kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Πόσες @κωλο-γερος
Προσοχή , όλες οι ιστοσελίδες γνωριμιών έχουν γεμίσει με ψεύτικα ασιατικά προφίλ όπου ενώ απαντούν εύκολα και λες πάμε καλά και πας για συνάντηση , πάπαλα . Ζητάνε επενδυτές , λεφτά κτλπ! Φυσικά όχι μόνο δεν θα γαμήσεις αλλά ούτε και θα τις δεις από κοντά ποτέ!Το ίδιο μάλλον φίλε μου προσπάθησε ένα γλυκό μουνάκι μέσω whatsup πέρσυ. Στην αρχή γλύκες και ζουζουνιές και μετά άρχισε τις παπαριές για εργοστάσια παπουτσιών που βγάζουν τρελά λεφτά. Πρέπει να υπάρχει πολύ χαζός κόσμος εκεί έξω για να συνεχίζουν ψωνίζουν κορόιδα έτσ
Το ίδιο μάλλον φίλε μου προσπάθησε ένα γλυκό μουνάκι μέσω whatsup πέρσυ. Στην αρχή γλύκες και ζουζουνιές και μετά άρχισε τις παπαριές για εργοστάσια παπουτσιών που βγάζουν τρελά λεφτά. Πρέπει να υπάρχει πολύ χαζός κόσμος εκεί έξω για να συνεχίζουν ψωνίζουν κορόιδα έτσι.
Δεν πρόλαβε γιατί μόλις άρχισε να με ρωτάει τι δουλειά κάνω και τι τζίρους, της την είπα και το παράτησεΓια τον θείο της που είναι επιτυχημένος επενδυτής και την συμβουλεύει σου είπε τύπε;
Για την δική της εταιρία με κοσμετικς;
Σου είπε ότι κατάγεται από Σουηδία, ζει Λονδίνο και σου γράφει από την Αίγυπτο που πήγε να δει την θεία της;
Κάτι λιγότερες από 100.
Πολλές ειναιΚάτι λιγότερες από 100.
Σε όλα μέσα η μία, εκτός από το τελευταίο.Για τον θείο της που είναι επιτυχημένος επενδυτής και την συμβουλεύει σου είπε τύπε;
Για την δική της εταιρία με κοσμετικς;
Σου είπε ότι κατάγεται από Σουηδία, ζει Λονδίνο και σου γράφει από την Αίγυπτο που πήγε να δει την θεία της;
Γιατι πισω απο αυτα πολλες φορες κρυβονται άντρεςΠροσοχή , όλες οι ιστοσελίδες γνωριμιών έχουν γεμίσει με ψεύτικα ασιατικά προφίλ όπου ενώ απαντούν εύκολα και λες πάμε καλά και πας για συνάντηση , πάπαλα . Ζητάνε επενδυτές , λεφτά κτλπ! Φυσικά όχι μόνο δεν θα γαμήσεις αλλά ούτε και θα τις δεις από κοντά ποτέ!
Mπορεί. Αλλά μιλάω για γυναίκες που έχουν whatsap και μπορεί να είναι και σε άλλη χώρα και που σε δουλεύουν κανονικά. Αλλά τέτοιες υπάρχουν και στην πηγή (Ταϊλάνδη και αλλού). Όπως είπαμε έχουμε τον κανόνα των τριών μηνυμάτων (τρία εσύ και τρία και αυτή). Μετά τηλέφωνο ή και συνάντηση. Αν φέρει δικαιολογίες πας για άλλα. Δεν ξαναγράφεις. Αν δοθεί whatsap ή viber παίρνει παράταση το παιχνίδι. Τρία εσύ , τρία και αυτή sms και μετά πάλι ζητάς συνάντηση. Αν όχι την έκανες και πας για άλλα!Γιατι πισω απο αυτα πολλες φορες κρυβονται άντρες
Μπορεί να ψάχνει για σπόνσορες, αλλά τουλάχιστον δεν είναι επαγγελματίας βιζιτου. Οι επαγγελματίες στο Ται-φρεντλι δεν θέτουν όριο ηλικίας και από εκεί τις καταλαβαίνεις, εκτος βέβαια και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.Πρώτη μου φορά στα 45 μου λέει γκόμενα ότι είμαι μικρή για εκείνη! Χαχαχα
Μιλάω με αυτό το μουνί στο Thai friendly και μου λέει είσαι μικρός για μένα. 42 αυτή στο μεταξύ.
Και της λέω τι ψάχνεις: μου λέει άνδρες 55+
Μάλλον σπόνσορα θέλει.
χαχαχα ενταξει εγω ειμαι 58 αλλα νο μανυ νο χανυΠρώτη μου φορά στα 45 μου λέει γκόμενα ότι είμαι μικρή για εκείνη! Χαχαχα
Μιλάω με αυτό το μουνί στο Thai friendly και μου λέει είσαι μικρός για μένα. 42 αυτή στο μεταξύ.
Και της λέω τι ψάχνεις: μου λέει άνδρες 55+
Μάλλον σπόνσορα θέλει.
Τι εννοείς δεν είναι σωστή προετοιμασία;Αρα το Thai friendly δεν είναι σωστή προετοιμασία?Είναι μουφα?
Φίλε όντως ρώτησε μέχρι και τί τζίρο κάνεις ή απλά υπερβάλλεις; Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω αυτό, σαν ερώτηση. Σπουδάζουν οικονομικά τα κορίτσια; Ήμαρτον πού καταντήσαμε.Δεν πρόλαβε γιατί μόλις άρχισε να με ρωτάει τι δουλειά κάνω και τι τζίρους, της την είπα και το παράτησε
Δεν έχω λόγο να λεω ψέματα. Αυτή ή πήγαινε για να βρει χορηγό ή κορόιδο για επένδυση και καλά...Φίλε όντως ρώτησε μέχρι και τί τζίρο κάνεις ή απλά υπερβάλλεις; Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω αυτό, σαν ερώτηση. Σπουδάζουν οικονομικά τα κορίτσια; Ήμαρτον πού καταντήσαμε.