Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χαιρετώ το πιο πολιτισμένο thred του site  ελληνάρες εξετάζοντας το thred  ομολογουμένως τέτοιες φάσης δεν έχω ζήσει σε όλο το ανατολικό μπλόκ  με βάλατε σε σκέψης                            από την άλλη όμως και σε εκτενή παρατήρηση τον φωτό στο ISG  από ταϊλάνδη η αναλογια είναι 1 καλή  35 σαβούρες                                          για τους σχετικούς τις tαϊλάνδης υπάρχει  καμια φωτό?? από μωρά που ο ίδιος έχει κάνει παιχνίδι και μπορεί να ανεβάσει  στο thred  ευχάριστο

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παιδιά στην Πατάγια ήρθα για ένα και μόνο σκοπό   :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Θα ανησυχουσα αν ελεγες οτι πηγες Παταγια επειδη εισαι φυσιολατρης  :2funny:
Κατα τα αλλα ευγε για τη γελωτοθεραπεια που μας εκανες χτες.

Γιωργη η μια αδερφουλα εχει στησει καραουλι στο γνωστο μερος και σε περιμενει  ;)
Η αλλη βρηκε δουλεια σα γραμματεας σε εταιρεια και εχει λεει ξενερωσει επειδη πρεπει να ξυπναει στις 7 για να παει στη δουλεια (υποθετω επειδη συνηθως τοτε πηγαινε για υπνο  :2funny:)

Επισης να πω οτι ολοι οσοι παμε Ταυλανδη, ζουμε το μηνα του μελιτος με αυτην τη χωρα πολυ περισσοτερο την πρωτη φορα εξου και ο υπερμετρος ενθουσιασμος των νεων μελων. Παλιοι και νεοι περασαν και περνανε απο αυτο το διαστημα υπερβολικης "ευφοριας" με τη χωρα. Ολα τα καλα εχουν καποιο τελος ομως γιαυτο λεω και θα ξαναλεω οτι η ΠΡΩΤΗ φορα δε συγκρινεται με τις επομενες. Ουτε ολες ειναι κουκλαρες οπως μας φαινοντουσαν στην αρχη(ειπωθηκαν καποιες μικρες η μεγαλες υπερβολες τωρα τελευταια), ουτε ολες κανουν σπεσιαλ κρεββατι η δινουν πια τοσο gfe οσο νομιζαμε την πρωτη φορα κτλ.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαιρετώ το πιο πολιτισμένο thred του site   ελληνάρες εξετάζοντας το thred  ομολογουμένως τέτοιες φάσης δεν έχω ζήσει σε όλο το ανατολικό μπλόκ  με βάλατε σε σκέψης                            από την άλλη όμως και σε εκτενή παρατήρηση τον φωτό στο ISG  από ταϊλάνδη η αναλογια είναι 1 καλή  35 σαβούρες                                           για τους σχετικούς τις tαϊλάνδης υπάρχει  καμια φωτό?? από μωρά που ο ίδιος έχει κάνει παιχνίδι και μπορεί να ανεβάσει  στο thred   ευχάριστο

εχω ποσταρει καποιες δικες μου, ψαξε σε παλιοτερες σελιδες.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
geia sas paidia diavazo auta pou lete me prosoxi kai exo trelathei! skeftomai tin thailand ston upno mou! arxizo oikonomies gia na kateuo kato me ena akoma filaraki pouket i pattaya gia proti fora???? mas endiaferei to sex san proti fora pou 8a pame! :knockinb: :knockinb: kana kalo hotel me kana 15-20 euro tin mera kserei kaneis??

γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.

αν πατε μονο για  :knockinb: τοτε Πατταγια.
για ξενοδοχειο εγω προτεινω διαβασε σε παλιοτερα μου ποστ για το συγκεκριμενο ξενοδοχειο.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εμένα πάντως ΤΩΡΑ που γράφω, μου κάνει πίπα ένα super milfάκι! ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΤΒΟΟΚ... :grin: ;)
Αρχηγέ νομίζω ψήνεσαι και σύ για Πατάγια.  :zfuck: :fuck1: :kissass:  :pipa3:
Άσε και γώ εχω φτιαχτεί με αυτά που γράφουν οι συνάδελφοι...  :grin:
Το πρόβλημα είναι πως ξεφεύγουμε για 15 μέρες , τι δικαιολογία θα δόσω στη δικιά μου .... :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άσε και γώ εχω φτιαχτεί με αυτά που γράφουν οι συνάδελφοι...  :grin:
Το πρόβλημα είναι πως ξεφεύγουμε για 15 μέρες , τι δικαιολογία θα δόσω στη δικιά μου .... :headbang:

καλυτερα να μην πας... αν πας θα χωρισεις μετα...
οταν επιστρεψεις το μυαλο σου θα ειναι εκει και δεν θα δινεις καμια σημασια στην δικια σου και καποια στιγμη πιθανον να χωρισετε.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

χαχαχα έχω πάει Συναγωνιστή (κι έχω γράψει σχετικά σε πολύ παλιότερο post...), όντως τα σκηνικά που γίνονται εκεί είναι απίστευτα... MUST ταξίδι (όπως κ η Κούβα) για κάθε άντρα!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Πουτανα φτωχεια.
Κανει μερικους να νοιωθουν αντρες.

sourdakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συγνωμη πρωτη φορα γραφω κατι  και το γραψα βιαστικα! απο τι βλεπω φαινεται σπεσιαλ ξενοδοχειοκαι θα το εχω στα υποψην μου! χρεωνει  ομως για τις κοπελες που θα βαζεις μεσα?για low season ισχυει αυτο που γραφει για 999baht?

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη πρωτη φορα γραφω κατι  και το γραψα βιαστικα! απο τι βλεπω φαινεται σπεσιαλ ξενοδοχειοκαι θα το εχω στα υποψην μου! χρεωνει  ομως για τις κοπελες που θα βαζεις μεσα?για low season ισχυει αυτο που γραφει για 999baht?

δεν χρεωνει. και ναι ισχυει 999baht. επισης στις 7νυχτες πληρωνεις τις 6. αλλα αυτο ισχυει για low season μονο.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν σε ενδιαφερει κι αν διαβασεις προσεκτικα το σαιτ του ξενοδοχειου που προτεινει ο djzan, καπου λεει και για airport pick up.......αν το διαβασεις λεει οτι μπορει να ερθει και αμαξι-ταξι του ξενοδοχειου να σε παρει απο το αεροδρομιο και να σε παει στο ξενοδοχειο, με extra χρεωση φυσικα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κακως, να παρεις αυτο που κανεις κεφι περισσοτερο και να πας samet για 3 μερες
αυτα τα τριπακια κρυβουν παγιδες,
καποιοι καταλαβαν, οι αλλοι δεν πειραζει, αλλη φορα.

babis13

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια καλησπέρα!

Αρχάριος οπότε έχω μία ειλικρινή ερώτηση, ελπίζω κάποιος αδερφός να με καταλάβει και να βοηθήσει!

Πάω Μπανγκοκ για το Σαββατοκύριακο, προτείνει κανείς έστω και ένα μαγαζί (μασατζίδικο 'η ο,τιδήποτε) που να είναι γνωστό για κοπέλα/κοπέλες με τεράστιο ή απλώς πολύ μεγάλο στήθος?

Ξέρω ό,τι η Ταϊλάνδη δεν συνήσταται για άτομα με αυτή την προτίμηση, γιαυτό είμαι και ιδιαίτερα ευγνώμων σε όποιον μπορεί να με πληροφορήσει.

Ευχαριστώ παιδιά!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδια καλησπέρα!

Αρχάριος οπότε έχω μία ειλικρινή ερώτηση, ελπίζω κάποιος αδερφός να με καταλάβει και να βοηθήσει!

Πάω Μπανγκοκ για το Σαββατοκύριακο, προτείνει κανείς έστω και ένα μαγαζί (μασατζίδικο 'η ο,τιδήποτε) που να είναι γνωστό για κοπέλα/κοπέλες με τεράστιο ή απλώς πολύ μεγάλο στήθος?

Ξέρω ό,τι η Ταϊλάνδη δεν συνήσταται για άτομα με αυτή την προτίμηση, γιαυτό είμαι και ιδιαίτερα ευγνώμων σε όποιον μπορεί να με πληροφορήσει.

Ευχαριστώ παιδιά!

ο φαντομα ισως να σε βοηθησει αν γνωριζει τιποτα...
αλλα για να καταλαβω εγω κατι... φευγεις απο αθηνα για σαββατοκυριακο στην μπανγκοκ η εισαι καπου ταυλανδη και θα πας???  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom