Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
51
Πόντοι
0
Αυτό με τα ονόματα ήταν πρόβλημα και για εμένα. Επειδή λίγο πολύ τά ονόματα τους μοιάζουν. Τελευταία όμως πηδαγα μια που την λέγανε ΠΑΟ.
Κωλογερε με το συμπαθειο , εισαι γαμικος , πηδας ακαταπαυστα αλλα μια απορια : Αυτο που λεμε γεροντοερωτας η κατι παραπλησιο , τοσα χρονια που ασκεισαι στο σπορ δεν σου προεκυψε ; Ανθρωπινο δεν ειναι ; Αιμα κυλαει στις φλεβες μας , μια , δυο, τρεις , πενηντατρεις, δεν δεθηκες ποτε συναισθηματικα και αν ναι πως ξεμπλεξες ; Με γιογκα και διαλογισμο ; Μασαζ νουρου , soapy μηπως ; Μεθοδος LYST ; Love You Short Time ; (Που να ειναι αυτη η ψυχη ; Μηπως ενεδωσε σε μακροχρονια σχεση και ντρεπεται να το πει; )

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Σαλαματ ήταν και στα μαλγκασι ..εσύ που ξέρεις γαλλικά και πιάνο απορώ πως δεν είσαι στον απόλυτο παράδεισο κ τρέχεις στην ταυλανδη ;
Μόνο για Ταϊλάνδη παίρνω άδεια απο τον εισαγγελέα, λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης εκεί.:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Για τον φίλο @ponemuk που παραπάνω αναφέρθηκε σε γεροντοερωτες. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αντιγράφω και ξανά παραθέτω ποντάρισμα μου από τον Φλεβάρη του 2023.

"Επιτέλους, έπειτα από 4 χρόνια "μόνιμης σχέσης", αλλά όχι νόμιμης, μόνος και ελεύθερος στην Μπανγκόκ.
Ελεύθερος;
Μάλλον πιο φυλακισμένος από ποτέ. Φρόντισε η "πρώην" μου για αυτό. Είχε βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, που όσο και να πηδήξω, και το καλύτερο μουνι της Ταυλανδης, πάλι από κάτω θα περάσω.
Είχε καταφέρει και είχε τρυπώσει μέσα στο μυαλό μου και στις πιο κρυφές και απαγορευμένες επιθυμίες και φαντασιώσεις μου, ειδικά πέρσι, και μου τις ικανοποιούσε πριν προλάβω εγώ να της το ζητήσω.
Είχα νιώσει μαζί της πραγματικά άνθρωπος και άνδρας.
Μου έδωσε τα πάντα. Ήταν μια πραγματική γκέισα που ήθελε μόνο να με ικανοποιεί.
Και τι μου ζήτησε; Απόλυτη αφοσίωση και πίστη και μια ελπίδα για κοινό μέλλον. Δεν μπορούσα να της δώσω τίποτα από αυτά.
Και έτσι άρχισαν οι διαδυκτιακοι καυγάδες μας.
15ωρες καθημερινες βιντεοκλήσεις στο μεσσεντζερ, η, και 24ωρες όταν πήγα 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη,(2 κινητά και ένα λάπτοπ δεν προλάβαιναν να γεμίσουν μπαταρίες), κατέληγαν πάντα σε καυγάδες.
Ακόμα και όταν τις έστειλα 80 ευρώ στα γενέθλιά της, μετα από έναν τέτοιο καυγά μου τα έστειλε πισω λέγοντας μου: "Με τα λεφτά μόνο το κορμί μου μπορείς να αγοράσεις. Την καρδιά μου όμως, μόνο με αγάπη μπορείς να την κερδίσεις".
Ίσως αυτή να ήταν η γυναίκα της ζωής μου.
Σε λάθος τόπο και χρόνο. Και επειδή καποιοι φίλοι μου είπαν: "Μα ήταν του δρόμου". Ναι, και εγώ του δρόμου είμαι, μια ζωή.
Τέλη Ιουλίου με μπλοκαρισε από τα σοσιαλ, και από το τηλέφωνο της. Και μετά από 5 μήνες με ξεμπλοκαρισε για 2 μέρες, ισα-ισα για να δω κάποιες φωτογραφίες στο φεις-μπουκ που ήταν με κάποιον άλλο.
Ας είναι καλά η κοπέλα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να της δώσει την αγάπη που της αξίζει και να την μαζέψει από το δρόμο"

Τελευταία τροποποίηση:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
@ponemuk Με τον LYST είχαμε συναντηθεί παλιότερα 2, φορές στην Μπανγκόκ. Δεν έμενε όμως πολλες ημέρες εκεί γιατί η βάση του ήταν το Πουκετ.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.121
Πόντοι
1.446
Αν πέσεις σε Ασσιατισα γκέισα δύσκολα ξεπερνιέται...
Είναι μουνι-λωτός ... όταν το φας ξεχνάς ότι ήξερες...

Το μουνι και ο κωλος τους είναι μαγεία...!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Μια χαρα ειναι το κοντο για 640 το μηνα.
1744993700343.jpeg

Εδώ μένω τα τελευταία 3 χρόνια. Σόι 13, 50 μέτρα από την Σουκχουμβιτ, 300 μέτρα από τον σταθμό Νανά. 54 μέτρα πισίνα, τα 18 για ενήλικες , 18 για παιδιά και 18 τζακουζι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Αν πέσεις σε Ασσιατισα γκέισα δύσκολα ξεπερνιέται...
Είναι μουνι-λωτός ... όταν το φας ξεχνάς ότι ήξερες...

Το μουνι και ο κωλος τους είναι μαγεία...!
Πολύ ζηλιάρες όμως φίλε μου. Παρά πολύ ζηλιαρες, ειδικά του επαγγέλματος, που ξέρουν τά κόλπα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
5.121
Πόντοι
1.446
1744993700343.jpeg

Εδώ μένω τα τελευταία 3 χρόνια. Σόι 13, 50 μέτρα από την Σουκχουμβιτ, 300 μέτρα από τον σταθμό Νανά. 54 μέτρα πισίνα, τα 18 για ενήλικες , 18 για παιδιά και 18 τζακουζι.

Από πιο site το κλείνεις το condo αρχηγέ...?
Booking, Airbnb ... άλλο...?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Από πιο site το κλείνεις το condo αρχηγέ...?
Booking, Airbnb ... άλλο...?
Από Airbnb. Βάλε αναζήτηση στο Google "Trendy condominium Bangkok"και πήγαινε στο Airbnb. Έχει 2-3 διαμερίσματα πρέπει όμως να βάλεις διάστημα τουλάχιστον ένα μήνα για να στα βγάλει.

• Like
Αντιδράσεις: The1

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.523
Πόντοι
446
Για τον φίλο @ponemuk που παραπάνω αναφέρθηκε σε γεροντοερωτες. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Αντιγράφω και ξανά παραθέτω ποντάρισμα μου από τον Φλεβάρη του 2023.

"Επιτέλους, έπειτα από 4 χρόνια "μόνιμης σχέσης", αλλά όχι νόμιμης, μόνος και ελεύθερος στην Μπανγκόκ.
Ελεύθερος;
Μάλλον πιο φυλακισμένος από ποτέ. Φρόντισε η "πρώην" μου για αυτό. Είχε βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, που όσο και να πηδήξω, και το καλύτερο μουνι της Ταυλανδης, πάλι από κάτω θα περάσω.
Είχε καταφέρει και είχε τρυπώσει μέσα στο μυαλό μου και στις πιο κρυφές και απαγορευμένες επιθυμίες και φαντασιώσεις μου, ειδικά πέρσι, και μου τις ικανοποιούσε πριν προλάβω εγώ να της το ζητήσω.
Είχα νιώσει μαζί της πραγματικά άνθρωπος και άνδρας.
Μου έδωσε τα πάντα. Ήταν μια πραγματική γκέισα που ήθελε μόνο να με ικανοποιεί.
Και τι μου ζήτησε; Απόλυτη αφοσίωση και πίστη και μια ελπίδα για κοινό μέλλον. Δεν μπορούσα να της δώσω τίποτα από αυτά.
Και έτσι άρχισαν οι διαδυκτιακοι καυγάδες μας.
15ωρες καθημερινες βιντεοκλήσεις στο μεσσεντζερ, η, και 24ωρες όταν πήγα 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη,(2 κινητά και ένα λάπτοπ δεν προλάβαιναν να γεμίσουν μπαταρίες), κατέληγαν πάντα σε καυγάδες.
Ακόμα και όταν τις έστειλα 80 ευρώ στα γενέθλιά της, μετα από έναν τέτοιο καυγά μου τα έστειλε πισω λέγοντας μου: "Με τα λεφτά μόνο το κορμί μου μπορείς να αγοράσεις. Την καρδιά μου όμως, μόνο με αγάπη μπορείς να την κερδίσεις".
Ίσως αυτή να ήταν η γυναίκα της ζωής μου.
Σε λάθος τόπο και χρόνο. Και επειδή καποιοι φίλοι μου είπαν: "Μα ήταν του δρόμου". Ναι, και εγώ του δρόμου είμαι, μια ζωή.
Τέλη Ιουλίου με μπλοκαρισε από τα σοσιαλ, και από το τηλέφωνο της. Και μετά από 5 μήνες με ξεμπλοκαρισε για 2 μέρες, ισα-ισα για να δω κάποιες φωτογραφίες στο φεις-μπουκ που ήταν με κάποιον άλλο.
Ας είναι καλά η κοπέλα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να της δώσει την αγάπη που της αξίζει και να την μαζέψει από το δρόμο"
Σε νιώθω my friend.....been there done that,......

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.745
Πόντοι
6.256
Αυτά τα ται κ τα ινδοκινεζικα με τίποτα δεν μαθαίνονται οι τονισμοι τους...αντίθετως τα αυστρονησιακα είναι πιο βατά .......
Ποιος τη γαμαει τη γλώσσα τα φαγητα τις θαλασσες , για άλλα παμε εκει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.160
Πόντοι
28.061
Ποιος τη γαμαει τη γλώσσα τα φαγητα τις θαλασσες , για άλλα παμε εκει.
Σωστά αλλά αν κ έχω κουμπάρο ταυλανδο ,δεν με θεωρώ γνωστή της χώρας ....πιστεύω ότι έχουν ωραία κουζίνα αυτοί και οι Βιετναμέζοι από Ασία μαζί με street food Korea... Θάλασσες όμως δεν πιάνουν μία μπρος στην Καραϊβική και ινδικό ωκεανό .. απλως είναι η πιο εύκολη χώρα μα επισκευτεί κάποιος στον τρίτο κόσμο αφού παρέχει όλες τις ανέσεις ...για μουνι πλέον ακριβό για τρίτο κόσμο κ ξύπνησαν ....κ το ατού που ήταν το gfe πλέον χάνεται δυστυχώς

Τελευταία τροποποίηση:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
38.745
Πόντοι
6.256
Σωστά αλλά αν κ έχω κουμπάρο ταυλανδο ,δεν με θεωρώ γνωστή της χώρας ....πιστεύω ότι έχουν ωραία κουζίνα αυτοί και οι Βιετναμέζοι από Ασία μαζί με street food Korea... Θάλασσες όμως δεν πιάνουν μία μπρος στην Καραϊβική και ινδικό ωκεανό .. απλως είναι η πιο εύκολη χώρα μα επισκευτεί κάποιος στον τρίτο κόσμο αφού παρέχει όλες τις ανέσεις ...για μουνι πλέον ακριβό για τρίτο κόσμο κ ξύπνησαν ....κ το ατού που ήταν το gfe πλέον χάνεται δυστυχώς

Συνημμένα

• AQMGrNWZo-W2enIEiGbOVVx8bjYqK9n3Xttqe7nH2fyk_lSFoVoSKNxzoyL21nQGSFK8RqYS0mcZ0NzMnc_aFeG7.mp4
    419,7 KB · Εμφανίσεις: 0
  • AQOAE_SZutRPUCvGx3EW2TTWyVprNJ9atIkJ6nzoG3TIuIE34y5bIpbpIp_RW6tcMLn9I-0Cmm8xY-EP5Osenyi3.mp4
    413,1 KB · Εμφανίσεις: 0
  • AQNx7TjM9LdFapyuTHak4k6XuJqktqZEmWwbuhKVb-qwgD88aGkumoGjjFcMVamgSknaBlUlBVIHwMYOqO3V01ud.mp4
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 0

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.595
Πόντοι
206

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Γιατί τόσα πολλά;
Σε Chiang Mai και αλλού έχω ακούσει 3 κατοσταρικα για 1 μήνα.
Και στην Μπανγκόκ βρίσκεις με 250 - 300 ευρώ. Σε περιοχές κάτω από το ποτάμι όμως . Σιλομ και Σουκχουμβιτ από Σιάμ μέχρι σόι 26 όμως είναι ακριβά.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.516
Πόντοι
1.106
1744993700343.jpeg

Νοικιάζεις απ ευθείας με ιδιοκτήτη?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Νοικιάζεις απ ευθείας με ιδιοκτήτη?
Μόνο μέσω Airbnb παρόλο που είχα πει στην ιδιοκτήτρια να το κάνουμε απευθείας. Αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια σε περίπτωση που γίνει καμμία ζημιά στο διαμέρισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom