Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

makis308

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το μασσάζ Κριστιν στο Πουτσέτ , λέει τίποτα ? Τζιατί έκουσα ότι είναι 2000-2500 βατ για μισή ώρα ?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μπάφυλας είναι το βλήμα ή η σφαίρα πολεμικού όπλου

μπαφύλακι είναι το υποκοριστικό του..

ο.κ

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κούρασες με τα Κρητικά φίλε...επιστροφή στην πανελλήνια διάλεκτο...αν και είστε ιδιαίτερα συμπαθείς κάτω,απλά κούρασες...

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγώ πήγα τον Μάρτιο και έκατσα 1ώρα και 30 λεπτά'.έφυγα και μετά απο μια ωρα ξαναπήγα και έφερα και το φίλο μου αλλά πήρα άλλη κοπέλα.ήμουν έτοιμος και για τρίτο γύρο αλλά σε λίγο θα
ερχόταν η Γκεν στο ξενοδοχείο για φίφες..............

η τίμη ήταν περίπου η ίδια ......εννοω για το κριστιν μασαζ στο πουκετ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Με τα μηχανάκια πέζουν και αυτόματα?Ρωταώ γιατί θα δυσκολευτώ εγώ που είμαι άσχετος
Αρισταρχε,εαν δεν εισαι εμπειρος οδηγος δικυκλων...αστο καλυτερα...
Δε νοικιαζεις μηχανακι για να κυκλοφορεις σε λουνα παρκ,αλλα σε κανονικους δρομους.
Σε αυτους τους δρομους κυκλοφορουν και τρελλοι με αγροτικα,πατημενοι και δεν θελει και πολυ να σε παρουν απο κατω.
Οι Ταυλανδοι δε φημιζονται για τις οδηγικες τους ικανοτητες και σε ολα αυτα,προσθεσε οτι εχουν το αγγλικο συστημα και οδηγουν απο αριστερα και η σημανση σε μερικους δρομους ειναι ανυπαρκτη...
Χωρια που οι μπατσοι παραμονευουν παντου και κοβουν κλησεις αδιακριτως στους φαρανγκ.Και δε χρειαζεται να παρανομησεις...Απλα σου κοβουν μια κληση...Και αν πουλησεις και τσαμπουκαδες,σε βλεπω και στα μπουντρουμια της Ταυλανδης...
Βεβαια τα ποσα των κλησεων ειναι τοσο γελοια που στα παπαρια σου να πληρωσεις και 2,3 η 5 ευρω...Απλα ειναι το "σπασιμο"...
Επαναλαμβανω λοιπον...Μην το περνετε αψηφιστα το θεμα..Εαν δεν εισαστε εμπειροι οδηγοι δικυκλων,η ενοικιαση μιας μηχανης σε οποιοδηποτε μερος της Ταυλανδης,δεν ειναι και η πιο εξυπνη κινηση...Εμπεριεχει πολλους κινδυνους..

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αρισταρχε,εαν δεν εισαι [size=10pt]εμπειρος οδηγος δικυκλων.[/size]..αστο καλυτερα...
Δε νοικιαζεις μηχανακι για να κυκλοφορεις σε λουνα παρκ,αλλα σε κανονικους δρομους.
Σε αυτους τους δρομους κυκλοφορουν και τρελλοι με αγροτικα,πατημενοι και δεν θελει και πολυ να σε παρουν απο κατω.
Οι Ταυλανδοι δε φημιζονται για τις οδηγικες τους ικανοτητες και σε ολα αυτα,προσθεσε οτι εχουν το αγγλικο συστημα και οδηγουν απο αριστερα και η σημανση σε μερικους δρομους ειναι ανυπαρκτη...
Χωρια που οι μπατσοι παραμονευουν παντου και κοβουν κλησεις αδιακριτως στους φαρανγκ.Και δε χρειαζεται να παρανομησεις...Απλα σου κοβουν μια κληση...Και αν πουλησεις και τσαμπουκαδες,σε βλεπω και στα μπουντρουμια της Ταυλανδης...
Βεβαια τα ποσα των κλησεων ειναι τοσο γελοια που στα παπαρια σου να πληρωσεις και 2,3 η 5 ευρω...Απλα ειναι το "σπασιμο"...
Επαναλαμβανω λοιπον...Μην το περνετε αψηφιστα το θεμα..Εαν δεν εισαστε εμπειροι οδηγοι δικυκλων,η ενοικιαση μιας μηχανης σε οποιοδηποτε μερος της Ταυλανδης,δεν ειναι και η πιο εξυπνη κινηση...Εμπεριεχει πολλους κινδυνους..

Δεν είμαι όντως...Απλά το ρώτησα γιατί προανεφερες ότι  στο Πουκετ το ξενοδοχείου του Μπάμπη είναι 700μέτρα και καλά θα ήταν να έχεις ένα μηχανακι για να πηγαινοέρχεσαι.On foot λοιπόν.Πάντως να πω την αλήθεια με έχει πίασει εντονότερη  φοβία όσον αφορά την νόσο Η1Ν1

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά συμφωνώ για τα μηχανάκια,πέρσι Πατάγια έπαθα ΣΟΚ με τον τρόπο που οδηγάνε,νοίκιασα για 2 μέρες(100 Μπάτ μόλις,2 ευρώ)αλλά κάθε λιγο και λιγάκι είχανε ατύχημα.Μπροστά μου μάλιστα,ένας παπάρας έπεσε πάνω σε κολόνα!Είναι γρήγοροι και ατσούμπαλοι στο τιμόνι και όποιος έχει μπεί σε κανονικό ταρίφα πηγαίνοντας απο το αεροδρόμιο για Πατάγια,αντιλαμβάνεται τι εννοώ...Προσοχή σε μια τέτοια κίνηση,αργά και τα μάτια σας 14...Μην ξεχνάτε,οτι εκεί,είστε ξένοι...σε οτιδήποτε και να συμβεί...(χτυπάω ξύλο...)

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
700 μετρα με τα ποδια.... :think: :think: ναχεις κ 2 μπλουζακι μαζι σου!! Πολυ υγρασια αναλογα με την περιοδο! Μπορεις να καβαλας εκτος απο baht-bus τα μηχανακια που οδηγουνε ταυλανδοι φορανε μπλε  γιλεκα κ μια διαδρομη ειναι στα 40-50 μπατ στο πουκετ γιατι στην παταγια τα μπατ μπας ειναι τσαμπα 10 μπατ η διαδρομη.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αξάδερφε μην ντουχιούντηζεις καθόλου
500 μπατ τη μέρα ειναι μια χαρά
θα χιαρχηντίσεις ετά
έχεις να παίξεις μπαφύλακια μα μπαφυλάκια......
λάστιχα μόνο να κρατείς
πιστεύω να είσαι καλά σακασμένος
εγώ είμαι 2 βολές παωμένος και εξεστελιώσα
άμα σου λεω δα.............
άμα θεσ πράμα άλλο επαέ είμαι γω...........
άμα βαστείς κερεστέ μη φοβάσαι πράμα

ω!!!!!!!! του κερατά τόπος!!!!!!!!!μα τόπος εδά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρετηξω και εγω απ την μπαντα μου ουλους τσι Κρητηκους και να τον
επω πως σακιασμενοι ξεσακιασμενοι, τα μπαφυλακια πεφτουνε αβερτα-κουβερτα..
παρα τα μαθια σας στην κανη να μη βρωμεστει....για τον κερεστε δε λεω πραμα...
θα ξεστελιωσετε... τουτονα μονο λεω... εγω δεν στελιωνω ακομα... :2funny:
Ανε θελετε να ριχνετε ριπες τα μπαφυλακια  πxενεστε Pattaya και μη γρικατε ηντα λενε.
ανε θελετε γρικατε... ηντα να σας ελεω δα...Ξασας..

Επανέρχομαι στην Ελληνική.

Χαιρομαι που οι πουκετιανοι τελικως καταληγουν στον
Παραδεισο...(Pattaya City)

Αρισταρχε.. Οσο για την γριπη των χοιρων Η1Ν1 αν εχεις μεγαλες ανασφαλειες και
θελεις κατι πρωτα ψυχολογικο εκτος απο την μασκα :2funny:... κανε ταξιδιωτικη ασφαλιση ( h**p:// )
Δεν κοστιζει και πολλα απο οτι ειδα αλλα σε καλυπτει σε στραβη. Μετα ειναι και τα μηχανακια που
πιθανως να νοικιασεις οποτε σκεψου το (πρωσωπικα δεν εχω κανει ασφαλιση ποτε) αλλα τωρα το σκεφτομαι
για το επομενο με ολα αυτα που παιζονται.

Παντως για μηχανακι αν δεν εχεις εμπειρια καλυτερα μην νοικιασεις.

Τελικα αποφασισες απ οτι διαβασα να πας ΠΟΥΚΕΤ....σωστα ?

[size=15pt]ΛΑΘΟΣ[/size] αλλα μπορείς να το διορθώσεις την επόμενη φορα !!. :uglystupid:

Φιλικά.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να χαιρετηξω και εγω απ την μπαντα μου ουλους τσι Κρητηκους και να τον
επω πως σακιασμενοι ξεσακιασμενοι, τα μπαφυλακια πεφτουνε αβερτα-κουβερτα..
παρα τα μαθια σας στην κανη να μη βρωμεστει....για τον κερεστε δε λεω πραμα...
θα ξεστελιωσετε... τουτονα μονο λεω... εγω δεν στελιωνω ακομα... :2funny:
Ανε θελετε να ριχνετε ριπες τα μπαφυλακια  πxενεστε Pattaya και μη γρικατε ηντα λενε.
ανε θελετε γρικατε... ηντα να σας ελεω δα...Ξασας..

Επανέρχομαι στην Ελληνική.

Χαιρομαι που οι πουκετιανοι τελικως καταληγουν στον
Παραδεισο...(Pattaya City)

Αρισταρχε.. Οσο για την γριπη των χοιρων Η1Ν1 αν εχεις μεγαλες ανασφαλειες και
θελεις κατι πρωτα ψυχολογικο εκτος απο την μασκα :2funny:... κανε ταξιδιωτικη ασφαλιση ( h**p:// )
Δεν κοστιζει και πολλα απο οτι ειδα αλλα σε καλυπτει σε στραβη. Μετα ειναι και τα μηχανακια που
πιθανως να νοικιασεις οποτε σκεψου το (πρωσωπικα δεν εχω κανει ασφαλιση ποτε) αλλα τωρα το σκεφτομαι
για το επομενο με ολα αυτα που παιζονται.

Παντως για μηχανακι αν δεν εχεις εμπειρια καλυτερα μην νοικιασεις.

Τελικα αποφασισες απ οτι διαβασα να πας ΠΟΥΚΕΤ....σωστα ?

[size=15pt]ΛΑΘΟΣ[/size] αλλα μπορείς να το διορθώσεις την επόμενη φορα !!. :uglystupid:

Φιλικά.

Καταρχας σε ευχαριστώ πολύ για το λογύδριο που μου αφιέρωσες.

Αυτό για την ασφάλιση το έχω ξαναδεί σε άλλα μέλη που είχαν ποστάρει στο παρελθόν και έιναι κοντά στα 50€.Τίποτα αν αναλογιστείς απο τι μπελάδες σε βγάζει.Όσον αφορά τα μηχανακία θα κοιτάξω πρώτα το μέρος που θα μείνω μετα θα εξετάσω την διαδρομή..και αν κρίνω ότι είναι μέσα στις δυνατότητες μου θα το επιχειρήσω ειδάλλως όχι.Και θα ακούσω τις συμβουλές του πιπινο και τις δικές σου

Τώρα όσον αφορά Πουκέτ ΒΚΚ κ Παττάγια αποφάσισα Πουκέτ γιατί θέλω να είμαι κοντά σε όμορφες παραλίες αλλα και νησία

Βέβαια ένα μέλος μου έστειλε σε πμ ότι κοντά στην Πατταγια υπάρχουν νησία με πλόυσιο φυσικο κάλλος όποτε παντού έχεις τις δυνατότητες να συνδιάσεις τα πάντα..Καλό αυτό!!

Εν τέλει να σου πω ότι δεν χρειάζεσαι να είσαι απόλυτος για το μέρος(π.χ. Πατταγια που ανεφερες)Και γενικως δεν χρειάζεσαι να είσαι απόλυτος σε τίποτα...Και καλά είναι όσο και να μας αρέσει κάτι να παίρνουμε τη δύναμη να δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο(εννοώντας ότι δεν είναι μόνο η Πατταγια η "γη της επαγγελιας")και όχι να γινόμαστε δούλοι αυτού!

Και ας μην ξεχνάμε ο απόλυτος άνθρωπος δεν είναι έξυπνος άνθρωπος

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Καταρχας σε ευχαριστώ πολύ για το λογύδριο που μου αφιέρωσες.

Αυτό για την ασφάλιση το έχω ξαναδεί σε άλλα μέλη που είχαν ποστάρει στο παρελθόν και έιναι κοντά στα 50€.Τίποτα αν αναλογιστείς απο τι μπελάδες σε βγάζει.Όσον αφορά τα μηχανακία θα κοιτάξω πρώτα το μέρος που θα μείνω μετα θα εξετάσω την διαδρομή..και αν κρίνω ότι είναι μέσα στις δυνατότητες μου θα το επιχειρήσω ειδάλλως όχι.Και θα ακούσω τις συμβουλές του πιπινο και τις δικές σου

Τώρα όσον αφορά Πουκέτ ΒΚΚ κ Παττάγια αποφάσισα Πουκέτ γιατί θέλω να είμαι κοντά σε όμορφες παραλίες αλλα και νησία

Βέβαια ένα μέλος μου έστειλε σε πμ ότι κοντά στην Πατταγια υπάρχουν νησία με πλόυσιο φυσικο κάλλος όποτε παντού έχεις τις δυνατότητες να συνδιάσεις τα πάντα..Καλό αυτό!!

Εν τέλει να σου πω ότι δεν χρειάζεσαι να είσαι απόλυτος για το μέρος(π.χ. Πατταγια που ανεφερες)Και γενικως δεν χρειάζεσαι να είσαι απόλυτος σε τίποτα...Και καλά είναι όσο και να μας αρέσει κάτι να παίρνουμε τη δύναμη να δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο(εννοώντας ότι δεν είναι μόνο η Πατταγια η "γη της επαγγελιας")και όχι να γινόμαστε δούλοι αυτού!

Και ας μην ξεχνάμε ο απόλυτος άνθρωπος δεν είναι έξυπνος άνθρωπος

Φιλε αρισταρχε.. Δεν λεω οτι ή pattaya ειναι "γη της επαγγελιας" αλλα ειναι
"η γη της συνουσιας"... :) οσον αφορα τις παραλιες
οταν γυρισεις με το καλο.. θα ανακαλυψεις οτι οι καλυτερες παραλιες ειναι στην Ελλαδα... :cheesy:

και εδω θα ειμαστε...  :think:

Οποτε χωρις να προσπαθω να σε επηρεασω αποψη μου ειναι, να απολαμβανεις οτι
καλυτερο εχει να σου προσφερει ο καθε τοπος...

Καποιοι φιλοι που ηταν φανατικοι πουκετιανοι οταν γυρισαν απο Pattaya μου ειπαν οτι:
Στο τελος της μπαγκλα... Αρχιζει η Pattaya.

Σε αυτο ειμαι ερμητηκα απολυτος (Και ας μη φαινομαι εξυπνος)

Φιλικα.

tapatao

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, με όλο το θάρρος...

Καθόμαστε και μιλάμε για το αν το Πουκετ είναι ομορφότερο ή καλύτερο από την Πατάγια και το αντίθετο; Μήπως ξεχνάμε ότι μιλάμε για τροπικά μέρη και σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που θα δεις ειδικά αν πηγαίνεις για πρώτη φορά;
Στο θέμα των γυναικών προφανώς η Πατάγια ενδείκνυται περισσότερο όπως έχω διαβάσει και εγώ από τους "παλαιούς" εδώ μέσα με περισσότερες επιλογές αλλά και το Πουκέτ δεν είναι και ... Άγιος Όρος !!!
Όταν τρέχαμε στα νησιά τα δικά μας και είμασταν στα κλαμπάκια με τις σνομπαρίες τις Ελληνίδες ήταν καλύτερα; Και τώρα μας "ξυνίζει" το Πουκέτ ή το ένα ή το άλλο μέρος;

Agorinas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
39
Πόντοι
0
σε «ύποπτο» μοτοποδήλατο που καταστράφηκε, οφείλετο ο ισχυρός κρότος που ακούστηκε κοντά στο χώρο όπου διεξάγεται η σύνοδος για την ασφάλεια της Ασίας στο νησί Πουκέτ της Ταϊλάνδης, δήλωσαν σήμερα Πέμπτη οι αξιωματούχοι...

ι αξιωματούχοι είπαν σε δημοσιογράφους ότι το μηχανάκι αφέθηκε κοντά στο σημείο όπου γίνονται οι συναντήσεις στη νήσο-θέρετρο κι ο ιδιοκτήτης του δεν βρέθηκε. Καταστράφηκε με τη χρήση κανονιού νερού.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στο Περιφερειακό Φόρουμ της ASEAN που διεξάγεται στο κτιριακό συγκρότημα ενός πολυτελούς ξενοδοχείου είναι και η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο είναι δρακόντεια: έχουν αναπτυχθεί περίπου 10.000 άνδρες του στρατού για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να επαναληφθούν τα φαινόμενα του περασμένου Απριλίου στην Ταϊλάνδη, όταν αντικυβερνητικοί διαδηλωτές προκάλεσαν χάος στη Σύνοδο της Ανατολικής Ασίας κι ανάγκασαν ξένους ηγέτες να φύγουν εσπευσμένα με ελικόπτερα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Πάντως να πω την αλήθεια με έχει πίασει εντονότερη   φοβία όσον αφορά την νόσο Η1Ν1
Το χτεσινο εβδομαδιαιο ανακοινωθεν μιλαει για 6700 επιβεβαιωμενα κρουσματα και 44 νεκρους. Για την ιστορια πριν μια βδομαδα ειχαμε ακριβως 24 νεκρους. Το πιο εντυπωσιακο βεβαια ειναι οτι ενω τα επιβεβαιωμενα κρουσματα ειναι 6700, τα ανεπισημα κυμαινονται στο απιστευτο νουμερο του μισου εκατομμυριου ψυχων μονο στην Ταυλανδη. Ολα αυτα τα καλα απο το Ταυλανδικο Υπουργειο Υγειας.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αλλά και το Πουκέτ δεν είναι και ... Άγιος Όρος !!!
το πουκετ "βολευει" οσους "δεν πανε μονο να γαμησουν",
"δεν ειναι πεινασμενοι για σεξ, ειναι χορτατοι" και
"ψαχνουν για φυσικες ομορφιες"
και αλλες παρομοιες παπαριες.

butterfly

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό για την ασφάλιση το έχω ξαναδεί σε άλλα μέλη που είχαν ποστάρει στο παρελθόν και έιναι κοντά στα 50€.Τίποτα αν αναλογιστείς απο τι μπελάδες σε βγάζει.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου:

Ε. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

2.19 Οποιοδήποτε Συμβάν προκληθεί άμεσα ή έμμεσα από επιδημίες και/ή πανδημίες.

Οπότε δεν μας βλέπω ιδιαίτερα καλυμένους...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
οταν γυρισεις με το καλο.. θα ανακαλυψεις οτι οι καλυτερες παραλιες ειναι στην Ελλαδα... :cheesy:
Θα αστειευεσε βεβαια...Παραλιες σαν σαν αυτες γυρω απο το Πουκετ δεν υπαρχουν ουτε για αστειο στην Ελλαδα...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μεχρι να μου ερθει κεφι να γραψω πολλά θα επαναλάβω μερικα λιγα...
κυριως για τους νεους...

1) στο Πουκετ ειναι καπως ακριβοτερα απο Παταγια στα παντα αλλα βρισκεις
και ακριβως ιδιες τιμες (και το μπουμ μπουμ μεσα)
και το 1000 ρικο παιζει ανετα σε αρκετες,αλλα θα ακουσετε και 4000
καμια φορα οπως ακουσα εγω απο ενα 19ρικο(αστερι βεβαια)  και το εστειλα στο διαολο! Και αναφερομαι σε Long time.

2) Στο πουκετ εχει αρκετες παραλιες να πατε (ομοιες κατα κορον μεταξυ τους) ενω στην Παταγια ΚΑΜΙΑ...μονο ενα νησακι το κο-island 1 ωρα με καραβακι,ενω στο Πουκετ εχει απειρες εκδρομες να πατε και απειρα νησια.
Στο θεμα λοιπον παραλιας δεν επιδεχετε την παραμικρη συγκριση.

3) Απο θεμα γκο-γκο το Πουκετ ειναι ΜΗΔΕΝ...το απολυτο μηδεν...
εχει 4-5 αλλα ολα χαλια με 4-5 γυναικες μεσα και μετριοτατες και πολλα
λεφτα... η Παταγια εχει απειρα...αλλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ οπως διαπιστωσα τωρα Ιουλιο που πηγα ελαχιστες γυναικες μεσα (οι μισες απο περσυ) και αυτες απλα καλες σε γενικες γραμμες,δηλαδη σπανια βρισκεις αστερι,συνηθως μετριες με καλες ενα Mix...τιμες ποιο φτηνα σε Παταγια αλλα τι να το κανεις...απο γκο-γκο θα ψωνισεις?

4) Βασικα-Καλυτερα μερη για ψωνια...

ΠΑταγια--> 10-20% βολτα απο ΛΟΥΣΙΦΕΡ
          90-100% ΙΝΣΟΜΝΙΑ

Μονο μια απλη βολτα για τους περιεργους απο beer bar...
Με λιγα λογια πας ΙΝΣΟΜΝΙΑ κατα τις 1 (χορτατος απο υπνο) αφου πρωτα
περασεις για κανα 10 λεπτο απο Λουσιφερ ΜΗΠΩΣ και κανοντας σβουρα μεσα στο μαγαζι πετυχεις το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μωρο...αν βρεις απλα ΚΑΛΟ μωρο...προχωρα για Ινσομνια.
Οσο για τη walking street einai μονο για περπατημα...πολλα boys...

Πουκετ ---> ομοιως μονο περπατημα στη bagla road...
ομοιως μονο βολτα απο beer bar...

hollywood 90-100% !
tiger     20-30%

οπως ξαναπα επεσε πολυ η tiger...MONO HOLLYWOOD

2 ΑΙΘΟΥΣΕς ΜΕ τρελλη μουσικη,η καλυτερη στη μεσα αιθουσα.
ο dj μαλιστα μου εκανε ΔΩΡΟ 1 cd...δεν ηθελε χρηματα (!)
Απειρα μωρα...πολλα αστερακια για τους υπομονετικους.
πατε στις 1 και μεχρι τις 5 το πολυ εχετε ψωνισει και διασκεδασει...

καμια φορα στο πουκετ δινετε 1500 αντι για 1000,ισως χρειαστει,οκ.

αλλα γενικως η ποιοτητα ειναι καλυτερη αισθητα απο οτι παταγια.
μεγαλη ποσοτητα παταγια αλλα ΠΟΛΥ σκαρταδουρα...

Για να συνοψισω.....και θα ειμαι ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ,κυριως για νεους

Οποιος θελει να παει μεχρι 6-7 μερες μονο μπορει να παει ΚΑΙ Παταγια,θα αντεξει,καθως δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ αλλο να κανεις εκει περαν απο 2 εμπορικα
κεντρα και 1 ζοο να παει να δει ελεφαντες και σχετικα,οποτε ας φροντισει το ξενοδοχειο να εχει και πισινα.

Οποιος θελει ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ τοτε το ΠΟΥΚΕΤ ειναι μονοδρομος!
Τα εχει ΟΛΑ και συμφερει που λενε...και στα 2 μερη λοιπον
εχει 1 τρελο μαγαζι που περνανε ΟΛΑ τα μωρα,αρα...? ολα τα αλλα ειναι αχρηστα μαγαζια...ετσι καταντησαν...σας το λεω ευθεως. Πηγενετε Πουκετ να κανετε και εκδρομες κτλ.

Για πουκετ προτεινω το ξενοδοχειο που εμεινα εγω με 920 μπατ (!)
απο 1200 αρχικη τιμη...και στις 3 μερες + 1 δωρο....λεγεται
c+N SPA (προσοχη εχει και το απλο χωρις το ΣΠΑ διπλα στη bagla).
αυτο λοιπον ειναι 15 λεπτα με τα ποδια απο bagla θελει μηχανακι αλλα
θα το νικιασετε ετσι και αλλιως γιατι αλλιως δε λεει ποδια και του τουκ.
Πανακριβα τα Τουκ...δεν επιδεχονται πολυ παζαρι.σε σφαζουν!
Αυτο το ξενοδοχειο λοιπον εχει τα δωματια σαν μεσα σε κηπο καταπρασινο
νομιζις οτι μενεις μεσα σε zoygkla χωρις ερπετα...τοσο φοβερο ξενοδοχειο παιδια...ημασταν παταγια και ακομα σκεφτομασταν σε τι γαματο ξενοδοχειο μεναμε! Πεντακαθαρο,γαματο μπανιο με κλειστο χωρο του ντουζ να ην τρεχουν τα νερα (σαν καμπινιτσα μεσα),περπατας και το χαιρεσαι...
οτι και να πω για το ξενοδχειο αυτο ινε λιγο.

το απλο c+n πηγα και το ειδα ,και δωματια...ινε οντως διπλα απο bagla αλλα καμια σχεση με το αλλο,καθαρο δωματιο,ντουζ οκ αλλα χωρις καμπινα,απλα "καλο" χωρις κατι ιδιαιτερο,μονο θεση...με το μηχανακι βολτα απο το ΣΠΑ την καταβρισκεις μιλαμε...αλλος αερας! ησυχια...κοιμασαι σαν αγγελουδι με το μωρο...

για να τελιωνω λοιπον προτεινω αναμεσα σε πουκετ και παταγια.....τοο..την...τοο....την......

[size=50pt]ΠΟΥΚΕΤ!!!!!!!!!!!!![/size]

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και κατι που ξεχασα...στο πουκετ γενικως η ατμοσφαιρα βρωμαει λιγοτερη σκατιλα απο οτι παταγια που καθε 10 μετρα ερχετε μποχα ασχημη απο υπονομους! εχει ποιο καθαρο αερα στο μερος που πεζεται το game

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλήτερα δεν είναι να κολήσουμε εδω πέρα τη γρίπη να πάθουμε ανοσία και μετά να πάμε Ταϋλάνδη ???????????

εγώ λέω το βράδυ να πάω στα Μάλλια καμιά Χερσσόνησο μπας και βρω καμια αγγλίδα να με κολήσει......

Κρήτη απο όλα έχεις, εκτός καλές πουτ@νες που να πληρώνεις να κάνεις το κέφι σου......

για αυτό πάμε στη ξενιτιά...............και μέσα στη ζέστη.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom