Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μεζές για τον Πρόεδρο.Το κυρίως γεύμα την Πέμπτη ξέρεις εσύ καβούρια κλπ στο King Sea Food.
Παρασκευή η Μπουρδελοσυνάντηση στη Λούσιφερ, θα γίνει η κόλαση των Τσολιάδων
:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:   :dancing:

Συνημμένα

• Deep Panic.jpg
    Deep Panic.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από ότι βλέπω πάμε τελικά για συνάντηση μελών BTV.
Εχει ξαναγίνει;Αν όχι θα είναι η πρώτη.
Και που θα γίνει...στο κέντρο της κόλασης.Λούσιφερ όνομα και πράμα.
Λοιπόν εγώ με τους δύο που θα έρθουμε από Πουκέτ τρεις και ο Πρόεδρος σίγουρος τέσσερις.
Lakis,Suadan,Victor έχουν δηλώσει οκ. Επτά σύνολο.Ο Spyros1980 που κατεβαίνει στις  16/3  να ετοιμάζευται για τη δεύτερη συνάντηση στην Ινσόμνια. :dancing:
Για να μαζευόμαστε παραπάνω να βγάλουμε ενδεκάδα τουλάχιστον αυριο!
Λούσιφερ 23:00 Ημέρα Παρασκευή.Νεότερα αύριο.Πάμε δυνατά. :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• BTV.jpg
    BTV.jpg
    135 KB · Εμφανίσεις: 23

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Από ότι βλέπω πάμε τελικά για συνάντηση μελών BTV.
Εχει ξαναγίνει;Αν όχι θα είναι η πρώτη.
Και που θα γίνει...στο κέντρο της κόλασης.Λούσιφερ όνομα και πράμα.
Λοιπόν εγώ με τους δύο που θα έρθουμε από Πουκέτ τρεις και ο Πρόεδρος σίγουρος τέσσερις.
Lakis,Suadan,Victor έχουν δηλώσει οκ. Επτά σύνολο.Ο Spyros1980 που κατεβαίνει στις  16/3  να ετοιμάζευται για τη δεύτερη συνάντηση στην Ινσόμνια. :dancing:
Για να μαζευόμαστε παραπάνω να βγάλουμε ενδεκάδα τουλάχιστον αυριο!
Λούσιφερ 23:00 Ημέρα Παρασκευή.Νεότερα αύριο.Πάμε δυνατά. :rockon: :rockon: :rockon:

για την συναντηση θα ειναι μαζι μου εκτος απο εμενα..djzan,fysarmonikas,gelis 25 kai Thanos!!!!Εχει να γινει χαμος!!!!!

Θα γινει της Πατταγιας

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στα κλαμπ γινεται η φαση με τις γκομενες? και ακομα σε πλησιαζουν αυτες ή κανεις εσυ το πεσιμο για κατασταση?ασ μιλησει καποιος εμπειρος και ας πει ποια κλαμπ αξιζουν πραγματικα...ευχ.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Στα κλαμπ γινεται η φαση με τις γκομενες? και ακομα σε πλησιαζουν αυτες ή κανεις εσυ το πεσιμο για κατασταση?ασ μιλησει καποιος εμπειρος και ας πει ποια κλαμπ αξιζουν πραγματικα...ευχ.

φιλε μου,η κατασταση ειναι τοσο απλη........στο κλαμπ αν μια κοπελλα σε δει και σου χαμογελασει,εχει τελειωσει το θεμα!!!πας της μιλας,την κερνας ενα ποτακι και το ιδιο βραδυ κατα 99.99999999999999% ερχεται στο δωματιο σου........ετσι απλα
για μενα το καλυτερο(εννοω απο αποψης ομορφιασ κοιτσιων)ειναι το insomnia

Kostas_ath

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειναι βαλτες του μαγαζιου ολες αυτες δηλαδη για οσο κανονισουμε χρονικο διαστημα?το θεμα ειναι να αξιζουν πανω απο ολα...στο δρομο οσες περιμενουν δεν ενδεικνυνται?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ΠΙΠΙΝΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ: Οι Ταυλανδές έχουν δεξιά την καρδία όπως λέει και ο Πρόεδρος. Διασκεδάστε μαζί της και μετά αλλάξτε την θα σου πει και ευχαριστώ.Κολλάμε αλλά δε καψουρευόμαστε.
  ρε φιλε οταν μιλας για τις γυναικες της ταυλανδης μηπως θα ηταν καλο να διαχωριζεις, τα κοριτσια του "επαγγελματος" απ ολες τις υπολοιπες :think:  εχω γνωρισει γυναικες στη μπανγκοκ, που δε με αφηναν να πληρωσω οχι το καφε, το φαγητο, η το σινεμα, αλλα ουτε τη βενζινη που καψαμε για αγιουταγια και σουκοται, σχεδον 1000 χιλιομετρα! εχω γνωρισει ταυλανδες που καναν διακοπες στο κραμπι (μειναν απλα φιλες) που διναν φιλοδωρηματα σε βαρκαρηδες, οδηγους βαν, σερβιτορους! υπαρχει μια μεσοαστικη ταξη στη μπανγκοκ που ουτε φανταζεστε :uglystupid: αντ αυτου προτειματε να γενικευετε και να χαρακτηριζετε εναν ολοκληρο λαο και μια κοινωνια, απ οτι εχετε δει σε πουκετ, παταγια, αντε και νανα, πατπογκ

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
  ρε φιλε οταν μιλας για τις γυναικες της ταυλανδης μηπως θα ηταν καλο να διαχωριζεις, τα κοριτσια του "επαγγελματος" απ ολες τις υπολοιπες :think:  εχω γνωρισει γυναικες στη μπανγκοκ, που δε με αφηναν να πληρωσω οχι το καφε, το φαγητο, η το σινεμα, αλλα ουτε τη βενζινη που καψαμε για αγιουταγια και σουκοται, σχεδον 1000 χιλιομετρα! εχω γνωρισει ταυλανδες που καναν διακοπες στο κραμπι (μειναν απλα φιλες) που διναν φιλοδωρηματα σε βαρκαρηδες, οδηγους βαν, σερβιτορους! υπαρχει μια μεσοαστικη ταξη στη μπανγκοκ που ουτε φανταζεστε :uglystupid: αντ αυτου προτειματε να γενικευετε και να χαρακτηριζετε εναν ολοκληρο λαο και μια κοινωνια, απ οτι εχετε δει σε πουκετ, παταγια, αντε και νανα, πατπογκ

έχεις δικιο, αλλά μην παρεξηγείς τους φίλους από τα πρόσφατα ποστ, έχουμε πει δεκάδες φορές για τις πολλές αρετές της ταϊ κοινωνίας

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φυσικά και έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς και εσύ ότι εκεί πάμε διακοπές.
μην περμένεις λοιπόν από κάποιον πού πάει 1,2 ή και τρίτη φορά να αρχίζει να εμβαθύνει και να προβηματίζετε για τις αρετές ή τα προβλήματα της ταυλάνδης. :think: :think: :think:
έχουμε τα δικά μας και μάλιστα και από τα δύο και πολλά...

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
O φιλος φυσικα εννοει τις γυναικες της Παταγια. Εχει αναφερει εξαλλου σε παλαιοτερο του ποστ οτι παρολο που εχει παει πολλες φορες Ταυλανδη δεν εχει παει στην Μπανγκοκ. Εγω που λογω δουλειας πηγα στην Μπανγκοκ και ηρθα σε επαφη με πολλες γυναικες που δουλευαν σε αντικειμενο εργασιας που με αφορουσε διαπιστωσα πραγματι οτι προκειται πραγματι για ενα αξιοπρεπεστατο λαο και κυριως ευγενικο λαο. Ακομα και οι καταρχας φορτικοι τουκουκτζηδες αν τους γνωριζες καλυτερα ειχαν και αυτοι μια αξιοπρεπεια.(Λογω του οτι καθησα πολλες μερες στην ιδια περιοχη γνωρισα 2-3 απο αυτους.)

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
+1.000.000 :rockon:Επιτελους τι περιμενουμε απ αυτες τις Ταυλανδες?να παταμε το κουμπι να μας ερωτευωνται,να το ξαναπαταμε να σταματουν?εμεις τι δινουμε αραγε γιαυτες τις προσδοκιες?το 1000μπατο και πρεπει να μας κανουν και κολοτουμπες?να εκει κοντα τις φτασαμε!ας αναρωτηθουμε λιγο εμεις τι θελουμε να κανουμε .

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
O φιλος φυσικα εννοει τις γυναικες της Παταγια. Εχει αναφερει εξαλλου σε παλαιοτερο του ποστ οτι παρολο που εχει παει πολλες φορες Ταυλανδη δεν εχει παει στην Μπανγκοκ. Εγω που λογω δουλειας πηγα στην Μπανγκοκ και ηρθα σε επαφη με πολλες γυναικες που δουλευαν σε αντικειμενο εργασιας που με αφορουσε διαπιστωσα πραγματι οτι προκειται πραγματι για ενα αξιοπρεπεστατο λαο και κυριως ευγενικο λαο. Ακομα και οι καταρχας φορτικοι τουκουκτζηδες αν τους γνωριζες καλυτερα ειχαν και αυτοι μια αξιοπρεπεια.(Λογω του οτι καθησα πολλες μερες στην ιδια περιοχη γνωρισα 2-3 απο αυτους.)
εγω θα συνιγορησω ομως και γι αυτες "τις γυναικες της Παταγιας"!για ποιον λογο ρε παιδια ερχονται ολα αυτα τα φτωχα κοριτσια του ισααν και προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη μας?λετε να το κανουν απο καπριτσιο?η μηπως δεν εχουν αξιοπρεπεια?την ριχνουν ομως για χαρη της επιβιωσης!προτου δυο βδομαδες στην WS παιρνω ενα 28χρονο χωρισμενο μενα παιδι απο ενα μπαρακι που μολις ειχε κατεβει για πρωτη φορα για δουλεια γιατι ειχε πεσει ανεχεια στο χωριο της οπου βοηθουσε τον πατερα της πουχε ζωα.αγγλικα καθολου!η ξαδερφη της που δουλευε μαζι μου ειπε οτι θες δωστης.απ τις ωραιοτερες γυναικες που εχω συναντησει!ντρεποταν να μου δειξει τις παλαμες τις γιατι απ την δουλεια ηταν πιο σκληρες απ τις δικες μου που ειμαι και οικοδομος.ντρεποταν να με κοιταξει στα ματια γιατι θεωρουσε μαλλον τον εαυτο της κατωτερο απ τις αλλες κοπελες.οχι μονο την πληρωσα καλυτερα απ ολες αλλα για πρωτη φορα στην ζωη μου εκανα ερωτα και της προσφερα οσο μπορουσα τετοια αγαπη για δυο μερες που την ειχα που αν βλεπατε εκεινο το βλεμα που μουριχνε γεματο συμπαθεια και αγαπη για το ποσο ωραια της φερομουν χωρις να μπορει να πει ουτε ενα yes στα αγγκλικα ηταν οσο χιλιες λεξεις!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
κωστα φ16 που να ξερες οταν πρωτοξεκινουσες...οτι θα γεμισει ελληναραδες η πατταγια :grin:

φετος τον αυγουστο βλεπω ολοι πατταγια..θα ερημωσει η μυκονος... :2funny: :2funny:

φιλικα παντα..

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
εγω θα συνιγορησω ομως και γι αυτες "τις γυναικες της Παταγιας"!για ποιον λογο ρε παιδια ερχονται ολα αυτα τα φτωχα κοριτσια του ισααν και προσπαθουν να τραβηξουν την προσοχη μας?λετε να το κανουν απο καπριτσιο?η μηπως δεν εχουν αξιοπρεπεια?την ριχνουν ομως για χαρη της επιβιωσης!προτου δυο βδομαδες στην WS παιρνω ενα 28χρονο χωρισμενο μενα παιδι απο ενα μπαρακι που μολις ειχε κατεβει για πρωτη φορα για δουλεια γιατι ειχε πεσει ανεχεια στο χωριο της οπου βοηθουσε τον πατερα της πουχε ζωα.αγγλικα καθολου!η ξαδερφη της που δουλευε μαζι μου ειπε οτι θες δωστης.απ τις ωραιοτερες γυναικες που εχω συναντησει!ντρεποταν να μου δειξει τις παλαμες τις γιατι απ την δουλεια ηταν πιο σκληρες απ τις δικες μου που ειμαι και οικοδομος.ντρεποταν να με κοιταξει στα ματια γιατι θεωρουσε μαλλον τον εαυτο της κατωτερο απ τις αλλες κοπελες.οχι μονο την πληρωσα καλυτερα απ ολες αλλα για πρωτη φορα στην ζωη μου εκανα ερωτα και της προσφερα οσο μπορουσα τετοια αγαπη για δυο μερες που την ειχα που αν βλεπατε εκεινο το βλεμα που μουριχνε γεματο συμπαθεια και αγαπη για το ποσο ωραια της φερομουν χωρις να μπορει να πει ουτε ενα yes στα αγγκλικα ηταν οσο χιλιες λεξεις!
  δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι τα "διαμαντια" τα βρισκεις μεσα στη "λασπη"  οτι γινεται εκει κατω ρε παιδια  ειναι μια τιμια συναλλαγη,  απλα τα κοριτσια που κανουν αυτη τη δουλεια, ειναι πολυ ευκολο να καταλαβουν το χαρακτηρα του καθενος!  οσοι εχουν λοιπον κακοτροπο και φορτικο χαρακτηρα, μη περιμενουν να παρουν το "δωσιμο" που αυτες οι γυναικες θα τους εδειναν ετσι και αλλιως, (λογω κουλτουρας) ακομα και σε μια βραδυα εναντι αντιτιμου

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κωστα φ16 που να ξερες οταν πρωτοξεκινουσες...οτι θα γεμισει ελληναραδες η πατταγια :grin:

φετος τον αυγουστο βλεπω ολοι πατταγια..θα ερημωσει η μυκονος... :2funny: :2funny:

φιλικα παντα..
όχι ρε σύ tyler...μην μου το χαλάς.
όλοι στην μύκονο για καμμιά 10αριά μέρες,να φάμε ο καθένας κανα τάληρο ευρόπουλα,να βρούμε και μια ελεεινίδα,από κείνες ντε που από την πρώτη στιγμή σε κοιτάζουν στα μάτια ,που ούτε μιλάν ,ούτε θυμώνουν ,σε κρατάν γλυκά από το χεράκι, με τα ωραία μικρά κωλαράκια τους και την ωραία ναζιάρα φωνούλα τους.
δάνειο θα πάρω αλλά στην μύκονο θα πάω...όλα κι'όλα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ξέρω ακόμα ένα με τον τοτό...να το πώ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
για την συναντηση θα ειναι μαζι μου εκτος απο εμενα..djzan,fysarmonikas,gelis 25 kai Thanos!!!!Εχει να γινει χαμος!!!!!

Θα γινει της Πατταγιας
19-3 πατταυα....βάλε και οττο-3 μέσα δεξί χαφ παρακαλώ......

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όχι ρε σύ tyler...μην μου το χαλάς.
όλοι στην μύκονο για καμμιά 10αριά μέρες,να φάμε ο καθένας κανα τάληρο ευρόπουλα,να βρούμε και μια ελεεινίδα,από κείνες ντε που από την πρώτη στιγμή σε κοιτάζουν στα μάτια ,που ούτε μιλάν ,ούτε θυμώνουν ,σε κρατάν γλυκά από το χεράκι, με τα ωραία μικρά κωλαράκια τους και την ωραία ναζιάρα φωνούλα τους.
δάνειο θα πάρω αλλά στην μύκονο θα πάω...όλα κι'όλα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ξέρω ακόμα ένα με τον τοτό...να το πώ??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και μολις φας το ταληρο ανεβα και στο δικο μου Σαμοθρακη να φας και το υπολοιπο 3χιλιαρο ετσι για να γουσταρεις τρελλα απ τις κατα πολυ βελτιωμενες ελλεεινιδες σε τροπους και ευγενεια μιλαμε!θα ξετρελαθεις για το ολο πακετο τι να σου πω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Σε μια πόλη που το κουκούλι της είναι η νύχτα, οι πουτάνες, τα μεθυσμένα γουρούνια, τα ναρκωτικά και τα φράγκα, ο lakisscorpio ξαναβρήκε δυό τσάντες που αξίζαν κάμποσο.
Αυτό τα λέει όλα.

Τώρα αν από μια γκόμενα τίγκα στα τατού, στο γιαμπά, την κόκα, το Ταιλανδέζικο ουίσκυ και τον γκόμενο να την περιμένει στην γωνία, εσύ ψάχνεις να βρείς αγάπη και φράουλες, τι να πώ περίμενε.
Η πλάκα είναι ότι και να έρθει αυτή η ρημάδα η αγάπη δεν θα ξέρεις τι τι σκατά να την κάνεις, όπως δεν ήξεραν οι προηγούμενοι από σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom