Που "τσεκαρω και τα σφραγισματα" πριν διαλεξω!!!
Πήρα μια σιδεράκια στα δόντια...υποβιβάζομαι;
Που "τσεκαρω και τα σφραγισματα" πριν διαλεξω!!!
Φιλε δεν υποβιβαζεσαι, προσεχε ομως να μην παθεις καμια ηλεκτροπληξια, εκει που τον βαζεις...Πήρα μια σιδεράκια στα δόντια...υποβιβάζομαι;
Ααααααα!!!!Πήρα μια σιδεράκια στα δόντια...υποβιβάζομαι;
Εδω θα σου αποκαλυψω και μια ακομα ανωμαλια μου...
ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ τα μωρα με σιδερακια...Με αναβουν απιστευτα!!!
Βαλτην να φαει πρωτα Τομ Γιαμ Κουνγκ και μετα να δεις φωτια που θα παρεις... ;)Ουφ...ευτυχώς γιατί και εγώ βίτσιο το έχω...Η παραπάνω ήταν με σιδεράκια-διαμαντάκια τρέλλα!
Πρόεδρε άκου σαδο-πατέντα:Ενώνουμε τα σιδεράκια με εξάβολτη μπαταρία και θα έχουμε "smoke με δόνηση"
Τομ γιαμ και..... Καλό!!!
αυτο το μωρο με ζορισε πολυ τις μερες που ημουν κατω και τελικα δεν εγινε τπτ.
φιλε στα γουστα ειμαι ο κλωνος σου...ειδικα αυτο με τα μανικιουρ..επαυξανω οπως και στην ηλικιαΑαααααα!!!!
Εδω θα σου αποκαλυψω και μια ακομα ανωμαλια μου...
ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ τα μωρα με σιδερακια...Με αναβουν απιστευτα!!!
Περιγραφη ιδανικου μωρου...
Κοντο,αδυνατο,μικρο βυζι (στητο-πετρα),ασπριδερο,κατα προτιμηση Ταυλανδοκινεζα η Ταυλανδοβιετναμεζα,ωραιο δοντια (το βιτσιο με τις "σιδεροφρακτες" το ανεφερα πιο πανω),λεπτη μεση,ΧΩΡΙΣ τατουαζ (με ξενερωνουν απιστευτα),ωραια δαχτυλα σε χερια και ποδια (πολυ σημαντικο-οπως και η ελλειψη μανικιουρ στα χερια) και βεβαια να μικροδειχνει..(μεχρι 20-22 το πολυ)...
Αλλωστε τι πιπινομανιακ θα ημουνα??
αυτες οι τρεις ποσους αραβωνιαρηδες εχουν? γκομενους? τιλακ? φιλακ? γκομενες? κλπ κλπ αντε καλη ανασταση..ελπιζω να μην παρεξηγειςΠάω να σπάσω τη διακοσάρα εντός έδρας για αυτό και τα πολλά μυνήματα σήμερα.
Εξάλλου έξω έχει πολύ ζέστη, που να πας..
Κοιμάται και η αραβωνιάρα...
Αλήθει πόσες έχω....
Μάλλον τρεις
Δεν αμφεβαλλα...φιλε στα γουστα ειμαι ο κλωνος σου...ειδικα αυτο με τα μανικιουρ..επαυξανω οπως και στην ηλικια
ΧΩΡΙΣ τατουαζ