Καλημερα στους πρωην συναγωνιστες του Ταυλανδεζικου 'ποδογυρου' ...Και λεω πρωην γιατι εγω τα παρατησα εδω και καιρο......Καλημερα απο Παταγια......ειμαι εδω (με την γυναικα μου...δυστυχως) εδω και 15 μερες!!!με εχει σε πολυ ΄κλειστο πρεσσινγκ' γιατι την προηγουμενη φορα που ηρθαμε με πηρε χαμπαρι οτι εκανα ΄κουτσουκελα' αλλα δεν μιλησε!!!!
Τελος Παντων......αυτο εινα αλλο θεμα...
μερικες επισημανσεις για τνην Παταγια που βλεπω τωρα
ο καιρος ειναι καλος...βεβαια το πρωτο 10ημερο του Νοεμβριου ειχε βροχες*και μερικες φορες και καταιγιδες) αλλα μικρης διαρκειας...κανονικα τετοια εποχηεπρεπε να εχει ολο Ηλιο.....
Καθε φορα που ερχομαι βλεπω ολο και περισσοτερο οικογενειακο τουρισμο!!!Οικογενεις με παιδακια παντου....Μαλλον πανε να κανουν την Πατταγια οικογενειακο προορισμο
Τα κοριτσια της νυχτασ στην πλειοψηφια τους ειναι χοντρες,ασχημες και γριες!!!Πανε οι καλες εποχες με τα ΄μπουμπουκακια΄....Μονο σε κανα σοι 6 και σε καμια walking street θα βρεις νεαρες.....
οι τιμες καθε χρονο και ανεβαινουν!!!!!2000 για short time και 4000 η 5000 για long!!και μιλαμε για την beach road h για το Bamboo bar(οι παλαιοτεροι το θυμουνται....υπαρχει ακομα αλλα με αλλο ονομα).....δεν μιλαμε για gogo!!!αστο ...εκει εχουν ξεφυγει!!!!
θα τα πουμε και μετα...σε αλλα ποστ...θα σας παραθεσω καποια βιντεακια που τραβηξα ετσι για να παρετε καποια γευση
WALKING STREET ΒΡΑΔΥ 7/11/2024 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ 22.00
WALKING STREET ΒΡΑΔΥ 8/11/1971 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ 23.00
SOI DIANA ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ 20.00