Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Παιδιά μιλούσα με κοπέλα βιντεοκλήση το πρωί την ώρα που έγινε ο σεισμός μιλάμε για πολύ τρομακτικό θέαμα!!!!
Μου θύμισε το σεισμό της Αθήνας το 99, πάγωσε το αίμα μου και μόνο που το έβλεπα σε βίντεο!
Αξιοπερίεργο είναι ότι δεν έπεσε η γραμμή και το ίντερνετ την ώρα (και μετά) του σεισμού.
Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά και ελπίζω να τη δω σε λίγες μέρες που θα πάω
Τα κτήρια στην περιοχή δεν έχουν κατασκευαστεί με αντισεισμικές προδιαγραφές, η ίδια (25χρ) μου είπε ότι δεν έχει ξαναζήσει σεισμό στη ζωή της, άρα τα συμπεράσματα δικά σας...
Μακάρι να μην υπάρξουν πολλά θύματα και να μην ξανασυμβεί πουθενά τέτοια καταστροφή!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
168
Like
31.001
Πόντοι
34.538
Για να παρουμε παρουσιες για τους Ταυλανδοφιλους του σαη
που βρισκονται στην περιοχη.
Ο σεισμος εκανε πολλες ζημιες και εκει..

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Υπόψιν πως ο προβλέψεις λένε για μετασεισμούς
1000 χλμ μακρια κειται το επικεντρο , το μεγαλο κακο για την Μπανκγκοκ μαλλον περασε . Το Αεροδρομιο λειτουργει πληρως . Στα πολυ Βορεια της χωρας ισως υπαρχει καποιο θεμα. Το μεγα δραμα πρεπει να συντελειται στην Μυανμαρ και ποσο μαλλον κοντα στο επικεντρο , οταν και 1000 χλμ μακρια ειχαμε θυματα και μεγαλες ζημιες . Λογω και του καθεστωτος πολυ λιγα βγαινουν , οπου μαλλον τα θυματα θα ειναι χιλιαδες . Επιπλεον απο την Μετεωρολογικη υπηρεσια της Ταιλανδης το μεγεθος του σεισμου μετρηθηκε στα 8,2 Ριχτερ που φανταζει ως πιο ακριβης εκτιμηση λογω εγγυτητας και βασει των καταστροφων που επεφερε .

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
207
Πόντοι
280
φίλη από Phayao μου είπε ότι Bangkok έπαθαν περισσότερες ζημιές από ο,τι βόρεια.... Τώρα πώς γίνεται αυτό αφού η Bangkok είναι 1100χλμ μακρυά από το Mandalay ενώ αυτή μόλις 500 δεν ξέρω. Ίσως επειδή δεν έχουν τόσο περίπλοκες κατασκευές όσο η Bangkok

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.291
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα συναγωνιστές. Είμαι Μανίλα και έχω κλείσει εισιτήριο για Μπανγκόκ για 7 Απρίλη. Βεβαίως δεν ξέρω αν θα πάω, ή καλύτερα να συνεχίσω τις διακοπές μου στις Φιλιππίνες. Συγνώμη το νήμα δεν είναι για Φιλιππίνες, αλλά εδώ είναι όλοι οι συναγωνιστές Ασιάτοπληκτοι σε αυτό το νήμα.

Αν θέλετε οτιδήποτε ανταπόκριση από Μανίλα, πείτε μου να γράψω.

Γενικές γραμμές... Είναι ακόμα οι πρώτες μου μέρες βέβαια. Μπουμπούκακια 20-25 χρόνων. 3500-4000 πέσος οι δύο ριξιες. Μέχρι τώρα τέτοιες συμφωνίες είχα. Θα δω και για long. Η πόλη δεν μου αρέσει, καμία σχέση με Μπανγκόκ. Αλλά βρίσκω τα πατήματα σιγά σιγά να περάσω όμορφα.

Αυτά και τη συμπαράσταση μας στην ταυλανδη και Μιανμάρ.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.291
Πόντοι
7.195
Κωλόγερε εσύ θα μας πεις χαχα. Να πάμε ταυλανδη ή θα πέσει κάνα δωμάτιο πάνω μου την ώρα που θα γαμάμε?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.291
Πόντοι
7.195
Μπα δεν πάω...

Κάλλια γαιδουρόδενε λέμε εμείς...

Οπότε θα μείνω πολλές μέρες Φιλιππίνες. Και δεν θα πάω δυστυχώς στο δεύτερο σπίτι μου στην ταυλανδη.

3 φορές ταυλανδη από το 19...
Εδώ θα είμαστε, πάλι δικά μας θα είναι.

Όποιος θέλει ότι μπορώ να βοηθήσω ξαναλέω. Να γράψει στο νήμα και θα απαντήσω.

ponemuk

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Είμαι Μανίλα και έχω κλείσει εισιτήριο για Μπανγκόκ για 7 Απρίλη. Βεβαίως δεν ξέρω αν θα πάω, ή καλύτερα να συνεχίσω τις διακοπές μου στις Φιλιππίνες. Συγνώμη το νήμα δεν είναι για Φιλιππίνες, αλλά εδώ είναι όλοι οι συναγωνιστές Ασιάτοπληκτοι σε αυτό το νήμα.

Αν θέλετε οτιδήποτε ανταπόκριση από Μανίλα, πείτε μου να γράψω.

Γενικές γραμμές... Είναι ακόμα οι πρώτες μου μέρες βέβαια. Μπουμπούκακια 20-25 χρόνων. 3500-4000 πέσος οι δύο ριξιες. Μέχρι τώρα τέτοιες συμφωνίες είχα. Θα δω και για long. Η πόλη δεν μου αρέσει, καμία σχέση με Μπανγκόκ. Αλλά βρίσκω τα πατήματα σιγά σιγά να περάσω όμορφα.

Αυτά και τη συμπαράσταση μας στην ταυλανδη και Μιανμάρ.
Για δωσσε για Φιλιπινεζες , νομιζω οτι πιο υποκαταστατο για Ταιλανδες . Πλην Μανιλας με την πολυκοσμια και αφορητη κινηση ποια πολη ενδεικνυται για σεξοτουρισμο πρεσβυτερων ; 60 ετων δηλ και το ζητουμενο ειναι να ικανοποιηθει και το πανω κεφαλι , πχ επιθυμητο ειναι η συνοδος - συντροφος για λιγες ημερες καθ οτι η τεστοστερονη δεν φτανει για πολλα . Βεβαια και το 25χρονο μωρο θα τιμηθει. Στις μιλφ - 35αρες , οι ταριφες πεφτουν δραματικα ; Μιλαω σχετικα καλα και τα Ισπανικα , θα βοηθησουν στις επαφες ; ( Ο καθολικισμος απο τους Ισπανους αποικιοκρατες εφτασε εκει ) . Το γκομενιλικι - γαμπριλικι απο 60 χρονο μη υπερβαρο , εμφανισιμο σχετικα , με αοριστες "υποσχεσεις" - βλεψεις μακροχρονιας σχεσης - γαμου θα φτουρησει για πολυ οικονομικο σεξ , με παροχες δωρακια , φαγητο , διασκεδαση ; Πολυ χονδρικα μπορουμε να πουμε οτι οι Φιλιππινες και δη η πρωτευουσα μοιαζει με βορεια επαρχιακη πολη της Ταιλανδης σε τιμες και επιπεδο σεξοτουριστικων υπηρεσιων ;

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Για δωσσε για Φιλιπινεζες , νομιζω οτι πιο υποκαταστατο για Ταιλανδες . Πλην Μανιλας με την πολυκοσμια και αφορητη κινηση ποια πολη ενδεικνυται για σεξοτουρισμο πρεσβυτερων ; 60 ετων δηλ και το ζητουμενο ειναι να ικανοποιηθει και το πανω κεφαλι , πχ επιθυμητο ειναι η συνοδος - συντροφος για λιγες ημερες καθ οτι η τεστοστερονη δεν φτανει για πολλα . Βεβαια και το 25χρονο μωρο θα τιμηθει. Στις μιλφ - 35αρες , οι ταριφες πεφτουν δραματικα ; Μιλαω σχετικα καλα και τα Ισπανικα , θα βοηθησουν στις επαφες ; ( Ο καθολικισμος απο τους Ισπανους αποικιοκρατες εφτασε εκει ) . Το γκομενιλικι - γαμπριλικι απο 60 χρονο μη υπερβαρο , εμφανισιμο σχετικα , με αοριστες "υποσχεσεις" - βλεψεις μακροχρονιας σχεσης - γαμου θα φτουρησει για πολυ οικονομικο σεξ , με παροχες δωρακια , φαγητο , διασκεδαση ; Πολυ χονδρικα μπορουμε να πουμε οτι οι Φιλιππινες και δη η πρωτευουσα μοιαζει με βορεια επαρχιακη πολη της Ταιλανδης σε τιμες και επιπεδο σεξοτουριστικων υπηρεσιων ;
Μανίλα αν πας σε σωστή περιοχή (bgc, makati, rockwell, salcedo) αποφευγεις τη βρωμιά, τη φτωχια, εχεις το αβανταζ και το κυρος του πλουσιου αρα ερχονται πανευκολα τα μουνάκια σπιτι σου, εχεις προσβαση σε (ας πουμε) καλο φαγητο και ευρωπαικου στιλ μπαρακια κλπ... Το ιδιο ισχυει και για Σεμπού αλλα σε μικροτερη κλιμακα, αρα η Μανίλα προτεινεται γι αυτο που ψαχνεις.
Το επάνω κεφάλι δύσκολα να στο ικανοποιήσουν Φιλιππινέζες μιας και προσωπικά δεν νομίζω ότι έχουν κάτι μέσα στο δικό τους...
Μιας χρήσης οι περισσότερες φίλε...
Αγγλικά μιλάνε σχεδόν όλοι τα ισπανικά δεν έχουν καμία σχέση πέρα από το ιστορικό κομμάτι.
Στις 35 πλας δεν έχει καμία απολύτως σχέση η εμφάνιση σου μόνο το πορτοφόλι, το θέμα υποσχέσεων είναι περίπλοκο θέμα, αν θες στείλε μου να σου εξηγήσω πως είναι καλύτερα να κινηθείς σχετικά με αυτό.

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Έρχομαι Μπανγκόκ στις 9/4 και δεν ξέρω τι θα συναντήσω. Έχω κλείσει αιρβνβ σε μίνι ουρανοξύστη και αν υπήρχε δυνατότητα ακύρωσης θα συνέχιζα κατευθείαν γιια Πνομ Πεν ή Άνχελες.

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
45
Πόντοι
0
Έρχομαι Μπανγκόκ στις 9/4 και δεν ξέρω τι θα συναντήσω. Έχω κλείσει αιρβνβ σε μίνι ουρανοξύστη και αν υπήρχε δυνατότητα ακύρωσης θα συνέχιζα κατευθείαν γιια Πνομ Πεν ή Άνχελες.
Το Μπανγκοκ λειτουργεί από εχθές (δευτερη μέρα του σεισμού )κανονικά .Μετρο υπηρεσίες φως ίντερνετ. Αν πας θα απολαύσεις και μειωμένη τιμή αν κάνεις παζάρια Στις κορασίδες.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
καλημέρα, κι εγώ το ίδιο διλημμα έχω, έρχομαι σε λίγες μέρες και ανησυχώ για μετασεισμούς κλπ...
για όποιον βρίσκεται εκεί ας μας πει αν είναι ασφαλής η πόλη!
επίσης ευτυχώς δεν έχω κλείσει ακόμη ξενοδοχείο αλλά τώρα η επιλογή είναι πολύ δυσκολη
δλδ πως στο καλό θα βρω ένα που να μην έχει ζημιές???
που και να έχει αν λειτουργεί σιγά να μη μου το πούνε πριν κλείσω.......

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
547
Πόντοι
81
καλημέρα, κι εγώ το ίδιο διλημμα έχω, έρχομαι σε λίγες μέρες και ανησυχώ για μετασεισμούς κλπ...
επίσης ευτυχώς δεν έχω κλείσει ακόμη ξενοδοχείο αλλά τώρα η επιλογή είναι πολύ δυσκολη
Πριν μια ώρα ξεκίνησαν κάποιοι μετασεισμοί. Προληπτικά εκενώθηκαν αρκετοι ουρανοξύστες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.524
Πόντοι
19.795

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.511
Πόντοι
206
Δηλαδή τι να σου πούνε μέσω φόρουμ ρε τυπε;
Πολεοδόμοι είμαστε και αναλύουμε όλα τα κτίρια της Ταϊλάνδης;
Άλλη χαζομάρα δεν είχες να γράψεις;

Αν όντως πας στην χώρα, κλείσε ένα τίμιο ξενοδοχείο και στα παπαρια σου.
Αν ακόμα είναι όρθιο μετά τον κύριο σεισμό και δεν έχει ρωγμές, θα αντέξει και μετασεισμους.
Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή;

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
547
Πόντοι
81
Δηλαδή τι να σου πούνε μέσω φόρουμ ρε τυπε;
Πολεοδόμοι είμαστε και αναλύουμε όλα τα κτίρια της Ταϊλάνδης;
Άλλη χαζομάρα δεν είχες να γράψεις;

Αν όντως πας στην χώρα, κλείσε ένα τίμιο ξενοδοχείο και στα παπαρια σου.
Αν ακόμα είναι όρθιο μετά τον κύριο σεισμό και δεν έχει ρωγμές, θα αντέξει και μετασεισμους.
Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή;
Εχει αλώστε πολύ πιο επικίνδυνα πραγματα από τους σεισμούς λολ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom