Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Αξίζουν οι Βιετναμέζες, εγώ είχα πετύχει αρκετές μαύρες εκεί, μερικές πολύ εντυπωσιακές
Οι Βιετναμέζες 2 σκαλιά πάνω από τις Ταυλανδες σε ομορφιά. Το πρόβλημα είναι στο σέρβις. Ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ούτε gfe, ούτε γουτσου γουτσου.

Crypto Women Travel

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2020
Like
115
Πόντοι
1
Οι Βιετναμέζες 2 σκαλιά πάνω από τις Ταυλανδες σε ομορφιά. Το πρόβλημα είναι στο σέρβις. Ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ούτε gfe, ούτε γουτσου γουτσου.
Ευχαριστώ, ωραία θα ήταν να δοκιμάσω αν και γενικά μου αρέσει περισσότερο η φάση σαν να είναι κοπέλα μου και όχι απλά σεξ

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.319
Πόντοι
7.195
Όταν είχα πάει το καλοκαίρι τα lady boys δεν σε κυνηγούσαν, μόνο σε κοιτούσαν. Οι κανονικές γυναίκες σε τραβούσαν και σου έπιαναν κουβέντα
Ναι όπως πάντα... Πλέον έχει ξεφύγει όμως η κατάσταση. Είναι παντού και σε κυνηγάνε.

Ήρθα Πατάγια τώρα. Γεμάτο τραβελια ο παραλιακός. Αλλά δεν σε ενοχλούν ευτυχώς. Το πολύ να πουν ένα γεια...

pipinilover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Κριτικές
17
Like
1.027
Πόντοι
990
Ναι όπως πάντα... Πλέον έχει ξεφύγει όμως η κατάσταση. Είναι παντού και σε κυνηγάνε.

Ήρθα Πατάγια τώρα. Γεμάτο τραβελια ο παραλιακός. Αλλά δεν σε ενοχλούν ευτυχώς. Το πολύ να πουν ένα γεια...
Πω τόσο πολύ ε;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.319
Πόντοι
7.195
Απίστευτο σιχαμα η τραβελοαπελευθερωση.

Σε λίγο θα μας παίζουν μπουνιές για να τις πάρουμε. Δεν θα χαρακτήριζα την ταυλανδη τραβελοχωρα. Μέχρι τώρα...
Αφού στο δρόμο δεν κάνω τον κόπο να βολταρω για να βλέπω βιζιτουδες.

Αποκλειστικά thai friendly, badoo, tinder... Και εκεί σε κάνουν like ένα σωρό τραβελια

Που να δεις Φιλιππίνες. Κάτι πανασχημα τραβελοπουστα. Δουλεύουν στα mall, και γενικά είναι παντού. 2 μέτρα αχαροι πουστηδες.

pipinilover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2022
Κριτικές
17
Like
1.027
Πόντοι
990
Απίστευτο σιχαμα η τραβελοαπελευθερωση.

Σε λίγο θα μας παίζουν μπουνιές για να τις πάρουμε. Δεν θα χαρακτήριζα την ταυλανδη τραβελοχωρα. Μέχρι τώρα...
Αφού στο δρόμο δεν κάνω τον κόπο να βολταρω για να βλέπω βιζιτουδες.

Αποκλειστικά thai friendly, badoo, tinder... Και εκεί σε κάνουν like ένα σωρό τραβελια

Που να δεις Φιλιππίνες. Κάτι πανασχημα τραβελοπουστα. Δουλεύουν στα mall, και γενικά είναι παντού. 2 μέτρα αχαροι πουστηδες.
Τραγική κατάσταση και τραγική κατάληξη

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
259
Πόντοι
21
Μάγκες, με το συμπάθειο κιόλας, εσείς αναφέρεστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Pattaya (και μάλιστα σε 2-3 συγκεκριμένες περιοχές της πόλης).
Όντως, εκεί ίσως η κατάσταση να έχει ξεφύγει. Αλλά σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την υπόλοιπη χώρα, δεν υπάρχει ούτε κατ'ελάχιστο αυτό που περιγράφουν ορισμένοι. Επί 2 μήνες ήμουν ξανά εκεί, Φλεβάρη και Μάρτη, γυρνώντας σχεδόν 10 διαφορετικές πόλεις (στην Pattaya δεν πάτησα καν αλλά παραδίπλα πήγα και πήρα γεύση), πηγαίνοντας μέχρι τα σύνορα και τα ανατολικά, αλλά και τα βόρεια, σε tour με φίλες κλπ.
Δεν υπάρχει ούτε κατ΄ ευφημισμόν τέτοιο πράγμα, με τα "τράβελ μπόηζ" να δρουν -και καλα- ως τα ζόμπυ που επιτίθενται στας αθώας "τούριστ μπόηζ" του ντουνιά.

Είναι, σε αντιστοιχία ας πούμε, σαν να πηγαίνει κάποιος σε συγκεκριμένα στενάκια της Μυκόνου, ως τουρίστας που δεν έχει πάει πουθενά αλλού στο Ελλάντα (ως παράδειγμα το φέρνω και δεν αναφέρομαι σε κανέναν που γράφει εδώ), και να γυρίζει πίσω στην χώρα του και να λέει "πωπω τί πουσταριό που έχει το Ελλάντα φουλ πούστηδες δεξιά κι αριστερά να σου την πέφτουνε χύμα σε κάθε στενάκι". Εάν τυχόν τον ακούσει κάποιος αυτό τον φουκαριάρη, θα τον πιστέψει, κι ας είχε ως τουρίστας ένα τόσο μικρό "δείγμα γραφής" της χώρας που επισκέφθηκε. Φιλικά πάντα:hi:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Εξαρτάται και τι ώρα βγαίνεις να βολταρεις. Για Σουκχουμβιτ λέω. Μετά τις 12 τα μεσάνυχτα από σόι 11 μέχρι το υπόγειο του Thernae, λίγο πριν το σόι 15, τα λειντι μποις ήταν σχεδόν όσα και οι κανονικές γυναίκες. Πριν τις 12 όμως, ήταν σαφώς πιο λίγα, όχι πάνω από 5-6.

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.516
Πόντοι
1.106
Κουαλα Λουμπουρ update
Βρηκα μια πινεζα, τιμια οχι απαιτιτικη. Δουλευει στο τικ τοκ, κανα δυο φορες μετα τη βαρδυα ηρθε σπίτι οταν ήμουν μονος. Πήγαμε και κανα δυο ημερησιες εκδρομές.
Κλασική παθιαρα πινεζα καμια ώρα ρουφογλωσσοφιλα και κανα τέταρτο σεξ μετα. Μετριο σεξ, κωλος ούτε για ζητω αλλα πολυ παθος, οπότε καλα ηταν
Screenshot_2025_0415_200214.png

Επαίξε και μια ντοπια, σκούροχρωμη. Λιγο chubby αλλα σε αποδεκτα πλαίσια. Πιο καυλωμενη ακομα, εγλυφε πατουσες, μασχαλες, αυτα, μυτες και της αρεσε το δαγκωμα και το φτυσιμο στο στομα. Ξεροχυσα δυο φορες στο δυωρο συνολο 3 φορες σε μια μερα, παλι καλα για 48άρης κωλογερος με αυπνιες και αφηρημενο μυαλο.
Tωρα που θα ξεμπερδεψω με τη γκομενα εδω θα τραβηξω κανα Chiang Mai του χρονου

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Επαίξε και μια ντοπια, σκούροχρωμη. Λιγο chubby αλλα σε αποδεκτα πλαίσια. Πιο καυλωμενη ακομα, εγλυφε πατουσες, μασχαλες, αυτα, μυτες και της αρεσε το δαγκωμα και το φτυσιμο στο στομα. Ξεροχυσα δυο φορες στο δυωρο συνολο 3 φορες σε μια μερα, παλι καλα για 48άρης κωλογερος με αυπνιες και αφηρημενο μυαλο.
Mην βριζεις μαν. Παιδακι εισαι. Τι να πω και εγω με το αλτσαχαιμερ, που ξυπναω το πρωι με την αλλη διπλα μου και δεν θυμαμαι αν την πηδηξα το προηγουμενο βραδι, οποτε αναγκαζομαι και την ξαναπηδαω το πρωι για να μην την πληρωνω αδικα;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.595
Πόντοι
206
Έχω να πάω χρόνια στην Μπανγκόκ και σκέφτομαι να ξεκινήσω το επόμενο ταξίδι από εκεί, πριν πάω στα γνώριμα μέρη που πάω τα τελευταία χρόνια.

Παλιότερα έμενα κοντά στο Chinatown. Είναι ακόμα ήρεμη περιοχή εκεί;
Θα πάω με έναν φίλο και θέλουμε να είμαστε κοντά σε καλή νυχτερινή ζωή. Δεν μας νοιάζει να είμαστε δίπλα στις πιάτσες, ξέρουμε πώς να βρούμε παρέα μια χαρά.
Άλλες προτάσεις;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Έχω να πάω χρόνια στην Μπανγκόκ και σκέφτομαι να ξεκινήσω το επόμενο ταξίδι από εκεί, πριν πάω στα γνώριμα μέρη που πάω τα τελευταία χρόνια.

Παλιότερα έμενα κοντά στο Chinatown. Είναι ακόμα ήρεμη περιοχή εκεί;
Θα πάω με έναν φίλο και θέλουμε να είμαστε κοντά σε καλή νυχτερινή ζωή. Δεν μας νοιάζει να είμαστε δίπλα στις πιάτσες, ξέρουμε πώς να βρούμε παρέα μια χαρά.
Άλλες προτάσεις;
Kaosan γινεται χαμος καθε βραδι, αν γουσταρεις νυχτερινη ζωη και νταπα-ντουπα, πολλες προ-μιλφ και μιλφ απο Ευρωπη και Αυστραλια, και καποιες απο Λατινικη Αμερικη.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.330
Πόντοι
201
Mην βριζεις μαν. Παιδακι εισαι. Τι να πω και εγω με το αλτσαχαιμερ, που ξυπναω το πρωι με την αλλη διπλα μου και δεν θυμαμαι αν την πηδηξα το προηγουμενο βραδι, οποτε αναγκαζομαι και την ξαναπηδαω το πρωι για να μην την πληρωνω αδικα;
Μεγάλο πρόβλημα αυτό φίλε, εγώ κρατάω σημειώσεις στο κινητό, πχ BUA 04.00 OK! .........Βέβαια μετά λέω ποιά ήταν η Μπούα ρε γμτ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Αυτό με τα ονόματα ήταν πρόβλημα και για εμένα. Επειδή λίγο πολύ τά ονόματα τους μοιάζουν. Τελευταία όμως πηδαγα μια που την λέγανε ΠΑΟ.
Οπότε μια χαρά ταίριαζε το σύνθημα "γαμιεται η ΠΑΟ και η λεωφόρος"(Σουκχουμβιτ):grin:
IMG_20250416_131807.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.160
Πόντοι
28.061

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.516
Πόντοι
1.106
Kaosan γινεται χαμος καθε βραδι, αν γουσταρεις νυχτερινη ζωη και νταπα-ντουπα, πολλες προ-μιλφ και μιλφ απο Ευρωπη και Αυστραλια, και καποιες απο Λατινικη Αμερικη.
Ποσο παει το βραδυ εκει που μενεις?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.724
Πόντοι
19.795
Αυτά τα ται κ τα ινδοκινεζικα με τίποτα δεν μαθαίνονται οι τονισμοι τους...αντίθετως τα αυστρονησιακα είναι πιο βατά .......
Καμουστα, σαλάματ, πααλαμ........σου θυμίζουν τίποτα αυτά ;:grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.160
Πόντοι
28.061
Καμουστα, σαλάματ, πααλαμ........σου θυμίζουν τίποτα αυτά ;:grin:
Σαλαματ ήταν και στα μαλγκασι ..εσύ που ξέρεις γαλλικά και πιάνο απορώ πως δεν είσαι στον απόλυτο παράδεισο κ τρέχεις στην ταυλανδη ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom