Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (0 μέλη και 121 επισκέπτες)

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
σολφεζ πως να σε συγχωρησω? ξεσηκωσες το φορουμ και θα ψαχνουν στην ταιλανδη για κυταριτιδα, να μην επαναληφθει..

Ζητω ταπεινα συγγνωμη και υποσχομαι δημοσιως βελτιωση.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μιμικο τωρα το βραδυ, λιγες ωρες πριν ημουν σπιτι ενος φιλου μου που παιζει να παμε μαζι ταυλανδη και κοιταξαμε μαζι με αλλα και το ξενοδοχειο του ελληνα του μπαμπη.......επειδη δεν ειδαμε να αναφερει κατι, για τις κοπελες που θα φιλοξενησεις ζηταει η οχι εξτρα χρηματα (αν δε ζηταει, μπορεις να φερεις οσες κοπελες θες τη καθε μερα, και δυο μαζι ισως ή μονο μια τη μερα).........τελος επειδη τα δωματια σε low season μου φανηκαν εξευτελιστικα φτηνα, τελειες τιμες, (μονο 500 batt τη μερα), ειναι αξιοπρεπη δωματια, καθαρα? ειναι μονοκλινα η δικλινα?

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αξάδερφε μην ντουχιούντηζεις καθόλου
500 μπατ τη μέρα ειναι μια χαρά
θα χιαρχηντίσεις ετά
έχεις να παίξεις μπαφύλακια μα μπαφυλάκια......
λάστιχα μόνο να κρατείς
πιστεύω να είσαι καλά σακασμένος
εγώ είμαι 2 βολές παωμένος και εξεστελιώσα
άμα σου λεω δα.............
άμα θεσ πράμα άλλο επαέ είμαι γω...........
άμα βαστείς κερεστέ μη φοβάσαι πράμα

ω!!!!!!!! του κερατά τόπος!!!!!!!!!μα τόπος εδά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
giorgos 241 βλεπω οτι εισαι κι εσυ απο κρητη........500 μπατ εννοειται ειναι μια χαρα.....εξευτελιστικη τιμη θα ελεγα......για ''λαστιχα'' μην ανησυχεις, θα κραταω αρκετα.......αν καταλαβα καλα εσυ εχεις παει πουκετ στο ξενοδοχειο του μπαμπη και σου αρεσε.....εχεις παει και σε αλλα μερη ταυλανδη εκτος πουκετ? αν ναι που σου αρεσε ποιο πολυ? αν θες πες μου εμπειριες απο τα μερη που πηγες (αν τα εχεις ξανααναφερει στο σαιτ, μπορεις να μου πεις επιγραμματικα που σου αρεσε με pm).........εγω σκεφτομουν πρωτη επιλογη πατάγια, αλλα τωρα σκεφτομαι αν μπορω να συνδυασω καποιες μερες πουκέτ και καποιες πατάγια........7-10 μερες συνολο σκεφτομαι να μεινω οταν παω.

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
το έχουμε ξαναπεί για 10 μέρες καλό το Πουκέτ(ήμουν 10 μέρες το Μάρτιο....... και  1 μήνα το Μάιο Παττάγια)
δεν είχα μείνει στου Μπαμπη γιατί είχα κάνει το λάθος και πήγα οργανωμένα.
την άλλη φορά πήγα μόνος μου.
ξέρω που είναι ο Μπάμπης ,και είναι κόντα στη Μπάγκλαροουντ,εκεί παίζετε όλο το παιγνήδι..........
το δίκο μου ξενόδοχειο ήταν το DEVANA και ήταν μακριά απο την εμπόλεμη ζώνη.(άσε που θέλανε 500 μπατ για κάθε κοπέλα για να μπεί μέσα στο ξενοδοχείο κάθε μέρα και περιμέναν σα τους διαόλους στη ρεσεψιόν)

φρόντισε να κάνεις κανένα ταξίδακι στα Πί-Πι νησιά ,στο Φαντασί,και στο νησί του Τζέιμς Μποντ.

τη πρώτη φορά έφαγα περίπου 2500 ευρώ στο Πουκέτ χωρίς τα ειστήρια....(δεν ήξερα όμως)
τόσα έφαγα και στη Πατάγια αλλά για ένα μήνα.
αν σκέφτεσαι με δύτικο τρόπο θέλεις πάρα πολλά χρήματα πρέπει να σκέφτεσαι με το δικό τους τρόπο είναι όμως δύσκολο.....
και όπως λένε και οι Κινέζοι μια είκονα χίλες λέξεις.

για αυτό πήγαινε Πουκέτ στην αρχή να χάσεις τη παρθενιά σου και μετά άμα σου αρέσει πας στα σκληρά στη Πατάγια.
η Πατάγια θέλει μέρες.επίσης το Πουκέτ είναι 950 km από ΒΚΚ και θέλει αεροπλάνο και Πατάγια 130 km 2 ώρες με Taxi.
δύσκολο το βλέπω να καταφέρεις να πας και στα δύο μέρη.έτσι νομήζω εγώ.

Γρήκα ότι σου λένε και κάνε οτι κατέχεις.

Ξάσου  !!!!!!!!!!!!!Ξάσου  !!!!!!!!!!!!!  και πάλι   Ξάσου......................

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατι οταν βλεπω βιντεακια απο bangla road δεν ενθουσιαζομαι τοσο???  :think:

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Γεια από το Πουκέτ.
Τέταρτη ημέρα εδώ και ήμερα βρέχει από το μεσημέρι χωρίς να σταματήσει καθόλου.
Το ξενοδοχείο είναι το Aspery 10 λεπτά από Bangla με τα πόδια, χωρίς χρέωση για επισκέπτριες (γκουχ), με 32άρα lcd / dvd / wifi στο δωμάτιο και καλή εξυπηρέτηση (πακέτο 1200/12 ημέρες).
Τις πρώτες μέρες έπεσε πολύ boom/boom τώρα την έχω βρει με τα μασαζ.. αλλά τα λεφτά εδώ εξαφανίζονται γρήγορα. Έχω ξαναέρθει και ξέρω τι γίνεται και δεν παραπονιέμαι.
Του χρόνου και εγώ Πατάγια.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αξάδερφε μην ντουχιούντηζεις καθόλου
500 μπατ τη μέρα ειναι μια χαρά
θα χιαρχηντίσεις ετά
έχεις να παίξεις μπαφύλακια μα μπαφυλάκια......
λάστιχα μόνο να κρατείς
πιστεύω να είσαι καλά σακασμένος
εγώ είμαι 2 βολές παωμένος και εξεστελιώσα
άμα σου λεω δα.............
άμα θεσ πράμα άλλο επαέ είμαι γω...........
άμα βαστείς κερεστέ μη φοβάσαι πράμα

ω!!!!!!!! του κερατά τόπος!!!!!!!!!μα τόπος εδά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μεταφρασει κανεις?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ξέρω που είναι ο Μπάμπης ,και είναι κόντα στη Μπάγκλαροουντ,εκεί παίζετε όλο το παιγνήδι..........
το δίκο μου ξενόδοχειο ήταν το DEVANA και ήταν μακριά απο την εμπόλεμη ζώνη.
Το DEVANA ειναι μακρια,αλλα και ο Μπαμπης δεν ειναι "διπλα" στη Μπανγκλα...Ειναι καπου 800 μετρα μακρια...Μην παραπληροφορουμε παρακαλω.
Στα 100 μετρα απο τη Μπανγκλα περιμετρικα εχει αλλα 50 καταλυμματα...ΑΥΤΑ ειναι κοντα στη Μπανγκλα...Οχι ο Μπαμπης...
Παρεπιπτοντως ο Μπαμπης ειναι μια χαρα μερος για να μεινεις...Με μια προυποθεση..Να νοικιασεις μηχανακι (200 μπατ τη μερα) και σε 1 λεπτο εισαι Μπανγκλα...γιατι αλλιως...Θα φας τα μισα λεφτα σου σε τουκ τουκ και μοτοταξι...

makis308

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να σας ρωτήξω κάτι , ο Μπάμπης έτσει το ξενοδοχείο τσε το μπαρατσι , απέναντι του έτσι ένα μασσατζιδικο ?

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
θα μεταφρασει κανεις?

Εχεις δίκιο αμα αρχίσει ο καθένας να μιλάει την τοπική του διάλεκτο

Το DEVANA ειναι μακρια,αλλα και ο Μπαμπης δεν ειναι "διπλα" στη Μπανγκλα...Ειναι καπου 800 μετρα μακρια...Μην παραπληροφορουμε παρακαλω.
Στα 100 μετρα απο τη Μπανγκλα περιμετρικα εχει αλλα 50 καταλυμματα...ΑΥΤΑ ειναι κοντα στη Μπανγκλα...Οχι ο Μπαμπης...
Παρεπιπτοντως ο Μπαμπης ειναι μια χαρα μερος για να μεινεις...Με μια προυποθεση..Να νοικιασεις μηχανακι (200 μπατ τη μερα) και σε 1 λεπτο εισαι Μπανγκλα...γιατι αλλιως...Θα φας τα μισα λεφτα σου σε τουκ τουκ και μοτοταξι...
Με τα μηχανάκια πέζουν και αυτόματα?Ρωταώ γιατί θα δυσκολευτώ εγώ που είμαι άσχετος

Τα μασαζ στο Πουκετ είναι πιο φτηνα απο Πατταγια και ΒΚΚ?

makis308

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενοείτε ότσι είναι πιό φθηνό στο Πουτσέτ από την ΒΚΚ τσέ την Πατάτζα , ναι μωρέ κοπέλι έτσι είναι , τσε το μπαράτσι του Γιώργου είναι καλό , πέρτσι υπήρχε ένα μπαράτσι που το είτσε ένας Νίκος , νομίζω στην παραλία της Πατόνγκ μπήτς δίπλα στο άγαλμα ενός σούμο παλεστσή , αυτός βρε κοπέλια χάθητσε λές τσε άνοιτσε η τζης να τον καταπιεί .

Μάτσης

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
O Μπαμπης εχει τα μηχανακια 150 Μπατ (3 Ευρω) την μερα και οχι 200. Οποιος θελει πληροφοριες να ρωτησει τον ιδιο και οχι να ακουει τους παντογνωστες του φόρουμ  αφου μπορει να του μιλησει στο skype : babisphuket ή με τον αδελφο του Γιαννη : giannisphuket, ή να του στειλει email ωστε να εχει υπευθυνες απαντησεις. Εξαλλου το μηχανακι ειναι απαραιτητο για να κανεις τις βολτες σου, να φορτωνεις γκομενες και να μην μπλεξεις με τους τουκτουκηδες. Με τα ποδια το ξενοδοχειο του δεν απεχει πανω απο 15 λεπτα απο την Bagla.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
πέρτσι υπήρχε ένα μπαράτσι που το είτσε ένας Νίκος , νομίζω στην παραλία της Πατόνγκ μπήτς δίπλα στο άγαλμα ενός σούμο παλεστσή , αυτός βρε κοπέλια χάθητσε λές τσε άνοιτσε η τζης να τον καταπιεί .
O Νικος εχει ενα μπαρ, καφετερια, εστιατοριο και το εχει ακομη, εκλεισε ομως το μασατζιδικο που ειχε απεναντι. Ο Δημητρης ηταν στην παραλια, διπλα στο αγαλμα του Σουμο, το πουλησε και γυρισε για παντα Θεσσαλονικη

makis308

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
O Νικος εχει ενα μπαρ, καφετερια, εστιατοριο και το εχει ακομη, εκλεισε ομως το μασατζιδικο που ειχε απεναντι. Ο Δημητρης ηταν στην παραλια, διπλα στο αγαλμα του Σουμο, το πουλησε και γυρισε για παντα Θεσσαλονικη

Τσε ευχαριστώ για την ενημέρωτση

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Ενοείτε ότσι είναι πιό φθηνό στο Πουτσέτ από την ΒΚΚ τσέ την Πατάτζα ,
Ta μασατζιδικα σε ολα τα τουριστικα μερη της Τυαλανδης εχουν ιδια τιμη, oil massage 300, foot massage 200, thai massage 200. Εαν καποιο εχει 1 ευρω πάνω ή 1 ευρω κατω δεν νομιζω να ειναι θεμα. Το εννοειται ειναι πιο φθηνα στο Πουκετ, που ειπε ο ακαταλαβιστικος, δεν ξερω πως το αντιλαμβανεται και απο που εννοειται. Αναλογα τον δρομο, εαν ειναι στην πιατσα ή εκτος, το κυριλατο του μασαζ παιζουν οι τιμες οχι μονο μεσα στην ιδια πόλη αλλά και σε γειτονικους δρόμους. Οι εξτρα υπηρεσιες βεβαια που θα ζητησεις, εαν στις κανουν, το ποσο θα πληρωσεις εξαρταται απο την διαπραγματευτικη σου ικανοτητα.

PATTAYA666

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πατταγια και παλι πατταγια αν πιγενετε για σεξοτουρισμο αλλα αν εχετε σκοπο να διτε και λιγο ομορφια το πουκετ ειναι μονοδρομος αλλα και αλλες πολες πολις γενικα η ταιλανδι ειναι ενας επιγιος παραδισος οπου σου προσφερει τοσα πραγματα να δεις και να κανεις!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom