Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πήρα μια σιδεράκια στα δόντια...υποβιβάζομαι;
    :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Φιλε δεν υποβιβαζεσαι, προσεχε ομως να μην παθεις καμια ηλεκτροπληξια, εκει που τον βαζεις...
οποτε προτεινω να ειμαστε καλα γειωμενοι πριν απο καθε πραξη! :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Πήρα μια σιδεράκια στα δόντια...υποβιβάζομαι;
    :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Ααααααα!!!!
Εδω θα σου αποκαλυψω και μια ακομα ανωμαλια μου...
ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΥΝ τα μωρα με σιδερακια...Με αναβουν απιστευτα!!!

Περιγραφη ιδανικου μωρου...

Κοντο,αδυνατο,μικρο βυζι (στητο-πετρα),ασπριδερο,κατα προτιμηση Ταυλανδοκινεζα η Ταυλανδοβιετναμεζα,ωραιο δοντια (το βιτσιο με τις "σιδεροφρακτες" το ανεφερα πιο πανω),λεπτη μεση,ΧΩΡΙΣ τατουαζ (με ξενερωνουν απιστευτα),ωραια δαχτυλα σε χερια και ποδια (πολυ σημαντικο-οπως και η ελλειψη μανικιουρ στα χερια) και βεβαια να μικροδειχνει..(μεχρι 20-22 το πολυ)...
Αλλωστε τι πιπινομανιακ θα ημουνα?? :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ουφ...ευτυχώς γιατί και εγώ βίτσιο το έχω...Η παραπάνω ήταν με σιδεράκια-διαμαντάκια τρέλλα!
Πρόεδρε άκου σαδο-πατέντα:Ενώνουμε τα σιδεράκια με εξάβολτη μπαταρία και θα έχουμε "smoke με δόνηση"
                              :2funny:  :pipa3:  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάω να σπάσω τη διακοσάρα εντός έδρας για αυτό και τα πολλά μυνήματα σήμερα.
Εξάλλου έξω έχει πολύ ζέστη, που να πας..
Κοιμάται και η αραβωνιάρα... :sleeping:
Αλήθει πόσες έχω.... :think:
Μάλλον τρεις  :headbang:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ουφ...ευτυχώς γιατί και εγώ βίτσιο το έχω...Η παραπάνω ήταν με σιδεράκια-διαμαντάκια τρέλλα!
Πρόεδρε άκου σαδο-πατέντα:Ενώνουμε τα σιδεράκια με εξάβολτη μπαταρία και θα έχουμε "smoke με δόνηση"
                               :2funny:   :pipa3:  :2funny:
Βαλτην να φαει πρωτα Τομ Γιαμ Κουνγκ και μετα να δεις φωτια που θα παρεις... ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τομ γιαμ και..... :blowup:Καλό!!!
:2funny:    :2funny:    :2funny:    :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να περάσει και οι ώρα...πήγε έξι το απόγευμα εδώ η μικρή έκλεισε δωδεκάωρο ύπνου :sleeping:
Πάντα είχα μια απορία.  :think: Οι περισσότερες φρηλάνσερς ζητάνε χιλιάρικο για λονγκ τάιμ, σωστά;Ναι.
Μου έχει τύχει όπως και σε πολλούς μικρό φρηλάνσερ ή και μεγάλη να μη κάνει "smoke" να μη δίνει "οmikron" να μη γλωσσοφιλά, να κοιμάται σα κουτσουρο και το πρωί να ντύνεται βιαστικά τη πληρώνουμε και φεύγει.Αν τολμήσεις μη τη πληρώσεις, ή δώστης τα μισά... :argue:
Αλλη κοπέλλα πάλι στο κρεβάτι τη γαμάς και τρέμει, στον καταπίνει με λύσσα, σε φιλάει σα να είσαι ο γκόμενός της και όλη τη νύχτα δε σταματάει να σε αγκαλιάζει να σε χαιδεύει, το πρωί να σου ξυπνάει τον εργάτη με φιλιά να σου κάνει μασάζ να σου ετοιμάζει πρωινό να στρώνει το κρεβάτι και να ξεχνάει να φύγει.... :smitten:
θα ξυνήσετε αν σας ζητήσει δύο χιλιάρικα;ΝΑΙ! εγώ προσωπικά τα δίνω.Ανάλογες υπηρεσίες ανάλογο μεροκάμαρο μη τη ψάχνεται ασχολούμαι με εργασιακά :rockon:
Εδώ τα νούμερα των gogos ζητάνε τόσα για μία ξεπέτα! :jerking:
Μία τέτοια ήταν και η Νατ, μου λείπει πάρα πολύ.Η Νιντ αν τα διάβαζε θα μου έκανε μποξιν. :hammer:
Αυτη είναι άλλη ιστορία.Εξάλλoυ έχει περιθώρια βελτίωσης. :pipa2:

Ο αυστραλός δε βλέπω να της έμαθε και πολλά όμως...and I am too old for bed tips ...ας όψεται το δολλάριο!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ξυπνάτε ρεεεε....Ωπς σόρρυ Μεγάλη Παρασκευή, ήμαρτον....
Και του Χρόνου και καλή Ανάσταση.
Ελπίζω ο Χριστός να μη σταυρώθηκε τζάμπα, να είμαστε αγαπημένοι και ειρηνικοί όπως τους φίλους μας τους Ταυλανδούς και τις υπέροχες Ταυλανδέζες...

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Patong here !!!
Πάω Cristin για ΜΑΣΑΖ !!!
Το κορμί μου το φιδίσιο ποια θα μου το κάνει ίσιο ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Χρόνια Πολλά παιδιά σ΄όλους μας !!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
to κριστιν μασαζ ειναι ακριβως τα ιδια με το sabai dee ? (της παταγιας)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ααααααα!!!!

Περιγραφη ιδανικου μωρου...

Κοντο,αδυνατο,μικρο βυζι (στητο-πετρα),ασπριδερο,κατα προτιμηση Ταυλανδοκινεζα η Ταυλανδοβιετναμεζα,ωραιο δοντια (το βιτσιο με τις "σιδεροφρακτες" το ανεφερα πιο πανω),λεπτη μεση,ΧΩΡΙΣ τατουαζ (με ξενερωνουν απιστευτα),ωραια δαχτυλα σε χερια και ποδια (πολυ σημαντικο-οπως και η ελλειψη μανικιουρ στα χερια) και βεβαια να μικροδειχνει..(μεχρι 20-22 το πολυ)...
Αλλωστε τι πιπινομανιακ θα ημουνα?? :grin:
φιλε στα γουστα ειμαι ο κλωνος σου...ειδικα αυτο με τα μανικιουρ..επαυξανω οπως και στην ηλικια

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Πάω να σπάσω τη διακοσάρα εντός έδρας για αυτό και τα πολλά μυνήματα σήμερα.
Εξάλλου έξω έχει πολύ ζέστη, που να πας..
Κοιμάται και η αραβωνιάρα... :sleeping:
Αλήθει πόσες έχω.... :think:
Μάλλον τρεις  :headbang:
αυτες οι τρεις ποσους αραβωνιαρηδες εχουν? :fuck2: γκομενους? :pipa3: τιλακ? :pipa1: φιλακ? :zfuck: γκομενες? :s&m_1:κλπ κλπ :headbang: :headbang: αντε καλη ανασταση..ελπιζω να μην παρεξηγεις :grin: :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά μη πιω και ξύδι, δε διαβάζεις πως περνάω; :dancing:
Εδώ τις βάζω και μιλάνε ελεύθερα στα κορόιδα τους χορηγούς  :2funny:  :2funny:
Αντε Καλό Πάσχα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και λίγο μελό ένεκα ημέρας:Ταυλάνδη, η χώρα του χαμόγελου και των εκπλήξεων. Ο καλός Βούδας έβαλε το χεράκι του. Το σύμπαν συνωμότησε. Οι θεοί έκαναν σύσκεψη και αποφάσισαν για μένα. Η Νιντ είναι εδώ.!Πάντα ήταν εδώ αλλά μέσα στο μυαλό μου και στη καρδιά μου.
Χτες λοιπόν συνάντησα τη Πιν τη καλή μου φίλη και φίλη της Νιντ που έπρεπε να είναι Αυστραλία. Πήγαμε στο Σιλόνγκ για καφέ και φαγητό. Η Πιν παραπονέθηκε που δεν την συνάντησα πιο πριν αλλά της είπα ότι ήμουν με άλλες και κατάλαβε. Για αυτό είναι και φίλη μου.Της πήρα και ένα δωράκι και στο τέλος μου πετάει τη βόμβα ότι ήρθε η Νιντ από το Περθ και μάλιστα αν θέλω να τη δω να της το πει, σιγά μη το έκανε αυτό Ελληνίδα  ζηλόφθονη. Τρελάθηκα, ήθελα να πάω στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήξερα μήπως είναι με το δικό της. Η Νιντ είναι το αγαπημένο μου μωρό. Ψηλή για Ταυλανδέζα ετών δεκαεννιά  απλή και γλυκύτατη.
Το βράδυ πήγα στο μπαρ της Πιν για να μου πει λεπτομέρειες...με το που μπαίνω μέσα  άγγελος ντυμένος στα λευκά πετάει και πέφτει  στην αγκαλιά μου.Η Νιντ....έπαθα σοκ και για δύο λεπτά δε μιλούσα μόνο τη κοιτούσα και τη χάιδευα στο πρόσωπο να δω μήπως είναι αληθινή.”You remember me...you remember me?” ξεφωνίζει με χαρά αλλά και απορία γιατί δε της μιλούσα...Οι άλλες κοπέλες ουρλιάζουν και χειροκροτούνε. Οι περισσότερες ξέρουν για μένα και τη Νιντ....”My Nid” ψυθιρίζω “Is you?” Μου πιάνει το χέρι και με καθίζει κάτω.
Τη κοιτάω για πολλή ώρα, ενώ παρήγγειλα δυνατό ποτό για να ξεπεράσω το σοκ αφού πήρα και δύο τζούρες από τσιγάρο...φαντάσου!Κοιτάζω το κινητό μου να δω την ημερομηνία Πέμπτη μία Απριλίου έντεκα το βράδυ...ε τώρα κατάλαβα οι θεοί μου κάναν πλακίτσα και μου έστειλαν την Νιντ σε κόπυ μορφή, αρε Ταυλανδοί είστε πρώτοι στις απομιμήσεις...Αφού μιλάει και καλά αγγλικά άρα δεν είναι η Νιντ...και όμως αυτή είναι δίπλα μου να μου γελάει και να μου μιλάει.Από τη χαρά μου κέρασα όλο το μαγαζί, τα κορίτσια δηλαδή. Το έκανα και πέρισυ τη τελευταία μου νύχτα.
Από τότε δε τη ξαναείδα. Τη φόρτωσε χορηγός για δύο τετράμηνα. Θυμάστε που το έγραφα. Οι μικρές μας δεν αντέχουν μακριά. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά τους λείπει η οικογένεια, οι φίλες και το κουσκούς, τους λείπει ο ναός τους για προσευχή, το φαγητό τους, η πατρίδα τους. Η μικρή μου φίλη αν και έμαθε αγγλικά καλά για εδώ, μέτρια όμως για εκεί ήταν εκτός κλίματος. Εδώ εγώ και δε καταλαβαίνω τους Αυστραλούς...See ya..οκ μάητ; Ο δικός της δούλευε πάρα πολύ, έτσι είναι εκεί έχω πάει δύο φορές, και την είχε κλεισμένη στο σπίτι με τη μάνα του. Φυσικά πάρα πολύ χρήμα.Το παλικάρι είχε με τον πατέρα του κατασκευαστική εταιρεία μου έδειξε και φωτογραφίες. Σπιτάρα με πισίνα γιωτ πολυτελείας κλπ. Στο σπίτι της έστελνε κάθε μήνα τριάντα χιλιάρικα και στα γενέθλια της έκανε δώρα μηχανάκι δύο χιλιάδων δολαρίων και στα επόμενα γενέθλια λάπτοπ ACER πανάκριβο...που πάμε ρε εμείς που με χίλια μπατ μαμούμε και μετά το παίζουμε και λεφτάδες γκόμενοι.Κάποιες φορές ερχόταν πίσω για τη βίζα. Σε ένα από τα ταξίδια  κατέβηκαν στο Ισάν μαζί και της άνοιξε ο δικός της μαγαζί να πουλάει ρούχα και παπούτσια να ασχολείται, μου έδειξε φωτογραφίες  και εκείνος πήγε πίσω.
Κάποια στιγμή τα βαρέθηκε όλα αυτά και  του την έκανε. Ίσως και εκείνος τη βαρέθηκε. Πάντως θα την αγαπούσε πάρα πολύ, ξόδεψε αρκετά λεφτά για πάρτη της, βγάζει και πολλά όμως. Εκείνη θέλει να απαλλαγεί από το πέρα δώθε,αυτό μόνο ένας γάμος τη σώζει και περιμένει από τον πρίγκηπα την απάντηση. Η και από εμένα, της πρότεινα να την πάρω Ελλάδα της έδειξα τα νησιά μας τις παραλίες μας και μερικά thai restaurant για να μην έχει σύνδρομο στέρησης  και τρελάθηκε από τη χαρά της,Και πέρυσι ήθελε να έρθει αλλά δεν έκανα τίποτα εξάλλου έφυγε με το εικοσιωκτάχρονο σκίπυ-σπόνσορα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τις επόμενες τρεις μέρες θα την έχω αποκλειστικιά.
Θα έχω σχέση όπως λένε και οι φίλοι μου Γιάννηδες οι Μακεδόνες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάγιο τιπ:Δεν κάνουμε σχέση με Ταυλανδέζα είναι τόσες πολλές που θα χρειαστούμε χίλιες  και μια  ζωές για να απολαύσουμε κάποιες από αυτές...
Δε δίνουμε τα τηλέφωνα μας τα εδώ και τα εκεί. Θα μας ζαλίσουν  τα ούμπαλα. Δεν κάνουμε τσιγκουνιές και περικοπές, καλά πληρωμένη κοπέλα θα μας ανταμείψει με χαρά,με υπερωρίες και έξτρα.

Τη Νιντ την τάισα Τομ γιαμ κουνγκ πήρε φωτιά αλλά και δυνάμεις. Την έκανα με καμάρι μία μικρή παρέλαση στη γειτονιά της πήρα ένα δωράκι και μετά πίσω για το μεροκάματο. Μέχρι και ο ουρανός μου έκανε το χατήρι. Μετά τις απογευματινές υπερωρίες μου έριξε κάτι βροντές, μπουμπούνιζε και δαύτος και εγώ κάτω από το πάπλωμα με τη μικρή μου Νίντ.Εξω να ρίχνει τη βροχή του Νώε και εγώ μέσα στη κιβωτό μου. Τέλεια. Είναι και φοβητσιάρικο. Σε κάθε κεραυνό στριμώχνεται όλο και πιο μέσα. Στο τέλος θα με λιώσει χαλάλι της. Μακάρι να πάω από τέτοια αγκαλιά.Αν με την Νατ ήμουν κωλόφαρδος τι να πω με δαύτο..τζόκερ μου έπεσε μετά από οκτάμηνο τζακ-ποτ!
Αυριο θα αρχίσω τα ψαξίματα για Βίζες και άδειες γάμου...ή λέτε να μου περάσει με ένα περιποιημένο τρίο...Χμ... έστησα και την καυλιάρα την αμερικάνα με το νέο φρούτο που  θα μου έφερνε....έλεγα και ότι τρεις μήνες θα μου ήσαν αρκετοί, θα είχα βαρεθεί και με χαρά θα επέστρεφα....αμ δέ!
Τώρα στο τέλος ήρθαν και τα καλά..α... και στην αρχή και στη μέση δε χαλάστηκα... Μάλλον θα αρχίσω εργασιοθεραπεία και οικονομία οκτάμηνη και θα βάλω ένσημα για τη μεγάλη επιστροφή.
Πρόεδρε κάνε υπομονή πού θα πάει θα γίνουμε γειτόνοι!
Από τη Πατόνγκ αυτά για την ώρα.
Θα τα ξαναπούμε

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
φιλε στα γουστα ειμαι ο κλωνος σου...ειδικα αυτο με τα μανικιουρ..επαυξανω οπως και στην ηλικια
Δεν αμφεβαλλα... :grin:
Αλλωστε αν δεν με απατα η μνημη μου,νομιζω οτι εσυ εχεις ποσταρει καποια στιγμη κατι φωτο,με ΜΑΚΡΑΝ το ομορφοτερο ταυλανδεζικο μωρο που εχει μπει σε αυτο το φορουμ... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom