5 και σήμερα φίλε ρόκο …. Αλλά τι στο λέω ? αφού μαζί θα πετάμε χαχα άντε καλό μας ταξίδι gwapo φίλε μου
ρε, τι θες εσυ εδω.. γρηγορα στο θρεντ των φιλιππινων mr handsome!!
5 και σήμερα φίλε ρόκο …. Αλλά τι στο λέω ? αφού μαζί θα πετάμε χαχα άντε καλό μας ταξίδι gwapo φίλε μου
ρε, τι θες εσυ εδω.. γρηγορα στο θρεντ των φιλιππινων mr handsome!!
πολυ αγαπησιαρηδες οι τυποιΕπισης,βρηκα και τα παρακατω βιντεο.........ειναι απο Ελληνες που πηγαν στην Ταυλανδη για τις διακοπες τους.......Τα παιδια πρεπει να ειναι απο Θεσσαλονικη....Κατι μου θυμιζουν τα προσωπα τους........μπορει να ειμαστε και γνωστοι και να μην το ξερουμε!!!
Τελος παντων........εγω σας τα παραθετω.....ειναι καλα βιντεο.....
Καλημερα..Σε 20 χρόνια που βγαίνω σύνταξη,αν μείνει όπως είναι το συνταξιοδοτικό,θα είναι ακόμα έτσι η Ταυλάνδη;
Παιδια,ψαχνοντας στο youtube βρηκα αυτο το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τραγουδι(κατα την γνωμη μου)......Ειναι σε ελληνικο στιχο,χιουμοριστικο και με "πιασαρικο" ρεφρεν και μουσικη.......και επισης νομιζω οτι εκφραζουν οι στιχοι πολλους απ εμας
Ειναι για καοποιν που Παει Ταυλανδη και θελει να μεινει εκει.....
Δειτε το.......νομιζω οτι θα σας αρεσει!!!!
Εμενα μ'αρεσε!!!
Παίδες 9 και η ώρα που διανύουμε!!!!!!!
Τι γινεται ρε πουστη??Μονο εγω θα μεινω που δεν θα΄χω παει....Τι δεκαπενταυγουστος και μαλακιες....Αυτη ειναι εξοδος....Θα ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΡΕ!!!!!!!ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση για τους καλά γνώστες. Μπορούμε να βρούμε καθόλου φούντα? Είναι εύκολο? Ή θα μας πάρουν με τις πέτρες οπότε πάει άκλαυτο το sex drugs and R’n’R?
Να το κυνηγησεις να πας...Ειναι τρελο RESET... θα αναθεωρησεις αρκετα πραγματα,θα χαλαρωσεις και οπως ειπε ενας συναδελφος θα βγαλεις ολα τα τρελα σου γουστα στο SEX...Μονη προυποθεση να εισαι πιπινολατρης...αν δεν εισαι θα σου βγει εκει!!!Τι γινεται ρε πουστη??Μονο εγω θα μεινω που δεν θα΄χω παει....Τι δεκαπενταυγουστος και μαλακιες....Αυτη ειναι εξοδος....Θα ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΡΕ!!!!!!!
Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση για τους καλά γνώστες. Μπορούμε να βρούμε καθόλου φούντα? Είναι εύκολο? Ή θα μας πάρουν με τις πέτρες οπότε πάει άκλαυτο το sex drugs and R’n’R?
Έχει και τιμοκατάλογο στην διεύθυνση
ΟΚ ρε παιδιά. Μία ερώτηση έκανα επηρεασμένος από το thread Amsterdam. Μην βαράτε και μην βρίζετε ή κοροϊδεύετε. Νόμιζα ότι στο site αυτό μπορούμε να είμαστε αληθινοί και όταν δεν ξέρουμε, ρωτάμε. Ειδικά όταν είμαστε εντελώς άσχετοι σε κάποιο ζήτημα.... Αυτά. Οκ djzan. Point taken. Thx for the tip
Έχει και τιμοκατάλογο στην διεύθυνση