Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (0 μέλη και 63 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Τωρα για το ευσωμος δεν τρεχει τιποτα γυναικα θα βρεις σιγουρα απλα προσεξε μη την πλακωσεις και τη σκασεις ετσι μικροσωμες που ειναι.
εχω περιγραψει παλαιοτερα ομαδα σουμο με ταιλανδεζες.
θεαμα απο τα λιγα.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε παιδια.....μια τετοια που θα βρουμε?????

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά !!!

Σε κανα 10ήμερο λέω να πάω Τhai. Είμαι 29 και θα είναι η πρώτη φορά σε τέτοιο μέρος.
Η αλήθεια είναι ότι το sex δεν είναι και ο πρωταρχικός σκοπός μου. Πιο πολύ για την εμπειρία θα πάω, να βιώσω διαφορετικές καταστάσεις που ισως να μην βιώσω ξανά στην ζωή μου. Εννοείται ότι θα δοκιμάσω όλα όσα αναφέρονται στο thread απλά δεν θα τρελαθώ κιόλας. Ευτυχώς και στην Ελλάδα δεν μένω και... :jerking: :jerking:
Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες και επειδή έχω ζαλιστεί, είναι η αλήθεια, ας ανακεφαλαιώσουμε !

1. Λέω να πάω Πουκέτ για να συνδυάσω και χαλάρωση και γυναίκες. Σωστή η επιλογή;
2. Θα κλείσω μόνο αεροπορικά εισιτήρια από Ελλάδα και μέσω internet θα κλείσω μόνος μου δωμάτιο για κανα 2 μέρες και μετά θα παραμείνω στο ίδιο ξενοδοχείο ή θα αλλάξω σε κάποιο άλλο που θα μου αρέσει περισσότερο. Σωστή η επιλογή;
3. Γυναίκες από gogo ή από κάπου αλλού. Με ενδιαφέρει και η ομορφιά αλλά και οι τιμές... (καλύτερα να τα φάω σε άλλα γούστα εκεί έστω και με tai girl δίπλα μου παρά να τα δώσω σαν bar fine).
4 Η επιλογή να πάω μόνος είναι καλή, ή καλύτερα να είχα έστω ενα φιλαράκι μαζί μου;

Παρακαλώ απαντήστε μου. Θα είναι πολύ σημαντικό να ξέρω επιγραμματικά σε 2-3 σειρές αυτά τα βασικά !!!
Να πας και να τα κάνεις όπως τα λες.....Το έχεις διαβάσει καλά το site...Να ξέρεις πάντως πως σίγουρα και σύντομα θα ξαναπάς!!! ;)

tapatao

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Συγνώμη αλλά μην ξεχνάς ότι θα πάω για διακοπές. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κλειστώ σε ένα δωμάτιο να πηδάω συνέχεια (αλήθεια για να αποδείξω τί;). Στις διακοπές εννοείται ότι περιλαμβάνεται και το sex, αλλά για εμένα υπάρχουν και άλλα πράγματα (φαγητό, ποτό, ξενύχτι, πισίνες, ψώνια, χαβαλές με tai girl δίπλα μου ή όχι). Δεν ήμουν στις φυλακές και έχω να πηδήξω 10 χρόνια. Έλεος !!!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλε άμα δεν πας μα παρέα δεν λέει.
σε πιόν θα λες τις λαλακίες που θα κάνεις.
ασε που άμα υπάρχει και ανταγωνισμός τα βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα.
άλλωστε μπόρει κάτι να πάθεις πρέπει να έχεις κάποιον δίπλα σου.
τώρα καλός είναι και ο γαύρος κάλο και το μπάρμπουνακι.
μην ξεχνάς η επόμενη να είναι καλήτερη απο την προγούμενη.
τώρα για 10 μέρες καλό είναι το πούκετ για ενα μήνα πατάγια και πάλι πατάγια.
για κάλο και κάκο πάρε καμιά βιταμίνη(redixon c+zn)και (geriatric)
πιστεψέμε θα σου χρειαστούν.
και πολλές καπότες΄.
είχα πάρει 48 για ενα μήνα και την 14 μέρα τελιώσανε.και είμαι 42 χρόνων.άμα θέλεις το πιστεύεις.
τώρα τα υπόλοιπα θα τα δεις στη πράξη.
θα ήταν καλήτερα να έχουμε πσολές και ενα αρχ@δι@΄, :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ενα βιντεακι αφιερωμενο στα παιδια που σκεφτονται να παντρευτουν κοριτσια απο την Ταυλανδη...........

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά !!!

4 Η επιλογή να πάω μόνος είναι καλή, ή καλύτερα να είχα έστω ενα φιλαράκι μαζί μου;

Οπως   και  να  πας   θα  περασεις   καλα.
Εγω  παντως   θα  σου  προτεινα  να  πας   μονος  σου.
Θεωρητικα  ειναι  πιο   δυσκολο   αλλά   σου  εντυπωνονται   πιο  βαθεια   οι  περιπετειες   στο  μυαλο  σου    και  το  βασικο   οτι  κανεις   και  πας  οπου   θελεις .
Οταν   πας   μονος   ,στον  γυρισμο   αισθανεσαι   μεγαλυτερη   εμπιστοσυνη   στον   ευατο  σου.

Εγω   επιζητω   να  πηγαινω  στα  ταξιδια   μονος   μου     γιατι  απο  οτι   καταλαβα   λειτουργω  καλυτερα    σε  χαοτικα   περιβαλλοντα.
Αν  θελεις   να  δεις   μερικα   στοιχεια    του  χαρακτηρα  μου ,εδω  εχει   απο   ενα  ταξιδι   μου  στις   σκανδιναβικες   χωρες.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Απιστευτο βιντεακι απ'το youtube..........!!!!!

Δειτε το και πειτε την γνωμη σας....Το πιστευεται αυτα που λεει???

NOULIS !

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ενα βιντεακι αφιερωμενο στα παιδια που σκεφτονται να παντρευτουν κοριτσια απο την Ταυλανδη...........

ο ενθουσιασμος απο μονος του ποτε δε σταθηκε καλος οδηγος σε κανεναν.
δεχομαι,λοιπον, το βιντεο σου ως το αντιβαρο στον ενθουσιασμο καποιων που ισως και να μην τους οδηγησει στις καλυτερες δυνατες επιλογες.

επειδη ομως καποιοι αντιλαμβανονται το γαμο με ταυλανδη κ καπως διαφορετικα, σου αντιπαραθετω το παρακατω βιντεο κ επειδη πιθανοτατα να μην καταλαβεις τι εννοω, ρωτησε μια ταυλανδη τι κανει με το αγορι της μεσα νοεμβριου κ πως το αντιλαμβανεται το ολο αυτο.

η απαντηση της θα σε κανει να δεις πολλα κ να αναθεωρησεις ακομα περισσοτερα....

δε διαφωνω οτι συμβαινουν κ αυτα. διαφωνω ομως με τις γενικευσεις τετοιου ειδους και την "ρετσινια" την οποια αφηνουν τυπου "μαλακα σε παντρεφτηκε για τα λεφτα"

η ταυλανδη ειναι μια υπεροχη χωρα,με απιστευτη κουλτουρα,υπεροχους ανθρωπους κ πανεμορφες γυναικες που μπορουν να δωσουν τα παντα σε εναν αντρα.

ας μη τα μηδενιζουμε ολα,λοιπον....

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
και πολλές καπότες΄.
είχα πάρει 48 για ενα μήνα και την 14 μέρα τελιώσανε.και είμαι 42 χρόνων.άμα θέλεις το πιστεύεις.
θα ήταν καλήτερα να έχουμε πσολές και ενα αρχ@δι@΄, :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1:

Σε πιστευομε σε πιστευομε. 3,5 ερριχνες μεσο ορο την ημερα επι 14 συνεχομενες μερες.
Δωσε ομως και καμια διευκρινιση. (Μια επιλογη δικαουσαι να τσεκαρεις) :boobies:
αα. Χρησιμοποιω τις καποτες πεντε πεντε για τη δικη μου ασφαλεια
ββ. Πηγα στη Ταιλανδη με 48 κιλα βιαγκρα, 14 κιλα σιαλις, και ενα μικρο σακιδιο με αλλα παρεμφερη χαπια.
γγ. Πηρα τις καποτες απο την Ελλαδα για να τις πουλησω στην Ταιλανδη
δδ. Χρημοποιησα τις καποτες για διαφορετικο σκοπο, απο αυτον που αρχικα φανταστηκατε.
εε. Ολα τα ανωτερω.
:rockon:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
ο ενθουσιασμος απο μονος του ποτε δε σταθηκε καλος οδηγος σε κανεναν.
δεχομαι,λοιπον, το βιντεο σου ως το αντιβαρο στον ενθουσιασμο καποιων που ισως και να μην τους οδηγησει στις καλυτερες δυνατες επιλογες.

επειδη ομως καποιοι αντιλαμβανονται το γαμο με ταυλανδη κ καπως διαφορετικα, σου αντιπαραθετω το παρακατω βιντεο κ επειδη πιθανοτατα να μην καταλαβεις τι εννοω, ρωτησε μια ταυλανδη τι κανει με το αγορι της μεσα νοεμβριου κ πως το αντιλαμβανεται το ολο αυτο.

η απαντηση της θα σε κανει να δεις πολλα κ να αναθεωρησεις ακομα περισσοτερα....

δε διαφωνω οτι συμβαινουν κ αυτα. διαφωνω ομως με τις γενικευσεις τετοιου ειδους και την "ρετσινια" την οποια αφηνουν τυπου "μαλακα σε παντρεφτηκε για τα λεφτα"

η ταυλανδη ειναι μια υπεροχη χωρα,με απιστευτη κουλτουρα,υπεροχους ανθρωπους κ πανεμορφες γυναικες που μπορουν να δωσουν τα παντα σε εναν αντρα.

ας μη τα μηδενιζουμε ολα,λοιπον....

Aγαπητε φιλε,κατα πρωτον το βιντεακι σου ειναι παρα πολυ ωραιο.....

κατα 2ον,εβαλα το βιντεο απ’το youtube οχι για να αποτρεψω καποιον που θελει να παντρευτει κοπελλα απ’την Ταυλανδη αλλα για να το σκεφτει πολυ καλα(και με το πανω κεφαλι,οχι με το κατω)
Γιατι ο γαμος δεν ειναι αστειο.......ειμαι Παθως και Μαθως

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε το πιο συμαντικό είναι το τοπίο.άμα είναι καλό δεν βαριέσαι.
και στην Ελλάδα όταν είμαι το ίδιο κάνω.
7 φορές με 5 διαφορετικές σε μια μέρα νομίζω οτι είναι νορμάλ για τη Πατάγια άλλωστε τι άλλο να κάνεις εκεί΄.

και δεν θέλω να το παίξω μάγκας αλλά νομίζω οτι φταίει η καλή ψυχολογία
φυσικά οι ταϋλανδεζες δεν είναι ρωσίδες αλλά με το χαμόγελο τους ολη μέρα σε φτιάχνουνε.
τώρα για βιάγκρα και άλλα τετοία ακόμα δεν τα χρειάζομαι.αργότερα ίσως δεν ξέρω.
επίσης δεν έπινα καθόλου αλκόλ έτρωγα λίγο και περπατούσα 20 χιλιόμετρα τη μέρα.
πιστεύω να μην χαρακτιριστώ γραφικός.

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, θα πάω στην Pattaya για δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο (η πρώτη ήταν τον Φεβρουάριο)

Θα είμαι εκεί όλο τον Σεπτέμβριο.

Όποιος σύντροφος θα είναι εκεί το ίδιο διάστημα, ευχαρίστως να συναντηθούμε.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μεγάλε άμα δεν πας μα παρέα δεν λέει.
σε πιόν θα λες τις λαλακίες που θα κάνεις.
ασε που άμα υπάρχει και ανταγωνισμός τα βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα.
άλλωστε μπόρει κάτι να πάθεις πρέπει να έχεις κάποιον δίπλα σου.
τώρα καλός είναι και ο γαύρος κάλο και το μπάρμπουνακι.
μην ξεχνάς η επόμενη να είναι καλήτερη απο την προγούμενη.
τώρα για 10 μέρες καλό είναι το πούκετ για ενα μήνα πατάγια και πάλι πατάγια.
για κάλο και κάκο πάρε καμιά βιταμίνη(redixon c+zn)και (geriatric)
και πολλές καπότες΄.
Σε πιστευομε σε πιστευομε. 3,5 ερριχνες μεσο ορο την ημερα επι 14 συνεχομενες μερες.
Δωσε ομως και καμια διευκρινιση. (Μια επιλογη δικαουσαι να τσεκαρεις) :boobies:
αα. Χρησιμοποιω τις καποτες πεντε πεντε για τη δικη μου ασφαλεια
ββ. Πηγα στη Ταιλανδη με 48 κιλα βιαγκρα, 14 κιλα σιαλις, και ενα μικρο σακιδιο με αλλα παρεμφερη χαπια.
γγ. Πηρα τις καποτες απο την Ελλαδα για να τις πουλησω στην Ταιλανδη
δδ. Χρημοποιησα τις καποτες για διαφορετικο σκοπο, απο αυτον που αρχικα φανταστηκατε.
εε. Ολα τα ανωτερω.
:rockon:
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Φαγώθηκες ρε lefteris38 με τα προφυλακτικά και τις καπότες!!! Αμάν.
:think: :think: Ίσως να τις πήρε για δωράκια στα.... Thai ladyboys!! ;)

Παρεπιμπτόντως οι γκόμενες εμένα- προσωπική μου άποψη - σαν μαϊμούδες ασίτιστες μου φαίνονται. Πουναι οι κολάρες οι βυζάρες οι χειλάρες για τα τρελά γαμήσια???
Ο μαγνήτης που έλκει εκεί τους περισσότερους είναι οι χαμηλές τιμές. Γιατι μην πείτε ότι αν πληρώνατε σε τιμές ευρώπης θα πηγαίνατε τόσα μίλια, να δείτε και τα ειδιλιακά τσουναμοτοπία.
:grin:Λές η παροιμία " το φτηνό κρέας το τρων οι σκύλοι" να ισχύει και εδώ?  :think:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
50% Tαιλάνδη, 50% Βιετνάμ, 100% Θεικό κωλαράκι.
Από την (σε πολλούς ξινίζει) Πατόνγκ, που πάντα έχει μερικά από τα πιο όμορφα μωρά της Μπανγκοκ και τις καλύτερες τιμές σε ποτά.
Απολύτως ψόφια η Νana Plaza το Σάββατο βράδυ, μόνο το Rainbow 4 κράταγε (ελαφρώς) τα προσχήματα.
Το Soi Cowboy πολύ πιο ζωντανό αλλά το Τζιν Τόνικ 130Β?
Παιδιά το χάσατε.
Από την Τετάρτη Πατάγια (και πάλι θα βρίζω που αφήνω τις μουνάρες της Μπανγκόκ για την Β' εθνική της Πατάγια...  ;))

Συνημμένα

• Pat1.jpg
    Pat1.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 46

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
έχει γκομένακια με 1000 μπατ(20 εύρω)
        αλλά
έχει και 3-4-5 χιλιάδες μπάτ

για των πολλών την όρεξη δεν πομένει κρέας στο κασαπιό.(έτσι λέμε εμείς στην Κρήτη)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
να σας ρωτησω κατι που με απασχολει! με τα αεροπλανα τι γινεται? γιατι υπαρχει καποιος φοβος μεγαλος θα ελεγα για το μακρυ ταξιδι οταν ημουν φανταρος πηγαινα ροδο με το αεροπλανο τωρα ομως ειναι πολλες οι ωρες και το σκεφτομαι!σας εχει τυχει τιποτα περιεργο στα ταξιδια σας που να φοβηθηκατε? επισης αν καποιος ειναι ευσωμος παιζει να μην γαμισει καθολου στην πατταγια οι κυκλοφορουν και χοντροι και εκει!  :headbang: :headbang:ευχαριστω ολους και περιμενω απαντησεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το αεροπλανο φιλε ειναι το πιο ασφαλες μεσο, μη φοβασαι τιποτα. ολες οι εταιρειες που πανε κατω ειναι αξιοπιστες.

τωρα οσον αφορα το δευτερο σου ερωτημα. το πιο ομορφο μωρο που εχω δει στην ταιλανδη, ηταν με εναν αυστραλο 150++ κιλα με κοκκινα μαγουλα. και η μικρη δεν ξεκολλαγε απο πανω του. καθαρος να ειναι καποιος και δεν υπαρχει προβλημα.

Την πείνα που έχουν, εχω ακούσει πως οι Κινέζοι τρώνε τους σκύλους τους.  :grin:
Καλά ο Ευρωπαίος χοντρός γκόμενος είναι ότι καλίτερος μεζές. Θα τρώει βομάδες όλη η οικογένεια.
Φίλε πρόσεχε μην σε δούμε σουβλιστό σε καποιο κινέζικο ταχυφαγείο, και πάς για δροσιά και βγείς ψημένος εκει :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom