Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
και έχει και τα δυο κεφάλια απασχολημένα έτσι!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
παντως οι περισσοτερες freelancers ψοφανε πολυ για σεξ... κατευθειαν στο ψητο χωρις ντουζακι πρωτα!!!
εγω παντως πιο πολυ γουσταρω ετσι... να φοραει κανα σεξυ φορεματακι και καμια γοβιτσα... ενω αν κανουμε πρωτα ντουζ ξενερωνω και βαριεμε πιο πολυ. ασε που αν βγαλει το μεικαπ της μπορει να ξενερωσεις τελειως... μου ετυχε στο πρωτο ταξιδι. μετα τις ελεγα να μην βγαλουν το μεικαπ την ωρα που κανουν ντουζ.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ρε τζειμς εσυ τελικα πηδας η γραφεις?    :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλόοοοοοο!!!!

Λοιπόν αυτό που κάνω εδώ μόνοΛοιπόν αυτό που κάνω εδώ μόνο  είναι: Μαμ, κακά, κοκό και νάνι!!! :rockon:

Δηλ. τρώω (για να έχω δυνάμεις) :dancing: :knockinb:

Κακά (γιατί τρώω πολύ, για να έχω δυνάμεις) :dancing: :knockinb:

Νάνι (για να ανακτήσω τις δυνάμεις που έχασα)   :dancing: :knockinb:

Και φυσικά κοκό (για να κάψω την ενέργεια που πήρα απ το φαγητό που έφαγα και

τον ύπνο που έριξα) :dancing: :dancing: :dancing:

Στον ελεύθερο χρόνο γράφω τα απομνημονεύματά μου!!!

(αφού σας είπα, άφησα τη Ντία στις 8 στη δουλειά και περομένω στις 1 την Ναμ.

τι να κάνω να περάσει η ώρα χωρίς να χάσω δυνάμεις?)

Αλλά νομίζω ρώτησα προχθές.

Να τα ποστάρω ή ενοχλώ?

Ναι μου είπαν κάποιοι.

Γιατί δε μου είπες ότι ενοχλώ? Δεν παρεξηγούμαι. Μην το λες πλαγίως!!!! Στη χώρα

επικρατεί η ευθύτητα. :rockon:

Τα σέβη μου, χωρίς καμία εμπάθεια αυτά όλα που λέω!!! ;)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχα αυτο σκεφτηκα και'γω!!! μαλλον την ωρα που πηδαει σκεφτεται τι να γραψει...

παρτα μωρη... (σημερα παιδια ξυπνησα...)  :2funny: :2funny: :2funny:

Χωρίς πλάκα αυτό γίνεται!!!  :rockon:

Μόλις ξυπνήσω σκέφτομαι όλα αυτά που έγιναν με τη μορφή διήγησης!    :headbang: :headbang: :headbang:

Μορφή ψυχοθεραπείας!!!!  :dancing: :dancing: :dancing:

Πού το κατάλαβες ρε θηρίο?  :dancing:

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
οσο αφορα αυτο που ρωτησα για το φιλι, καταλαβα αμεσως οτι ηταν υπερβολικη η και ηληθια η ερωτηση.......το εγραψα μαλιστα οτι ισως να ηταν ηληθια η ερωτηση αμεσως μετα.......την εκανα ομως την ερωτηση αμεσως μολις μου απαντησε ο φαντομας για την επικινυνοτητα στο να γλειψεις ''νανακι'' , επηρεασμενος απο τη μεχρι τωρα γνωμη που ειχα οτι το να γλειψεις ''νανακι''(παντα απο τη στιγμη που η κοπελα εχει κανει μπανιο πριν) ειναι ακινδυνο η τουλαχιστον οχι πολυ επικινδυνο ενω ειχα την γνωμη οτι  :pipa2: χωρις καποτα=τεραστιος κινδυνος.........στη τελικη και εδω οταν γνωρισεις μια κοπελα, η οποια φαινεται και λιγο τσουλιτσα και της την πεφτεις για το ''μαμησι'' , ειναι λιγοτερο επικινδυνο να την φιλισεις η να τη γλειψεις? (τσουλιτσα=οτι πηγαινει αβερτα και με αλλους, πολλους αλλους, εχω γνωρισει και τετοια και φιλια δωσαμε)....

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
james αλλη μια ταυλανδή και θα φτασεις τις 11=ποδοσφαιρικη ομαδα, σου το ευχομαι!!!!........και οσο για αυτο που λες καπου οτι οι ταυλανδοι ειναι πιο καθαροι απο μας, αν κρινω απο αυτα που εχω διαβασει, οι πιο πολλες ταυλανδες ''πουτανες'' πλενονται μολις πανε στο ξενοδοχειο με το πελατη......εδω στην ελλαδιτσα μου εχει τυχει κοπελα (οχι πουτανα) που μυριζε το ''νανακι'' της πολυ ασχημα και δεν σκεφτηκε να μου πει ''ας κανω ενα ντουζ'' πριν το ''μαμησι''...........για να μη πω για τις πουτανες στα μπουρδελα που μολις τελειωσει ο ενας πελατης, πανε στο διπλα δωματιο στον αλλο πελατη, χωρις να πλυθουνε πριν λιγακι

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πλενονται ρε μεγαλε...
Αφου καποιοι μαγκες εδω μεσα κανουνε και 69...τι να το κανουν το νερο...

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια, οταν πας να φας σε ενα καλο εστιατορειο ταυλανδη, οι καταλογοι με τα φαγητα ειναι γραμμενοι στα αγγλικα ή στα ταυλανδεζικα?.......................................................soisix αν μου λες για τις πουτανες στα μπουρδελα, (οχι στουντιο, εγω ειμαι απο κρητη και στουντιο δεν εχουμε) δεν πλενονται αναμεσα σε καθε πελατη, εμενα μου εχει τυχει να ειμαι σε δωματιο να περιμενω, και με το που τελειωνει ο συναγωνιστης, ερχεται στο δευτερολεπτο.........αλλα σκεψου το και λογικα ανεξαρτητα απο το τι λεω εγω....βραδακι εχει αυτη 10-15 πελατες να περιμενουν, θα πλυθει 10-15 φορες νομιζεις? αυτη τη νοιαζει ποσσα 20ρικα η 25ρικα θα παρει, δεν θα χανει χρονο=χρημα για να κανει μπανιο για να ειναι καθαρη σε καθε πελατη ξεχωριστα.......τεσπα επειδη ξεφευγουμε απο το θεμα (ταυλανδη σεξ τριπ), αν θες να μου σχολιασεις κατι αλλο για τις πουτανες ελλαδα, στειλε pm.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
παιδια, οταν πας να φας σε ενα καλο εστιατορειο ταυλανδη, οι καταλογοι με τα φαγητα ειναι γραμμενοι στα αγγλικα ή στα ταυλανδεζικα?.......................................................soisix αν μου λες για τις πουτανες στα μπουρδελα, (οχι στουντιο, εγω ειμαι απο κρητη και στουντιο δεν εχουμε) δεν πλενονται αναμεσα σε καθε πελατη, εμενα μου εχει τυχει να ειμαι σε δωματιο να περιμενω, και με το που τελειωνει ο συναγωνιστης, ερχεται στο δευτερολεπτο.........αλλα σκεψου το και λογικα ανεξαρτητα απο το τι λεω εγω....βραδακι εχει αυτη 10-15 πελατες να περιμενουν, θα πλυθει 10-15 φορες νομιζεις? αυτη τη νοιαζει ποσσα 20ρικα η 25ρικα θα παρει, δεν θα χανει χρονο=χρημα για να κανει μπανιο για να ειναι καθαρη σε καθε πελατη ξεχωριστα.......τεσπα επειδη ξεφευγουμε απο το θεμα (ταυλανδη σεξ τριπ), αν θες να μου σχολιασεις κατι αλλο για τις πουτανες ελλαδα, στειλε pm.
Σε τουριστικες περιοχες οι καταλογοι ειναι στα αγγλικα...

laskkost

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αλλά νομίζω ρώτησα προχθές.

Να τα ποστάρω ή ενοχλώ?

Ναι μου είπαν κάποιοι.

Γιατί δε μου είπες ότι ενοχλώ? Δεν παρεξηγούμαι. Μην το λες πλαγίως!!!! Στη χώρα

επικρατεί η ευθύτητα. :rockon:

Τα σέβη μου, χωρίς καμία εμπάθεια αυτά όλα που λέω!!! ;)

[/quote]

Φιλε συνέχισε να μας διηγείσαι τα σκηνικά που ζεις στην παταγια....τα απεικονίζεις πολύ ζωντανά, μπράβο σου!!! ;) :rockon:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην κολλάς αγορίνα,συνέχισε να ποστάρεις τις εμπειρίες σου...τι έχεις φάει εκεί ως τώρα James?

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παιδιά στην Πατάγια ήρθα για ένα και μόνο σκοπό  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

από φαγητό ή τουρισμό, τίποτα!!!

δεν έχω πάει ούτε στο νησάκι απέναντι!!!!

από φαγητό είμαι πολύ ξενέρωτος για τα Ταϊλανδάκι έως κάγκουρας θα έλεγα  :uglystupid:

τρώω πχ τηγανητές γαρίδες, τηγανητό κοτόπουλο, τηγανητές πατάτες και μακντόναλντ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

επίσης δεν πίνω!! κανα -δυο μπυρίτσες / μέρα

η μόνη κατάχρηση (εκτός βέβαια του  :knockinb:) είναι ότι καπνίζω πολύ!

george777

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κακως, να παρεις αυτο που κανεις κεφι περισσοτερο και να πας samet για 3 μερες

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια πιο καθαρες γυναικες δεν νομιζω οτι υπαρχουν πουθενα στο πλανητη.

ολο το μαιο ειμουν πατταγια.

τα δε δοντια τους ειναι κατασπρα και τα πλενουν 10 φορες τη μερα.....

ηθελα να τις κερασω γλυκα και δεν θελανε για να μην χαλασουνε τα δοντια τους............

αλλα το κυριοτερο ειναι αυτο το συνεχες χαμογελο που εχουν..........

θεε μου και ποτε θα αξιωθω να ξαναπαω :idiot: :idiot: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν σήμερα το βράδυ έγινε κάτι παράξενο αλλά και ίσως αναμενόμενο.

Το πρώτο αναμενόμενο ήταν ότι η Ναμ, θα με έπαιρνε τηλ.

Έτσι και έγινε. 12:30 sms: «πού είσαι darling?»

Την παίρνω κατευθείαν τηλ και τη ρωτάω πού είναι και μου λέει ότι θα πάει με τη

φίλη της (την τρελιάρα τη χθεσινή) για χορό στη walking street.

Τότε και γω της λέω «οκ, θα σε πάρω τηλ».

Όμως, όπως πολλές φορές στη ζωή μου, κάτι μέσα μου, μου λέει να μην το

κάνω ,αλλά εγώ – αυτοκαταστροφικός γαρ – το κάνω, έτσι και σήμερα έκανα τη μια

μαλακία πάνω στην άλλη. :jerking: :think: :jerking: :uglystupid: :jerking:

Φεύγω και πάω στο go – go της Ντίας.

Στέλνω ένα μήνυμα ότι είμαι στο go – go που δουλεύουν οι φίλες μου και θα σου τηλ

σε κάνα μισάωρο. Μα πού νομίζω ότι βρίσκομαι? Στο ελλαδιστάν? Εδώ Πατάγια: δεν

δίνεις αναφορά στη γκόμενα τι κάνεις.   :uglystupid: :uglystupid:

Μετά από (όντως) ένα μισάωρο τη ρωτάω πού είναι και μου λέει στο κλαμπ walking

Street (red car). Μπαίνοντας είχα την αίσθηση ότι κάνω μαλακία και θα έπρεπε να το

ακυρώσω. Όμως επειδή η περιέργεια του να μάθω, το τι κακό θα μου συμβεί, με

οδηγεί στο κακό αυτό, μπήκα! Βολτάρω, με βλέπει, μου χτυπάει τον ώμο και

αγκαλιαζόμαστε! Και…. Μου δίνει φιλάκι στο στόμα!!! Αλλά ξενέρωτα!!! Εκεί

έσπασαν όλα μέσα μου. Όλες οι φαντασιώσεις που είχα για σήμερα το βράδυ

έσβησαν. Όμως δεν έδειξα τίποτα και περίμενα τη συνέχεια. Άρχισε να χορεύει όπως

χθες με τη φίλη της και να κάνουν μαλακίες πάνω μου, αλλά καμία σχέση δεν είχαν

οι κινήσεις, ο χορός, το πάθος αλλά και τα αγγίγματά της, πάνω μου, με τη χθεσινή

νύχτα που κόντευε να με φάει!!!

Εκεί λοιπόν μου ήρθε το σλόγκαν του σάιτ «το επόμενο μωρό καλύτερο απ το

προηγούμενο». Και για να υπάρξει επόμενο, έπρεπε να είχα σουτάρει το

προηγούμενο. «δεν πειράζει, μπορεί αν της μιλήσω λίγο μετά και λυθεί η παρεξήγηση

(γιατί ρωτώντας την κάποια στιγμή «τι τρέχει», μου είπε ότι θεωρεί πως το

μετάνιωσα που είμαι μαζί της και στεναχωρέθηκε). Ρε γαμώτο!!!! Τι είδους ένστικτο

είναι αυτό που έχουν? Δεν μπορούσε καμιά δικιά μας να καταλάβει μια φορά τι είναι

αυτό που θέλουμε?  :headbang: :headbang:Το ίδιο έγινε με τη Ντία που κατάλαβε ότι δεν τη θέλω άλλο,

αλλά είχαμε δεθεί και λιγάκι. Το ίδιο και με την Έι, αλλά και η Ναμ, με τη χροιά της

φωνής μου απ΄ το τηλ, και μέσα σε φασαρία?  :idiot: :idiot:

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βγαίνω έξω για τσιγάρο και εκεί κάπνιζε ένα μωράκι

που δεν είχα συναντήσει ξανά. Μου γελάει, της γελάω (τώρα άρχισα το ανάποδο,

πρώτα περιμένω να δω αν μου γελάσουν και μετά γελάω εγώ. Γιατί αν γελάσεις

πρώτος και γουστάρουν λιγάκι – σαν ευγενικός λαός που είναι – θα σου γελάσουν κι

αυτές. Αν γουστάρουν όμως τρελά – όπως η Ναμ χθες – θα σου γελάσουν πρώτες!   :rockon: :rockon: :rockon:).

Από πού είμαι κτλ.

Εσύ, Τάϊ? Τη ρωτάω

Και τι μου απαντάει ρε παιδιά????????

Ναι αλλά είμαι μισή κινέζα!!!!!!    :dancing: :dancing: :dancing:

Και έχω μπροστά μου την ευκαιρία να πάω με ένα κουκλί μισό Τάϊ και μισό κινεζάκι.

Θυμήθηκα αμέσως τα ποστ των παλαιότερων για την περίπτωση αυτή.

«δώσε μου το τηλ σου να βρεθούμε αύριο, γιατί σήμερα δεν είμαι ελεύθερος» της

λέω     :headbang:

«Ω, έχω κάποιο πρόβλημα μου λέει, χθες που ήμουν εδώ (σάμπως εγώ πού ήμουνα ρε

γαμώτο!!!!!!!)  μου έκλεψαν την τσάντα, με τα πάντα μέσα: κάρτες, λεφτά, ταυτότητα

αλλά και το κιν μου. Γι αυτό ήρθα ξανά εδώ, να ψάξω ,μήπως το βρω. Θα είμαι στο

απέναντι μαγαζί σε λίγο. Έλα να με βρεις εκεί»

εγώ βέβαια της είπα δεν μπορώ σήμερα, αύριο πού να σε βρω, μου έλεγε κάτι λ λ λ,  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν καταλάβαινα λέξη, τη φωνάξανε κι από μέσα, θα ξαναέρθω εδώ αύριο της λέω

βιαστικά, οκ μου λέει και φεύγει και μού ρχεται να πάρω φόρα…..   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

γύρισα μέσα, βλέπω την Ναμ, μου φάνηκε άσχημη (μπροστά στο κουκλί από κίνα)

φεύγουμε σε λίγο, τρώμε κάτι (ουφ! Έσκασα στο φαΐ σήμερα), γυρνάμε στο δωμάτιό

μου, κάνω ντους, κάνει κι αυτή μετά, ξαπλώνει και μου λέει:

«είμαι πολύ κουρασμένη. Όχι μπουμ – μπουμ σήμερα. Αύριο το πρωί. Αλλά άμα

τυχόν και δε θες αύριο θα σε σκοτώσω!!!!» :uglystupid: :uglystupid:

και τώρα αυτή κοιμάται δίπλα μου και γω γράφω!!!!!! :jerking: :jerking:

Καληνύχτα σας!!! :jerking: :jerking:

Το επόμενο μωρό θα είναι καλύτερο απ΄ το προηγούμενο!!!

Σίγουρα!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon:

manthos_kriti1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
πολυ ξενερα james..........και στη ταυλανδη να σου πει το μωρο οχι ''boom boom'' σημερα...........αυριο το πρωι....κι εχασες και το ταυλανδοκινεζακι..........σου ευχομαι τουλαχιστον να τα καταφερεις αυριο, να κλεισεις την εντεκαδα με το ταυλανδοκινεζακι.

sourdakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά. Διαβάζω αυτά που λέτε με προσοχή και έχω τρελαθεί! Σκέφτομαι την thailand στον ύπνο μου! Αρχίζω οικονομίες για να κατεβω κάτω με ένα ακόμα φιλαράκι, pouket η pattaya για πρώτη φορα???? Μας ενδιαφέρει το sex σαν πρώτη φορα που θα πάμε! :knockinb: :knockinb: Κάνα καλο hotel με 15-20 euro την μέρα ξέρει κανεις??

edit_Duracell: Διόρθωση greekglish, ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν σήμερα το βράδυ έγινε κάτι παράξενο αλλά και ίσως αναμενόμενο.

Το πρώτο αναμενόμενο ήταν ότι η Ναμ, θα με έπαιρνε τηλ.

Έτσι και έγινε. 12:30 sms: «πού είσαι darling?»

στο εγραψε στα ελληνικα???  :2funny: :2funny: :2funny:

μου ετυχε και'μενα ενα βραδυ μια γκομενα να μην θελει boom boom επειδη ηταν πιωμενη... τι εκανα... την μαμησα την ωρα που ξαπλωσε και ηταν κοματια, τελειωσα και την ξυπνησα για να φυγει. αυτη ομως συνηλθε για τα καλα και την επιασαν οι καυλες και ηθελε να την ξαναμαμησω... εγω ομως ηθελα να ξαναβγω και να παω insomnia να βρω καμια αλλη, γιατι με ειχε ξενερωσει τελειως. τελικα την μαμησα και εβγαλα το αχτι μου πανω της... deepthroat τσιμπουκια και μαμησι στο κολο... και την εδιωξα!!! βεβαια την λυπηθηκα λιγακι γιατι ηταν καλο κοριτσι και ειχε ερθει στην πατταγια πριν απο 2μερες ψαχνοντας για δουλεια. δεν θυμαμε απο που ητανε.
βγηκα μετα 6 το πρωι στο insomnia και βρηκα ενα ωραιο πιπινι. δεν την μαμησα οταν φυγαμε στο ξενοδοχειο γιατι ημουν πτωμα, αλλα οταν ξυπνησαμε το μεσημερι ειχαμε μια τεραστεια ορεξη και οι 2 που την μαμησα 3φορες σε 2ωρες!!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom