You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 93 άτομα (0 μέλη και 93 επισκέπτες)
Γεια σας συνταξιδιωτες...θελω να ρωτησω αυτους που εχουν εγκατασταθει κατω και γνωριζουν πραγματα,τι ευκαιρειες επενδυσης εχεις σε μια πολη οπως η πατταγια την οποια γνωριζω αρκετα καλα και πως μπορει κανεις να τις ανακαλυψει αυτες τις ευκαιριες..εχει ωριμασει αρκετα η σκεψη μου να ρευστοποιησω μια αρκετα μεγαλη περιουσια απο τη στιγμη που ειμαι ελευθερος στα 40 και δεν εχω μια ικανοποιητικη δουλεια που θα στεναχωρεθω να την αφησω..μιλαμε για ενα ποσο πανω κατω 800.000-1000000 ευρω,που θα διαθεσω για κατοικια,και καποια δουλεια ,επιχειρηση η κατι αλλο που να μου φερει καποιο σταθερο εισοδημα καθως και αν υπαρχει δυνατοτητα τα χρηματα που θα μπουν σε καποια εμπιστη τραπεζα θα εχουν καποια καλη αποδωση..περιμενω με αγωνια συμβουλες απο συναδελφους γιατι δεν εχω σκοπο να τα χαρισω στα ελληνικα λαμογια και οχι μονο αυτο αλλα και ειμαι και ερωτευμενος με την ταυλανδη γενικα ..ευχαριστω
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
προτείνω να αλλάξουμε τον τίτλο του thread σε "Ταϊλάνδη business opportunity tips"
Γεια σας συνταξιδιωτες...θελω να ρωτησω αυτους που εχουν εγκατασταθει κατω και γνωριζουν πραγματα,τι ευκαιρειες επενδυσης εχεις σε μια πολη οπως η πατταγια την οποια γνωριζω αρκετα καλα και πως μπορει κανεις να τις ανακαλυψει αυτες τις ευκαιριες..εχει ωριμασει αρκετα η σκεψη μου να ρευστοποιησω μια αρκετα μεγαλη περιουσια απο τη στιγμη που ειμαι ελευθερος στα 40 και δεν εχω μια ικανοποιητικη δουλεια που θα στεναχωρεθω να την αφησω..μιλαμε για ενα ποσο πανω κατω 800.000-1000000 ευρω,που θα διαθεσω για κατοικια,και καποια δουλεια ,επιχειρηση η κατι αλλο που να μου φερει καποιο σταθερο εισοδημα καθως και αν υπαρχει δυνατοτητα τα χρηματα που θα μπουν σε καποια εμπιστη τραπεζα θα εχουν καποια καλη αποδωση..περιμενω με αγωνια συμβουλες απο συναδελφους γιατι δεν εχω σκοπο να τα χαρισω στα ελληνικα λαμογια και οχι μονο αυτο αλλα και ειμαι και ερωτευμενος με την ταυλανδη γενικα ..ευχαριστω
μονο 5.5 εκατομυρια μπατ!!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πρωτον,κακως αλλα ο φιλος επειδη δεν εχει ξαναπαει,ηθελε να κλεισει δωματιο μεσω ιντερνετ,γι αυτο του ειπανε 1400...Εαν πηγαινε επιτοπου με λιγα παζαρια μπορει να το επαιρνε μεχρι 1200...δεν το ξερω το ξενοδοχειο αλλα γιατι να δινεις τοσα λεφτα? πουκετ βρισκεις με 700-900 μια χαρα ξενοδοχεια.
Δευτερον,που εχει στο Πουκετ στη high season,ξενοδοχειο 50 μετρα αποσταση απο τη Μπανγκλα,με A/C,τηλεοραση με δορυφορικα προγραμματα,mini bar,δωρεαν ιντερνετ,υπηρεσιες μασαζ μεσα στο ξενοδοχειο,safe box μεσα στο δωματιο στα 700-900 μπατ?
Η μονη μου ενσταση ειναι ΑΝ θα υπαρξει high season...
Γιατι εαν υπαρξει,τοτε η τιμη του ξενοδοχειου ειναι μια χαρα...
Βεβαια θα μπορουσε να κανει μια οικονομια,βρισκωντας ενα ξενοδοχειο στα 300-500 μετρα απο τη Μπανγκλα και να γλυτωσει καποια λεφτα και εαν δεν ειχε και safe box μεσα στο δωματιο,τοτε σιγουρα θα εβρισκε στα λεφτα που λες...
Και τα δωματια του Μπαμπη μια χαρα ειναι,και στα λεφτα που λες,αλλα δεν εχουν safe box μεσα στο δωματιο και ειναι και 700-800 μετρα μακρια απο τη Μπανγκλα..
Οτι πληρωνεις περνεις... ;)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Ρε παιδια.....θελω να με βοηθησετε να καταλαβω κατι
τα go go bars ειναι μπαρακια που εχουν μεσα γυναικες που κανουν σεξ επι πληρωμη...την παιρνεις στο ξενοδοχειο σου για το λεγομενο long time(το οποιο ειναι μεχρι τις 12 το πρωι της αλλης μερας).......οι τιμες (για λονγκ ταιμ)ειναι απο 2000-3000 βαχτ και πρεπει να πληρωσεις και το λεγομενο "bar fine"(δηλαδη το μαγαζι) γυρω στα 500 βαχτ
τα Beer bars ειναι το ιδιο οπως τα go go αλλα με πιο χαμηλες τιμες(Bar fine 200-300 baht,κοπελλα{για long time} γυρω στα 1000 βαχτ
Τα Freelancher ειναι bar h disco οπου κανεις καμακι και "φορτωνεις" γυναικες χωρις να τις πληρωσεις......αντε να κερασεις μονο ποτακια
Τα ειπα σωστα???
Παρακαλω αν καπου κανω λαθος η καποια λεπτομερεια σημαντικη που δεν ειπα,καποιος απ'τους παλιους συναγωνιστες να γραψει το σωστο
Ευχαριστω
τα go go bars ειναι μπαρακια που εχουν μεσα γυναικες που κανουν σεξ επι πληρωμη...την παιρνεις στο ξενοδοχειο σου για το λεγομενο long time(το οποιο ειναι μεχρι τις 12 το πρωι της αλλης μερας).......οι τιμες (για λονγκ ταιμ)ειναι απο 2000-3000 βαχτ και πρεπει να πληρωσεις και το λεγομενο "bar fine"(δηλαδη το μαγαζι) γυρω στα 500 βαχτ
τα Beer bars ειναι το ιδιο οπως τα go go αλλα με πιο χαμηλες τιμες(Bar fine 200-300 baht,κοπελλα{για long time} γυρω στα 1000 βαχτ
Τα Freelancher ειναι bar h disco οπου κανεις καμακι και "φορτωνεις" γυναικες χωρις να τις πληρωσεις......αντε να κερασεις μονο ποτακια
Τα ειπα σωστα???
Παρακαλω αν καπου κανω λαθος η καποια λεπτομερεια σημαντικη που δεν ειπα,καποιος απ'τους παλιους συναγωνιστες να γραψει το σωστο
Ευχαριστω
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τα ειπα σωστα???
Ευχαριστω
ΛΑΘΟΣ
στο long time φευγει απο 7 το πρωι εως κ 3-4 το απογευμα ,δηλαδη οποτε θελει
freelancers λεγονται οι κοπελες οι οποιες ειναι free δηλαδη δεν ανηκουν σε strip,beer bar,gogo bar,κτλ ειναι ελευθερες επαγεματιες η ημιεπαγγελματιες δηλαδη.....και πληρωνεις και εκει εκτος τα ποτακια
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
ΛΑΘΟΣ
freelancers λεγονται οι κοπελες οι οποιες ειναι free δηλαδη δεν ανηκουν σε strip,beer bar,gogo bar,κτλ ειναι ελευθερες επαγεματιες η ημιεπαγγελματιες δηλαδη.....και πληρωνεις και εκει εκτος τα ποτακια
Δηλαδη αν εγω "κλεισω" 1 κοπελλα για Long time ας πουμε 11 το βραδυ,τι ωρα πρεπει να φυγει απο μενα????
Τα ειπα σωστα???
Ευχαριστω
στα gogos οι κοπελες χορευουν ειτε γυμνες, ειτε ημιγυνες και σε μερικα εχει και τζακουζι - ντουζιερα.
short time = 1000 - 1500 long time = 1500, 2000, 2500, 3000. αναλογα την κοπελα. εγω εχω πληρωσει και 1000μπατ long time. barfine = 600 - 700. σε μερικα gogos το barfine πεφτει μετα απο καποια συγκεκριμενη ωρα.
στα beer bars οι κοπελες καθοντε για κουβεντουλα η για κανα παιχνιδακι μπιλιαρδο, σκορ 4 κτλ... το barfine συνηθως ειναι 300. εχει ομως μερικα πιο ακριβα, οπως το secrets bar, 450μπατ.
short time = 1000 long time = 1500. εχω δωσει επισης 1000 για long time.
οι freelancers θα τις βρεις εξω στους δρομους και στα clubs. καλο ειναι να μην παιρνεις κοπελες απο την beach road γιατι ειναι πιο επικυνδινες. προτιμησε τα clubs. short time = 500 - 700 long time = 1000
οσο αφορα την ωρα, αυτο εξαρτατε απο την κοπελα. αν καποια σε γουσταρει πολυ θα κατσει παραπανω μεχρι να την διωξεις εσυ. επισης καλο ειναι να μην πεφτεις κατω απο 1000μπατ, οπως επισης καλο ειναι να μην δινεις παραπανω απο 1500. εκτος αν ειναι καποια πολυ ωραια και θελεις οπωςδηποτε να την παρεις.
Πρωτον,κακως αλλα ο φιλος επειδη δεν εχει ξαναπαει,ηθελε να κλεισει δωματιο μεσω ιντερνετ,γι αυτο του ειπανε 1400...Εαν πηγαινε επιτοπου με λιγα παζαρια μπορει να το επαιρνε μεχρι 1200...
Δευτερον,που εχει στο Πουκετ στη high season,ξενοδοχειο 50 μετρα αποσταση απο τη Μπανγκλα,με A/C,τηλεοραση με δορυφορικα προγραμματα,mini bar,δωρεαν ιντερνετ,υπηρεσιες μασαζ μεσα στο ξενοδοχειο,safe box μεσα στο δωματιο στα 700-900 μπατ?
Βεβαια θα μπορουσε να κανει μια οικονομια,βρισκωντας ενα ξενοδοχειο στα 300-500 μετρα απο τη Μπανγκλα και να γλυτωσει καποια λεφτα και εαν δεν ειχε και safe box μεσα στο δωματιο,τοτε σιγουρα θα εβρισκε στα λεφτα που λες...
Και τα δωματια του Μπαμπη μια χαρα ειναι,και στα λεφτα που λες,αλλα δεν εχουν safe box μεσα στο δωματιο και ειναι και 700-800 μετρα μακρια απο τη Μπανγκλα..
αυτο λεω οτι χλωμο να παιξει high season οπως δειχνουν τα πραγματα,και 500-700 μετρα απο Bangla δηλαδη 2 λεπτα με το μηχανακι(που πουκετ θα νοικιασεις) δεν ειναι θεμα νομιζω για μενα καλυτερα κιολας.Τωρα το θεμα του safe box δεν ξερω εγω οτι ειχα τα αφηνα στο safebox κατω( Στον μπαμπη ειχα μεινει).
Σιγουρα οτι πληρωνεις παιρνεις.
καλα αυτο ενοουσα κιεγω απλα δεν ανεφερα οτι εκει υπαρχει ρολοι σε αυτα τα πραγματαΛΑΘΟΣ
Παιδιά παράδεισος είναι το Phuket (Patong Beach) μένω , ξενοδοχείο με 650Bt με Free wireless internet στο δωμάτιο , οι γκόμενες δεν παίζονται (ότι κινιέται πηδιέται εκτός απο ανήλικες κάτω των 18 χρονών) , στα Μπάρ για να δουλεψουν είναι πανω από 18 , πηγαίνω εδώ και περίπου 5 χρόνια, εδω είναι όλα τα λεφτά , και όπως λένε οι προηγούμενοι λαλήσαντες αν σε γουστάρει η γκόμενα σου κάνει σκόντο στις τιμές (εμένα με έχει ρέψει από το γαμ.... ) , Πρώτη Disco στην Patong Beach είναι η Tiger με πολύ cool μουσική ...
Αυτά τα λίγα από μένα , Καληνύχτα παίδες για τι φωνάζει το Τιλάκ να πάμε για ύπνο.
Αυτά τα λίγα από μένα , Καληνύχτα παίδες για τι φωνάζει το Τιλάκ να πάμε για ύπνο.
PATTAYA666
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο οκτοβρις ειναι κοντα αντενα τιν κανω για τον παραδισο 1μινα χαλαροσι!!!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πρωτον,κακως αλλα ο φιλος επειδη δεν εχει ξαναπαει,ηθελε να κλεισει δωματιο μεσω ιντερνετ,γι αυτο του ειπανε 1400...Εαν πηγαινε επιτοπου με λιγα παζαρια μπορει να το επαιρνε μεχρι 1200...
του μπαμπη το south mansion στην nanai road ... ειναι οτι καλυτερο !!! διοτι ειναι προς το βουνο και εκει η υγρασια σχεδον εξαμφανιζεται ... μπορεις βαλεις ΟΣΕΣ θελεις μεσα στο δωματιο !!! παρεα με ελληνες κατω απο το ξενοδοχειο στην καφετερια που ανοιξε προσφατα πριν μερικους μηνες !!! οπου ειναι και το μοναδικο μερος που μπορεις πιεις και Φραπε !!! (και εστιατοριο νικου φτιαχνει φραπε βεβαια αλλα αλλο να το εχεις στο δωματιο σου και αλλο να τραβιεσαι για να τον πιεις) !!! ολα τα εχεις διπλα σου !!! μασαζ, μασαζ με full, ευρωπαϊκο φαγητο στο (jampee) που ειναι και φθηνο , μερος με καθημερινο μπουφε επισης εκει κοντα, 7eleven ακριβως απεναντι , ταυλανδεζικο φαγητο φθηνο εκει κοντα, μερος για φας θαλασσινα φρεσκα φθηνα και καλα παραδιπλα!!! και isaan food που θελουν καποιες κοπελες μονο εκει κοντα εχει !!! παρκινγκ για μηχανακιο σου (οπου μπορει και μπαμπης στο νοικιασει), καθαρα δωματια καθημερινα, safe box κατω στην ρεσεπτιον το οποιο το θεωρω καλυτερο και ποιο ασφαλες για πολλους λογους, και αλλα πολλα !!!
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αυτο ειναι το Site του ξενοδοχειου του Μπαμπη !!!
θα επανελθω πω κι αλλα!
θα επανελθω πω κι αλλα!
τελικα οι "χειροτεροι" σεξοτουριστες ειναι οι ελληνες.
απο το πρωτο ταξιδι το μυαλο παιρνει χιλιες στροφες,
"μονιμη εγκατασταση" "πως θα παρει βιζα" κτλ.
οπως και να χει ο παραδεισος ειναι εκει.
Καταρχήν φίλαράκι μου εγώ ήθελα εγκατασταθώ ταϊλάνδη πολύ πριν καν έρθω το πρώτο μου ταξίδι
(one way ticket που λέμε!!!)
αλλά πού είναι τι κακό???
Οι έλληνες είμαστε ταξιδιάριδες και αν υπάρχουν 10 εκ στην Ελλάδα ζούν άλλα 10 τουλάχιστον σε Γερμανία, Αμερική,
Καναδά, Αυστραλία κοκ
Γιατί όχι τώρα και στην Πατάγια!!!!!
Να κάνουμε και ελληνικά σχολεία!!!!
Και θα έχουμε και τις καλύτερες baby siters για τα παιδιά μας στον κόσμο!!! (τουλάχιστον για τους πατεράδες!!!
Τελικά ένα απ΄ τα Τάϊ στέκια ήταν το X ZYTE που είχα πάει προχτές με τη Ντία και
πέτυχα το ξελωλάκι στην πίστα και μ΄ ανέβασε πάνω.
Πολύ ωραίο «μαγαζάκι», δεν είχε πολύ κόσμο βέβαια αλλά ήταν και καθημερινή.
Γι αυτό δεν είχε πολλούς τουρίστες!
Και τάϊ εκλεκτά!
Είπα και γω τι συμβαίνει!!!
Μπράβο ρε Φαντομά!!
Από δω και πέρα μόνο 3rd road!!!
Για …εκλεκτούς Φάρανγκ!!!
πέτυχα το ξελωλάκι στην πίστα και μ΄ ανέβασε πάνω.
Πολύ ωραίο «μαγαζάκι», δεν είχε πολύ κόσμο βέβαια αλλά ήταν και καθημερινή.
Γι αυτό δεν είχε πολλούς τουρίστες!
Και τάϊ εκλεκτά!
Είπα και γω τι συμβαίνει!!!
Μπράβο ρε Φαντομά!!
Από δω και πέρα μόνο 3rd road!!!
Για …εκλεκτούς Φάρανγκ!!!
φιλε τζειμς σε παρακολουθω τωρα τελευταια πολυ,διαβαζω τις περιπετειες σου,και ομολογο πως ειμαι ετοιμος να κανω ενα ταξιδη προς τα εκει.αυτο που ηθελα να κοιταξεις οσο εισαι εκει ειναι το εξης,.να δεις να πωλειτε κανενα περιπτερο εκει που εισαι η κανενα ψιλικατζιδικο αν δεν εχει περιπτερα να μας ενημερωσεις,και να το εξηγησω γιατι το ρωταω.πολυ συναγωνιστες σκεφτοντε να πανε μονιμα εκει περα,αλλοι να κανουν και καποια δουλεια,νομιζω οτι το μια τετοια δουλεια θα ειναι πολυ καλη ,διοτι και θα εχει καλη κονομα πιστευω,αλλα και διαρκως θα εισαι μεσα στο μουνι,και θα ξερεις ανα πασα στιγμη τι παιζετε.τη δουλεια αυτη μπορουνε να την κανουν συνεταιρικα 3-4 συναγωνιστες μαζι ωστε να μοιραζοντε και οι βαρδιες,αλλα και να εχουν ελευθερο χρονο για .κατα προτιμηση το σημειο που θελουμε να βρισκετε οσο πιο κεντρικα γινετε.
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
φιλε τζειμς σε παρακολουθω τωρα τελευταια πολυ,διαβαζω τις περιπετειες σου,και ομολογο πως ειμαι ετοιμος να κανω ενα ταξιδη προς τα εκει.αυτο που ηθελα να κοιταξεις οσο εισαι εκει ειναι το εξης,.να δεις να πωλειτε κανενα περιπτερο εκει που εισαι η κανενα ψιλικατζιδικο αν δεν εχει περιπτερα να μας ενημερωσεις,και να το εξηγησω γιατι το ρωταω.πολυ συναγωνιστες σκεφτοντε να πανε μονιμα εκει περα,αλλοι να κανουν και καποια δουλεια,νομιζω οτι το μια τετοια δουλεια θα ειναι πολυ καλη ,διοτι και θα εχει καλη κονομα πιστευω,αλλα και διαρκως θα εισαι μεσα στο μουνι,και θα ξερεις ανα πασα στιγμη τι παιζετε.τη δουλεια αυτη μπορουνε να την κανουν συνεταιρικα 3-4 συναγωνιστες μαζι ωστε να μοιραζοντε και οι βαρδιες,αλλα και να εχουν ελευθερο χρονο για .κατα προτιμηση το σημειο που θελουμε να βρισκετε οσο πιο κεντρικα γινετε.
Εκτος απο περιπτερο κοιτα και για κανενα τυροπιταδικο, σουβλατζιδικο, λαστιχαδικο αλλα νομιζω πως και ο Γερμανος θελει να ανοιξει εκει παραρτημα.
Α ξεχασα και βαφειο φανοποιειο αυτοκινητων, παπιων και ΤΟΥΚ ΤΟΥΚ
ΕΕΕΛΑΑΑΑ 40 η θερμοκρασια χτυπησε σημερα κατσε να ανεβει και αλλο να δουμε τι θα γινει