Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (0 μέλη και 79 επισκέπτες)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα!!!!!!!

Μεσημέρι είναι εδώ όντως!!! Και έχει μια ζέστη!!! Αλλά δροσίζεσαι με τα μωρά!!! :knockinb:

Χθες βράδυ πήγαμε στο Tiffany’ s show. Θέατρο – μιούζικαλ.

Εντυπωσιακό (700b εγώ + 400b το Tai girl). Αξίζει να πάτε.

Αν και κράτησε 1,5 ώρα η παράσταση, βαρέθηκα λίγο προς το τέλος, νύσταζα και

λίγο, είχα αγκαλίτσα και τη Ναμ, άλλα ονειρευόμουν εκείνη τη στιγμή….  :knockinb: :pipa2:

Η Ναμ βέβαια εκστασιασμένη απ΄ το όλο σκηνικό κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια!

(κοίτα που μας βγήκε και κουλτουριάρικο!!!!!)

:uglystupid: :boobies: :headbang:

Τη ρωτάω κάποια στιγμή «πώς και δεν έχετε πρόβλημα με τα lady boys και

απεναντίας τα έχετε και σε μεγάλη υπόληψη?»

Και τι μου απαντάει ρε παιδιά????? (με υπέρτατη δόση θαυμασμού που δε σήκωνε

καμιά αντίρρηση)

«Μα αφού είναι πάρα πολύ όμορφοι!!!!!»  :headbang: :headbang: :headbang:

Τα σχόλια περιττά…….  :idiot: :idiot: :idiot:

Μετά το τέλος οι τουρίστες (αλλά και τα Τάι) έβγαιναν φωτογραφίες με τις

ηθοποιούς – lady boys.

Βγήκα και γω….. αλλά μετά μου ζητούσαν πουρμπουάρ!!!!!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

Φανταστείτε σκηνικό να ζητάς αυτόγραφο απ την Παπαρίζου ή τον Σάκη, και μετά να

γυρίζει να μαζεύει 20ευρα για πουρμπουάρ!!!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:

Φάγαμε στο εμπορικό σε μαγαζί με Tai food (M K restaurant) με κεραμική εστία σε

κάθε τραπεζάκι όπου μαγειρέψαμε τη σουπίτσα μας! Καλή φάση!!!  :thumbsup:

Μετά άρχισα να το παίζω εγώ ζηλιάρης με την Ναμ, :argue: για να αντιστρέψω λίγο το

σκηνικό υπέρ μου.  :hammer:

Φάνηκε πολύ άπειρη να χειριστεί ένα τέτοιο θέμα και μου έδωσε πανικόβλητη το κιν

της να δω μηνύματα κλίσεις κτλ. :dancing: :dancing: :dancing: Έκανα πως δεν την πιστεύω και είμαι θυμωμένος

(μου έκανε βέβαια και πιο καλό μπουμ – μπουμ μετά) αλλά νομίζω ότι δημιούργησα

και τις συνθήκες για να την διώξω σήμερα…..  :rockon: :rockon: :rockon:

Θέλω να ξεκινήσω το 2ο ταξίδι μου στην Πατάγια.  :knockinb: :knockinb:

Είπαμε!!! Όχι και να ερωτευτούμε κι όλας!!!!  :headbang:

Όχι ακόμα τουλάχιστον……..  ;)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
σε ευχαριστω για τις πληροφοριες lakisscorpio.........εγω παιζει να παω με ενα φιλο μου, αν βολεψει με βαση τη δουλεια μας οκτωβρη (στη καλυτερη περιπτωση) παταγια.........με ενδιαφερει ποιο πολυ απευθειας πτηση αθηνα-μπαγκογκ, ειτε με thai, ειτε με αλλη εταιρια δεν εχω προβλημα......ποιο πολυ σε ρωτησα γιατι κατα τυχη πριν λιγο εκει που διαβαζα κατι παλια post, ειδα μια ηλεκτρονικη σελιδα της thai airways, και εβαλα για πλακα να δω ποσο παει το εισητηριο οκτωβρη (19-26 οκτωβρη) και μου εβγαλε μια εξωφρενικη τιμη, καπου 2000 ευρω......τρεχα γυρευε δηλαδη.....εκτος και αν πατησα κατι λαθος, τι να πω.......εσυ τις τιμες αυτες τις βρηκες απο το ιντερνετ η απο πρακτορειο των αθηνων?

απο το ιντερνετ.....αλλα δεν μπηκα στο κοπο να τους παρω και τηλ.......
Μονο την emirates πηρα τηλ(αφου τσεκαρα τις τιμες τους στο ιντερνετ)οι οποιες ηταν ιδιες(εννοω και στο τηλεφωνο και στο ιντερνετ οι τιμες ηταν ιδιες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Καλημέρα!!!!!!!

Μεσημέρι είναι εδώ όντως!!! Και έχει μια ζέστη!!! Αλλά δροσίζεσαι με τα μωρά!!! :knockinb:

Χθες βράδυ πήγαμε στο Tiffany’ s show. Θέατρο – μιούζικαλ.

Εντυπωσιακό (700b εγώ + 400b το Tai girl). Αξίζει να πάτε.

Αν και κράτησε 1,5 ώρα η παράσταση, βαρέθηκα λίγο προς το τέλος, νύσταζα και

λίγο, είχα αγκαλίτσα και τη Ναμ, άλλα ονειρευόμουν εκείνη τη στιγμή….   :knockinb: :pipa2:

Η Ναμ βέβαια εκστασιασμένη απ΄ το όλο σκηνικό κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια!

(κοίτα που μας βγήκε και κουλτουριάρικο!!!!!)

:uglystupid: :boobies: :headbang:

Τη ρωτάω κάποια στιγμή «πώς και δεν έχετε πρόβλημα με τα lady boys και

απεναντίας τα έχετε και σε μεγάλη υπόληψη?»

Και τι μου απαντάει ρε παιδιά????? (με υπέρτατη δόση θαυμασμού που δε σήκωνε

καμιά αντίρρηση)

«Μα αφού είναι πάρα πολύ όμορφοι!!!!!»   :headbang: :headbang: :headbang:

Τα σχόλια περιττά…….   :idiot: :idiot: :idiot:

Μετά το τέλος οι τουρίστες (αλλά και τα Τάι) έβγαιναν φωτογραφίες με τις

ηθοποιούς – lady boys.

Βγήκα και γω….. αλλά μετά μου ζητούσαν πουρμπουάρ!!!!!!!!!!!   :headbang: :headbang: :headbang:

Φανταστείτε σκηνικό να ζητάς αυτόγραφο απ την Παπαρίζου ή τον Σάκη, και μετά να

γυρίζει να μαζεύει 20ευρα για πουρμπουάρ!!!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny:

Φάγαμε στο εμπορικό σε μαγαζί με Tai food (M K restaurant) με κεραμική εστία σε

κάθε τραπεζάκι όπου μαγειρέψαμε τη σουπίτσα μας! Καλή φάση!!!   :thumbsup:

Μετά άρχισα να το παίζω εγώ ζηλιάρης με την Ναμ, :argue: για να αντιστρέψω λίγο το

σκηνικό υπέρ μου.   :hammer:

Φάνηκε πολύ άπειρη να χειριστεί ένα τέτοιο θέμα και μου έδωσε πανικόβλητη το κιν

της να δω μηνύματα κλίσεις κτλ. :dancing: :dancing: :dancing: Έκανα πως δεν την πιστεύω και είμαι θυμωμένος

(μου έκανε βέβαια και πιο καλό μπουμ – μπουμ μετά) αλλά νομίζω ότι δημιούργησα

και τις συνθήκες για να την διώξω σήμερα…..  :rockon: :rockon: :rockon:

Θέλω να ξεκινήσω το 2ο ταξίδι μου στην Πατάγια.   :knockinb: :knockinb:

Είπαμε!!! Όχι και να ερωτευτούμε κι όλας!!!!   :headbang:

Όχι ακόμα τουλάχιστον……..  ;)

James......εισαι ΜΑΡΚΑ!!!!Οι περιγραφες σου ειναι ο λογος που παω Παταγια!!!Αλοιμονο σου αν δεν ειναι ετσι οπως τα λες!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι το πρωτο μου ταξιδι και δεν ηθελα να το ρισκαρω ειναι και high season......

απο οτι δειχνουν τα πραγματα High season δεν θα υπαρξει οπως δεν υπηρξε κ περυσι
πρωτο ταξιδι αλλα με τοση πληροφορηση απο δω...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
James......εισαι ΜΑΡΚΑ!!!!Οι περιγραφες σου ειναι ο λογος που παω Παταγια!!!Αλοιμονο σου αν δεν ειναι ετσι οπως τα λες!!!!! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χμμ!!!

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρέσω φίλε μου αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα ..... :huh: :huh: :huh:

Είναι πολύ καλύτερα!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

:knockinb: :knockinb: :pipa1: :2on1: :pipa2: :kissass: :pipa3: :fuck2: :tits: :fuck1: :zfuck: :lheel:

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Απλά διάβασε (και συ όπως κι οι άλλοι) τις πρώτες 50-100 σελίδες και αποθήκευσε όσες πληροφορίες μπορεί να σου φανούν χρήσιμες!!!

είναι ευαγγέλιο!!!!!   :priest: :priest:

Τα παιδιά που άρχισαν αυτό το threat έχουν γράψει την κάθε λεπτομέρεια και είναι ακριβώς έτσι!!!!   :rockon: :rockon:

Dreiven

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις απολυτο δικιο για τις πληροφοριες αλλα οσο να'ναι ενα αγχος υπαρχει.
Anyway δεν θα μασησουμε τωρα στα 500 baht την ημερα :)
Το παιζουμε και λιγο Large και ειμαστε ok :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οι ταιλανδεζες ζηλευουν τα ladyboys και οχι τις αλλες πιο ομορφες ταιλανδεζες.

Έτσι ακριβώς είναι ρε Κώστα!

Έδειχνα φωτογραφίες μου μαζί με τη Ναμ και με τα lady boys και της έλεγα

«είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτή είναι πιο όμορφη από σένα??????»  :idiot:

Με κοιτούσε σαν εξωγήινο!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

«δε χρειάζεται να λες τόσα ψέματα!!!!!!!!!!!!!!!»    :headbang: :headbang:

Αχ! Και γω τώρα την έχω δίπλα μου να κοιμάται και ψάχνω στο face book να βρω ποιους φίλους έκανε η δικιά μου!!!  :jerking:

Ξεκόλλααααααααααααααααααααααααααααααααα    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι ρε Κώστα!

Έδειχνα φωτογραφίες μου μαζί με τη Ναμ και με τα lady boys και της έλεγα

«είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτή είναι πιο όμορφη από σένα??????»   :idiot:

Με κοιτούσε σαν εξωγήινο!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

«δε χρειάζεται να λες τόσα ψέματα!!!!!!!!!!!!!!!»    :headbang: :headbang:

Αχ! Και γω τώρα την έχω δίπλα μου να κοιμάται και ψάχνω στο face book να βρω ποιους φίλους έκανε η δικιά μου!!!  :jerking:

Ξεκόλλααααααααααααααααααααααααααααααααα    :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Που τοχω ξαναδει αυτο το εργο
Που ταχω ξανακουσει αυτα τα λογια

Ρε συ ΚωστηF16 για βοηθα λιγο γιατι γερνωντας ξεχναω!!! :grin: :grin:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ερώτηση κρίσεως!!!!

Προς Κώστα και όλους τους πολύπειρους της Τάϊ

(Φαντομά και συ μια και είσαι μόνιμος κάτοικος)

Αν βρεις εδώ κάτι να κάνεις (έχει μαγαζιά που μπορείς να ανοίξεις)

Και βρεις ένα γλυκούλι που το γουστάρεις, μένεις μαζί του, την έχεις στο μαγαζί σου κτλ – κτλ.

Και της δίνεις και 10-20 χιλ μπατ για προσωπικά έξοδα (να στέλνει στους δικούς της κτλ).

Υπάρχει περίπτωση να στην κάνει?  :fuck2:

Ή θα σου είναι "πιστή" για όσο καιρό τη φροντίζεις?

(και το πιστή δεν κολλάει μόνο στο να μη σε απατήσει (δεν θα μ΄ ενοχλούσε και τόσο

αυτό) όσο στο να μη σου κάνει πουστιές και σε καταστρέψει)

Προσοχή! Δε ρωτάω αν είναι καλή ιδέα!!!  :uglystupid:(ξέρω ότι δεν είναι)  :rockon:

Απλά αν μπορείς να βασιστείς (υπό αυτές  τις προϋποθέσεις στο Tai girl που θα βρεις)

Μη με κράξετε ρε παιδιά γι αυτό που γράφω!!!! :s&m_3:

Μια σκέψη κάνω απλά!!!  :jerking: :think:

άλωστε το να μείνω μόνιμα εδώ το είχα σκεφτεί πολύ έντονα 2-3 μήνες νωρίτερα και τώρα απλά επιβαιβεώνεται η επιθυμία μου. :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
- james προσεξε μην ποσταρεις καμια περιεργη φωτο γιατι εχουμε τον φαντομα κερβερο εκει για τη διατηρηση της ταξης κ δε θα θελες να τον δεις αλεξιπτωτιστη να σκαει πανω σου απ'τους ουρανους της pattaya καμια ωρα.... :uzi: :uzi: :2funny:
ναι εχει δικιο ο κωστας ο κερβερος που εγινε αρνακι   :2funny:

παιζει  με  το Ναι Λερτ  χοτελ  Βανγκονγκ  ?????  αξιζει  τα  λεφτα  του η.......Ευχαριστω  και να  ειστε  ολοι  καλα.......
δεν εχω μεινει ποτε εκει αλλα αν θυμαμαι καλα σε αυτο αφησε την τελευταια του πνοη ο μακαριτης caradine.

καλο ειναι να προσεχεις λιγο το βραδυ και να μην κυκλοφορας μονος σου στη ΒΚΚ  .εμενα μου τη πεσανε 2 τραβεστι το μαιο κεντρικα 10 το βραδυ και μου πηρανε το κινητο.
στο πουκετ και στη πατταγια ομως αισθανεσαι απολυτως ασφαλης.
BKK δεν αισθανεσαι ασφαλης και αισθανεσαι ασφαλης Παταγια? Σα να μη μας τα λες καλα...

«είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι αυτή είναι πιο όμορφη από σένα??????»   :idiot:
«δε χρειάζεται να λες τόσα ψέματα!!!!!!!!!!!!!!!»    :headbang: :headbang:
τζειμς ναι λενε πολλα ψεμματα αλλα σε αυτο ειδικα δε σου λεει ψεμματα...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Που τοχω ξαναδει αυτο το εργο
Που ταχω ξανακουσει αυτα τα λογια

Ρε συ ΚωστηF16 για βοηθα λιγο γιατι γερνωντας ξεχναω!!! :grin: :grin:

Γεια σου λόρδε (τιμή μου!)

Για ποια λόγια μιλάς?

για των περί ladyboys ή για το ξεκόλλααααα?

Πάντως χθες το βράδυ την είδα (την πρωιν μου) στον ύπνο μου να ...ψάχνει το κινητό μου (κλασσικά), να βρίσκει φωτο και μυνήματα και να

τραγουδάει ειρωνικά "μ΄ όλες τις τσούλες της γης...." :headbang:

πέρασα ξέρεις ένα ισχυρό σοκ και μάλιστα διαρκείας τα τελευταία χρόνια, που το πολιτισμοκό - σεξουαλικό σοκ της Πατάγια δεν είναι τόσο

ισχυρό να με επαναφέρει στην πραγματικότητα!!!!

Άι σιχτίρ!!! συγχύστηκα!!!!

Θα ξυπνήσω την Ναμ, να της ρίξω 1 γρήγορο  :knockinb: και να τη στείλω σπίτι της!!!!! :birdman:

πολύ ύπνο ρίχνει αλλά και πολύ μου θυμίζει εκείνη...... ίδια ζηλιάρα, ντίβα και βιτσιόζα (σε μικρογραφία βέβαια)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γεια σου λόρδε (τιμή μου!)

Για ποια λόγια μιλάς?

για των περί ladyboys ή για το ξεκόλλααααα?

Πάντως χθες το βράδυ την είδα (την πρωιν μου) στον ύπνο μου να ...ψάχνει το κινητό μου (κλασσικά), να βρίσκει φωτο και μυνήματα και να

τραγουδάει ειρωνικά "μ΄ όλες τις τσούλες της γης...." :headbang:

πέρασα ξέρεις ένα ισχυρό σοκ και μάλιστα διαρκείας τα τελευταία χρόνια, που το πολιτισμοκό - σεξουαλικό σοκ της Πατάγια δεν είναι τόσο

ισχυρό να με επαναφέρει στην πραγματικότητα!!!!

Άι σιχτίρ!!! συγχύστηκα!!!!

Θα ξυπνήσω την Ναμ, να της ρίξω 1 γρήγορο  :knockinb: και να τη στείλω σπίτι της!!!!! :birdman:

πολύ ύπνο ρίχνει αλλά και πολύ μου θυμίζει εκείνη...... ίδια ζηλιάρα, ντίβα και βιτσιόζα (σε μικρογραφία βέβαια)

Για το ξεκολαααααα.
Και πιστεψε με ξερω τι σου λεω. ;)
Κοιτα, μεταξυ μας ο γαμος ειναι σαν μια σοβαρη εγχειρηση, οταν γινεται εισαι ναρκωμενος και δεν καταλαβαινεις τιποτα, οταν ξυπνας μετα ειναι αργα, και μετα σου αφηνει κουσουρια. :grin:
Να εισαι καλα και να περνας καλα.
Και μη ξεχνας το βασικο.
Οταν εισαι για φαγητο σε μερος με μπουφε ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασεις ΟΛΑ τα φαγητα και οχι μονο το 1ο που σου αρεσε, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ. :headbang:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ναι εχει δικιο ο κωστας ο κερβερος που εγινε αρνακι   :2funny:
δεν εχω μεινει ποτε εκει αλλα αν θυμαμαι καλα σε αυτο αφησε την τελευταια του πνοη ο μακαριτης caradine.
BKK δεν αισθανεσαι ασφαλης και αισθανεσαι ασφαλης Παταγια? Σα να μη μας τα λες καλα...
τζειμς ναι λενε πολλα ψεμματα αλλα σε αυτο ειδικα δε σου λεει ψεμματα...

οχι!!! (δικό μου συντακτικό λάθος)

εγώ: "καλά νομίζεις ότι είναι πιο όμορφη από σένα??????"

Ναμ (κοιτώντας με σαν εξωγήινο) "μη μου λες τόσα ψέματα!!!!"

(γιατί μου τη σπάει η τόση της ανασφάλεια και της λέω πόσο όμορφη είναι - αφού όντως είναι!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τρεμε φαντομαααααα :2funny: :2funny:
Κωστα σε θυμηθηκα χτες, ειπα για αλλαγη να παω για μια νυχτα στα στεκια σου για φρεσκαρισμα γνωσεων να δω μπας και εχει αλλαξει και κατι απο την τελευταια φορα...και λεω για μια νυχτα γιατι κατα τη γνωμη μου για τοσο αντεχεται η Παταγια αντε για 2 νυχτες το πολυ. Εεεε λοιπον ρε παιδια που και πως κατεφερνετε και βρισκετε κουκλαρες σε ολα τα μηκη και τα πλατη της WS πραγματικα θα ηθελα πολυ να το καταλαβω. Απο κλαμπς τα πρωτα αξιομαχα σχετικα κομματια αρχισα να τα βλεπω μονο στο insomnia που και παλι δηλαδη οι περισσοτερες δε φτανουν σε μεγαλειο τα αντιστοιχα κομματια που θα εβλεπε κανεις σε Ται στεκια...κολαση το ινσομνια οπως παντα και πορωτικη μουσικη που σε βαζει ευκολα στο "κλιμα" αλλα με τα σκοταδια εκει μεσα ειναι καπως δυσκολο να διακρινεις τις φατσες καλα. Το λουσιφερ δε λεει και πολλα πραγματα κατα τη γνωμη μου, αλλα σκοταδια και εκει και η μπαντα παιζει βαρετη μουσικη. Χιλιες φορες DJ. Απο γκο-γκος διαπιστωσα για μια ακομη φορα οτι εχει πεσει γενικη φτωχεια απο ομορφες κοπελλες και οι λιγες καλες πλεον ζητανε τιμες ΒΚΚ (2500-3000 χιλιαρικα ακατεβατα για λονγκ-ταιμ). Ενα πραγμα που μου εκανε παντως τρομερη εντυπωση ειτε στο λουσιφερ ειτε στο ινσομνια ειναι οτι κοπελλες εκει γνωριζουν την Ελλαδα πολυ καλυτερα απο οτι κοπελλες σε παρομοια κλαμπς της ΒΚΚ. Συνηθως ΒΚΚ ακομη και αυτες που εχουν παρε-δωσε με φαρανγκς πρεπει να τους κανω ειδικο σεμιναριο περι Ελλαδας γιατι δεν παιρνουν μπρος με την πρωτη ειτε τους το πεις στα αγγλικα ειτε στα Ταυλανδικα.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Για το ξεκολαααααα.
Και πιστεψε με ξερω τι σου λεω. ;)
Κοιτα, μεταξυ μας ο γαμος ειναι σαν μια σοβαρη εγχειρηση, οταν γινεται εισαι ναρκωμενος και δεν καταλαβαινεις τιποτα, οταν ξυπνας μετα ειναι αργα, και μετα σου αφηνει κουσουρια. :grin:
Να εισαι καλα και να περνας καλα.
Και μη ξεχνας το βασικο.
Οταν εισαι για φαγητο σε μερος με μπουφε ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμασεις ΟΛΑ τα φαγητα και οχι μονο το 1ο που σου αρεσε, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ. :headbang:

Απλά αυτή είναι το 10ο πιάτο του μπουφέ και πήρα 3η μερίδα!!!!  :rockon:

Όμως απέναντι έχει ένα μασάζ κλαμπ και τα κοριτσάκια έχουν πλήρη ορατότητα με το

παράθυρό μου!!!!  :dancing: :dancing:

Κάθε φορά που περνάω γυμνός ή ημίγυμνος από μπροστά,

σηκώνονται όρθιες και χειροκροτάνε σφυρίζοντας!!! Στην αρχή δεν το κατάλαβα, αλλά

μόλις στάθηκα στο τζάμι είδα που άρχισαν να με φωνάζουν και να μου στέλνουν

φιλάκια!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Μάλλον το 11ο πιάτο θα είναι απ΄ αυτό το μπουφέ!!!!   :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Thanks φίλε. :thumbsup:

Στην ερώτηση μου όμως (για τη εγκατάσταση εδώ) κανείς δεν απάντησε?   :think:

Σοβαρά τα πράγματα ε??????   :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κωστα σε θυμηθηκα χτες, ειπα για αλλαγη να παω για μια νυχτα στα στεκια σου για φρεσκαρισμα γνωσεων να δω μπας και εχει αλλαξει και κατι απο την τελευταια φορα...και λεω για μια νυχτα γιατι κατα τη γνωμη μου για τοσο αντεχεται η Παταγια αντε για 2 νυχτες το πολυ. Εεεε λοιπον ρε παιδια που και πως κατεφερνετε και βρισκετε κουκλαρες σε ολα τα μηκη και τα πλατη της WS πραγματικα θα ηθελα πολυ να το καταλαβω. Απο κλαμπς τα πρωτα αξιομαχα σχετικα κομματια αρχισα να τα βλεπω μονο στο insomnia που και παλι δηλαδη οι περισσοτερες δε φτανουν σε μεγαλειο τα αντιστοιχα κομματια που θα εβλεπε κανεις σε Ται στεκια...κολαση το ινσομνια οπως παντα και πορωτικη μουσικη που σε βαζει ευκολα στο "κλιμα" αλλα με τα σκοταδια εκει μεσα ειναι καπως δυσκολο να διακρινεις τις φατσες καλα. Το λουσιφερ δε λεει και πολλα πραγματα κατα τη γνωμη μου, αλλα σκοταδια και εκει και η μπαντα παιζει βαρετη μουσικη. Χιλιες φορες DJ. Απο γκο-γκος διαπιστωσα για μια ακομη φορα οτι εχει πεσει γενικη φτωχεια απο ομορφες κοπελλες και οι λιγες καλες πλεον ζητανε τιμες ΒΚΚ (2500-3000 χιλιαρικα ακατεβατα για λονγκ-ταιμ). Ενα πραγμα που μου εκανε παντως τρομερη εντυπωση ειτε στο λουσιφερ ειτε στο ινσομνια ειναι οτι κοπελλες εκει γνωριζουν την Ελλαδα πολυ καλυτερα απο οτι κοπελλες σε παρομοια κλαμπς της ΒΚΚ. Συνηθως ΒΚΚ ακομη και αυτες που εχουν παρε-δωσε με φαρανγκς πρεπει να τους κανω ειδικο σεμιναριο περι Ελλαδας γιατι δεν παιρνουν μπρος με την πρωτη ειτε τους το πεις στα αγγλικα ειτε στα Ταυλανδικα.

Στην Πατάγια έχει Ται στέκια ή μόνο ΒΚΚ?

Στο insomnia πάντως έχει πολλά καλά μωρά (το 5 ίσως και 10%, μεγάλος αριθμός αφού εκεί μέσα βρίσκονται εκατοντάδες!!!)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Και βρεις ένα γλυκούλι που το γουστάρεις, μένεις μαζί του, την έχεις στο μαγαζί σου κτλ – κτλ.
Και της δίνεις και 10-20 χιλ μπατ για προσωπικά έξοδα (να στέλνει στους δικούς της κτλ).
Υπάρχει περίπτωση να στην κάνει?  :fuck2:
Ή θα σου είναι "πιστή" για όσο καιρό τη φροντίζεις?
Κατα τη γνωμη μου ο μονος τροπος να ορθοποδησει μια τετοια σχεση (με κοπελλα απο μπαρ) ειναι πανω-κατω ετσι οπως το περιγραφεις. Πρεπει να μενεις ΜΟΝΙΜΑ Ταυλανδη και να την εχεις κατω απο την κηδεμονια σου. Αυτοι που μενουν εκτος Ταυλανδης και στελνουν εμβασματα με την ελπιδα οτι η κοπελλα θεριζει τα χωραφια στο πατρικο της στο Ισααν αντι να ψαρευει πελατες ας συνεχισουν να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.
Τζειμς για να επιστρεψω σε αυτο που ρωτησες σημαντικο ρολο παιζει επισης και ο τροπος που θα χειριστεις εσυ το θεμα. Ισχυει οτι ισχυει και αλλου...αν χασει το σεβασμο της στο προσωπο σου εχεις χασει και το παιχνιδι. Τωρα πως κερδιζεις το σεβασμο της? Εκει σε θελω...

Στην Πατάγια έχει Ται στέκια ή μόνο ΒΚΚ?
Φυσικα και εχει οπως και ολη η Ταυλανδη αν και σε ποικιλια και προσφορα καμια πολη δε συναγωνιζεται την ΒΚΚ. Εχω δει member clubs και καραοκες στο 3rd road. Δεν τα εχω τσεκαρει ομως γιατι μου φαινεται καπως γελοιο να πηγαινω απο ΒΚΚ Παταγια για Ται στεκια.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κατα τη γνωμη μου ο μονος τροπος να ορθοποδησει μια τετοια σχεση (με κοπελλα απο μπαρ) ειναι πανω-κατω ετσι οπως το περιγραφεις. Πρεπει να μενεις ΜΟΝΙΜΑ Ταυλανδη και να την εχεις κατω απο την κηδεμονια σου. Αυτοι που μενουν εκτος Ταυλανδης και στελνουν εμβασματα με την ελπιδα οτι η κοπελλα θεριζει τα χωραφια στο πατρικο της στο Ισααν αντι να ψαρευει πελατες ας συνεχισουν να κοιμουνται τον υπνο του δικαιου.
Τζειμς για να επιστρεψω σε αυτο που ρωτησες σημαντικο ρολο παιζει επισης και ο τροπος που θα χειριστεις εσυ το θεμα. Ισχυει οτι ισχυει και αλλου...αν χασει το σεβασμο της στο προσωπο σου εχεις χασει και το παιχνιδι. Τωρα πως κερδιζεις το σεβασμο της? Εκει σε θελω...
Φυσικα και εχει οπως και ολη η Ταυλανδη αν και σε ποικιλια και προσφορα καμια πολη δε συναγωνιζεται την ΒΚΚ. Εχω δει member clubs και καραοκες στο 3rd road. Δεν τα εχω τσεκαρει ομως γιατι μου φαινεται καπως γελοιο να πηγαινω απο ΒΚΚ Παταγια για Ται στεκια.

Θα τα τσεκάρω εγώ σήμερα....  :knockinb:

Αφού καταφέρω βέβαια να ξεφορτωθώ τη μικρή που κοιμάται ακόμα!!!!!  :jerking: :jerking:

Μάλλον δεν κέρδισα το σεβασμό της!!!!  :headbang:

Γειράσκω αεί διδασκόμενος..... (το σκότωσα το αρχαίο αλλά... θετικών επιστημών βλέπετε!!! :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom