lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 722
- Πόντοι
- 4.255
Καλησπέρα παίδες, να ποστάρω και εγώ άλλες δύο φώτο από τα μπαράκια δίπλα στο beer garden στην αρχή της WS, αυτό με το μαύρο ήθελε να το χτυπήσει ο συναγωνιστής που μιλάει μαζί του αλλά δεν φόρτωσε τελικά γιατί πίστευε ότι ήταν ανήλικο και δεν του έδειχνε ταυτότητα (και να σκεφτείς ότι η μεγάλη σε ηλικία που διακρίνεται από πίσω ήταν η μάνα της)
Την άλλη Em αν δεν κάνω λάθος τη λέγανε ήμουν έτοιμος να το πάρω από το bar με 1300 baht, βέβαια δεν κατάλαβα αν έπρεπε να δώσω τα 1300 μπροστά σαν barfine που μου ζήταγε ή αν ήταν όλο το πακέτο, αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που θα τα έδινα
Ηρθε ένα παλικάρι Αυστραλός όμως την κατάλληλη στιγμή και με έσωσε καθότι μας είπε ότι η συγκεκριμένη ήταν αγοράκι, αφού έμεινα μαλάκας για κάμποση ώρα την έκανα με ελαφρά καθότι δεν είμαι fan (χωρίς να λέω ότι όποιος πάει έχει λάθος, ότι γουστάρει ο καθένας κάνει είπαμε) πραγματίκά μου έκανε πολύ εντύπωση η συγκεκριμένη, από τις ποιο όμορφες που είχα δει και ούτε μου πήγε το μυαλό ότι ήταν ladyboy, είχε φοβερά λεπτεπίλεπτο και θυλικό σώμα στο τέλος της βραδυάς βέβαια γνώρισα την Ann από insomnia, αυτή που με είχε ξεναγήσει με τη φίλη της στο πάρκο με τους ελέφαντες
Παρεπιμτώντος το ένα από τα παιδιά που βρεθήκαμε εκεί και συναντηθήκαμε χτες για ανταλλαγή ηλικού πάει να με ψήσει για να κατέβουμε το Σεπτέμβριο, εγώ το υπολόγιζα για Δεκέμβρη αλλά το ψηστήρι καλά κρατεί μπορεί να υποκύψω τελικά, θα δούμε
φιλε μου..........και εγω ψηνομαι για σεπτεμβριο-οκτωμβριο μερια(οπως και καποια αλλα παιδια που μιλησα μαζι τους)....αν ειναι να οργανωσουμε εκδρομη μελων ΒΤV!!!
Φανταζεσαι να μπει κανα τσαρτερ μελων BTV ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ???
εχει να γινει τησ "τρελλης"!!!!!
και να παμε σαν γκρουπ και στο ιδιο ξενοδοχειο!!!!Ε,ρε Γλεντια!!!!
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Σ'ΟΛΟΥΣ!!!