Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.531
Πόντοι
19.795
Σ’ευχαριστώ πάρα πολυ για τις πληροφορίες! Καλά να περνάς!
Να εχεις υπ οψιν σου οτι ολες αυτες τις πληροφοριες και συμβουλες που ακους εδω μεσα, οταν πας εκει κατω, κατα 99% θα τις ξεχασεις. Και αυτο ειναι που θα κανει το ταξιδι σου πιο ομορφο και ενδιαφερον.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.000
Πόντοι
456
Να εχεις υπ οψιν σου οτι ολες αυτες τις πληροφοριες και συμβουλες που ακους εδω μεσα, οταν πας εκει κατω, κατα 99% θα τις ξεχασεις. Και αυτο ειναι που θα κανει το ταξιδι σου πιο ομορφο και ενδιαφερον.
χα χα χα ετσι .. αργει να ερθει και ο ΔΕΚΕΜΒΡΙΟς απο φτεος 2 μηνες εως και 3 ,και βεβαια εχω με 20 χιλιαρικα μονιμη πλεον κατασταση , σουπερ κατασταση αγκαλιτσες σεξ πρωτο , γενικα σχεση κατατσταη καθαρισμα γαριδας στα μπαρμεκοιου κλπ λεπτομερειες, ε τωρα στα 59 πλεον αυτα θελουμε , αλωστε οι Ταιλανδες δεν ειναι για αυτους που θελουν σκληρες και αγριες κατατσασεις αυτα τραβατε σε τιποτα σλαβικες χωρες εμεις θελουμε ζεστο καιρο θαλασσα και σαν σχεση κατασταση ε σε αυτα η Ταιλανδη ειναι κορυφη

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.225
Πόντοι
1.106
Σημερα στο αεροδρόμιο στην Aegean ητανε 2 μαύροι, μια μουσουλμάνα κι ένας ίδιος ο Αλ Τζολανι αλλα πιο σκούρος.
Στην πύλη στην Turkish ολοι ελληνες προσωπικο
Πτήση για IST 80% πληροτητα Μπιζ, εκον 100%
Μου ζήτησαν πρωτη φορα εισιτήριο επιστροφής για να μπω στο αεροπλάνο
Kαι απανταω στο πόστ μου με αυτη την ενδιαφέρουσα είδηση

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.514
Πόντοι
206
Ότι ναναι η Ταϊλάνδη με τις βίζες.
Πίσω στις 30 ημέρες.

Δεν είχαν πει ότι θα βγάλουν και 90 ημέρες ή παραπάνω για digital nomads ;
Αυτό άραγε τι έγινε;

mixalis k.

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
6.225
Πόντοι
1.106
Ότι ναναι η Ταϊλάνδη με τις βίζες.
Πίσω στις 30 ημέρες.

Δεν είχαν πει ότι θα βγάλουν και 90 ημέρες ή παραπάνω για digital nomads ;
Αυτό άραγε τι έγινε;
Ξοδευτηκαν παλι οι Ταυλανδοι

Εδω στη Μαλαισια ειναι για 1+1 χρονο με παραβολο 200€ και κυρια προυποθεση τα 23.000€ εισοδημα ετήσιως. Δε θα με χαλαγε να την εχω
Κατά τ αλλα απ οτι μου ειπε ενας ελληνας που μενει 12 Χρόνια εδω, τερμα τα visa run καθε τρίμηνο. Και μαλλον θα παιξει και Ταυλανδη αυτο οποτε οποιος θελει να κατσει παραπανω ας κανει επεκταση επι πληρωμή αν ισχύει ακομα

stalin123

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2024
Like
57
Πόντοι
0
Εξήγησε καλύτερα τι εννοείς με τις λέξεις ....εδώ μιλάμε για original Σεξοτουρισμο. .......
ποια πλεονεκτήματα έχει
Τέτοιου είδους ερωτήσεις στο bou, είναι σαν να ρωτάνε σέ εκκλησιαστικά site, αν είναι ωφέλιμες οι επισκέψεις σε μοναστήρια και η συμμετοχή στη θεία λειτουργία και στα μυστήρια.

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
547
Πόντοι
81
Μερικές ακόμη περιπέτειες από παττάγια!
1000062063.jpg
1000062064.jpg
1000062065.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
παιδιά ψήνομαι για 10ημερο Μπανγκόκ μες τον Απρίλη,
έχω ήδη αρχίσει να οργανώνομαι μέσω TF αλλά σε σχέση με το αντίστοιχο στις Φιλιππινες που απλά ψάχνουν ξένη πουτσα χωρίς φράγκα, εδώ παρατήρησα ότι όλες ζητάνε από 2κ και πάνω για ST... τα αξίζουν ή οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου?
από που αξίζει να φορτώνεις και για πόσο? (ST-LT)? τιμές? διαπραγμάτευση?
περιοχή για χοτελ Nana Asok? εχει καλη συνδεση μετρο για καμια βολτα στην πολη...?
οποία συμβουλή ευπρόσδεκτη

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
547
Πόντοι
81
έχω ήδη αρχίσει να οργανώνομαι μέσω TF αλλά σε σχέση με το αντίστοιχο στις Φιλιππινες που απλά ψάχνουν ξένη πουτσα χωρίς φράγκα, εδώ παρατήρησα ότι όλες ζητάνε από 2κ και πάνω για ST... τα αξίζουν ή οι υπηρεσίες είναι μπουρδέλου?
περιοχή για χοτελ Nana Asok? εχει καλη συνδεση μετρο για καμια βολτα στην πολη...?
Είναι λοταρία το αν αξίζει ή όχι.

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
547
Πόντοι
81
δεν ρώτησα αν αξίζει αλλά από που αξίζει περισσότερο
Εάν και δεν ξερω απο bkk, γενικά το επίπεδο των πληρωμένων υπηρεσιών στην Ταϊλάνδη έπεσε σημαντικά μετά τον covid. Οπότε ρισκάρεις και οτι κάτσει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.531
Πόντοι
19.795
Αν πηγαινεις να αγορασεις σεξ "Σλαβικου" τυπου, τοτε εχεις πεταξει τα λεφτα σου. Οι Ταυλανδεζες ειναι εντελως παθητικες στο σεξ, και τις χειριζεσαι εσυ οπως θελεις. Ειναι ομως "μανουλες" να σου πουλανε ερωτα και GFE με γουτσου-γουτσου, πραγμα που οι Σλαβες δεν το εχουν. Κανονισε λοιπον τι θελεις.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Αν πηγαινεις να αγορασεις σεξ "Σλαβικου" τυπου, τοτε εχεις πεταξει τα λεφτα σου. Οι Ταυλανδεζες ειναι εντελως παθητικες στο σεξ, και τις χειριζεσαι εσυ οπως θελεις. Ειναι ομως "μανουλες" να σου πουλανε ερωτα και GFE με γουτσου-γουτσου, πραγμα που οι Σλαβες δεν το εχουν. Κανονισε λοιπον τι θελεις.
Φαντάζομαι ότι θα είναι σαν τις φιλιππινεζες από τις οποίες έχω αρετές εμπειρίες... κατάλαβα....
στο τιμές τι παίζει για πολύ όμορφες πιτσιρίκες μέχρι 25χρ?
με 2000 τις φορτώνεις? καλύτερα δρόμο ή online?

Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
547
Πόντοι
81
Φαντάζομαι ότι θα είναι σαν τις φιλιππινεζες από τις οποίες έχω αρετές εμπειρίες... κατάλαβα....
Για bkk το 2000 st για πολύ όμορφη πιτσιρίκα ακούγετε λίγο.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.531
Πόντοι
19.795
Αν και αποφευγω τις κατω απο 30, υποθετω οτι οι μεχρι 25 θα ζητανε πανω απο 2500 χιλ.
Νομιζω δρομο ειναι καλυτερα, αν βρεις ονλαιν, κοιτα να μιλησεις με βιντεοκληση ωστε να δεις καλυτερα με ποιαν εχεις να κανεις.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Αν και αποφευγω τις κατω απο 30, υποθετω οτι οι μεχρι 25 θα ζητανε πανω απο 2500 χιλ.
Νομιζω δρομο ειναι καλυτερα, αν βρεις ονλαιν, κοιτα να μιλησεις με βιντεοκληση ωστε να δεις καλυτερα με ποιαν εχεις να κανεις.
ωραία
δλδ αν αρχίσουν πχ από 4000 τις ρίχνω στα 2500 κάπως έτσι?
να φανταστώ ισχύει το θέμα με το χοτελ, αφήνει ταυτότητα πριν ανέβει, σε παίρνουν τηλ πριν φύγει για ασφάλεια?

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.531
Πόντοι
19.795
ωραία
δλδ αν αρχίσουν πχ από 4000 τις ρίχνω στα 2500 κάπως έτσι?
να φανταστώ ισχύει το θέμα με το χοτελ, αφήνει ταυτότητα πριν ανέβει, σε παίρνουν τηλ πριν φύγει για ασφάλεια?
Στο ξενοδοχειο ισχυει ακριβως αυτο. Παζαρεμα ειδικα αν το ξενοδοχειο σου ειναι κοντα, μπορεις να το κανεις.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
549
Πόντοι
301
Στο ξενοδοχειο ισχυει ακριβως αυτο. Παζαρεμα ειδικα αν το ξενοδοχειο σου ειναι κοντα, μπορεις να το κανεις.
ευχαριστώ πολύ κατατοπιστικός
περιοχή ανάμεσα σε 4 και 22 κάτω από νάνα είναι καλά?
εννοώ τα γυρνάς σχεδόν όλα με τα πόδια?
καμία πρόταση για χοτελ μέχρι 40 ευρώ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom