Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Το ίδιο μάλλον φίλε μου προσπάθησε ένα γλυκό μουνάκι μέσω whatsup πέρσυ. Στην αρχή γλύκες και ζουζουνιές και μετά άρχισε τις παπαριές για εργοστάσια παπουτσιών που βγάζουν τρελά λεφτά. Πρέπει να υπάρχει πολύ χαζός κόσμος εκεί έξω για να συνεχίζουν ψωνίζουν κορόιδα έτσ
Προσοχή , όλες οι ιστοσελίδες γνωριμιών έχουν γεμίσει με ψεύτικα ασιατικά προφίλ όπου ενώ απαντούν εύκολα και λες πάμε καλά και πας για συνάντηση , πάπαλα . Ζητάνε επενδυτές , λεφτά κτλπ! Φυσικά όχι μόνο δεν θα γαμήσεις αλλά ούτε και θα τις δεις από κοντά ποτέ!
:lying-face:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96
Το ίδιο μάλλον φίλε μου προσπάθησε ένα γλυκό μουνάκι μέσω whatsup πέρσυ. Στην αρχή γλύκες και ζουζουνιές και μετά άρχισε τις παπαριές για εργοστάσια παπουτσιών που βγάζουν τρελά λεφτά. Πρέπει να υπάρχει πολύ χαζός κόσμος εκεί έξω για να συνεχίζουν ψωνίζουν κορόιδα έτσι.

Για τον θείο της που είναι επιτυχημένος επενδυτής και την συμβουλεύει σου είπε τύπε;

Για την δική της εταιρία με κοσμετικς;

Σου είπε ότι κατάγεται από Σουηδία, ζει Λονδίνο και σου γράφει από την Αίγυπτο που πήγε να δει την θεία της;

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Για τον θείο της που είναι επιτυχημένος επενδυτής και την συμβουλεύει σου είπε τύπε;

Σου είπε ότι κατάγεται από Σουηδία, ζει Λονδίνο και σου γράφει από την Αίγυπτο που πήγε να δει την θεία της;
Δεν πρόλαβε γιατί μόλις άρχισε να με ρωτάει τι δουλειά κάνω και τι τζίρους, της την είπα και το παράτησε

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
889
Πόντοι
81

Σε όλα μέσα η μία, εκτός από το τελευταίο.
Αφού είναι από Ταυλανδη, γιατί να πει ότι κατάγεται από ευρωπαϊκές χώρες;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.558
Πόντοι
506
Προσοχή , όλες οι ιστοσελίδες γνωριμιών έχουν γεμίσει με ψεύτικα ασιατικά προφίλ όπου ενώ απαντούν εύκολα και λες πάμε καλά και πας για συνάντηση , πάπαλα . Ζητάνε επενδυτές , λεφτά κτλπ! Φυσικά όχι μόνο δεν θα γαμήσεις αλλά ούτε και θα τις δεις από κοντά ποτέ!
:lying-face:
Γιατι πισω απο αυτα πολλες φορες κρυβονται άντρες

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
854
Πόντοι
96
Γιατι πισω απο αυτα πολλες φορες κρυβονται άντρες
Mπορεί. Αλλά μιλάω για γυναίκες που έχουν whatsap και μπορεί να είναι και σε άλλη χώρα και που σε δουλεύουν κανονικά. Αλλά τέτοιες υπάρχουν και στην πηγή (Ταϊλάνδη και αλλού). Όπως είπαμε έχουμε τον κανόνα των τριών μηνυμάτων (τρία εσύ και τρία και αυτή). Μετά τηλέφωνο ή και συνάντηση. Αν φέρει δικαιολογίες πας για άλλα. Δεν ξαναγράφεις. Αν δοθεί whatsap ή viber παίρνει παράταση το παιχνίδι. Τρία εσύ , τρία και αυτή sms και μετά πάλι ζητάς συνάντηση. Αν όχι την έκανες και πας για άλλα! :sunglasses:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
889
Πόντοι
81
Πρώτη μου φορά στα 45 μου λέει γκόμενα ότι είμαι μικρή για εκείνη! Χαχαχα

Μιλάω με αυτό το μουνί στο Thai friendly και μου λέει είσαι μικρός για μένα. 42 αυτή στο μεταξύ.
Και της λέω τι ψάχνεις: μου λέει άνδρες 55+

Μάλλον σπόνσορα θέλει.
1000014334.jpg

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.754
Πόντοι
19.795

Μιλάω με αυτό το μουνί στο Thai friendly και μου λέει είσαι μικρός για μένα. 42 αυτή στο μεταξύ.

Μάλλον σπόνσορα θέλει.
1000014334.jpg
Μπορεί να ψάχνει για σπόνσορες, αλλά τουλάχιστον δεν είναι επαγγελματίας βιζιτου. Οι επαγγελματίες στο Ται-φρεντλι δεν θέτουν όριο ηλικίας και από εκεί τις καταλαβαίνεις, εκτος βέβαια και από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.629
Πόντοι
456

Μάλλον σπόνσορα θέλει.
1000014334.jpg
χαχαχα ενταξει εγω ειμαι 58 αλλα νο μανυ νο χανυ

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
889
Πόντοι
81
Αρα το Thai friendly δεν είναι σωστή προετοιμασία?Είναι μουφα?
Τι εννοείς δεν είναι σωστή προετοιμασία;

Πετάω σε λίγες μέρες για Chiang Mai και έχω ήδη κανονισμένα 5 ραντεβού με ελεύθερες κοπέλες (είτε χωρισμένες μαναδες, είτε απλά ελεύθερες) και 3,4 βιζιτακια.
Οπότε από όλα βρίσκεις στην εφαρμογή και το καλό είναι ότι έχεις τρομερή επιλογή.

rFactor

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2014
Like
207
Πόντοι
21
Δεν πρόλαβε γιατί μόλις άρχισε να με ρωτάει τι δουλειά κάνω και τι τζίρους, της την είπα και το παράτησε
Φίλε όντως ρώτησε μέχρι και τί τζίρο κάνεις ή απλά υπερβάλλεις; Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω αυτό, σαν ερώτηση. Σπουδάζουν οικονομικά τα κορίτσια; Ήμαρτον πού καταντήσαμε.

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.277
Πόντοι
201
Φίλε όντως ρώτησε μέχρι και τί τζίρο κάνεις ή απλά υπερβάλλεις; Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω αυτό, σαν ερώτηση. Σπουδάζουν οικονομικά τα κορίτσια; Ήμαρτον πού καταντήσαμε.
Δεν έχω λόγο να λεω ψέματα. Αυτή ή πήγαινε για να βρει χορηγό ή κορόιδο για επένδυση και καλά...

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
889
Πόντοι
81
Έχεις αυτό το μουνί πιο κάτω που παίρνει 2000baht για short term και μετά σκάνε κάτι ξερακιανα καριολακια με υφακι και ζητάνε 2500baht για μασάζ και 5000 μαζί με σεξ!!

Ξύπνησαν και οι Ταυλανδες και πάνε να φάνε λεφτά από τον κόσμο!
Τον νου σας όσοι πάτε!

Συνημμένα

• 1731421657544.jpg
    1731421657544.jpg
    508,5 KB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom