Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε τζειμς σε παρακολουθω τωρα τελευταια πολυ,διαβαζω τις περιπετειες σου,και ομολογο πως ειμαι ετοιμος να κανω ενα ταξιδη προς τα εκει.αυτο που ηθελα να κοιταξεις οσο εισαι εκει ειναι το εξης,.να δεις να πωλειτε κανενα περιπτερο εκει που εισαι η κανενα ψιλικατζιδικο αν δεν εχει περιπτερα να μας ενημερωσεις,και να το εξηγησω γιατι το ρωταω.πολυ συναγωνιστες σκεφτοντε να πανε μονιμα εκει περα,αλλοι να κανουν και καποια δουλεια,νομιζω οτι το μια τετοια δουλεια θα ειναι πολυ καλη ,διοτι και θα εχει καλη κονομα πιστευω,αλλα και διαρκως θα εισαι μεσα στο μουνι,και θα ξερεις ανα πασα στιγμη τι παιζετε.τη δουλεια αυτη μπορουνε να την κανουν συνεταιρικα 3-4 συναγωνιστες μαζι ωστε να μοιραζοντε και οι βαρδιες,αλλα και να εχουν ελευθερο χρονο για  :knockinb: :knockinb:.κατα προτιμηση το σημειο που θελουμε να βρισκετε οσο πιο κεντρικα γινετε.

ρε φιλε ο αλλος ειναι πρωτη φορα ταυλανδη στην τρελα του κ εσυ του λες να σου ψαχνει να σου βρει περιπτερο??? :headbang: :headbang: :headbang:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Αρκανς, ρε εμεις ειμαστε της Λατινικης Αμερικης, τι θες εσυ εδω? Απο τις γυναικαρες τις Λατινες στις κοντες τις κοκκαλιαρες;; Επαναφερσου στην ταξη ρε

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε ο αλλος ειναι πρωτη φορα ταυλανδη στην τρελα του κ εσυ του λες να σου ψαχνει να σου βρει περιπτερο??? :headbang: :headbang: :headbang:
για καλο του το ειπα εγω.να αρχισει να ψαχνει για περιπτερο,να ξεκολησει και απο την γκομενα λιγο,διοτι την αλλη εβδομαδα βλεπω να μας στελνει κανενα προσκλητηριο γαμου.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
James άμα βρεις περίπτερο φέρε και 3 σοκολάτες και 4 κρουασάν...
όταν έχεις το 7 eleven κάθε 200 μέτρα ψάξε μετά για περίπτερο!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε παιδες...κοιταξτε τι βρηκα σερφαροντας στο youtube

ξερουμε τιποτα γι'αυτο το Kitten Club???Ειναι στο penthouse hotel

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας και χαρα σας ωρε λεβεντες! Ψηνομαι για Ταιλανδη κατα τις 10 Αυγουστου. Τι κλιμα παιζει εκει κατω? Ζεστη και υγρασια? Τι προτεινετε Πουκετ ή πρωτευουσα Μπανγκοκ?   :think:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
προτεινω ryongk να τριψεις κανα πιπερακι...χαχα

ρε σεις η Βαγκοκ μονο που τη βλεπεις ποσο τεραστια ειναι οταν προσγειωνεσαι φτανει για να χαθει το ματι σου! θελετε να χαθειτε
και μεσα στα στενα της?! ουτε οι ταξιτζηδες δεν τη μαθαινουν!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ενα αφιερωμα στα Κοριτσια της ΠΑΤΑΓΙΑΣ!!!!Μπορει να δειτε και καμια "γνωστη"σας!!!
Παντως ειναι εκπληκτικοτο πως ολες χαμογελανε και "παιζουν" με τον φακο

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε τζειμς σε παρακολουθω τωρα τελευταια πολυ,διαβαζω τις περιπετειες σου,και ομολογο πως ειμαι ετοιμος να κανω ενα ταξιδη προς τα εκει.αυτο που ηθελα να κοιταξεις οσο εισαι εκει ειναι το εξης,.να δεις να πωλειτε κανενα περιπτερο εκει που εισαι η κανενα ψιλικατζιδικο αν δεν εχει περιπτερα να μας ενημερωσεις,και να το εξηγησω γιατι το ρωταω.πολυ συναγωνιστες σκεφτοντε να πανε μονιμα εκει περα,αλλοι να κανουν και καποια δουλεια,νομιζω οτι το μια τετοια δουλεια θα ειναι πολυ καλη ,διοτι και θα εχει καλη κονομα πιστευω,αλλα και διαρκως θα εισαι μεσα στο μουνι,και θα ξερεις ανα πασα στιγμη τι παιζετε.τη δουλεια αυτη μπορουνε να την κανουν συνεταιρικα 3-4 συναγωνιστες μαζι ωστε να μοιραζοντε και οι βαρδιες,αλλα και να εχουν ελευθερο χρονο για  :knockinb: :knockinb:.κατα προτιμηση το σημειο που θελουμε να βρισκετε οσο πιο κεντρικα γινετε.

φιλε δεν υπαρχουν περιπτερα στην πατταγια και γενικα στην ταυλανδη. εχουν μινι μαρκετ που πουλανε τα παντα. 7eleven και family mart. νομιζω οτι μπορεις ν'ανοιξεις ενα δικο σου αλλα πρεπει να εχεις εναν καλο ταυλανδο μανατζερ.
για περισσοτερα διαβασε εδω...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα εχουμε χασει τελειως την μπαλα εδω μεσα. Τζειμς αυτα κανεις με τις ζουμερες περιγραφες σου...μωρε καλα κανω και δε γραφω πολλα.

Εκτος απο περιπτερο κοιτα και για κανενα τυροπιταδικο, σουβλατζιδικο, λαστιχαδικο αλλα νομιζω πως και ο Γερμανος θελει να ανοιξει εκει παραρτημα.
Α ξεχασα και βαφειο φανοποιειο αυτοκινητων, παπιων και ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΕΕΛΑΑΑΑ 40 η θερμοκρασια χτυπησε σημερα κατσε να ανεβει και αλλο να δουμε τι θα γινει :grin: :grin:
:2funny: :2funny:

Καταρχήν φίλαράκι μου εγώ ήθελα εγκατασταθώ ταϊλάνδη πολύ πριν καν έρθω το πρώτο μου ταξίδι
Τζειμς σε ειχα για λογικο. Ηθελες να εγκατασταθεις πριν καν να εχεις γνωρισει τη χωρα? Δηλαδη τωρα που τη γνωρισες τι λες?

αν υπαρχει δυνατοτητα τα χρηματα που θα μπουν σε καποια εμπιστη τραπεζα θα εχουν καποια καλη αποδωση..
Φιλε ανοιγεις μεγαλο κεφαλαιο με αυτα που ρωτας. Για αρχη να σου πω απλα οτι στη θεση εγω δε θα εβαζα το μεγαλο ογκο της περιοσσιας μου σε Ταυλανδικη τραπεζα γιατι δεν εχουν καλες αποδοσεις. Κρατα τα καλυτερα στην Ελλαδα η αλλου και κανε μεταφορες αναλογα τις αναγκες σου.

Τελικά ένα απ΄ τα Τάϊ στέκια ήταν το X ZYTE  που είχα πάει προχτές με τη Ντία και

πέτυχα το ξελωλάκι στην πίστα και μ΄ ανέβασε πάνω.  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Πολύ ωραίο «μαγαζάκι», δεν είχε πολύ κόσμο βέβαια αλλά ήταν και καθημερινή.

Γι αυτό δεν είχε πολλούς τουρίστες!  :uglystupid:

Και τάϊ εκλεκτά!  :knockinb: :knockinb:

Είπα και γω τι συμβαίνει!!!  :think:

Μπράβο ρε Φαντομά!!  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Από δω και πέρα μόνο 3rd road!!!  :dancing: :dancing:

Για …εκλεκτούς Φάρανγκ!!! :dancing: :dancing:
Τζειμς ειχα ξαναπει παλαιοτερα οτι το X ZYTE ειναι καλο κλαμπ με περισσοτερο Ταυλανδικη πελατεια. Ειναι ντισκο ομως οχι καραοκε. Γεμιζει οντως δυσκολα γιατι ειναι μεγαλο κλαμπ. Οι λιγες χορευτριες ομως (οχι π@νες) ειναι πιο ομορφες απο οτιδηποτε κινειται εν WS. Για ντισκο υπαρχει και το Hollywood επισης στη 3rd road. Τωρα για πιο εξεσυζημενες καταστασεις θα μπορουσες να δοκιμασεις την τυχη σου σε μερικα mini-member clubs που ειδα στο 3rd road. Το μονο θεμα ειναι οτι πρεπει να παιζει λιγο Ταυλανδικο και το πιθανοτερο ειναι να εισαι ο μοναδικος φαρανγκ μεσα. 2 μερη που επιασε το ρανταρ μου ειναι το Venus και ενα αλλο το The Girls. Γενικα η 3rd road ειναι μερος που διασκεδαζουν Ταυλανδοι. Εν πασει περιπτωση πηρες μια μικρη γευση.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

Φιλε ανοιγεις μεγαλο κεφαλαιο με αυτα που ρωτας. Για αρχη να σου πω απλα οτι στη θεση εγω δε θα εβαζα το μεγαλο ογκο της περιοσσιας μου σε Ταυλανδικη τραπεζα γιατι δεν εχουν καλες αποδοσεις. Κρατα τα καλυτερα στην Ελλαδα η αλλου και κανε μεταφορες αναλογα τις αναγκες σου.

[/quote]Ο.Κ φιλε φαντομα ευχαριστω για την απαντηση

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλά ακόμα γελάω!!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με κοιτάει το τίλακ μου και ρωτάει τι τόσο αστείο και χτυπιέμαι!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Χωρίς πλάκα: γωνία ws  + beach  road θα ήταν γαμάτο ένα περίπτερο ε????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά μεγάλο, να χωράει πολύ πράμα!!! Και στις δύσκολες ώρες να χώνεις κι ένα τάϊ

να σου τρίβει τα πόδια!!!!!!!!!!!    :pipa2: :2on1: :pipa1: :pipa2: :rockon: :rockon:

Παράθεση από Φαντομάς
Τζειμς σε είχα για λογικό. Ήθελες να εγκατασταθείς πριν καν να έχεις γνωρίσει τη χώρα? Δηλαδή τώρα που τη γνώρισες τι λες?

Μπα!!! Άσε καλύτερα!!!!!  Θα πλακώσουν περιπτεράδες και δε θα ξέρουμε από πού θα

φύγουμε!!!! :thumbsup: :grouphug:

Και φυσικά δε θα προλαβαίνω να στέλνω προσκλητήρια!!!!!!!! :smitten: :smitten:

Το τελευταίο Τίλακ μου πάντως μου υποσχέθηκε ότι αν του στέλνω κατιτίς  :hammer: δε θα

ξαναπάει με άλλον μέχρι να γυρίσω και να ανοίξω κάτι (μάλλον για περίπτερο το κόβω

και γω!!!!!!!!!). :2funny: :2funny: :2funny:

Με συγκίνησε ρε Φαντομά!!!  :jerking: :jerking:Την πιστεύω δεν μπορώ να πω. :headbang:

Γιατί να μου πει ψέματα??????? :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Μην κάνει κανένα λάθος μόνο στον αριθμό λογαριασμού φοβάμαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ρε, τι γελατε με το περιπτερο, φανταστειτε τζιροι που θα γινονται μονο απο τις καποτες σε μεγαλο νουμερο!   :uglystupid: :2funny: :rockon:

παντως παραδεχτειτε το, δεν ηταν η ατακα της χρονιας για το θρεντ?  :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και όταν λέμε περίπτερο να το εννοούμε!!! Να βαφτεί και κίτρινο παρακαλώ να ξεχωρίζει από τα παρακείμενα κτήρια!!!

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες σας εφτιαξα με το περιπτερο καλα βλεπω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα εχει μεγαλη κονομα η φαση να ξερετε.επισης το περιπτερο πρεπει να εχει απο εξω οποσδηποτε και ψυγειο με παγωτα. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καταρχήν παιδιά, εσείς που όλοι διαβάζετε πρώτη φορά το treat αυτό της Ταϊλάνδης,

θέλω να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω. Μόνο αν ισχύουν όλα αυτά για σας, τότε

και μόνο τότε να αποφασίσετε ένα τέτοιο ταξίδι!!!!!!

1ον . να είστε σε ώριμη ηλικία (όχι 18,20,22 κτλ) :happy:

2ον . να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι (όχι στείλε μπαμπά άλλα 500€ γιατί δε μου

φτάσανε!!!) :ak:

3ον . να είστε κατασταλαγμένοι επαγγελματικά (και όχι Α!!!! τι καλά που είναι εδώ!!!

Δεν ανοίγουμε κάνα περίπτερο!!!! :2funny:)

4ον . να έχετε οπωσδήποτε μεγάλες σεξουαλικές εμπειρίες!!! (αν είχατε κάνα δυο

γκόμενες στη ζωή σας – κι αυτές σας έφτυσαν – βράσε ρύζι καλύτερα!!!) :think:

Ξέρετε αυτό που λένε το νινί σέρνει καράβι???? :uglystupid:

Στην Πατάγια σέρνει στόλο!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οπότε αν δεν είστε καπετάνιοι, μην αγκυροβολήσετε προς τα δω, γιατί ο στόλος του

μπαμπά σας θα πάρει φωτιά!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Και φυσικά, η Ταϊλάνδη δεν προσφέρεται για επενδύσεις!!! Λέτε εκατομμύρια κορίτσια,

που έχουν βγει στο κλαρί, να είναι όλες ηλίθιες και να μην ανοίξουν κάνα ... :dancing:περίπτερο???? 

Η πιο καλή επένδυση που μπορεί κάποιος να κάνει (εκτός απ το να έρχεται για κάνα

δυο βδομάδες, όσο συχνότερα μπορεί) θα ήταν να αγοράσει ένα εξοχικό (αντί στη

Μύκονο) και να αράζει για κάνα δυο μήνες, να χαλαρώνει.  :thumbsup:

Αυτά!!!! Τα άλλα όλα είναι να΄ χαμε να λέγαμε!!! :bigdick:

Και οι … ζουμερές περιγραφές από δω και πέρα κομμένες!!! :uzi: :uzi: :uzi:

Έτσι Φαντομά???  ;) ;)

(Μα κάποιος πρέπει να βάλει μια τάξη εδώ μέσα!)    :grin: :grin:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός ο James.Με μια ένσταση.Εγώ είμαι 24.Πέρσι πήγα στα 23.Και πέρασα τέλεια.Ούτε στην εκδρομή με τα ΤΕΦΦΑΑ Βουλγαρία με το ποδόσφαιρο δεν είχαμε περάσει τόσο τέλεια.Τέλεια,τέλεια,τέλεια...άστο...Δεν είναι θέμα ηλικίας Η Ταυλάνδη.Όλοι οι καλοί χωράμε...Πόσο μάλλον οι καλύτεροι...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
μαγκες σας εφτιαξα με το περιπτερο καλα βλεπω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα εχει μεγαλη κονομα η φαση να ξερετε.επισης το περιπτερο πρεπει να εχει απο εξω οποσδηποτε και ψυγειο με παγωτα. :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
και να κρεμάσουμε και τις Ελληνικές αθλητικές εφημερίδες απ'έξω... :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μπραβο james που εχεις κανει διατριβη στο αντικειμενο και συγκρατεις τον κοσμο να μην πεσει σε λαθη ..αληθεια πρεπει να εχεις μεγαλη εμπειρια απο ται γενικα ...ποσες φορες εχεις κατεβει σαυτη τη χωρα φανταζομαι και ανακαλυψες ολους αυτους τους κινδυνους που παραμονευουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom