manthos_kriti1
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
djzan τι εννοεις δωρεαν μεταφορα με τουκ τουκ? σε πηγαινουν καπου με τουκ τουκ ΤΖΑΜΠΑ?αυτο που το γραφει? δεν το εχω προσεξει, αν και εχω διαβασει το σαιτ του ξενοδοχειου
djzan τι εννοεις δωρεαν μεταφορα με τουκ τουκ? σε πηγαινουν καπου με τουκ τουκ ΤΖΑΜΠΑ?αυτο που το γραφει? δεν το εχω προσεξει, αν και εχω διαβασει το σαιτ του ξενοδοχειου
Παιζει ταινία στο Sumer cinema Nova "ΒΚΚ επικινδυνη αποστολη" με Νικολα Κειτζ
ειναι joiners free ??? και αλλες προτασεις δεκτες 25 και σημεραο star200 δεν ρωτησε γενικα ποιο ξενοδοχειο προτεινουμε. ρωτησε αναμεσα σ'αυτα τα 2. αν μπεις στο site του areca lodge θα δεις ποσο χαλια φαινοντε τα δωματια. επισης ειναι και πιο ακριβο. και δεν εχω διαβασει και τις καλυτερες κριτικες στο pattaya-addicts. σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα ξενοδοχεια αλλα και ακριβοτερα. για προτεινε μας εσυ ενα καλο ξενοδοχειο με 1000μπατ την βραδυα low season με δωρεαν μια νυχτα, εστιατοριο, πισινα, χρηματοκιβωτιο μες'το δωματιο, security, δωρεαν internet, δωρεαν μεταφορα με tuk tuk, guest friendly (και ladyboys), δωρεαν πρωινο, γυμναστηριο. και επισης να γραφει σε μια πινακιδα καλως ορισατε στα ελληνικα...
Τστστστστσ!!!Λοιπόν James κάτι μου λέει πως το κόλλησες και εσύ πλέον το μικρόβιο...Σε βλέπω να πηγαίνοέρχεσαι τακτικά τακτικά.
Το θέμα είναι να είσαι καλά και να έχεις πάντα λύσεις!!! (Βλέπε πρώην να σου κάνουν baby sitting!!!) Ελπίζω να έχεις και άλλες πρώην...βοηθάνε καμιά φορά!!!
Οπότε αν σε ανεβάζει το ταξίδι just do it!!!
Αλλά να μας ενημερώνεις και εμάς εδώ τι γίνεται εκεί πέρα...
Οι εμπειρίες που αποκτάμε πριν το ταξίδι είναι πολύ σημαντικές για μετά...
Περιμένουμε ανατριχιαστικές περιγραφές λοιπόν...όταν βάλεις ίντερνετ....
Νύσταξα...φιλιά!!!
Με το συμπαθειο,ρε παιδια.....δεν εχω "περιεργα" γουστα αλλα βλεποντας τις παρακατω φωτογραφιες των Ladyboys,θελω να τα και να τα και να τα και να τα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φαντομα καμια ξεπεσμενη γιαπωνεζα δεν εχει bangkok να με πας?
πληρωνω οσο οσο
James70..
Πως εισαι ψυχολογικα.. ?
Προσαρμοστηκες ?
Τι κυκλοφορει στο μυαλο σου τωρα ?
Για λεγε....
ρε συ, μηπως πρεπει να ετοιμαζομαστε για καμμια ιαπωνια, να αποτρελλαθουμε? αντε και ψαχνω για παρεα.
για bangkok ειχα ρωτησει στο παρελθον και κανενας δεν απαντησε. ξαναρωταω λοιπον και πληρωνω κι εγω οσο οσο αλλα οχι για ξεπεσμενη οπως ζηταει ο γιωργος.
Μην μου βάλεις και το μικρόβιο της Ιαπωνίας τώρα!
Και τό χω και απωθημένο απ το σχολείο ακόμα!!!!
Και μια απορία προς όλους τους παλιούς!!!!
Τελευταία μου φορά ήταν με την Μαμ (μετά τη Ναμ ήταν το Νο 11)
Από τότε (σήμερα είναι πέμπτη βράδυ=10 μέρες) και όχι μόνο δε μου λείπει αλλά μπορώ να πω ότι δε μου
σηκώθηκε καν !!!!!!!!
Αρχίζω και ανησυχώ!!!!
Λέτε να μου μείνει κουσούρι και να μην μπορώ εκτός ασιατικού εδάφους????
Αχ!!! μου φαίνεται θα μετακομίσω και θά ναι για ιερό σκοπό!!!!!!
ρε συ, μηπως πρεπει να ετοιμαζομαστε για καμμια ιαπωνια, να αποτρελλαθουμε? αντε και ψαχνω για παρεα.
για bangkok ειχα ρωτησει στο παρελθον και κανενας δεν απαντησε. ξαναρωταω λοιπον και πληρωνω κι εγω οσο οσο αλλα οχι για ξεπεσμενη οπως ζηταει ο γιωργος.