Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και να κρεμάσουμε και τις Ελληνικές αθλητικές εφημερίδες απ'έξω... :2funny: :2funny:

και μπλουζάκια με την ακρόπλη!!!! :2funny:

και κάνα καπελάκι "greek lover" για νά ΄ρχονται τα τίλακ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

:headbang:     :headbang:      :headbang:    :headbang:

μπραβο james που εχεις κανει διατριβη στο αντικειμενο και συγκρατεις τον κοσμο να μην πεσει σε λαθη ..αληθεια πρεπει να εχεις μεγαλη εμπειρια απο ται γενικα ...ποσες φορες εχεις κατεβει σαυτη τη χωρα φανταζομαι και ανακαλυψες ολους αυτους τους κινδυνους που παραμονευουν

πρώτη φορά ήρθα την ... προηγούμενη Πέμπτη!!! :2funny: κι είμαι ακόμα εδώ (για άλλες 3 μέρες!!!)

αν διαβάσετε όμως προσεκτικά το threat απ την αρχή θα καταλάβετε πολλά πράγματα :think: :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
σιγουρα ...μονο που ερχομαι στην ταυλανδη απο το 98 πολυ πριν γραφτω μελος στο φορουμ και ειχα καταλαβει πολλα χωρις βοηθεια

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
σιγουρα ...μονο που ερχομαι στην ταυλανδη απο το 98 πολυ πριν γραφτω μελος στο φορουμ και ειχα καταλαβει πολλα χωρις βοηθεια

το ξέρω φίλε.

δεν τα λέω για σένα.

για κάποιους πιτσιρικάδες απλά, που νομίσανε ότι ανακάλυψαν τον τροχό...... :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
και να κρεμάσουμε και τις Ελληνικές αθλητικές εφημερίδες απ'έξω... :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:

Το τελευταίο Τίλακ μου πάντως μου υποσχέθηκε ότι αν του στέλνω κατιτίς  :hammer: δε θα
ξαναπάει με άλλον μέχρι να γυρίσω και να ανοίξω κάτι (μάλλον για περίπτερο το κόβω
και γω!!!!!!!!!). :2funny: :2funny: :2funny:
να στελνεις να στελνεις γιατι ετσι ζητανε λιγοτερα απο εμας  :2funny:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδες...κοιταξτε τι βρηκα σερφαροντας στο youtube

ξερουμε τιποτα γι'αυτο το Kitten Club???Ειναι στο penthouse hotel

το kitten club ειναι ενωμενο με το obssesion club και ειναι κατω απο το penthouse hotel. κοριτσια και ladyboys μαζι!!!
γνωρισα εκει μια κοπελα με κοτσιδακια στα μαλλια της που μοιαζει πολυ σ'αυτην στο βιντεο. δεν ξερω αν ειναι οντως η ιδια. επισης εχει φοβερα ladyboys που κανουν και ωραια show! ειναι βεβαια λιγο ακριβουτσικα τα ποτα. το barfine ειναι 600. πηρα μια πιτσιρικα 19χρονων short time - 1000baht! νομιζω την εχω ξαναποσταρει.

dsc01029x.jpg

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε james εχεις αλλες 3μερες και καθεσε αγκαλια με το laptop???  :uglystupid:
βγες καμια βολτα, απολαυσε την πολη και την ημερα. οχι μονο το βραδυ!!!
πηγαινε στα εμπορικα κεντρα, καμια βολτα στην παραλια, στην soi 6, σε κανα ζωολογικο κηπο, στο pattaya beer garden, σε κανα gogo που ανοιγουν και την ημερα, σε κανα show με ladyboys, σε καμια πισινα, πηγαινε για καμια παρτουζα στο devils den...
εγω δεν αντεχα καθολου κλεισμενος μεσα στο ξενοδοχειο για πολλες ωρες, εκτος αν ειχα κανα μωρο.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
βγες καμια βολτα, απολαυσε την πολη και την ημερα. οχι μονο το βραδυ!!!
πηγαινε στα εμπορικα κεντρα, καμια βολτα στην παραλια, στην soi 6, σε κανα ζωολογικο κηπο, στο pattaya beer garden, σε κανα gogo που ανοιγουν και την ημερα, σε κανα show με ladyboys, σε καμια πισινα, πηγαινε για καμια παρτουζα στο devils den...

djzan, μου θυμιζεις την μαννα μου. Ασε το παιδι να κανει οτι γουσταρει. Διακοπες εχει...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
djzan, μου θυμιζεις την μαννα μου. Ασε το παιδι να κανει οτι γουσταρει. Διακοπες εχει...

ε γι'αυτο του το λεω, επειδη ειναι διακοπες... ας εχει περισσοτερες αναμνησεις και εμπειριες.
αληθεια εσυ τι κανεις??? γυρισες? πως τα περασες???

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χαιρομαι που αποδυκνυεται για αλλη μια φορα η αποψη που εχω για τους Ελληνες εραστες.
Η πλειοψηφια,ειναι αλλοι "ιδρυτικα" και αλλοι "επιτιμα" μελη του Συλλογου Γ.Ο.Β.Α.Κ.Ι. (Γαμαμε Οτι Βρουμε Ακομα Και Ινδιανο)... :zfuck:
Επισης πρεπει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια,η αναφορα "ως κριτηριο επιλογης",το σερβιρισμα η οχι καφε ΦΡΑΠΕ στα "facilities" του καταλυμματος. :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γιατί ρε πιπίνο? Άσχημες είναι οι Ινδιανες?? :cheesy: :grin:

sourdakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
να σας ρωτησω κατι που με απασχολει! με τα αεροπλανα τι γινεται? γιατι υπαρχει καποιος φοβος μεγαλος θα ελεγα για το μακρυ ταξιδι οταν ημουν φανταρος πηγαινα ροδο με το αεροπλανο τωρα ομως ειναι πολλες οι ωρες και το σκεφτομαι!σας εχει τυχει τιποτα περιεργο στα ταξιδια σας που να φοβηθηκατε? επισης αν καποιος ειναι ευσωμος παιζει να μην γαμισει καθολου στην πατταγια οι κυκλοφορουν και χοντροι και εκει!  :headbang: :headbang:ευχαριστω ολους και περιμενω απαντησεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
να σας ρωτησω κατι που με απασχολει! με τα αεροπλανα τι γινεται? γιατι υπαρχει καποιος φοβος μεγαλος θα ελεγα για το μακρυ ταξιδι οταν ημουν φανταρος πηγαινα ροδο με το αεροπλανο τωρα ομως ειναι πολλες οι ωρες και το σκεφτομαι!σας εχει τυχει τιποτα περιεργο στα ταξιδια σας που να φοβηθηκατε? επισης αν καποιος ειναι ευσωμος παιζει να μην γαμισει καθολου στην πατταγια οι κυκλοφορουν και χοντροι και εκει!  :headbang: :headbang:ευχαριστω ολους και περιμενω απαντησεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το αεροπλανο φιλε ειναι το πιο ασφαλες μεσο, μη φοβασαι τιποτα. ολες οι εταιρειες που πανε κατω ειναι αξιοπιστες.

τωρα οσον αφορα το δευτερο σου ερωτημα. το πιο ομορφο μωρο που εχω δει στην ταιλανδη, ηταν με εναν αυστραλο 150++ κιλα με κοκκινα μαγουλα. και η μικρη δεν ξεκολλαγε απο πανω του. καθαρος να ειναι καποιος και δεν υπαρχει προβλημα.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μην φοβάσαι ομώνυμα αποθούνται.........ετερώνυμα έλκωνται..............

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα!

Αρχάριος οπότε έχω μία ειλικρινή ερώτηση, ελπίζω κάποιος αδερφός να με καταλάβει και να βοηθήσει!

Πάω Μπανγκοκ για το Σαββατοκύριακο, προτείνει κανείς έστω και ένα μαγαζί (μασατζίδικο 'η ο,τιδήποτε) που να είναι γνωστό για κοπέλα/κοπέλες με τεράστιο ή απλώς πολύ μεγάλο στήθος?

Ξέρω ό,τι η Ταϊλάνδη δεν συνήσταται για άτομα με αυτή την προτίμηση, γιαυτό είμαι και ιδιαίτερα ευγνώμων σε όποιον μπορεί να με πληροφορήσει.

Ευχαριστώ παιδιά!

Αναφορά
Τελικά βρέθηκε σιλικονάτη (δυστυχώς) στο κεντρο της Πατονγκ στιν Μπανκογκ.
ομορφια 8/10
σεξ    5/10
καθαριοτητα 4/10

Τιμη 1000μπατ με παζαρι απο 1500.

Οποιος εχει να προτεινει καπου καλυτερα ας ενημερωσει. Καλη νυχτα παίδες!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
το kitten club ειναι ενωμενο με το obssesion club και ειναι κατω απο το penthouse hotel. κοριτσια και ladyboys μαζι!!!
γνωρισα εκει μια κοπελα με κοτσιδακια στα μαλλια της που μοιαζει πολυ σ'αυτην στο βιντεο. δεν ξερω αν ειναι οντως η ιδια. επισης εχει φοβερα ladyboys που κανουν και ωραια show! ειναι βεβαια λιγο ακριβουτσικα τα ποτα. το barfine ειναι 600. πηρα μια πιτσιρικα 19χρονων short time - 1000baht! νομιζω την εχω ξαναποσταρει.

dsc01029x.jpg

Ευχαριστω,φιλε μου για τις πληροφοριες........Πολυ ομορφο το κοριτσι!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Κοιτα
Σχετικα με τα αεροπλανα μη φοβασαι καθολου, ειναι πολυ ασφαλη και εχουν και το πλεονεκτημα σε περιπτωση ατυχηματος να μη σου αφηνουν κουσουρια. :grin:
Τωρα για το ευσωμος δεν τρεχει τιποτα γυναικα θα βρεις σιγουρα απλα προσεξε μη την πλακωσεις και τη σκασεις ετσι μικροσωμες που ειναι. :grin:
Ναστε καλα ρε κολοπαιδα που ενω ειμαι στη δουλεια ολο το Σαββατοκυριακο με κανατε να γελασω. :dancing:
ΑΑΑΑ στο περιπτερο ναχει και τηλεκαρτες . :rockon:

tapatao

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά !!!

Σε κανα 10ήμερο λέω να πάω Τhai. Είμαι 29 και θα είναι η πρώτη φορά σε τέτοιο μέρος.
Η αλήθεια είναι ότι το sex δεν είναι και ο πρωταρχικός σκοπός μου. Πιο πολύ για την εμπειρία θα πάω, να βιώσω διαφορετικές καταστάσεις που ισως να μην βιώσω ξανά στην ζωή μου. Εννοείται ότι θα δοκιμάσω όλα όσα αναφέρονται στο thread απλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Ευτυχώς και στην Ελλάδα δεν μένω και... :jerking: :jerking:
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και επειδή έχω ζαλιστεί, είναι η αλήθεια, ας ανακεφαλαιώσουμε !

1. Λέω να πάω Πουκέτ για να συνδυάσω και χαλάρωση και γυναίκες. Σωστή η επιλογή;
2. Θα κλείσω μόνο αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα και μέσω internet θα κλείσω μόνος μου δωμάτιο για κανα 2 μέρες και μετά θα παραμείνω στο ίδιο ξενοδοχείο ή θα αλλάξω σε κάποιο άλλο που θα μου αρέσει περισσότερο. Σωστή η επιλογή;
3. Γυναίκες από gogo ή από κάπου αλλού. Με ενδιαφέρει και η ομορφιά αλλά και οι τιμές... (καλύτερα να τα φάω σε άλλα γούστα εκεί έστω και με tai girl δίπλα μου παρά να τα δώσω σαν bar fine).
4 Η επιλογή να πάω μόνος είναι καλή, ή καλύτερα να είχα έστω ενα φιλαράκι μαζί μου;

Παρακαλώ απαντήστε μου. Θα είναι πολύ σημαντικό να ξέρω επιγραμματικά σε 2-3 σειρές αυτά τα βασικά !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom