Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (0 μέλη και 90 επισκέπτες)

tapatao

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οταν πας κατω τοτε θα καταλαβεις οτι πριν ησουν σαν σε φυλακη

Σέβομαι την εμπειρία σου και πίστεψε με, διαβάζοντας τα δικά σου post θα πάω (έστω και λίγο) ενημερωμένος και όχι ξεβράκωτος στα αγγούρια. Και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Άλλά μην με κάνεις να νιώθω και εξωγήινος που σκέφτομαι "ΟΚ, καλό το μουνί αλλά και τίποτε άλλο βρε αδερφε". Εγώ ευτυχώς γκόμενες είχα και (πιστεύω) θα έχω και στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή. Τέτοια ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής που είμαστε τυχεροί όσοι μπορούμε να πάνε για πολλούς λόγους. Άλλοι μόνο στα όνειρα τους το μπορούνε...
Τώρα αν κάποιον του λείπει τόσο πολύ εδώ στην Ελλάδα το sex που κάνει τόσο σαν λυσασμένος όταν πάει εκεί, τότε πάω πάσο. Αλλά ο καθένας πάει εκεί για τους δικούς του λόγους και δίνει βαρύτητα και προτεραιότητα σε διαφορετικά πράγματα. Όλα σεβαστά λοιπόν !!!

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντε παλι στη μπριζα  :rockon: 24/8 qatar air για 10 μερες pattaya, αυτη τη φορα μονος.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σας λεβέντες!!!

Το μεσημέρι «χώρισα» με το τίλακ μου!!! :rockon:

«δεν έχω άλλα λεφτά», της είπα (δεν είπα και ψέματα!!! Σχεδόν 3χιλιάρικα έφαγα

εδώ τις 10 αυτές μέρες, μαζί με τα εισιτήρια βέβαια, Α ρε Φαντομά σε θυμήθηκα που

έλεγες πόσο γρήγορα φεύγουν τα λεφτά. Αλλά δεν το φαντάστηκα κι έτσι!! Εγώ το

παραγάμ@σα κι όλας! :pipa1: :s&m_3: :knockinb: :pipa3: :kissass: :tits2: :zfuck: :fuck2:)

«θα ζήσω λίγο φτωχικά (κλαψ!) τις επόμενες 2 μέρες μέχρι να φύγω», είπα.Εγώ όμως σκέφτομαι να

«χτυπήσω» καμιά μικρούλα από μαγαζί, τράπεζα, σούπερ μάρκετ και γενικά κάποια

εκτός «επαγγέλματος» (αν υπάρχει βέβαια τέτοια στην Πατάγια)

το θέμα είναι ότι την έπεσα στον ύπνο και όταν ξύπνησα βρήκα sms «μου λείπεις»

και τέτοια….. :headbang: :headbang: :headbang:

«να΄ ρθω να πιω μια μπύρα μόνο?»

«όχι» μου λέει. «δεν πρέπει να ξοδέψεις άλλα λεφτά»

αλλά μετά από μικρή πίεση, ξαναστέλνει «μου λείπεις» και τέτοια…..

είναι ωραίο τελικά να παίζεις με τα αισθήματα των άλλων……

Γι αυτό γουστάρουν το παιχνίδι οι γυναίκες (στο Ελλαδιστάν)!!!

Τις εξιτάρει….  

Μόνο που εδώ είναι Πατάγια!! Τα πράγματα είναι ανάποδα….

Το παιχνίδι το κάνουμε εμείς….

Αλλά πάλι χαμένοι βγαίνουμε….  :think: :think: :think:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
σολφεζ μια κουτση τι εγινε?

Εγκατελειψε τα μπαρακια στην Jomtien. Πηγε στο σπιτι της στο Suphan Buri και προσεχει τον γιο της και την ανηψια της που της την φωρτωσε η αδερφη της που παντρευτηκε στην Δανια. Δουλευει σε 7/11 τωρα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σέβομαι την εμπειρία σου και πίστεψε με, διαβάζοντας τα δικά σου post θα πάω (έστω και λίγο) ενημερωμένος και όχι ξεβράκωτος στα αγγούρια. Και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Άλλά μην με κάνεις να νιώθω και εξωγήινος που σκέφτομαι "ΟΚ, καλό το μουνί αλλά και τίποτε άλλο βρε αδερφε". Εγώ ευτυχώς γκόμενες είχα και (πιστεύω) θα έχω και στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στην ζωή. Τέτοια ταξίδια είναι εμπειρίες ζωής που είμαστε τυχεροί όσοι μπορούμε να πάνε για πολλούς λόγους. Άλλοι μόνο στα όνειρα τους το μπορούνε...
Τώρα αν κάποιον του λείπει τόσο πολύ εδώ στην Ελλάδα το sex που κάνει τόσο σαν λυσασμένος όταν πάει εκεί, τότε πάω πάσο. Αλλά ο καθένας πάει εκεί για τους δικούς του λόγους και δίνει βαρύτητα και προτεραιότητα σε διαφορετικά πράγματα. Όλα σεβαστά λοιπόν !!!

Φιλε
Πηγαινε κατω για να δεις, να μυρισεις και να ακουσεις αυτη τη χωρα.
Δεν χρειαζεται να απολογεισαι σε κανενα, και οταν γουσταρεις το μικρο απεναντι χτυπα το.
Αλλα αφου πρωταρχικος σου σκοπος ειναι να δεις εξετασε το ενδεχομενο να πας και μερικες μερες Βορεια Ταυλανδη CHIANG MAI, CHIANG RAI και εκει και παρεα θα βρεις οποτε θελησεις και παρα πολυ ωραια πραγματα θα δεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ωχ, ο λορδος ξαναχτυπησε, τι να κανουν στο βορρα ρε λορδε, εκει εχει μονο ψηλες. και ψηλολαιμες, χε χε.
σολφεζ μπαζοκωλα στο 2.50  , πως την πατησες ετσι.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μη μασας solfez.........εγω παντως το κωλαρακι της κοπελας το εγκρινω (απο προσωπο βεβαια τι λεει δε ξερω)........αλλα τελοιος κωλος........αν μαλιστα, αν καταλαβα καλα, τον προσφερει κιολας αυτον τον τελοιο κωλο και εχει κι ενα καλο προσωπακι βεβαια, θα την ειχα για μερες αν βρισκομουν στη θεση σου....

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
μη μασας solfez.........εγω παντως το κωλαρακι της κοπελας το εγκρινω (απο προσωπο βεβαια τι λεει δε ξερω)........αλλα τελοιος κωλος........αν μαλιστα, αν καταλαβα καλα, τον προσφερει κιολας αυτον τον τελοιο κωλο και εχει κι ενα καλο προσωπακι βεβαια, θα την ειχα για μερες αν βρισκομουν στη θεση σου....

Συμφωνώ και εγώ...λατρεύω τέτοιες κωλάρες.

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέντε και ξημερώνει :dancing:.....δεν περνάνε οι ρημάδες.... :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom