Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ηθελα να ηξερα που τη βλεπεις τη προσβολη?
Εσεις δηλαδη τζαμπα γαματε?Δε πληρωνετε?
Η δε ξερετε σε ποια χωρα πατε?Η μηπως νομιζετε οτι ΟΛΕΣ οι Ταυλανδεζες εχουν κασε 1000 μπατ?
Φιλε...Σε ολες τις χωρες που υπαρχει σεξοτουρισμος ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ...
Και συνηθως οσο πιο πολλα πληρωσεις,τοσο καλυτερο μουνι θα γαμησεις...Υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια,αλλα αυτος ειναι ο κανονας...
Και αν εισαι τσιπης και σπαγγοραμενος,σε οποια χωρα και να πας,χαλια θα περασεις...
Και αν νομιζεις οτι "το διαθετω" το χρημα,εισαι πολυ μακρυα νυχτωμενος...
Αν το διεθετα,θα πηγαινα 4-5 φορες τουλαχιστον το χρονο..(οπως καποιοι τυχεροι εδω μεσα)...

Πιπινο άστο το παιδί είναι κομπλεξάρας ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ :)

Κωλοτρίβεται στα θρεντάκια.

και καλά ψάχνει γκόμενες στο Bou  :uglystupid:

babis25

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιος ο πιπινο.Απο απο δω το παει απο κει  το παει :2funny:
Εισαι ωραιος τυπος ;)
WS for ever

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ρε φιλε αυτος ο αντρας που περιγραφεις λες να εχει αναγκη να παει στην ταυλανδη να γαμησει;ανετα βρισκει και εδω και οπου αλλου γουσταρει.
Δηλαδη υποννοεις,πως στη Ταυλανδη και σε ολους τους αλλους αναλογους προορισμους,πανε μονο οι παλιοτελευταιοι,σαβουρηδες που εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να δουν το μουνι ουτε ζωγραφιστο?
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος...Και ΕΣΥ προσβαλεις αυτη τη στιγμη..

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
ρε φιλε αυτος ο αντρας που περιγραφεις λες να εχει αναγκη να παει στην ταυλανδη να γαμησει;ανετα βρισκει και εδω και οπου αλλου γουσταρει.

Νατη η αληθεια που βγαινει στη φορα,
Αναγκη εχοντες ξενιτευομενοι, αρε ΝΙΚΟΛΑΚΗ που πας Καμποτζη βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδη υποννοεις,πως στη Ταυλανδη και σε ολους τους αλλους αναλογους προορισμους,πανε μονο οι παλιοτελευταιοι,σαβουρηδες που εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχει περιπτωση να δουν το μουνι ουτε ζωγραφιστο?
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος...Και ΕΣΥ προσβαλεις αυτη τη στιγμη..
καταρχην αλλος σου ειπε οτι προσβαλεις.και δευτερον ρε φιλε γιατι καποιος που εχει εμφανιση,λεφτα και δεν σημαζευεται,να παει εκει να γαμησει πινεζες;παραδεξου οτι οσοι κανουν σεξοτουρισμο,ΚΥΡΙΩΣ ειναι αυτοι που ανεφρες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
καταρχην αλλος σου ειπε οτι προσβαλεις.και δευτερον ρε φιλε γιατι καποιος που εχει εμφανιση,λεφτα και δεν σημαζευεται,να παει εκει να γαμησει πινεζες;παραδεξου οτι οσοι κανουν σεξοτουρισμο,ΚΥΡΙΩΣ ειναι αυτοι που ανεφρες.
Απο οσα γραφεις,μαλλον δεν εχεις παει...Και εαν και εφοσον,σε αξιωσει ο θεος (που στο ευχομαι ολοψυχα) και πας εκει και πηδηξεις Ταυλανδεζα και γενικα Ασιατισα,Θα καταλαβεις απο μονος σου ποσο λαθος εχεις.
Θεωρω οσους αντρες δεν εχουν παει με Ασιατισα...ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ...
Και οσον αφορα το "υψος" (επειδη τις αποκαλεσες πινεζες),εγω εχω την αποψη πως η γυναικα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κοντη...Οποιος ψαχνει ερωτικο συντροφο στο υψος του ειναι κρυφοαδερφη....

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πιπινο άστο το παιδί είναι κομπλεξάρας ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ :)

Κωλοτρίβεται στα θρεντάκια.

και καλά ψάχνει γκόμενες στο Bou  :uglystupid:
γιατί ρε μεγάλε με ξέρεις και από χθές
αν σου αρέσει να σε προσβάλουν δικό σου θέμα. εμένα όχι...πόσο μάλλον κάποιος που δεν με ξέρει κάν
άντε το σταματώ εδώ γιατί θα πω αλήθειες πικρές
λυπάμαι και μόνο που γράφτηκα εδώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου από την ταιλάνδη
καλά να περνάτε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν σου αρέσει να σε προσβάλουν δικό σου θέμα. εμένα όχι...πόσο μάλλον κάποιος που δεν με ξέρει κάν
λυπάμαι και μόνο που γράφτηκα εδώ για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου από την ταιλάνδη
καλά να περνάτε
μην δινεις σημασια αρχηγε οποιος δεν συμφωνει μαζι του,αυτοματως ψαχνει γκομενες στο μπου...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απο οσα γραφεις,μαλλον δεν εχεις παει...Και εαν και εφοσον,σε αξιωσει ο θεος (που στο ευχομαι ολοψυχα) και πας εκει και πηδηξεις Ταυλανδεζα και γενικα Ασιατισα,Θα καταλαβεις απο μονος σου ποσο λαθος εχεις.
Θεωρω οσους αντρες δεν εχουν παει με Ασιατισα...ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ...
Και οσον αφορα το "υψος" (επειδη τις αποκαλεσες πινεζες),εγω εχω την αποψη πως η γυναικα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κοντη...Οποιος ψαχνει ερωτικο συντροφο στο υψος του ειναι κρυφοαδερφη....
οχι ρε φιλε με καταρακωσες.ειμαι αγαμητος επειδη δεν εχω παει με καποια που την πνιγει η δυστιχια και καθεται στον οποιοδηποτε για 1 κοματι ψωμι.με λυπαμαι...

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
FANTOMA ΠΟΥ ΣΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
πιπινο
Για να σε ξενερωσω και να ηρεμησουν τα πνευματα και για να δειξω ποσο ΚΟΥΦΑΛΑ εισαι και δεν τα λες ολα  :grin:  δεστε ενα βιντεακι απο ΜΑΚΑΟ με εργαζομενα κοριτσια.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εγω εχω την αποψη πως η γυναικα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι κοντη...Οποιος ψαχνει ερωτικο συντροφο στο υψος του ειναι κρυφοαδερφη....
Δηλαδή εγώ για παράδειγμα που η γυναίκα μου μου ρίχνει 7 πόντους είμαι αδερφάρα του κερατά !! :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Δηλαδή εγώ για παράδειγμα που η γυναίκα μου μου ρίχνει 7 πόντους είμαι αδερφάρα του κερατά !! :2funny:
Να γιατι ο Κωστας f16 θελει κοντες ΦΟΒΑΤΑΙΙΙΙΙΙΙ μην αλλαξει προσανατολισμο :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε με καταρακωσες.ειμαι αγαμητος επειδη δεν εχω παει με καποια που την πνιγει η δυστιχια και καθεται στον οποιοδηποτε για 1 κοματι ψωμι.με λυπαμαι...
Η "πληρωμη" ειναι η ευκολη λυση...και στο κατω-κατω δεν εχουν και ολοι την ορεξη να σπαταλανε την ωρα τους στο καμακι για να ριξουν γκομενα εκει...
Και θα πρεπει να ξερεις πως δεν εκδιδονται ολες οι Ταυλανδεζες...Ξερεις,υπαρχουν και καποιες που κανουν μια απλη καθημερινη δουλεια...
Η Ταυλανδη ειναι μια χωρα με μεγαλες ανισοτητες...Δεν ειναι ΟΛΟΙ φτωχοι...Κυκλοφορει τοσο χρημα που δε μπορεις να φανταστεις...Και ΑΝ την εισκεφτεις θα δεις οτι σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα,ειναι δεκαετιες μπροστα απο την Ελλαδα...
Το πραγματικο μπουρδελο τελικα ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..Στην Ελλαδα... ;)

Εσυ Φον,συγχωρεισαι λογω προτερου εντιμου βιου... :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η "πληρωμη" ειναι η ευκολη λυση...και στο κατω-κατω δεν εχουν και ολοι την ορεξη να σπαταλανε την ωρα τους στο καμακι για να ριξουν γκομενα εκει...
Και θα πρεπει να ξερεις πως δεν εκδιδονται ολες οι Ταυλανδεζες...Ξερεις,υπαρχουν και καποιες που κανουν μια απλη καθημερινη δουλεια...
Η Ταυλανδη ειναι μια χωρα με μεγαλες ανισοτητες...Δεν ειναι ΟΛΟΙ φτωχοι...Κυκλοφορει τοσο χρημα που δε μπορεις να φανταστεις...Και ΑΝ την εισκεφτεις θα δεις οτι σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πραγματα,ειναι δεκαετιες μπροστα απο την Ελλαδα...
Το πραγματικο μπουρδελο τελικα ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ..Στην Ελλαδα... ;)
Εσυ Φον,συγχωρεισαι λογω προτερου εντιμου βιου... :2funny:
μπαα,προτιμω να μεινω αγαμητος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και να κρατγσω τα λεφτα μου για να παρω το type-r.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
πιπινο
Για να σε ξενερωσω και να ηρεμησουν τα πνευματα και για να δειξω ποσο ΚΟΥΦΑΛΑ εισαι και δεν τα λες ολα   :grin:  δεστε ενα βιντεακι απο ΜΑΚΑΟ με εργαζομενα κοριτσια.
Λορδε,το βιντεο ειναι μουφα...2 ωρες ξεροσταλιασα μεσα και δεν ειδα ουτε μια...
Μονο απεξω ειχε κατι Ρωσσιδες...
Αλλα να πας στο Μακαο και να πηδηξεις Ρωσσιδες,ειναι το λιγοτερο "αδοκιμο"...!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
καλά να περνάτε

Αρχηγέ παρεξήγησες δεν αναφέρθηκα σε εσένα
στον MASTER21 αναφέρθηκα.

Εμείς δεν έχουμε ανταλλάξει λέξη..ΠΟΤΕ..

ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ);;

είπαμε ρε συ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αρχηγέ παρεξήγησες δεν αναφέρθηκα σε εσένα
στον MASTER21 αναφέρθηκα.

Εμείς δεν έχουμε ανταλλάξει λέξη..ΠΟΤΕ..

ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ (ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ);;

είπαμε ρε συ...
απεδειξες οτι εισαι η αδελφη ραφη,κατα το αγορι που εχετε ερθει πολυ κοντα...τωρα αποδεικνυεις οτι εισαι και μαλακας και δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποιος γραφει τι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom