Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
13 με 19 η 13 με 15 απριλιου?
και δεν καταλαβα ακομα αν αυτο ειναι και οι μερες του Βουδα που κλινουν ολα η οχι!
Το Songkran ειναι 13-14-15 Απριλιου. Σου εγραψα και σε προηγουμενο ποστ βαλε Thai calendar 2553 στο google και θα δεις ολες τις γιορτες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τον Μαιο του 2010 η THAI Airways γιορταζει τα 50 χρονια απο την ιδρυση της, διοργανωνοντας διαφορες εκδηλωσεις σε ολοκληρο τον κοσμο.

ας ελπισουμε να βαλουν καμια αεροσυνοδο της προκοπης γιατι σε τοσα ταξιδια δεν ειδα κατι καλο.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Λακι, ασθενης και οδοιπορος ουδεν αμαρτια εχουσι...
Παντως χωρις να θελω να υπερβαλλω τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει μια απιστευτη προσφορα απο γκομενες, αλλα μαλλον ειναι λογικο λογο εποχης.
Αυτες που μας φτυνανε πριν ενα-δυο μηνες, ερχονται τωρα κοντα και σουξου-μουξου/
χωρις να θελω να σας ξεσηκωνω ρε παιδια, ο Απριλομαης ειναι χρυση εποχη για τους εραστες του πριονισματος...εδω κατω.
Θα ενημερωνω οσο μπορω και οτι βεβαια αξιζει, αν και τα δικα μου ποσταρισματα ειναι περισσοτερο συμβουλευτικα.
Σας ευχομαι καλη Ανασταση και να προσεχετε τους εαυτους σας.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Το Songkran ειναι 13-14-15 Απριλιου. Σου εγραψα και σε προηγουμενο ποστ βαλε Thai calendar 2553 στο google και θα δεις ολες τις γιορτες.

Προσεξτε παιδια, το σονγκραν δεν γιορταζεται σε ολες τις πολεις την ιδια ημερομηνια. Οι ημερομηνιες διαφερουν απο πολη σε πολη!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
θα ηθελα να κανω ενα αναλογο trip report εδω με ολες τις φωτογραφιες που εχω βαλει στο PA, αλλα δεν μπορεις να ανεβασεις πανω απο 4 φωτος σ'ενα ποστ.

Zan,υπαρχει τροπος να βαλεις οσες θελεις με το tinypic........αν θελεις πληροφοριες,πεσ μου

Απλως θελει να ειναι οι φωτο 640χ480......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
25gqbzs.jpg

qz52xg.jpg

14dg4lc.jpg

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τον Μαιο του 2010 η THAI Airways γιορταζει τα 50 χρονια απο την ιδρυση της, διοργανωνοντας διαφορες εκδηλωσεις σε ολοκληρο τον κοσμο.

ας ελπισουμε να βαλουν καμια αεροσυνοδο της προκοπης γιατι σε τοσα ταξιδια δεν ειδα κατι καλο.
Και κανενα φτηνο εισητηριο. Χρονια πολλα σε ολους και ειδικα στους ξενητεμενους μας μονιμους και προσωρινους. :grouphug:

sp1

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
για να δω...
εχω το τηλ. της som, sam, pui, ae, nan, nin, nok, taw, thip, tip, jane, max, vi, soda, tikki, tuk, am, ann, ao, blue, e, ka, kou, nat, pin, sabai...

ποια θελεις???  :2funny: :2funny: :2funny:
Μπραβο Djan - στειλτε μονο τις καλυτερες με αριθμητικη σειρα απο την καλυτερη προς τη χειροτερη - και να ξερεις οτι το πρωτο καρφωμα θα το αφιερωσω σε σενα - μου χρειαζονται καμια εικοσαρια- ελπιζω και κανενας αλλος συναγωνιστης να προθυμοποιηθει να στειλει

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Zan,υπαρχει τροπος να βαλεις οσες θελεις με το tinypic........αν θελεις πληροφοριες,πεσ μου

Απλως θελει να ειναι οι φωτο 640χ480......

για δες...

post-20204-126925967894.jpg

αστο λακη καλυτερα να μην κανω. δεν υπαρχει λογος.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επιτελους και ενα "αξιον προσοχης" μωρο...

Του χιλιαρικου ειναι αυτο? :think:

αυτο το μωρο με ζορισε πολυ τις μερες που ημουν κατω και τελικα δεν εγινε τπτ.
και ενας λογος ηταν ο παπαρας το αφεντικο της (goodfellas) που μου ηρθε ενα βραδυ και μου ειπε να σβησω ολες τις φωτογραφιες που εβγαλα στο μπαλκονι, ενω ειχαμε παει ενα βραδυ με τον λακη και ολα ηταν μια χαρα. την επομενη μερα εφυγε μπανγκοκ και ετσι δεν την ξαναειδα.  :headbang:
βεβαια εχω το τηλ. της οποτε ελπιζω στο επομενο ταξιδι να την ξαναδω!  :)

Συνημμένα

• DSC_1155 (900 x 598).jpg
    DSC_1155 (900 x 598).jpg
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • DSC_1181 (531 x 800).jpg
    DSC_1181 (531 x 800).jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC_1182 (531 x 800).jpg
    DSC_1182 (531 x 800).jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο Απριλομαης ειναι χρυση εποχη για τους εραστες του πριονισματος

Πρόεδρε φαντάστικο!! :rockon: :rockon: :rockon:

Κατά τα άλλα Μεγάλη Πέμπτη Πρωταπριλιά έγινε το θαύμα....
...Αν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει υπέρ του και θα ανοίξουν οι δρόμοι να έρθει κοντά σου...
Το είπες τις προάλλες και έγινε... Η Νιντ μου είναι εδώ!!!!!
Αυτή τη στιγμή κοιμάται και εγώ δε μπορώ να το πιστέψω ακόμα...
Δε θα μπορούσε να υπάρξει τελειότερο φινάλε από τη τρίμηνη επίσκεψη μου σε τούτη τη χώρα!

Ο Ινδός μου το είχε πει στη Σαμούη το Δεκέμβρη...You lucky man...
Ω Λάκη λάκη ετοίμασε συνάντηση στα Λαδάδικα,στη Τούμπα οπου θέλεις...είμαι μέσα πανηγυρικά :rockon: :rockon:

Νεότερα και περισότερες λεπτομέρειες εντός της ημέρας

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μπα...Τωρα που ειδα και τις αλλες φωτο,δε μου αρεσει...Μεγαλα βυζια εχει...
Γι αυτο και μονο το λογο,δεν θα το επαιρνα.. ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το ξερω..!!! :cheesy:
Και εχω συμφιλιωθει με την ανωμαλια που με δερνει!!! :grin:
Και οπως λεει και ο Κωστας...Ειμαι τοσο δυσκολος.. Που "τσεκαρω και τα σφραγισματα" πριν διαλεξω!!! :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε σεις ο Διμιτλακις χάθηκε...πατριώτη παντρεύτηκες αν ναι και από τα δικά μας οι λεύτεροι,
Γράψε μας νέα που είσαι κλπ,
Μυκονος απο φωτογραφίες...έχουμε άλλα ταλέντα (djzan κλπ) αφου ξέρεις ο καθένας με τη τέχνη του, άσε που βαριέμαι τις κριτικές  :2funny: που φυσικά πλάκες είναι καλοπροέραιτες.
Μακάρι να έφευγα σήμερα,τα έχω μπλέξει
...ήρθε η Νιντ, οι άλλες περιμένουν για τρίο ,
το ποντικάκι έχει σπάσει τα τηλέφωνα
και οι μέρες που μείνανε δύο  :(

Οσο και να καθήσεις πάντα θα έρθει αυτή η μέρα του γυρισμού :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom