ο χιου γκραντ που κολλαει με το bangkok dangerous???
Κολλάει με τη δε'υτερη ταινία από το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς
αλλά ξέχασα να το γράψω!
το ντουμπαι ειναι απο τα μερη που εχω πει να μην επισκευτω ποτε, αλλα τωρα μαλλον θ' αναθεωρησω. εαν μπορεις να γραψεις περισσοτερες λεπτομερειες, πιθανον να ευχαριστησεις πολλους εδω μεσα και σιγουρα εμενα πρωτο απ' ολους.
Στο Ντουμπάι, τελευταία επίσκεψη 2005, παίζουν ή το Cyclone ή τα μπαρ των ξενοδοχείων.
Το Cyclone είναι ένα μεγάλο μαγαζί, όπου βρίσκεις κάθε φυλή της Ασίας, πολύ Αφρική και φυσικά Β. Ευρώπη.
Πολύ καλές τιμές, αλλά μη με ρωτήσεις πόσο δεν θυμάμαι πια, και πάνω απ' όλα η ευκαιρία να πάς (για το ονόρε που λένε) με κοπέλες που δύσκολα θα ταξιδέψεις στη χώρα τους.
Όταν ήμουνα έπαιζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κίνα, Τουρκία, Νιγηρία και το κλασσικό πακετάκι Ουκρανία Μολδαβία.
Ήμουνα τυχερός γιατί υπήρχε μια τριάδα από γιαπωνεζάκια, κουφό αν σκεφτώ το βιοτικό τους επίπεδο, και χτύπησα αυτό που μ' άρεσε, Short time (γιατί μόνο short time πάμε) των 3'30 ωρών κι επειδή το ξενοδοχείο ήταν πολύ καλό δεν ήθελε και να φύγει
Το δεύτερο παιχνίδι γίνεται στα μπαρ των ξενοδοχείων, όπου αν δείτε μια καλοντυμένη Ευρωπαία γύρω στα 25-30 να σας χαμογελά, δεν είναι γιατί εντυπωσιάστηκε από το φούσκωμα στο παντελόνι, αλλά από τπο φούσκωμα στην τσέπη
!
Ήμουνα με μια παρέα, άσχετη από αυτές τις καταστάσεις, όπου απέναντι από εμένα στην άλλη μεριά του μπαρ, καθόταν ένα φριλατζάκι.
Του χαμογελάω, μου χαμογελάει, μου κάνει νόημα να έρθει στην μεριά μου της δείχνω τους άλλους και ο αφελής της παρέας μου λέει: Ρε μαλάκα αυτή σε γουστάρει πολύ, πήγαινε πάρτηνα.
Ευτυχώς δεν έπινα εκείνη την ώρα
Πάντως όποιος βρεθεί Ιαπωνία θα αρρωστήσει πολύ άσχημα από τις γκόμενες, πιο άσχημα κι από Ταιλάνδη.
Πρόστυχες και κυριλέ μαζί, έχουν πάντα αυτή την γλύκα της Ασίας κι όταν ακούς αυτήν την καυλιάρικη φωνή που μπορεί να λέει τις αναχωρίσεις των τρένων ας πούμε, σούρχεται να τη βγάλεις έξω και να τη παίξεις.
Χθες βράδυ Πατάγια, έξω από το BigC. (χρίτσι χρίτσι ξύνω πληγές τώρα)