13 με 19 η 13 με 15 απριλιου?
και δεν καταλαβα ακομα αν αυτο ειναι και οι μερες του Βουδα που κλινουν ολα η οχι!
ρωτα καλυτερα στο pattaya addicts. αυτοι ξερουν καλυτερα!!!
13 με 19 η 13 με 15 απριλιου?
και δεν καταλαβα ακομα αν αυτο ειναι και οι μερες του Βουδα που κλινουν ολα η οχι!
Το Songkran ειναι 13-14-15 Απριλιου. Σου εγραψα και σε προηγουμενο ποστ βαλε Thai calendar 2553 στο google και θα δεις ολες τις γιορτες.13 με 19 η 13 με 15 απριλιου?
καμια σχεση ισα-ισα που τοτε ειναι ανοιχτα ολα!13-14-15 απριλιου λεει οτι ινε το σογκραν...
αυτες ειναι οι μερες του βουδα δηλαδη η ασχετο τελειος?
καλο, πολυ καλο..προς το παρόν για μένα έχει εργασιοθεραπεία για να ξεκολλήσει το μυαλό από Thai
Το Songkran ειναι 13-14-15 Απριλιου. Σου εγραψα και σε προηγουμενο ποστ βαλε Thai calendar 2553 στο google και θα δεις ολες τις γιορτες.
θα ηθελα να κανω ενα αναλογο trip report εδω με ολες τις φωτογραφιες που εχω βαλει στο PA, αλλα δεν μπορεις να ανεβασεις πανω απο 4 φωτος σ'ενα ποστ.
Και κανενα φτηνο εισητηριο. Χρονια πολλα σε ολους και ειδικα στους ξενητεμενους μας μονιμους και προσωρινους.Τον Μαιο του 2010 η THAI Airways γιορταζει τα 50 χρονια απο την ιδρυση της, διοργανωνοντας διαφορες εκδηλωσεις σε ολοκληρο τον κοσμο.
ας ελπισουμε να βαλουν καμια αεροσυνοδο της προκοπης γιατι σε τοσα ταξιδια δεν ειδα κατι καλο.
Μπραβο Djan - στειλτε μονο τις καλυτερες με αριθμητικη σειρα απο την καλυτερη προς τη χειροτερη - και να ξερεις οτι το πρωτο καρφωμα θα το αφιερωσω σε σενα - μου χρειαζονται καμια εικοσαρια- ελπιζω και κανενας αλλος συναγωνιστης να προθυμοποιηθει να στειλειγια να δω...
εχω το τηλ. της som, sam, pui, ae, nan, nin, nok, taw, thip, tip, jane, max, vi, soda, tikki, tuk, am, ann, ao, blue, e, ka, kou, nat, pin, sabai...
ποια θελεις???
Zan,υπαρχει τροπος να βαλεις οσες θελεις με το tinypic........αν θελεις πληροφοριες,πεσ μου
Απλως θελει να ειναι οι φωτο 640χ480......
για δες...
Επιτελους και ενα "αξιον προσοχης" μωρο...
ακομα κανεις διακοπες στην Ελλαδα??? ο κοσμος δουλευει ολο το καλοκαιρι για να παει Ταυλανδη!!!
Επιτελους και ενα "αξιον προσοχης" μωρο...
Του χιλιαρικου ειναι αυτο?
ο Απριλομαης ειναι χρυση εποχη για τους εραστες του πριονισματος
Μπα...Τωρα που ειδα και τις αλλες φωτο,δε μου αρεσει...Μεγαλα βυζια εχει...
Γι αυτο και μονο το λογο,δεν θα το επαιρνα.. ;)
Το ξερω..!!!δεν παιζεσαι!!!