kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38.758
- Πόντοι
- 6.256
Ειναι αυτος που πριν απο χρονια, πριν γινει βασιλιας εκανε γενεθλια στον σκυλο του και η γκομενα-γυναικα του ητανε ξοβυζη.
Ειναι αυτος που πριν απο χρονια, πριν γινει βασιλιας εκανε γενεθλια στον σκυλο του και η γκομενα-γυναικα του ητανε ξοβυζη.
Πόσο διάστημα θα κάτσεις;Απ' ότι κατάλαβα από τα τελευταία ποστ , διορθωστε με, με τις απαντήσεις σας, αν κάνω λάθος, η Ταϊλάνδη για σεξοτουρισμο έχει ακριβυνει για όσους ανήκουν από εμάς ανήκουν στην μικροαστική τάξη λόγω Νοτιοκορεατων, Γιαπωνέζων, Αυστραλών που έχουν χοντρά πορτοφόλια σε υπερτουριστικες περιοχές, όπως Μπανγκόκ, Πατάγια, Μπανγκόκ.
Εγώ θα επιδιώξω το dating κι ας είναι και με 40+ κι ότι κάτσει με ονλαιν προετοιμασία αν και με κουράζει.
Να ρωτήσω τα εξής κυρίως για ταξίδι, διαμονή.
1. Παίρνουμε σιμ κάρτα από αεροδρόμιο ή από κάπου αλλού και ποια εταιρεία;
2. Κάνουμε εγγραφή στο line με ταϊλανδέζικο νούμερο για να βρίσκουν μέσω αναζήτησης το line id μας ;
3. Κλείνουμε ξενοδοχείο ή booking/aribnb ?
4. Πως επιλέγουμε τα καλά και οικονομικά εστιατόρια; Οι αξιολογήσεις στο maps αρκούν σαν κριτήριο; Έχετε να προτείνετε οι παλιοί και συχνοί επισκέπτες κάποια συγκεκριμένα που επιλέγετε ανά πόλη ;
5. Γνωρίζουμε σε Μπανγκόκ ή άλλες περιοχές καλά καλα θεραπευτικά κέντρα μασάζ ; Έχω μεσοσπονδύλια trigger points, δλδ μυς που είναι σφυγμενοι και ταλαιπωρημένοι λόγω ευθειασμου της σπονδυλικής στήλης και επιβάρυνση της από κακή στάση και έλλειψη γυμναστικής τα τελευταία χρόνια.
Ελπίζω να βοηθήσω με τα παραπάνω ερωτήματα και τις απαντήσεις σε αυτά και όσους θέλουν να πάνε πρώτη φορά Ταϊλάνδη.
2 εβδομάδες έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής συνδυάζοντας το με 1 εβδομάδα στο Βιετνάμ, Ανόι ή Χο Τσι Μινχ και Da Nang.Πόσο διάστημα θα κάτσεις;
Απάντηση σταΑπ' ότι κατάλαβα από τα τελευταία ποστ , διορθωστε με, με τις απαντήσεις σας, αν κάνω λάθος, η Ταϊλάνδη για σεξοτουρισμο έχει ακριβυνει για όσους ανήκουν από εμάς ανήκουν στην μικροαστική τάξη λόγω Νοτιοκορεατων, Γιαπωνέζων, Αυστραλών που έχουν χοντρά πορτοφόλια σε υπερτουριστικες περιοχές, όπως Μπανγκόκ, Πατάγια, Μπανγκόκ.
Εγώ θα επιδιώξω το dating κι ας είναι και με 40+ κι ότι κάτσει με ονλαιν προετοιμασία αν και με κουράζει.
Να ρωτήσω τα εξής κυρίως για ταξίδι, διαμονή.
1. Παίρνουμε σιμ κάρτα από αεροδρόμιο ή από κάπου αλλού και ποια εταιρεία;
2. Κάνουμε εγγραφή στο line με ταϊλανδέζικο νούμερο για να βρίσκουν μέσω αναζήτησης το line id μας ;
3. Κλείνουμε ξενοδοχείο ή booking/aribnb ?
4. Πως επιλέγουμε τα καλά και οικονομικά εστιατόρια; Οι αξιολογήσεις στο maps αρκούν σαν κριτήριο; Έχετε να προτείνετε οι παλιοί και συχνοί επισκέπτες κάποια συγκεκριμένα που επιλέγετε ανά πόλη ;
5. Γνωρίζουμε σε Μπανγκόκ ή άλλες περιοχές καλά καλα θεραπευτικά κέντρα μασάζ ; Έχω μεσοσπονδύλια trigger points, δλδ μυς που είναι σφυγμενοι και ταλαιπωρημένοι λόγω ευθειασμου της σπονδυλικής στήλης και επιβάρυνση της από κακή στάση και έλλειψη γυμναστικής τα τελευταία χρόνια.
Ελπίζω να βοηθήσω με τα παραπάνω ερωτήματα και τις απαντήσεις σε αυτά και όσους θέλουν να πάνε πρώτη φορά Ταϊλάνδη.
Σωστοοοοςςςς!!!Απάντηση στα
Dating είναι χάσιμο χρόνου. Το έχουμε πει δεκάδες φορές. Εκτός αν θα μείνεις κανένα μήνα+, καμία δεν θα ασχοληθεί μαζί σου αν μάθει ότι φεύγεις σε 2 βδομάδες. Όσες θέλουν σχεσουλα θέλουν πολύ μπλα μπλα κλπ.
Καλύτερα να πας στις πληρωμένες κατευθείαν.
1) αν παίρνει esim το κινητό βάλε από την εφαρμογή Airalo με πολύ καλή τιμή.
Αλλιώς παίρνεις στο αεροδρόμιο, αφού θα χρειαστείς αμέσως να κάνεις χρήση grab taxi μόλις φτάσεις.
3) τι διαφορά έχουν ρε τυπε; Στο booking/airbnb βρίσκεις τα πάντα. Και ξενοδοχεία και σπίτια και δωμάτια κλπ
4) τα ίδια ισχύουν σε όλον τον πλανήτη είτε πας Ευρώπη είτε Ασία. Κοιτάς reviews και τιμές μενού από το Google maps. Αλλιώς όταν φτάσεις στο μαγαζί δες τις τιμές πριν κάτσεις.
ΣωστόςΑπάντηση στα
Dating είναι χάσιμο χρόνου. Το έχουμε πει δεκάδες φορές. Εκτός αν θα μείνεις κανένα μήνα+, καμία δεν θα ασχοληθεί μαζί σου αν μάθει ότι φεύγεις σε 2 βδομάδες. Όσες θέλουν σχεσουλα θέλουν πολύ μπλα μπλα κλπ.
Καλύτερα να πας στις πληρωμένες κατευθείαν.
1) αν παίρνει esim το κινητό βάλε από την εφαρμογή Airalo με πολύ καλή τιμή.
Αλλιώς παίρνεις στο αεροδρόμιο, αφού θα χρειαστείς αμέσως να κάνεις χρήση grab taxi μόλις φτάσεις.
3) τι διαφορά έχουν ρε τυπε; Στο booking/airbnb βρίσκεις τα πάντα. Και ξενοδοχεία και σπίτια και δωμάτια κλπ
4) τα ίδια ισχύουν σε όλον τον πλανήτη είτε πας Ευρώπη είτε Ασία. Κοιτάς reviews και τιμές μενού από το Google maps. Αλλιώς όταν φτάσεις στο μαγαζί δες τις τιμές πριν κάτσεις.
Σε Airbnb δεν υπάρχει πρόβλημα να έρχεται κοπέλα, απλώς δεν μπορεί να μετακινείται μόνη της εντός του κτιρίου, θα πρέπει να την συνοδεύεις εσύ. Η καλύτερη περιοχή στο δρόμο του Σουκχουμβιτ, μεταξύ σόι 4 και σόι 24. Εκεί είναι και τα περισσότερα μασσατζιδικα. Τα μασσατζιδικα τα ξεχωρίζω σε 3 κατηγορίες, αυτά που κάνουν μόνο μασσαζ, πολύ λίγα σε σχέση με τα άλλα, αυτά που κάνουν μασσαζ και χάπι εντινγκ, που είναι και τα περισσότερα, και αυτά στο σόι 22 και 24 που είναι ολίγον από μασσαζ και κυρίως σεξ.Καλησπέρα παιδιά είμαι στα πρόθυρα να κλείσω το 1ο μου ταξιδάκι ταιλανδη για 15 μέρες τον ερχόμενο Οκτώβρη! Θα ήθελα την βοήθεια σας για την κατάσταση που επικρατεί τώρα από την άποψη τιμών στις κύριες αλλά και σε μασατζιδικα. Σκέφτομαι τα πρωινά να πηγαίνω για μασαζάκι και απόγευμα βράδυ long time αν είναι δυνατόν μέχρι το πρωί ηλικία δεν με πειράζει να είναι και 35-40-45. Οπότε ήθελα να σας ρωτήσω πόσο θα μου κόστιζε μια τέτοια μέρα δηλαδή μασαζάκι και μετά long time όχι απαραίτητα με μοντέλο αλλά ένα ωραίο μιλφακι αλλά αν έχετε γνώση και για πιο μικρές ηλικίες εννοείται αν δεν ξεφεύγει να πάμε και εκεί χαχαχα! Τώρα και η χαζή ερώτηση αν κλείσω Airbnb για ένα άτομο πιστεύετε θα έχω πρόβλημα να κοιμίζω εκεί και τα μωράκια; Επίσης καλοδεχούμενες θα ήταν και οι πληροφορίες για κάποια καλή περιοχή να βρω σπίτι ή που παίζουν οι πιο vfm για long time και τα καλύτερα μασατζιδικα! Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά εύχομαι όλοι μας να έχουμε υγεία και να περνάμε καλά!
ΥΓ Μην κράξετε ότι θα πάω εκεί και θα περνώ μόνο lt ναι είμαι αγαπούλης
Ξέχασα να αναφέρω στην πρωτεύουσα σκέφτομαι να πάω Μπαγκονγκ
Σ’ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Μήπως μπορείς να μου πεις στο περίπου τιμές για τα μασατζιδικα με χάπι έντινγκ και για lt από 30 και πάνω;Σε Airbnb δεν υπάρχει πρόβλημα να έρχεται κοπέλα, απλώς δεν μπορεί να μετακινείται μόνη της εντός του κτιρίου, θα πρέπει να την συνοδεύεις εσύ. Η καλύτερη περιοχή στο δρόμο του Σουκχουμβιτ, μεταξύ σόι 4 και σόι 24. Εκεί είναι και τα περισσότερα μασσατζιδικα. Τα μασσατζιδικα τα ξεχωρίζω σε 3 κατηγορίες, αυτά που κάνουν μόνο μασσαζ, πολύ λίγα σε σχέση με τα άλλα, αυτά που κάνουν μασσαζ και χάπι εντινγκ, που είναι και τα περισσότερα, και αυτά στο σόι 22 και 24 που είναι ολίγον από μασσαζ και κυρίως σεξ.
Το απλό μασσαζ συνήθως γύρω στα 400 με 500 Μπατ και από εκεί και πέρα για τον "φραπέ" ότι κανονίσεις με την κοπέλα, από 500 έως 1000 Μπατ .Σ’ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Μήπως μπορείς να μου πεις στο περίπου τιμές για τα μασατζιδικα με χάπι έντινγκ και για lt από 30 και πάνω;
Αυτη που κλείνεις super long είναι μπαστακωμένη μαζί σου όλη μέρα ή την φωνάζεις οπότε θες και για ότι θες;Υπ όψιν ότι αν μένεις κοντά στην Σουκχουμβιτ, μετά τις 12.30 το βράδυ δεν έχει τρένο, και πολλές κοπέλες επειδή μένουν μακρυά από το κέντρο μπορεί να σου προτείνουν να μείνουν μέχρι τις 5.30 το πρωί χωρίς να σου ζητησουν να πληρώσεις για Λονγκ, προκειμένου να κοιμηθούν κάπου και μετά τις 5.30 να πάνε σπίτι τους με το τρένο.
Εξαρτάται, αν δουλεύει κάπου η όχι. Στο φινάλε τούς όρους τους θέτεις εσύ.Αυτη που κλείνεις super long είναι μπαστακωμένη μαζί σου όλη μέρα ή την φωνάζεις οπότε θες και για ότι θες;
Σ’ευχαριστώ πάρα πολυ για τις πληροφορίες! Καλά να περνάς!Υπ όψιν ότι αν μένεις κοντά στην Σουκχουμβιτ, μετά τις 12.30 το βράδυ δεν έχει τρένο, και πολλές κοπέλες επειδή μένουν μακρυά από το κέντρο μπορεί να σου προτείνουν να μείνουν μέχρι τις 5.30 το πρωί χωρίς να σου ζητησουν να πληρώσεις για Λονγκ, προκειμένου να κοιμηθούν κάπου και μετά τις 5.30 να πάνε σπίτι τους με το τρένο.