Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Σε μια πόλη που το κουκούλι της είναι η νύχτα, οι πουτάνες, τα μεθυσμένα γουρούνια, τα ναρκωτικά και τα φράγκα, ο lakisscorpio ξαναβρήκε δυό τσάντες που αξίζαν κάμποσο.
Αυτό τα λέει όλα.

Τώρα αν από μια γκόμενα τίγκα στα τατού, στο γιαμπά, την κόκα, το Ταιλανδέζικο ουίσκυ και τον γκόμενο να την περιμένει στην γωνία, εσύ ψάχνεις να βρείς αγάπη και φράουλες, τι να πώ περίμενε.
Η πλάκα είναι ότι και να έρθει αυτή η ρημάδα η αγάπη δεν θα ξέρεις τι τι σκατά να την κάνεις, όπως δεν ήξεραν οι προηγούμενοι από σένα.
το διαβάζω ,το ξαναδιαβάζω μπα...νάδα
αν απευθύνεσε σε εμένα ή στον μονόλυκο κάντο λίγο πιο λιανό.
αν πάλι όχι,sorry προκαταβολικά

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ήταν δεν ήταν 1.45... ΑΚΟΥΣ ΚΩΣΤΑΑΑ...και αδύνατο,
η επομενη πιο κοντη απο την προηγουμενη, :2funny: :2funny:
πρεπει να νιωθουμε πολυ τυχεροι που γνωρισαμε αυτη τη χωρα, εχει τις πιο κοντες γυναικες του πλανητη, τσεκαρισμενο.

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
η επομενη πιο κοντη απο την προηγουμενη, :2funny: :2funny:
πρεπει να νιωθουμε πολυ τυχεροι που γνωρισαμε αυτη τη χωρα, εχει τις πιο κοντες γυναικες του πλανητη, τσεκαρισμενο.
εχω μεινει αναυδος φιλτατε Κωστα απ την αρχη που σε παρακολουθω γι αυτη την εμμονη σου στις πολυ κοντες!και γω τις γουσταρω δεν λεω αλλα και λιγο ψηλοτερες στα στανταρ παντα της Ταυλανδης επισης με ξετρελενουν!φετος μαλιστα ειχα ενα αμορε στο Κραμπι πολυ κοντη στα δικα σου γουστα(οπου και σε θυμηθηκα) και πολυ ζορικο!εγω ενα μενδιαφερει σωματικως να πληρει ανεξαρτητου υψους¨πεταχτο κωλαρακι, μικρο βυζακι,επιπεδη κοιλιτσα!τι ειναι αυτο που σε εξιταρει στις πολυ κοντες αρχηγε? :think:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μάλλον το ότι σίγουρα δεν είναι ladyboy :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
πολλά τα πλεονεκτήματα μια κοντής. για σκεφτήτε το λίγο...
στην πλειοψηφία βέβαια.πάντα και παντού και για όλα υπάρχει εξαίρεση.
δεν τρων πολύ=οικονομικές.χωρίς λίπος,χωρίς παραπανίσια κιλά,λείες επιδερμίδες
πιθανόν δεν πίνουν και πολύ=τα ίδια με τα παραπάνω
αδύνατες=τις από δω ,τις πας από κει ,τις πας παραπέρα=ιδανικές για όρθιος εσύ αγγαλιά αυτή
δεν πιάνουν χώρο=κοιμάσαι σαν άνθρωπος
με μια αγκαλιά τα πιάνεις όλα=δεν τανίζεσαι
εεεεεεεεε θα'χει και άλλα....δεν μου έρχονται
πως να το κάνουμε.....συμφέρουν :2funny: :2funny: :2funny:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μολις τωρα ειπα απο ενα γκομενακι να ερθει να με παρει απο το αεροδρομιο της βκκ και μου ειπε οτι ειναι πολυ επικυνδινο γιατι γινοντε πολλες φασαριες τωρα και τετοια ... ξερει κανεις τιποτα ? ευχαριστω ...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
παιδια μολις τωρα ειπα απο ενα γκομενακι να ερθει να με παρει απο το αεροδρομιο της βκκ και μου ειπε οτι ειναι πολυ επικυνδινο γιατι γινοντε πολλες φασαριες τωρα και τετοια ... ξερει κανεις τιποτα ? ευχαριστω ...

Περίεργο και εμένα ένα φιλαράκι μου είπε ότι κάπου διάβασε για φασαρίες στην πρωτεύουσα αυτό το τριήμερο
ξέρεις κανείς τίποτα? ή τσάμπα ανυσηχώ?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:Μόλις τακτοποιηθήκαμε στα ξενοδοχεία μας. Πολύ κούραση ένεκα τελευταίο βράδυ στη Πατόνγκ έγινε πάλι τρικούβερτο γλέντι.Απόψε θα έχει μάλλον αναγνωριστικό παιχνίδι και συναντήσεις με παλιές φίλες και φίλους.
Αύριο η μεγάλη συνάντηση.Από ότι βλέπω συμπληρώσαμε ενδεκάδα. Μπράβο στον lakis που μάζεψε και τους υπόλοιπους.

Κατα τα άλλα όσο αναφορά στον φίλο που απαντάει στο Ταλανδές άκαρδες κλπ είναι σχήμα λόγου και αφορά μόνο τις κοπέλλες της νύχτας οι οποίες φυσικά είναι αξιοπρεπέστατες.Όσο αναφορά τις δωρεάν υπηρεσίες Ταυλανδών γυναικών εγώ προσωπικά δεν έχω γνώμη.Ουδέποτε αφήνω κοπέλα απο αυτή τη χώρα (μπαρόβια ή κανονική-έχω γνωρίσει και από τις άλλες) ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα οιασδήποτε οικονομικής κατάστασης να πληρώσει για μένα κάτι,ή να μου το παρέχει δωρεάν.Το δωρεάν το κατήργησα εδώ και πολά χρόνια.
Καλή Συνάντηση αύριο.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Περίεργο και εμένα ένα φιλαράκι μου είπε ότι κάπου διάβασε για φασαρίες στην πρωτεύουσα αυτό το τριήμερο
ξέρεις κανείς τίποτα? ή τσάμπα ανυσηχώ?
Και μενα ο ταξιτζης που με πηγε στο αεροδρομιο την Κυριακη το βραδυ και ηταν οπαδος του Τακσιν μου ειπε οτι θα αρχιζαν  φασαριες απο την Τριτη. Κοιταζω ομως στο Thai.gr και δεν βλεπω καμια ανταποκριση σχετικα. Εγω βεβαια ειμουνα πολυ κοντα σε εκρηξη χειροβομβιδας κροτου που ειχε ριξει ενας απο ενα μηχανακι στη Σιλομ σε τραπεζα την προπερασμενη Κυριακη το βραδυ.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
.Το δωρεάν το κατήργησα εδώ και πολά χρόνια.

[/quote]Τσαμπα δεν δινει ουτε η μαμα στον μπαμπα λεγαμε πιτσιρικαδες. :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδικα το συνεθεσα με τοσο κοπο γα την συναντηση??

Ελα παραπονιάρη προσπαθούμε να το μάθουμε....
Αυριο θα κλείσω τραπέζι μην εξαφανιστείτε...
ΛΟΥΣΙΦΕΡ 23:00 ME 23:30.

Παταγια ΟΕΟ Πατάγια ΟΕΟ!!!
:dancing:  :dancing:  :dancing:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
lakisskorpio θελει μερικες βελτιωσεις σε ομιοκαταληξια αλλα ειναι ηδη
πολυ καλο!

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδια..δεν θα κανει κανεις κανενα σχολιο για το συνθηματακι??
Αδικα το συνεθεσα με τοσο κοπο γα την συναντηση??? :grin: :grin: :grin: :grin:
φιλε αυτο το συνθημα για να το συγκρατησω χρειαζομαι τεσσερα μυαλα..... :idiot: :idiot: :idiot:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Pataya news: Η Πατάγια είναι πάντα Πατάγια.Φτωχομάνα και πλανεύτρα.Ξεκινησαμε χτες με Μπακαρα αλλά κάναμε μεταβολή αμέσως.Ηταν τίγκα στους καπνους και στους φαλανγκ.Επόμενη στάση το Walking street club κορυφαίο. Σιγά που δε θα πάμε στη Λουσιφερ, χτυπήσαμε και εκεί ένα ποτάκι για να ακολουθήσει το Μαρίν ντισκο.Εκει ο πρόεδρος  μονίμως εχει ένα χαρέμι από 5-6 λαχταριστα μωρά.Αφου διασκεδάσαμε για κάμποσο κλείσαμε με Ινσόμνια - το απόλυτο παιχνίδι. Και εκεί που είχα δηλώσει ρεπό για απόψε ένα μωρό με κόκκινα που λικνιζόταν με τη μουσική δε γινόταν να μη το πάρω μαζί μου.Λίγο με δυσκόλεψε γιατί είχε και φιλεναδίτσα μαζί του και δε μπορούσε να την αφήσει. Για τρίο το ξεχνάμε έχω μείνει από καύσιμα. Η τελευταία στο Πουκέτ εφερε και τη φίλη της και μου ήπιαν το αίμα.Ισα ίσα προλαβα το ταξί που σφύριζε από κάτω.Ηρθε λοιπόν μαζί μου και είχαμε στενότατες διμερείς σχέσεις πρωί πρωί και μεσημεριάτικα.Το πρόγραμμα σήμερα έχει πισίνα, ξεκούραση και....
Το βραδυ η μεγάλη συνάντηση.!!!
Μάγκες θα πάω πιο νωρίς να κλείσω τραπέζι κοντά στον DJ.Χτες είδα ότι εκεί κωλοτρίβονται πολλά μωρά.
Θα είμαι εκεί από τις 23:00.Συνθηματικό μπουκάλι Μπακάρντι κερνάω εγώ.Θαλασσί μπλουζάκι είπαμε.Τίλακ δεκτά.Αντε καλή αντάμωση. :rockon:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εγω λεω ετσι πως θα ειστε ολοι μαζι οι παιχτες μεσα στο μαγαζι μαζεμενοι να αρχιζετε να φωναζετε..

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ..ΤΟ Γ/ΝΟ ...κτλ κτλ..

:grin:

μπραβο παιδες γερα..να προβαλουμε τα θετικα στοιχεια τοΥ Ελληνα αντρα ομως..

φιλικα

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Pataya news: Η Πατάγια είναι πάντα Πατάγια.Φτωχομάνα και πλανεύτρα.Ξεκινησαμε χτες με Μπακαρα αλλά κάναμε μεταβολή αμέσως.Ηταν τίγκα στους καπνους και στους φαλανγκ.Επόμενη στάση το Walking street club κορυφαίο. Σιγά που δε θα πάμε στη Λουσιφερ, χτυπήσαμε και εκεί ένα ποτάκι για να ακολουθήσει το Μαρίν ντισκο.Εκει ο πρόεδρος  μονίμως εχει ένα χαρέμι από 5-6 λαχταριστα μωρά.Αφου διασκεδάσαμε για κάμποσο κλείσαμε με Ινσόμνια - το απόλυτο παιχνίδι. Και εκεί που είχα δηλώσει ρεπό για απόψε ένα μωρό με κόκκινα που λικνιζόταν με τη μουσική δε γινόταν να μη το πάρω μαζί μου.Λίγο με δυσκόλεψε γιατί είχε και φιλεναδίτσα μαζί του και δε μπορούσε να την αφήσει. Για τρίο το ξεχνάμε έχω μείνει από καύσιμα. Η τελευταία στο Πουκέτ εφερε και τη φίλη της και μου ήπιαν το αίμα.Ισα ίσα προλαβα το ταξί που σφύριζε από κάτω.Ηρθε λοιπόν μαζί μου και είχαμε στενότατες διμερείς σχέσεις πρωί πρωί και μεσημεριάτικα.Το πρόγραμμα σήμερα έχει πισίνα, ξεκούραση και....
Το βραδυ η μεγάλη συνάντηση.!!!
Μάγκες θα πάω πιο νωρίς να κλείσω τραπέζι κοντά στον DJ.Χτες είδα ότι εκεί κωλοτρίβονται πολλά μωρά.
Θα είμαι εκεί από τις 23:00.Συνθηματικό μπουκάλι Μπακάρντι κερνάω εγώ.Θαλασσί μπλουζάκι είπαμε.Τίλακ δεκτά.Αντε καλή αντάμωση. :rockon:

ετσι ετσι ρε φιλος ωραιος αλλα δυστιχος δεν σας προλαβαινω ... την αλλη φορα  >:(

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Συναγωνιστές καλησπέρα
Μετά απο δυο μήνες στο παράδεισο γύρισα πίσω και αισθάνομαι ότι
γύρισα στο Αφγανιστάν....

Γαμώ το φελέκι μου γαμώ...

με βλέπω από Ιούνη και μετά πάλι για κάνα δίμηνο.. (προς το παρόν δεν έχω συνέλθει ακόμη)

τα νευρααααααααααααααααα  μου....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

johnxps

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες ετοίμαζεται πολυ μεγάλο συλλαλητήριο Σαββατοκυριακο με κοντα περιπου στο 1000000 κοσμο!!! για τον πρώην πρωθυπουργό τους. Θέλουν να ρίξουν το τωρινο πρωθυπουργό ο οποιος δεν ειναι εκλεγμένος απο τον λαο αλλά απο τον Βασιλιά! Και εγώ φτάνω Κυριακή την τρέλα μου!!! Αλλα επειδή πετάω για Πουκέτ δεν νομιζω να έχω πρόβλημα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom