jpg

35c0myv.jpg

30sas0w.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom