mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
σολφεζ πως να σε συγχωρησω? ξεσηκωσες το φορουμ και θα ψαχνουν στην ταιλανδη για κυταριτιδα, να μην επαναληφθει..
Ζητω ταπεινα συγγνωμη και υποσχομαι δημοσιως βελτιωση.
σολφεζ πως να σε συγχωρησω? ξεσηκωσες το φορουμ και θα ψαχνουν στην ταιλανδη για κυταριτιδα, να μην επαναληφθει..
γιατι οταν βλεπω βιντεακια απο bangla road δεν ενθουσιαζομαι τοσο???
θα μεταφρασει κανεις?αξάδερφε μην ντουχιούντηζεις καθόλου
500 μπατ τη μέρα ειναι μια χαρά
θα χιαρχηντίσεις ετά
έχεις να παίξεις μπαφύλακια μα μπαφυλάκια......
λάστιχα μόνο να κρατείς
πιστεύω να είσαι καλά σακασμένος
εγώ είμαι 2 βολές παωμένος και εξεστελιώσα
άμα σου λεω δα.............
άμα θεσ πράμα άλλο επαέ είμαι γω...........
άμα βαστείς κερεστέ μη φοβάσαι πράμα
ω!!!!!!!! του κερατά τόπος!!!!!!!!!μα τόπος εδά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μεταφρασει κανεις?
Το DEVANA ειναι μακρια,αλλα και ο Μπαμπης δεν ειναι "διπλα" στη Μπανγκλα...Ειναι καπου 800 μετρα μακρια...Μην παραπληροφορουμε παρακαλω.ξέρω που είναι ο Μπάμπης ,και είναι κόντα στη Μπάγκλαροουντ,εκεί παίζετε όλο το παιγνήδι..........
το δίκο μου ξενόδοχειο ήταν το DEVANA και ήταν μακριά απο την εμπόλεμη ζώνη.
θα μεταφρασει κανεις?
Με τα μηχανάκια πέζουν και αυτόματα?Ρωταώ γιατί θα δυσκολευτώ εγώ που είμαι άσχετοςΤο DEVANA ειναι μακρια,αλλα και ο Μπαμπης δεν ειναι "διπλα" στη Μπανγκλα...Ειναι καπου 800 μετρα μακρια...Μην παραπληροφορουμε παρακαλω.
Στα 100 μετρα απο τη Μπανγκλα περιμετρικα εχει αλλα 50 καταλυμματα...ΑΥΤΑ ειναι κοντα στη Μπανγκλα...Οχι ο Μπαμπης...
Παρεπιπτοντως ο Μπαμπης ειναι μια χαρα μερος για να μεινεις...Με μια προυποθεση..Να νοικιασεις μηχανακι (200 μπατ τη μερα) και σε 1 λεπτο εισαι Μπανγκλα...γιατι αλλιως...Θα φας τα μισα λεφτα σου σε τουκ τουκ και μοτοταξι...
O Νικος εχει ενα μπαρ, καφετερια, εστιατοριο και το εχει ακομη, εκλεισε ομως το μασατζιδικο που ειχε απεναντι. Ο Δημητρης ηταν στην παραλια, διπλα στο αγαλμα του Σουμο, το πουλησε και γυρισε για παντα Θεσσαλονικηπέρτσι υπήρχε ένα μπαράτσι που το είτσε ένας Νίκος , νομίζω στην παραλία της Πατόνγκ μπήτς δίπλα στο άγαλμα ενός σούμο παλεστσή , αυτός βρε κοπέλια χάθητσε λές τσε άνοιτσε η τζης να τον καταπιεί .
O Νικος εχει ενα μπαρ, καφετερια, εστιατοριο και το εχει ακομη, εκλεισε ομως το μασατζιδικο που ειχε απεναντι. Ο Δημητρης ηταν στην παραλια, διπλα στο αγαλμα του Σουμο, το πουλησε και γυρισε για παντα Θεσσαλονικη
Ta μασατζιδικα σε ολα τα τουριστικα μερη της Τυαλανδης εχουν ιδια τιμη, oil massage 300, foot massage 200, thai massage 200. Εαν καποιο εχει 1 ευρω πάνω ή 1 ευρω κατω δεν νομιζω να ειναι θεμα. Το εννοειται ειναι πιο φθηνα στο Πουκετ, που ειπε ο ακαταλαβιστικος, δεν ξερω πως το αντιλαμβανεται και απο που εννοειται. Αναλογα τον δρομο, εαν ειναι στην πιατσα ή εκτος, το κυριλατο του μασαζ παιζουν οι τιμες οχι μονο μεσα στην ιδια πόλη αλλά και σε γειτονικους δρόμους. Οι εξτρα υπηρεσιες βεβαια που θα ζητησεις, εαν στις κανουν, το ποσο θα πληρωσεις εξαρταται απο την διαπραγματευτικη σου ικανοτητα.Ενοείτε ότσι είναι πιό φθηνό στο Πουτσέτ από την ΒΚΚ τσέ την Πατάτζα ,