Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 99 άτομα (0 μέλη και 99 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Ριχνουν τοση πουδρα και κρεμα ασπρισματος,που ξυπνας το πρωι και αναρωτιεσαι "Μα καλα...Πως μαυρισε αυτη ετσι ξαφνικα απο χτες το βραδυ??"
μπα δε χρειαζεται να περιμενεις μεχρι το πρωι απλα περιμενε μεχρι να κλεισει το κλαμπ και να αναψουν τα πρωτα φωτα....η "μεταμορφωση" ειναι εντυπωσιακη!

Τι εννοείς φίλε μου?
προτείνεις χωρίς σκουφάκι?
εεε ναι ρε τζειμς τι να καταλαβεις με το προφυλακτικο?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ο ανταποκριτής σας από Πατάγια σας χαιρετά!!!

Η ώρα είναι 17:30 και μόλις έφυγε το νούμερο 10 μωρό που τελικά ήταν το 10 άρι το καλό!!!!!!!!!!!!!

Πήγαμε χθες με τη Ντία και την αδερφή της στο κλαμπ walking street το πρώτο μαγαζί της walking street. Πολύ ωραίο (όχι εξαιρετικό βέβαια), με πολλές tv τριγύρω να παίζουν βιντεοκλίπ των τραγουδιών, ασφυκτικά γεμάτο, πολλοί τουρίστες (λίγο παράξενο αλλά χθες βράδυ η Πατάγια ήταν γεμάτη παντού. Νόμιζα πως είμαστε στη low season αλλά…), πίτα στο μουνί όμως.

Μας βάλανε σ΄ ένα σταντ με έναν άγγλο και μια Τάι (πολύ πρόστυχο μουτράκι, εξαιρετικά αδύνατη αλλά με μεγάλο σχετικά στήθος), και ακούστε τι καφρίλα κυκλοφορεί στον κόσμο!!! Μετά από λίγη ώρα, ο άγγλος βγήκε έξω να καπνίσει (το μοναδικό απ τα 4 κλαμπ που πήγα που απαγορεύεται το κάπνισμα) και δεν ξαναγύρισε!!!! Καθίσαμε καμιά ώρα εκεί, και η Ντία με την αδερφή της παρηγορούσαν το κορίτσι που φρίκαρε με το μαλάκα που της πέτυχε!!!!

Συμβαίνουν κι αυτά!!! Μακριά από μας…..

Μετά πήγαμε στο happy A go – go της Ντίας και της Έι (μανία που την έχουν τα κορίτσια!!!! Είτε έχουν ρεπό, είτε bar fine πάλι σε go – go θα πάνε!!! Σαν κάτι γκόμενες που δουλεύουν σε κάποιο μπαράκι και στο ρεπό τους εκεί βγαίνουν με τις φίλες τους ή το γκόμενό τους).

Εκεί λοιπόν έγινε μια φασαρία με τον υπεύθυνο του μαγαζιού, τη Ντία και τις (πουτάνες στην ψυχή) hostess Gay + Da (το δίδυμο που πήρα προχθές), και είχε να κάνει με το bar fine που δεν πλήρωσα. Οι  τσούλες, έριχναν το φταίξιμο στη Ντία, η Ντία άρχισε να κλαίει, πλήρωσα 1.200b bar fine και έληξε η ιστορία. Μετά βέβαια είχαν το θράσος να θέλουν ποτό!!!!! Αλλά τις έριξα ένα βλέμμα (τόσο άγριο που κι εγώ τρόμαξα!!!) και εξαφανίστηκαν!!!!

Η Έι (με πολύ σέξι βάψιμο και λαμπερό χαμόγελο – δεν ξέρω αλλά ήταν πολύ γκομενάρα χθες) ήταν συνεχώς δίπλα μας και όταν η Ντία πετάχτηκε να πάει για ύπνο την αδερφή της η Έι καθόταν συνέχεια μαζί μου (με πολλά σέξι παιχνίδια, μαλακίες και πολύ γέλιο) για να μην είμαι μόνος, γιατί ήμουν λίγο θλιμμένος (και φυσικά – άγνωστο πώς – το κατάλαβαν κι οι δυο τους!!!!!) .

Κάποια στιγμή που η Έι χόρευε στην πίστα (μακράν τον πιο σέξι χορό, Σακίρα πραγματική με πανέμορφες καμπύλες) και μου έστελνε συνεχώς φιλάκια (η Ντία έλεγε συνέχεια, μπουμ – μπουμ! Θέλει να την μπουμ – μπουμ! Άντε όρμα! Θέλει μπουμ – μπουμ!) οι 2 σκρόφες είχαν διπλαρώσει έναν 55άρη αγγλόφωνο και τον έψηναν για διπλό.

Αυτός όμως στέλνει ποτό στην Έι!!!! Μάλιστα επειδή δεν προλάβαιναν οι σερβιτόροι η ίδια η Gay έφερε το ποτό, έκατσε δίπλα του η Έι και οι 2 τσουλίτσες πήραν μπούλο, σκάζοντας απ΄ το κακό τους!!! Υπάρχει Θεός παντού!!!!

Από δίπλα εμείς γελούσαμε και της κάναμε νοήματα μπουμ – μπουμ κτλ!!!!

«άντε βρήκε πελάτη η Έι για σήμερα» λέω

«μπα! Αυτή εσένα θέλει για μπουμ – μπουμ» απαντάει με φυσικότητα και με κάνει να νοιώσω αμήχανα…..

φεύγουμε από κει και πάμε insomnia!!!!! Το μεγαλείο της Πατάγια!!!!!

Εκπληκτικό μαγαζί, τέλεια μουσική, αλλά και τρελή μουνοθύελα!!! Όλη η ελίτ της Πατάγια εκεί!!!! Για όλα τα γούστα! Πραγματικά το καλύτερο μαγαζί στην πόλη αυτή τη στιγμή (όπως και η λούσιφερ, αλλά μάλλον λίγο καλύτερο)

Πριν προλάβω να παραγγείλω, τρελό μωρό μου κολλάει, με χουφτώνει τον κώλο και αρχίζει και χορεύει. Αντιλαμβάνεται όμως ότι συνοδεύομαι και κόβει λάσπη….

Μόλις σηκώνω το κεφάλι μου και πίνω την πρώτη γουλιά μπύρα, βλέπω με την άκρη του ματιού μου, πάνω στα σταντ – πίστα που χορεύουν τα πιο ξέκωλα να με καρφώνει και να μου χαμογελάει, μοντέλο (αλλά τοπ μοντέλο) με μαύρο τζιν, άσπρο κοντό μπλουζάκι, στητό 3άρι στήθος και εκπληκτικό ρυθμό και κίνηση. Αν είχα μπαράκι αυτή σίγουρα θα ήταν η πρώτη μου επιλογή για χορεύτρια!!!

Εκείνη τη στιγμή όμως με τσουγκρίζει η Ντία (πού να ήξερε ότι μου έκανε ζημιά!!!)

Πάει κι αυτήηηηη!!!!

Και το σκηνικό συνεχίστηκε με γκόμενες που ψάχνουν και μόλις βλέπουν τη Ντία να φεύγουν, λογικό!!!

Συμπέρασμα (βιαστικό, όμως όπως αποδείχτηκε):

Δεν μπορείς να χτυπήσεις γκόμενα αν έχεις δίπλα σου άλλη.

Και εκεί που άρχισε να μου φεύγει η μαλακίαση και η μελαγχολία που είχα όλη μέρα, και άρχισε να ξυπνά ο κυνηγός μέσα μου (βέβαια κυνηγός ή θύμα, στην Πατάγια είναι μια άλλη ιστορία….) εμφανίζεται δίπλα μου μια θεά!!!!!!

Μαύρο κολλητό φόρεμα, κόκκινο στιλέτο ψηλοτάκουνο, κολλητό μακό σορτσάκι για εσώρουχο, μικρό στήθος αλλά….. βραζιλιάνικη (για τα δεδομένα της Ταϊλάνδης – μη φανταστείτε υπερβολές. Απλά τέλεια) κωλάρα!!!!! Στητό, στρογγυλό και σηκωμένο κωλαράκι. Υπέροχα μεγάλα μάτια, και τέλειο χαμόγελο (θύμιζε Καριοφυλιά Καραμπέτη, χωρίς πλάκα)

Με κοιτάει -  την κοιτάω, μου χαμογελάει – της χαμογελάω, και δαγκώνει τα χείλια της από ηδονή, ενώ το χέρι της χάιδευε την κοιλιά της και πήγαινε προς τα κάτω. Όλα αυτά μέσα σε 20 το πολύ δευτερόλεπτα. Νόμιζα ότι με δουλεύει. Αλλά αμέσως θυμήθηκα ότι είμαι στην Ταϊλάνδη οπότε λέω ότι μπορεί να μην ονειρεύομαι και να είναι αλήθεια!!!!!
Αμέσως ήρθε κοντά μου και μου ορμάει!!!! Με αγκαλιάζει, και αρχίζει να χορεύει πάνω μου με ρυθμούς σεξ!!!!! Σαν να το κάναμε (με τα ρούχα)!!! Πιανόταν απ τα κάγκελα της πίστας και με …πηδούσε!!!!!!!!!! Σε όλες τις στάσεις!!!!! Έπινε μπύρα και μου την έβαζε στο στόμα μου!!!!!

Ξεκούμπωνε το πουκάμισό  μου και βογκούσε χουφτόνωντας αλλά και φιλώντας το στήθος μου!!! (ένοιωσα λίγο σαν το Σάκη!! Αλήθεια!!!!)
Και φυσικά μόλις έπινε το…εργαλείο μου που (φυσικά) είχε ξυπνήσει τσίριζε!!!!

Η συνέχεια αργότερα (ήρθε η Ντία)

Φιλάκια!!!!!!!!!!! 

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φαντομα λες ''ε ναι ρε τζειμς τι να καταλαβεις με το προφυλακτικο''.........κανεις πλακα, το λες ειρωνικα ή θεωρεις οτι το ακαποτο στη ταυλανδη δεν ειναι αρκετα επικινδυνο? επισης το να γλυφεις το νανακι της ταυλανδεζας ειναι κι αυτο αρκετα επικινδυνο η ειμαι υπερβολικος, ανησυχω υπερβολικα?......εννοειται οτι η ταυλανδή δεν ειναι η κοπελα σου και δεν ξερεις αν εχει καμια αρρωστια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
φαντομα λες ''ε ναι ρε τζειμς τι να καταλαβεις με το προφυλακτικο''.........κανεις πλακα, το λες ειρωνικα ή θεωρεις οτι το ακαποτο στη ταυλανδη δεν ειναι αρκετα επικινδυνο? επισης το να γλυφεις το νανακι της ταυλανδεζας ειναι κι αυτο αρκετα επικινδυνο η ειμαι υπερβολικος, ανησυχω υπερβολικα?......εννοειται οτι η ταυλανδή δεν ειναι η κοπελα σου και δεν ξερεις αν εχει καμια αρρωστια.
Καμια πλακα! Δεν ειπα να κανεις ακαποτο  :knockinb:  αλλα ακαποτη  :pipa2: . Ο κινδυνος και το ρισκο δεν ειναι το ιδιο κατσε και διαβασε μελετες. Περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να σε πατησει λεωφορειο απο το να πας απο μια απλη    :pipa2:.

roulis81

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φαντομα δεν μας λες ομως για το νανακι της Ταιλανδεζας που ρωτησε ο φιλος τι γινετε...

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
φαντομα οταν ελεγα ακαποτο εννοουσα ακαποτη :pipa2:.......ειχα διαβασει αυτα που εγραψε ο τζειμς οτι θα επαιρνε προφυλακτικα με φραουλιτσες για να το ευχαριστιεται η κοπελα κλπ και του λες  :pipa2: με προφυλακτικο? δεν θα το ευχαριστηθεις.......τεσπα καταλαβα οτι η γνωμη σου ειναι οτι δεν ειναι επικινδυνο αυτο, η ακαποτη  :pipa2:.......για το αλλο που ελεγα, αν γλυφεις το νανακι της κοπελας, ειναι επικινδυνο η οχι?

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Φαντομα δεν μας λες ομως για το νανακι της Ταιλανδεζας που ρωτησε ο φιλος τι γινετε...
Φιλε εγω σε π@ανα δε θα το εκανα εκτος κι αν ειναι σουπερ-κουκλαρα και...λυγισω   :2funny:  Ειναι πιο επικινδυνο απο τη   :pipa1:  ιδιαιτερα αν εχεις ουλιτιδες κτλ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
φαντομα οταν ελεγα ακαποτο εννοουσα ακαποτη :pipa2:.......ειχα διαβασει αυτα που εγραψε ο τζειμς οτι θα επαιρνε προφυλακτικα με φραουλιτσες για να το ευχαριστιεται η κοπελα κλπ και του λες  :pipa2: με προφυλακτικο? δεν θα το ευχαριστηθεις.......τεσπα καταλαβα οτι η γνωμη σου ειναι οτι δεν ειναι επικινδυνο αυτο, η ακαποτη  :pipa2:.......για το αλλο που ελεγα, αν γλυφεις το νανακι της κοπελας, ειναι επικινδυνο η οχι?

Γιατί δεν ρωτάς τον Ασκητή εκτός και άν ΦΑντομάς είναι σεξολόγος ρε μήπως έχασα κανένα επεισόδιο????????? Φαντομά τι επαγγέλεσαι άν επιτρέπετε.

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
και κατι τελευταιο φαντομα και σε αφηνω με τις ερωτησεις.....φιλια στο στομα ειναι ακινδυνα η υπαρχει ανησυχια σε περιπτωση που εχει καποια πληγη η κοπελα η εσυ......η το να παθεις κατι απο απλο φιλι στο στομα ειναι πιο σπανιο απο την ακαποτη  :pipa2:, που τη παρομοιασες τοσο σπανια, οσο να σε πατησει λεωφορειο?.......

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ισως φανει χαζη η ερωτηση μου για το φιλι, απλως μεχρι σημερα θεωρουσα οτι ηταν λιγο επικινδυνο για σενα το να γλυψεις το νανακι της κοπελας και πολυ πολυ πιο επικινδυνο το να σου παρει ακαποτη :pipa2: η κοπελα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
και κατι τελευταιο φαντομα και σε αφηνω με τις ερωτησεις.....φιλια στο στομα ειναι ακινδυνα η υπαρχει ανησυχια σε περιπτωση που εχει καποια πληγη η κοπελα η εσυ......η το να παθεις κατι απο απλο φιλι στο στομα ειναι πιο σπανιο απο την ακαποτη  :pipa2:, που τη παρομοιασες τοσο σπανια, οσο να σε πατησει λεωφορειο?.......

αν ειναι να φοβαστε και τα φιλια, καλυτερα μεινετε στο σπιτι σας!!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γιατί δεν ρωτάς τον Ασκητή
ελα ντε
ρε καθιστε και διαβαστε καμια μελετη η κανενα αρθρο σε κανενα σαιτ της προκοπης αντι να πιστευετε οτι μαλακια γραφεται σε καθε φορουμ.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Συνέχεια χθεσινής βραδιάς…..

Ανταπόκριση από Πατάγια over!!!

Μετά από αρκετή ώρα που με «πηδούσε» σκέφτηκε να ρωτήσει…..

Πώς με λένε κτλ…

Το όνομά της Ναμ, 24 χρονών (τσεκάρω την κάρτα τους μετά για να δω αν είπαν την

αλήθεια! :dancing: Χιχιχι!!!), ήταν ισαάχ (το λέω καλά?) αλλά δεν ήταν λευκή. Ίσα - ίσα  που

σε συνδυασμό με το κωλαράκι της θύμιζε έντονα βραζιλιάνα!!! :rockon:

Μαζί της είχε και μια φίλη 22 χρονών, αδύνατη αλλά ωραίο κορμάκι, πολύ τρελάρα!

Δεν μου έφτανε η Ναμ είχα και την φίλη της και κάναμε «παρτούζα»!!!! κάποια

στιγμή μπροστά στο εργαλείο μου έτριβε (στο ρυθμό της μουσικής) το κωλαράκι της

η Ναμ :fuck2:, μπροστά της η φίλη της στο ίδιο στήσιμο, :fuck2: (τρενάκι ένα πράγμα) και γω με το δεξί χέρι να χουφτώνω

το «παπί» της Ναμ (που το βρακάκι της είχε γίνει μούσκεμα, αν το έστυβες θα έβγαζε

σίγουρα νερό – πολύ καυλιάρες οι Ταϊλανδέζες ρε παιδιά) και με το άλλο χέρι

κρατούσα αγκαλιά απ τη μέση την Ντία που γελούσε πονηρά για την σέξι ερωτιάρα

που βρήκα!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Με δυο λόγια ήταν τόσο προκλητικές οι κινήσεις τους (τρελά γλωσόφιλα, χούφτωμα

μέσα στο παντελόνι μου (δε μασούσε τίποτα η πιτσιρίκα!!!! :rockon:) κτλ κτλ που αν γινόταν

οπουδήποτε στην Ελλάδα αυτό (ακόμα και σε στριπτιτζάδικο) θα μας είχαν πετάξει

έξω!!!! :S

Όμως φίλοι μου εδώ PATTAYA CITY!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πριν ξεκινήσουν όλα αυτά ήθελα να σας πω ότι απέναντί μου καθόταν ένας νεαρός

(προέλευσης μάλλον…. Εβραϊκής :idiot: θα έλεγα, δεν μου θύμισε κάτι άλλο) που πρώτα σ΄

αυτόν χαμογέλασε η Ναμ. Όμως σχεδόν ταυτόχρονα είδε και μένα και όρμηξε να με

βιάσει :knockinb: :knockinb: (και τα κατάφερε). Ο νεαρός λοιπόν τόση ώρα (καθίσαμε πάνω από 1,5 ώρα)

παρακολουθούσε και σιγά – σιγά άρχισε να μας πλησιάζει. Όταν «μπήκε» στο

παιχνίδι, η Ναμ σταματάει, του δείχνει τη φίλη της και του την προσφέρει, για να μας

αφήσει στην ησυχία μας!!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

«τι ήθελε αυτός?», ρωτάω με αφέλεια  :uglystupid: :uglystupid:

«he wanted to fuck me!!! But I want you to fuck me» λέει αφοπλιστικά!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

(ήθελε να με πηδήξει αλλά εγώ θέλω εσένα να με πηδήξεις)

μετά από λίγο λέω τη Ντία να φύγει. «πάρε και το μηχανάκι μου, μου το φέρνεις

αύριο, εμείς θα πάμε με ταξί». Τότε σκάει μύτη και η Έι!!!!!

Μας βλέπει (σε «κατάσταση αμόκ» με την Ναμ) μας χαιρετάει και φεύγει…. :headbang: :headbang:

Αλλά ποιος νοιάζεται τώρα (σκέφτηκα). Εκείνη την ώρα μόνο μια απορία είχα στο

μυαλό μου: πώς θα με πηδήξει άραγε  :rockon: :rockon: :rockon:(γιατί για να την πηδήξω εγώ

μάλλον…χλωμό!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:)

Φεύγουμε κατά τις 5, πάμε πρώτα να φάμε (για να πάρω και δυνάμεις γιατί το έκοβα

ότι θα με λιώσει!!! :knockinb:) και μπαίνουμε στο δωμάτιο….

Πριν προλάβει να μου ορμήξει της ορμάω εγώ.

Την παίρνω αγκαλιά (η πιο χοντρή είναι δεν είναι 40-5- κιλά – φαντάζεις

Σβαρτζενέγκερ στα μάτια τους!!!)  και την καθίζω στο έπιπλο δίπλα στην τηλεόραση.

Βάζω σκουφάκι, βγάζει βρακάκι και αρχίζω να την πηδάω αλύπητα!!! :knockinb: :knockinb: Βογκούσε

τρελά (όλες βογκάνε αλλά αυτή το παράκανε). Της έκλεινα το στόμα με το χέρι μου μη μας ακούσουν

κι αυτή το δάγκωνε. :headbang: Και μετά για να μου περάσει το έγλυφε!!!! Φοβόμουνα μην

ξυπνήσουμε τους γύρω αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω!!! Ούτε κι αυτή…..

Και ξαφνικά τελειώνει!!!!! Τα νύχια της μπήκαν στην πλάτη μου (ευτυχώς είχε

ψεύτικα, μακριά με στρασάκια και δεν γρατζουνούσαν πολύ), τα πόδια της

τυλίχτηκαν σφιχτά γύρω μου, και τσίριζε για αρκετά δευτερόλεπτα, μέσα στο αφτί

μου, δαγκώνοντάς το!!!!! (ακόμα κόκκινο είναι – σαν να έπαθα ωτίτιδα!!!!!)

Βγαίνω (εγώ δεν είχα τελειώσει ακόμα) και μπαίνουμε στο μπάνιο. Με έλουσε, με

έπλυνε κτλ και άρχισε να γλύφει με το ντούζ ανοιχτό, αφήνοντας το νερό να τρέχει

στην πλάτη της….. αυτή δεν χρειάστηκε το βιντεάκι του Πήτερ Νορθ. Ξεπαιρνούσε

την Νικήτα κατά πολύ!!!!!!!!!! :pipa2: :pipa1: :pipa2: :pipa1: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Όμως επειδή είχα πιει 6 μπύρες (ευτυχώς :dancing:) δεν μπορούσα να τελειώσω (είμαι τυχερός

μερικές φορές :dancing: :dancing:) την πήγα στο κρεβάτι.

Ναι!!!! Ότι στάσεις έκανε μέσα στο μαγαζί (με τα ρούχα) τις έκανε και στο κρεβάτι

(χωρίς ρούχα)! Και όταν κατάλαβα ότι τελειώνω, χωρίς να το σκεφτώ και πολύ

βγάζω το προφυλακτικό και της τον δίνω στο στόμα. Νομίζω ότι η ποσότητα και η

δύναμη που το έβγαλα ήταν περισσότερη απ του Πήτερ Νορθ στο βιντεάκι  :rockon:(να το

βρείτε όσοι δεν το έχετε. Το ονομάζω «μάθημα πίπας» :rockon:).

Αυτή με τη γλώσσα απ΄ έξω, εκστασιασμένη, με κοιτά με τα μάτια ανοιχτά και το

πρόσωπο πασσαλοιμένο και τρέμει από ηδονή.

«ωχ! Θέλει κι άλλο. Τώρα τι κάνουμε?» :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

την πάω στο μπάνιο, την πλένω (εγώ αυτή τη φορά – thank you και thank you ήταν

συνέχεια), και συνεχίζοντας να βογκάει την πετάω στο κρεβάτι και αρχίζω να τη

γλύφω!!!  :kissass: :kissass: :kissass:

Ναι παιδιά το έκανα (ο Θεός βοηθός τώρα) αλλά ήθελα να της ανταποδόσω ένα απ τα

πιο ωραία πηδήματα που έχω κάνει ποτέ.

Εκείνη σπαρταρούσε, φώναζε, χτυπιόταν, με χτυπούσε ώσπου κατάκοποι κι οι δύο

πέσαμε για ύπνο. Ξυπνήσαμε κατά τις 10 (μάλλον την ξύπνησα γιατί ένοιωσα το

τουρλωμένο (ξανά?) εργαλείο μου στα χέρια της να το παίζει και να ξεφυσάει….

Το σκηνικό περίπου το ίδιο (μην τα ξαναλέω :knockinb:) κοιμηθήκαμε, ξυπνήσαμε κατά τις 2,

κατεβήκαμε άρον – άρον για πρωινό γιατί οι καθαρίστριες έξαλες απ έξω φωνάζανε

να βγούμε (τις ρίχνεις ένα κι αυτές τώρα να το βουλώσουν?)  :knockinb:  

Ανεβαίνουμε πάνω, και (αφού έφαγα, πήρα και τις πολυβιταμίνες μου) το κάναμε για τρίτη φορά. Όμως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει

καλά (θα το εξηγήσω παρακάτω). Και επειδή δεν ήθελα να σταματήσω έτσι και της αυξήσω την ανασφάλειά της (τι κακό κι αυτό ρε παιδί μου!!!!

Όλες νομίζουν ότι είναι χοντρές, άσχημες, ανέραστες κοκ. Νόμιζα ότι μόνο οι ευρωπαίες είναι τόσο ανασφαλείς αλλά τελικά είναι παγκόσμιο

φαινόμενο και δω ίσως και μεγαλύτερο)  έκανα και γω το κόλπο των γυναικών!!!! Προσποιήθηκα!!!! Την έκανα να πιστέψει ότι τελείωσα (βγήκα

κρατώντας με την παλάμη μου το προφυλακτικό και ξεφυσούσα σαν να είχα τελειώσει. Αυτή φυσικά με κοιτούσε με λατρεία αλλά και υπερηφάνεια

που κατάφερε να με κάνει για 3η, μέσα σε λίγες ώρες, φορά τόσο happy!!!!! Μερικές φορές τελικά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!!! :rockon:

Όταν γυρίσαμε απ το μπάνιο την είδα ότι διακριτικά σκέπασε το σεντόνι, σαν να ήθελε να κρύψει κάτι…..

Το σηκώνω και βλέπω αίμα……

Τι έγινε ρε παιδιά?

Την ξεπαρθένεψα???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Τελικά απ΄ ότι μου είπε είχε 10 μέρες να κάνει σεξ και έκανε θεραπεία με χάπια (μάλλον καμιά ουρολοίμωξη, κολπίτιδα κτλ απ΄  όσο μπόρεσα να

καταλάβω απ΄ αυτά που κατάλαβα με τα μισά αγγλικά της).  Καλό αυτό θα έλεγα (για το γλυφομούνι που έκανα πριν. Αντιβίωση= όχι

μικροβιάκια!!!  Μην φέρει κανείς αντίρρηση και μην το σχολιάσει κανένας σας!!! Πέθανε!)  :uzi: :uzi: :ak: :ak:

Κουφάλες γυναίκες!!!! Γι αυτό τόση λύσσα!!!! :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Ούτε 2 βδομάδες χωρίς πουτ…ο?

Όλες είσαστε ίδιες, σε όλο τον πλανήτη γη (και στον πλανήτη Τάϊ)!!!!!  :grin: :grin:

Έχει ένα αγοράκι 3 ετών το οποίο το έδωσε σε μια οικογένεια στην Μπαγκογκ (υιοθεσία? Συγγενείς της? Θα σας γελάσω. Ρωτούσα πολλές φορές

αλλά – μέχρι που εκνευρίστηκε – συμπέρασμα δεν έβγαλα με τα λ τους!!!!!!) :2funny: :2funny:

«Πόσα λεφτά να σου δώσω τώρα», αναρωτιόμουν φωναχτά λίγο πριν φύγει

«5.000» μου λέει γελώντας :cheesy:

«Ω! yes!» της λέω. «θα σου δώσω 5.000 για όλο τον υπόλοιπο μήνα!!!!» :2funny: :2funny: :2funny:

και τέτοια χαζά. Μου ζήτησε 1.500, της έδωσα 1.000 και άλλα 100 για το ταξί

Το bar fine στη μπυραρία που δουλεύει είναι 300b. Της λέω πήγαινε στη δουλειά γιατί δεν γουστάρω να πληρώνω bar fine και μόλις τελειώσεις

πάρε τηλ να έρθω να σε πάρω (σχολάει κατά τις 1).

«Κι αν βρω άλλον πελάτη?» ρωτάει πονηρά!!! ;)

«κουφαλίτσα!!! Σκέφτηκα, «αλλά η αλεπού 100» :grin:

«αν βρεις άλλον πελάτη, τότε διάλεξε! Εμένα ή αυτόν» :dancing: :dancing: :dancing:

πρέπει να της άρεσε η απάντησή μου. Την επανέλαβε με νόημα και μου λέει

«οκ! Διάλεξα κιόλας! Εσένα. Κι αν όμως τελειώσω νωρίτερα?»

«no problem (αυτό το έμαθα απ τον Κώστα φ16 – μου έχει λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις!!!! Το λες και καθάρισες!!!! :dancing:) ότι ώρα

τελειώσεις πάρε με, να έρθω.

Μόλις έφυγε πήρα τηλ στη Ντία να μου φέρει και το μηχανάκι, πήγαμε φάγαμε, μου είπε ότι η Έι την ψώνισε χθες που με είδε στο κλαμπ αγκαλιά

με άλλη (όταν την πίεσα όμως το αρνήθηκε. «πλάκα κάνω» μου είπε) :idiot:

Και να΄ μια εδώ να γράφω τα…. Απομνημονεύματά μου και να μην τα πιστεύω ούτε εγώ ο ίδιος!!!!!!!!!!!

Σήμερα έκλεισα 1 εβδομάδα και έχω άλλη μία (νοιώθω σαν να έχω εδώ 1 χρόνο – δηλ θα ζήσω κι άλλον έναν?????????)   :rockon: :rockon:

Φιλάκια από Πατάγια!!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Κάποια παιδιά με ρωτάνε διάφορα

Απαντώ:

1. Zaichik: το ξενοδοχείο μου καλό και καθαρό, καλό εστιατόριο κάτω, πρωινό

όλη μέρα, wi fi internet δεν έχει αλλά βρήκα τυχαία (απ τα τριγύρω κτίρια!!!) κι

έτσι μπαίνω τζάμπα κι απ΄ το δωμάτιό μου

Μειονέκτημα (που δεν το είχα σκεφτεί πριν μπω) πολύ φασαρία, αφού βλέπει πάνω

στην 2nd road και πολύ μουσική κορναρίσματα κτλ. Βέβαια έχει και τη θετική του

πλευρά. Καλύπτει τους θορύβους!!!!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Ξενοδοχείο «the Nags head», 485/15 2nd road Pattaya, τηλ  + 66 38 425274 & 723174
                                                                                      Fax + 66 38 723306

2. Φίλε Μάνθο_Κρήτη

όσον  αφορά το προφυλακτικό, πίπα κτλ

δεν νομίζω ότι παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο η προσωπική μου γνώμη στο θέμα.

Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς απ΄ τους «γκουρού» της Ταϊλάνδης διάφορα

(πολλοί βέβαια αναθεωρούν στην πορεία, αλλά έτσι είναι ο ανθρώπινος νους,

προσαρμοστικός!!!

Εγώ δεν μπορώ να έρθω σε ευθεία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους αυτούς που

όχι μόνο είναι  πιο έμπειροι σε θέματα Ταϊλάνδης αλλά αποτελούν και τους

εμπνευστές πολλών από μας για να ανακαλύψουμε αυτή τη χώρα και τελικά να

βρεθούμε τώρα, πολύ αργότερα απ΄ αυτούς, εδώ (respect)

Μια και θίγεται /ε  όμως το θέμα θα ήθελα να πω την προσωπική μου άποψη.

Έχω κάνει γλυφομούνι σε πόρνες, αλλά έχω αποφύγει σε «πεντακάθαρα»

κοριτσάκια! :think:

Πίπα κάνω ΠΑΝΤΑ χωρίς σκουφάκι (εκτός από κάποιες φορές που από ένστικτο

έβαλα μόνος μου). Φυσικά αν η γκόμενα – πόρνη ζητήσει ε! δε θα τη δείρω

κιόλας!  :s&m_3:

Έχω πηδήξει και χωρίς (με γκόμενες της 1 βραδιάς π. χ) αλλά και έκανα μόνο με,

με σχέσεις μηνών. :idiot:

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι είναι καθαρά δική μου επιλογή, αλλά και

ρίσκο να κάνω αυτό που κρίνω εκείνη τη στιγμή. Λειτουργώ καθαρά με το

ένστικτο (και σ΄ αυτήν την περίπτωση) και δεν θεωρώ καθόλου τον εαυτό μου

επιπόλαιο σ΄ αυτό το θέμα. Δεν το κάνω δηλ γιατί παρασύρομαι.

Αυτό όμως που θα ήταν επιπόλαιο απ΄ την πλευρά μου και δεν θα είχα το

δικαίωμα να κάνω, είναι να πω ανοιχτά σε ένα σάιτ «τσιμπουκώστε ρε παιδιά

άφοβα τα Τάϊ, χωρίς προφυλακτικό. Γλύψτε τες άνετα! Δεν κολλάτε τίποτα!!! :headbang: :headbang:

Και στο σάιτ αυτό μπαίνουν ελεύθερα και διαβάζουν (αγόρια και κορίτσια) άτομα

κάθε ηλικίας!!!

Χτίζουμε χαρακτήρες εδώ μέσα (και δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω) και ο

αριθμός των μελών είναι εκρηκτικά μεγάλος (συγχαρητήρια στους δημιουργούς

και συνεργάτες του σάιτ, παρεπιπτόντως). :rockon: :rockon: :rockon:

Νομίζω ότι δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω αυτό, άσχετα με τις δικές μου

επιλογές.

Γι αυτό χωρίς σκέψη σας λέω όλους!!!!!

Προφυλακτικό!!!!!

Μιλήσαμε με την Ντία το απόγευμα για αυτό το θέμα με αφορμή τα κορίτσια της

παραλίας (τις ξέμπαρκες)

«πολλές απ΄ αυτές το κάνουν και χωρίς αν το θελήσει ο πελάτης. Γιατί κάποιοι

δεν μπορούν με. Τους πέφτει :headbang:. Και φυσικά δεν κάνουν εξετάσεις μια και

κοστίζουν 500b.»

«μεγάλη τους βλακεία. Και γω προχθές με την Έι στο σπίτι της αν το έκανα χωρίς,

μια χαρά θα τα κατάφερνα. Όμως προτίμησα να ρεζιλευτώ παρά να το ρισκάρω,

γιατί πολύ απλά το ένστικτό μου, μου έλεγε «όχι». :think:

Βέβαια η πίπα ήταν χωρίς, και την έγλυψα και γω. Αλλά μετά με πήγε στο μπάνιο

και κάναμε κι οι 2 γαργάρες με στοματικό διάλυμα!  :dancing:Όμως δεν ήθελα να τα πω

δημοσίως γιατί όπως είπα, χτίζουμε χαρακτήρες και ενδεχομένως εφήβων!!!!

Γι αυτό χωρίς σκέψη σας (ξανά και ξανά) λέω όλους!!!!!

Προφυλακτικό!!!!!

Παντού και με οποιανδήποτε!!!!!

3. Για την γρίπη των χήρων θα επαναλάβω ότι όλοι κυκλοφορούν με μάσκες, το

αεροδρόμιο είναι σε επιφυλακή, αλλά το πιο σημαντικό.

Ισχύει ότι και με το προφυλακτικό. Οι πιθανότητες να σε πατήσει λεωφορείο

(όπως είπε και ο Φαντομάς λίγο πριν) είναι μεγαλύτερες.  :rockon:

Εξάλλου, πιστεύω ότι (όσο κι αν μας πονάει αυτό) ότι είναι πολύ πιο καθαροί από

μας. Με αποδείξεις!!!   :rockon: :rockon: :rockon:

Συγνώμη αν στην προσπάθειά μου να πείσω για το προφυλακτικό έθιξα ίσως

(άθελά μου σας βεβαιώ) κάποιους, αλλά η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία

από μια στιγμιαία απόλαυση.

Τώρα θα με συγχωρέσετε αλλά θα βγω μια βολτίτσα πριν έρθει η ώρα της Ναμ!!!!

Επίσης θέλω να με συγχωρέσετε που δεν έκλεισα ακόμα ποδοσφαιρική ομάδα

(έμεινα στις 10 :headbang: :headbang: :headbang:), θα το έκανα σήμερα αλλά θέλω να ξαναπάρω (για μια φορά

μόνο) την Ναμ.  :rockon: :rockon: :rockon:    Αύριο θα επανέλθω !!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Φιλάκια από Πατάγια!!!!!!!!! :kissass: :kissass:

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε τζειμς εσυ τελικα πηδας η γραφεις?    :2funny: :2funny:
μπα δε χρειαζεται να περιμενεις μεχρι το πρωι απλα περιμενε μεχρι να κλεισει το κλαμπ και να αναψουν τα πρωτα φωτα....η "μεταμορφωση" ειναι εντυπωσιακη!
εεε ναι ρε τζειμς τι να καταλαβεις με το προφυλακτικο?

Δεν παιζεσαι ρε συ φαντομα με τιποτα  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom